Första advent




Första advent idag, nu börjar jag att få riktig julkänsla. Nytvättat fönster (tack syster), julbelysning, adventsljusstaken och snart adventsfika (lussebullar och pepparkakor!).

Nicki

Hon har fjädrar i sitt hår..



Ikväll ska jag iväg på inflyttningsfest, tema; svart/vit. Hittade detta snygga fjäderspänne på H&M Divided och de får sitta i håret ikväll! 39,50kr kostade det.

Nicki

Tv-spel



Idag har jag varit en sväng till forum och fixat lite små grejer. Mamma köpte Super mario till wii:t och det var hur roligt som helst (alltså det jag har roat mig med under eftermiddagen). Imorgon tänkte jag att det är dags att börja med julkorten som ska skickas ut, så det får blir en pyssel + plugg söndag.

Nicki

ASOS


French Connection Deco Style Fan Necklace, 325.58kr.


ASOS Statement Vintage Style Stretch Bracelet, 174.42 kr.



ASOS Chain Set 'Love' Leopard Rings, 116.28 kr.

Snygga smycken hos asos, gillar halsbandet och ringen var ju riktigt tuff!

Nicki

färgglada pärlor




Dagens: Halsband Primark, Armband second hand.

Nicki

Pepparkakor



Idag har jag bakat pepparkakor, mums så goda! Första för i år och det luktar så gott nu. Kommer bli mer pepparkaksbak med julmusik, allt för att få lite julstämning i det annars så regniga november.

Nicki

Guldigt




Dagens smycken: Stort armband gammalt från Indiska, Smalt armband mitt turarmband (mammas gamla), Ring H&M.

Nicki

gillar



Byxorna som Laila har på sig i MQs nya reklam, der riktigt snygg ut, kanske ska man ta och testa. Paljett koftan gillar jag massor, skulle dock vilja pröva den först och se den live. Är den lika snygg som på bilden måste jag nästan ha den...

Byxor från MQ, Leggins med dragkedja H&M, Paljett kofta H&M.

Nicki

Rosett



Lekte lite med sidenband idag, ett rosett halsband! haha får se om jag använder det eller om jag gör något annat av bandet. Snabbt och lätt att göra i alla fall.

Nicki

För mycket fritid?



..det sa syster till mig när hon fick se naglarna. Hade lite tråkigt så här på tisdagskvällen, lite roligt att pyssla med i alla fall. Inte så snyggt på alla naglar, sparar nog en på varje hand så får resten bli svarta. Men ni kanske har märkt att jag är väldigt inne på leopard ;)

Nicki

Klappångest?



Ja ni som känner mig vet att jag kan köpa julklappar i juli, men i år det är katastrof! Har hur svårt som helst att komma på bra saker att köpa/göra. Syster är som tur var klar, men hon älskar ju presenter och önskar sig alltid något. Mamma, pappa och bästis däremot måste man vara finurlig med att tänka ut något roligt. Men i år är det helt tomt i bollen, ångest på hög nivå för mig som måste ha kolla ordning och vara väl förbered.
Tips på bra klappar önskas eller berätta vad ni köpt eller ska köpa!

Nicki

pysselverkstad ala nicki


Blev lite pyssel med fotoalbumet när jag kom hem från jobbet, måste försöka få det klart någon gång. Alltid avkoplande att sitta ner och pyssla när man vet att det inte är något annat som man måste göra.

Nicki

Glöm inte

Glöm inte bort min auktion på everest jackan om du var intresserad!

Nicki

Lussebullar



Idag bakade mamma och syster årets första lussebullar, otroligt gott och tänk att nästa söndag är det första advent!

Nicki

Min egen rosett


Köpte sidenband.

Målar mönster med textilpenna.


Sy ihop till en rosett.

Limma fast på hårspännet.

Dagens lilla pyssel, gick faktiskt snabbt och var enkelt att göra. Det går ju även att bara ta en engärgat sidenband och göra en rosett, slipper man måla om man inte vill de. Eller så köper man en färdig i affär.

