syster fläta

Idag har syster fixat finaste flätan i mitt hår! Hon borde faktiskt fixa mitt hår fint varje dag, haha.

Visst blev de fint?

Nicki

Rosenkvarts



Rosa armband med rosenkvarts sten.
Nicki

Halsband

Idag bar jag mitt halsband som jag gjort.


Nicki

Till en frisör

Hittade sötaste berlocket föreställande en frisörsax när jag var i stan. Nu har det blivit till ett armband som syster ska få. Tror hon kommer gilla de och förhoppningsvis bli jätte glad!



Nicki

Slingor

Igår var det dags att göra lite slingor i håret. Några av er kanske mins att syster färgade mitt hår brunt och att vi sedan skulle göra lite slingor i det för att få det att se lite solbleckt ut. Resultatet blev hur bra som helst!!



Nicki

Earth Hour

Idag gäller det, släck ljuset mellan 20:30-21:30 för en ljusare framtid.
Earth Hour är årets största globala klimatmanifestation och självklart vill man vara med!
Klimatfrågor är något som jag tycker är både viktigt och roligt att diskutera. Föra veckan (fredagen) hade jag tenta, då jag bland annat läst Väderboken, en mycket bra och intressant bok tycker jag. Jag tycker att det är viktigt att fler människor får kunskap om hur klimatet förändras. Så varför inte börja med att släcka lampan en timme idag, tänk på miljön!



Läs mer hoss WWF och anmäl dig, det har jag gjort.

Nicki

Guldsmycken

Hittade dessa snygga örhängen och ring från asos, riktigt fint!


Örhängen ca 105 kr Ring ca 105 kr.
Nicki

Peace

Snyggt peace armband från asos, dogeared 372kr



Nicki

Vofflor

det blev hemma gjorda vofflor idag, mums. Grädde hallon och jordgubbar blev det till, riktigt gott!



Nicki

Onsdag 25 mars


Från vänster; Nitarmband Lindex, Svart armband med blå präla gjort själv, effeltornsarmband gjort själv. Klocka Röda korset.

Nicki

Voffeldagen

Idag är det voffeldagen, får se om de blir någon voffla här hemma. Det skulle ju vara gott! Men nu väntar en lång dag i skolan, hoppas att ni får en bra onsdag!




Nicki

nelly.com

Fri frakt på nelly denna vecka och då var jag ju tvungen att kika in vad som fanns. Hittade dessa snygga armband, ska jag, ska jag inte?..


Nicki

necklace

Av den andra smyckesdelen blev det detta halsband. Gillar det massor!


Nicki

Rekord!!

Igår hade jag rekord av besökare i min lilla blogg. Jätte roligt och jag hoppas att ni stannar kvar!



Nicki

Mer Lindex

Mera snyggt från Lindex är dessa armaband (som finns i fler färger). Skärpet längst ner i snyggaste lila färgen vill jag ha!


Bilder lånade med tillåtelse av Lindex.se

Nicki

Lindex

Lindex har fått in mycket snygga smycken tycker jag. Bland annat dessa örhängen.


Bilder lånade med tillåtelse av Lindex.se

Nicki

Måndag igen

God morgon! Snart bär det av till skolan för en föreläsning, lite små trött sådär idag..


Nicki

Dagens pyssel

Har länge undrat hur man gör fina tygblommor, idag hittade jag sidenband hemma så jag tänkte att jag gör ett försök. Så här fina blev mina blommor, ska köpa mer band och göra fler. Ska sy fast dem antingen på ett linne eller sy en klänning. Lovar att visa er när det är klart.




Nicki

cherry

örhänget jag köpte för 10kr har nu blivit använt. Gissa vad de blev? kanske inte så svårt...



Nicki

Örhängen och armband

Igår var jag som sagt i stan och i Sickla, hittade lite småfint!

De här örhängena blev jag helt kär i när jag såg de inne på Urban outfiters, kostade 170kr, helt klart värda varenda peng♥


På Lindex hittade jag det här snygga armbandet för endast 39,50kr.


Nicki

Gårdagen

Igår han jag med mycket, först skrev jag mina två tentor, sen möter jag syster i stan för att köpa lite delar till smycken i sturegalerian. Efter det åkte vi till Sickla, tittade lite snabbt i nya delen och sen Bowlade vi med systers pojkvän. Vem förlora? jag så klar, haha. Kom fram till att jag inte bowlat på 6-7år, men de va riktigt roligt. På kvällen sen blev det bio med mamma och syster, En shopaholics bekännelse, tycker inte att den var någon höjdare.

Här är smyckes delarna som blev införskaffade igår.


Nicki

Armband med färg

Snyggt armband från Kyssjohanna

Bild lånad med tillåtelse av Kyssjohanna.

Nicki

tentaplugg

Idag är det hemma hela dagen för att plugga, är så himla nervös inför tentan och det är hur mycket som helst som man ska kunna. Imorgon är det frågestund i skolan, undra om man ska gå... Blir så förvirrad av sånt ibland. Nu åter till böckerna i alla fall, ljud och frekvens står på tur.



Nicki

Betong

Ja ibland kan man inte tro att jag går på högskola, igår hade vi i alla fall bild och fick då ta hem våra betongföremål som vi gjort. Jag gjorde en blomma och den ska tydligen bli jätte fin om man har den ute i trädgården. Gav den till mamma, så vi får väl se hur den ser ut när den har legat ute ett tag.

Så här ser den i alla fall ut nu


Nicki

önskelista

Fyller man år på våren blir önskelistan vårig. Det här önskar jag mig just nu i alal fall.


Converse BallerinaLa redout, Jeans Only KlockaUr&penn, Garderob från ikea

(mamma får du lite bilder på vad jag önskar mig ;))
Nicki

Plugga

Plugga hela dagen idag, med lite pauser för att orka. Känns som det aldrig tar slut, hur mycket som helst man ska kunna. Blir skönt i alla fall efter tentan på fredag. Nu måste jag få något i magen min. Hoppas ni har en roligare söndag än mig i alla fall.
Tänk om det vore sommar och att var i Paris igen, åh..


Nicki

Duktig

Idag vaknade jag kl 07:20, då tog jag upp fysikboken och läste om luft och lufttryck. Senare åkte jag till stan och träffade en gamla klasskompis, riktigt trevligt. Varför var det så länge sen? hemma igen blev det promenad med Chloé och sen åter till böckerna. Har pluggat ganska mycket idag trots längre avbrottet i stan. Bara plugga mer imorgon och nästa vecka.
En till sak var jag duktig på idag också, jag shoppade inget, eller jag köpte två små trasiga smycken för 20kr. Ska göra om dem till andra smycken som ni får se sen när jag kommit på vad jag ska göra med dem. Här nedan är i alla fall delarna.


Tack Martina för en trevlig dag!
Nicki

H som i Haléns

Engla har en tävling där man ska visa de kläder/ outfit som man gillar från Haléns! De har fått in riktigt mycket snyggt nu till våren. Detta skulle jag gärna bära! Hoppas, hoppas, hoppas att turen ligger på min sida denna gång!

Nicki

Flätor

Idag har jag en frisyr som jag inte har haft på länge, men som är riktigt söt! Bara göra två flätor och fästa på huvudet.
Hoppas att ni får en bra onsdag!


Nicki

House of Harlow

Att Nicole Richies smyckes kollektion kommit ut har nog ingen missat, spannade runt lite och hittade en del som jag tycker om. Här kan ni själva spanna in House of Harlow 1960.

halsband

armband


Nicki

update! Såg att en del säljs hos kyssJohanna

Mera indian

Var länge sen jag var inne och kollade på asos, hittade de här snygga hårbandet, förvänade? ne tror inte det va. Fast det skulle vara snygare med bruna fjädrar, kanske ska man göra ett liknande själv, hm..



Nicki

Ringele ring

Hittade dena snygga ring på H&Ms webbshop. Skulle inte sitta fel.



Nicki

Måndag morgon

God morgon på er! Snart bär det för min del av till tekniska muséet igen, nästan så man känner sig som hemma där. Dessa armband får i alla fall följa med mig denna gång.


vänster arm; Breda armbandet second hand, Beige flätat gjort själv, svart med blå sten gjort själv. 
Höger; Marc Jacobs

Nicki

Äntligen

Idag kom hon, söta lilla Chloé. Just nu ligger hon och sover här på mitt ben. Så glad att hon är här, finare finns inte ♥


Nicki

Födelsedagsfika

Blev en del bakning och fika i helgen då både syster och pappa fyller år. Mycket smaskens är det och självklar blev det min specialite Cupcakes! och även en rosa prinssestårta (som jag tyvärr glömde att fota).