Nicki

Lite nytt




Var på tygvaruhuset idag, eftersom de har 50% på allt till och med 29/11. Kom hem med lite knappar till resealbumet och ett sidenband. Ni får se senare vad jag ska hitta på med bandet..

Nicki

always something new


Armband från KappAhl, 89kr tror jag de kosta.

Skosmycken hos H&M

Ringar i guld med en stor grön sten, H&M. Finns i silver med vit sten. 49,50kr.

Örhängen i fina färger, H&M.

Inget fick följa med hem, måste försöka begränsa mig med smyckes shoppingen nu. Fast jag är bra sugen på de silvriga skosmyckena ;) Skulle fästa de på mina svarta ballerina till våren.

Nicki

En silvrig lördag




Halsband med berlocker, Armband second hand.

Nicki

Bio



Äntligen är det dags, ikväll kl 21 ska syster och jag äntligen få se New Moon (twilight). Missar dock idol, men det går ju alltid att se på söndag. Jippi!

Nicki

update: Filmen igår var bra, men inte alls lika bra som den första. Blev lite besviken också för jag trodde att det skulle vara så mycket bättre. Men det var nog för de höga förväntningarna och för att jag läst boken. Självklart är den sevärd ändå!

Liten skillnad


Ruffset före.


Efter.

Hemma efter skola och besök hos syster på salongen. Syns inte så bra på bild, men håret är i alla fall lite kallare, gillar det i alla fall. Tack syster för att du är så duktig!

Nicki

Fredag 19 nov. 2009


Jag och syster i Fjällbacka, sommar 2009.

God morgon! Trött som bara den, tur att det är fredag. Gårdagen var lång 8-17 (tur att vi fick sluta 5 istället för 6). Idag börjar jag i alla fall kl. 8 och slutar 10, så himla skönt. Efter det ska jag bege mig till syster och slinga håret, blir dock ingen förvandling. Kan visa före och efter bilder sen.
Have a nice friday

Nicki

To me




Idag kom det ett litet paket från H&M och i det låg detta underbara armband från samarbetet med Jimmy Choo. Tycker att det var riktigt snyggt! Känner jag mig rätt åker det nog på imorgon.

Nicki

Påfyllning



Idag fick jag lite nytt smink, systers pojkväns mamma har varit utomlands och hon hade vunnit några presentkort på Arlanda så jag fick 500kr, tack K. Valde i alla fall en ny YSL conceler och en mascara från Helena Rubenstein, hoppas på att mascaran ska vara bra.

Nicki

onsdag, onsdag, onsdag


Klänning med detaljer på axlarna (systers), Gina Tricot.



Eftersom klänningen har så pass mycket detalj blir det enkelt vad det gäller smycken idag,
Dagens smycken: Massor av guldringar H&M, Silverringen mammas gamla, Bismarksring, Guldring födelsedagspresent.

Nu ska jag snart åka till skolan, föresläsning och grupparbete består dagen av.

Nicki

smyckesfeber


Tufft halsband.


Söta hårspännen.

Snygga ringar


Örhängen

Om jag hade lite pengar så skulle jag göra en beställning från Forever21. Varje gång jag går in där hittar jag massor av smycken och accessoarer. Jag tror att jag nästan måste vara smyckesberoende, haha.

Nicki

Par 2



De andra paret leggins som jag gjorde, eller sydde på fejkskinn på. Tycker att det blev bra, dock ganska pilligt att göra. Kanske hade varit lättare att köpa, men inte lika roligt ;)

Nicki

Med mig idag



Dagens smycken:  Flätatarmband nytt från Indiska, Marc Jacobs armband, Ringar H&M, Klocka Second Hand, Guldringar.

Nicki

Ny vecka nya tag



Ny vecka, ny kurs (Barn och religion).
Vecka drar verkligen igång ordentligt, tre föreläsningar 10-17, kommer somna direkt när jag kommer hem. Hoppas i alla fall att det kommer att vara intressant.

Nicki

sydag


Vanliga svarta leggins från Gina Tricot, 99kr.


Färdiga resultatet.