Nicki

Grattis Pappa

Idag är det alltså pappas dag, blir lite kalas här för både pappa och syster (eftersom syster var på frisörmässa igår).

Grattis till världens bästa pappa!

Nicki

Rosa presenter

Självklart ska syster få paket ikväll när hon kommer hem och eftersom jag gillar att pyssla så har jag slagit in dem lite fint. Den lilla asken fick hon tidigt imorse med en söt rosettring i.



Visst blev paketen fina?

Nicki

Grattis syster

Idag fyller lillasyster hela 19år och i sommar tar hon studenten (börjar känna mig gamal haha).
Stort grattis till min lillstrumpa och hoppas att du får en bra dag i Jönköping och att du gillar dina paket sen när du kommer hem på kvällen!

Nicki

Indian?

Något som jag har ganska mycket av nu är hårband/indianband. Tycker de är riktigt fint och enkelt sätt att piffa upp håret.
Tänkte visa er mina som jag har, vem vet det kanske hinner bli flera innan sommaren, haha.

Asos och Gina tricot


2 band från H&M

Gjort själv

Gina Tricot

Asos

Gjort själv


Nicki

Flera armband

Idag är det alla dessa armband som får pryda mina armar.  De tre på vänsterarmen är egengjorda och det ensama är Marc Jacobs.



Nicki

Nu är det gjort

Hemma igen efter att ha blivit färgad och klippt, riktigt härligt och jag är så nöjd!! Färgen blev verkligen underbar och senare i vår blir det lite ljusa slingor i, känns riktigt skönt och nytt! Luggen är bra också, kan jag ha hellugg om jag känner för de någon dag.

Före


Efter




Vad tycker ni?

Nicki

Hårdag

Idag gäller det, om bara ett tag åker jag med syster till hennes skola för att fixa mitt hår! Hjälp vad ska jag göra, brunt eller blont? Ja det märker jag väl snart, typiskt mig att aldrig kunna bestämma mig förens jag sitter i frisörstolen.
Dycker upp bilder på de nya håret när jag är hemma, spännande va?



Nicki

Mina örhängen

Skrev ett inlägg i veckan med snygga örhängen från asos. Har faktiskt en del snygga örhängen redan (men som sagt dålig på att använda dem). Tänkte vissa er vad jag faktiskt har för mer örhängen, förutom mina pärlor. Då kanske jag blir lite mer inspirerad att använda dem.

(Från vänster) 1.Indiska 2.Pärlor med rosetter, gjort själv 3.Fjädrar, gjort själv.


Gamla örhängen från H&M


1. Pilgrim 2. Gamla från H&M 3. Gamla från H&M


Förvaring


Nicki

2 mars

Tiden går snabbt nu, vilket är bra. Det betyder att det snart är vår och varmt. Idag var jag i alla fall back to school efter tre veckor på vfu. Lång dag i skogen bestod i alla fall min dag av och nu är jag trött, trött, trött. Men den här vecka kommer att bli bra och säkert gå snabbt.

Min vecka
Tisdag - Skola 9 -17:00
Onsdag - Nacka gymnasium och fixa håret
Torsdag - Ansiktsbehandling + plugga
Fredag - Teckniska muséet och middag med bästis
Lördag - Syster fyller år
Söndag - Pappa fyller år

Fullt upp med andra ord

Nicki

Dragkedjorna

Jag tycker fortfarande om dragkedjor och jag har ett par svarta jeans med långa ben som man ska vika upp. Bestämmde mig för att klippa av de extra tyget och sy upp dem, men sen kom jag på att jag kunde ju sy dit dragkedjor. Så så fick det bli.

Innan


Efter


Vad tycker ni? själv tycker jag att de blev jättefint och jag är supernöjd!

Nicki

Underbara Chloê

Nu är det en vecka kvar till vår nya familjemedlem för mer än ett år fram kommer. Den 8 mars (pappas födelsedag) kommer underbara, söta lilla Chloê tillbaka till oss. Vi ska nämligen vara hundvakt till Juni 2010, då ägaren bor och pluggar i spanien och inte riktigt hinner med.


Bild från första gången vi var hundvakt.

Nicki

RSS 2.0