Idag har varit en riktig sydag. Har sytt på sammetsresorband på ett par vanliga svarta legginsar. Tycker att resultatet blev jättebra, de får nog åka på imorgon! Har även gjort ett par till, ska fota så kommer de säkert upp på bloggen imorgon..
Vad tycker ni? snyggt? fult?

Nicki

Indiska




Var inne på Indiska igår och hittade dessa två snygga armband. Det flätade som jag såg i en tidning i sommras men som jag aldrig fick tag på då var jag bara tvungen att köpa. Helt underbart (och jag som inte skulle ha fler armband!).

Nicki

cookie monster




Jag som älskar att baka muffins var bara tvungen att testa och göra kakmonstretmuffinsar, som jag såg hära. Kanske inte lika snygga, men roligt att pröva!

Nicki

Jimmy Choo



Inga skor för mig, usch nu är jag ledsen. La de ovan i shopingbagen i webshopen och när jag ska klicka på att fullfölja köpet så är de slut!? Nån har tagit dom ifrån mig, blää. Jag som så gärna ville ha dem!

Berlock + plats




Satt ihop två berlocker, Eiffeltornet och Big Ben. Hoppas på att få sätt ditt New York snart också. Självklart får berlockerna visa platser jag besökt. Enkelt att göra och snyggt på en lång kedja.

Nicki

Säljer


Nu har jag lagt upp min everest vinterjacka på tradera, så är du intresserad kicka in!
För att komma till auktion.

Nicki

Fredag den 13



Nu är halsduken klar, rätt snygg om jag får säga det själv. Toffsarna blev dock i vitaregarn då det andra tog slut, men det gör inget för mig. Vad tycker ni?

Nicki

Humanity


WORD BRACELET 299kr.

HUMANITY WORD BRACELET 349kr.
Bilder: Nelly

Såg hos Stephanie att hon skulle spana in armband från Humanity, var tvungen att spana lite jag också och såg att de säljs hos Nelly. Gillar de två ovan, får gärna komma hem till mig! Skriver upp på önskelistan ;)

Nicki

november 12, 2009



Idag är det tillbaka till skolan, känns som det var evigheter sen jag var där, tiden går så snabbt ibland att man inte hinner med. Ska i alla fall bli roligt att komma tillbaka och träffa alla igen och imorgon är jag ledig, det var länge sen! Då blir det tandläkaren, städning och pyssel!
Hoppas att ni får en bra torsdag!

Nicki



Usch sista dagen har gått och det kom några tårar. Kommer att sakna barn och personal. Fick en fin buket med blommor också, rosa. Så himla gulliga♥

sötaste kommentaren idag: "annica kommer inte du tillbaka till oss? Då måste jag krama dig för jag vill inte att du ska gå"

Nicki

The end




Sista VFU-dagen idag, sorligt på ett sätt, sista gången jag är där. Nästa VFU-period ska jag till skola, så det ska ju bli spännande. Tar i alla fall med mig en liten present till dem.

Nicki

Välkommna


Igår hade jag lite fler läsare, alltid roligt och hoppas att ni fortsätter att titta in. Och tack till Sofia´s Dressingroom, för det fina inlägget du skrev om mina axeldekorationer!

Nicki

Nygammal



Hittade den här ringen i mina gömmor. Köpte den för många år sedan och då vet jag att den var lite stor, nu sitter den perfekt!

Nicki

Farsdag!


Pappas råtta kom med lotter och frukost ;)

Idag är det alla pappors dag och självklart ska de firas.
Älskar dig pappa och du är världens bästa! tack för att du aöötid ställer upp och finns där. Det finns ingen bättre pappa än du♥

Nicki

Att göra egna axeldetaljer


1. Jag använde mig av filttyg.
Klipp ut tyget i den form som du vill ha.


2. Sedan är det bara att börja sy, välj de som du själv vill ha, pärlor, paljeter, stora, små. Det är bara blanda och pröva sig fram.


3. Klipp till friselinoch stryck på (se till att limsidan är emot tyget när du strycker).
Friselinet stärker så att tyget inte blir så sladrigt, tänk på att ha något tyg i mellan när du strycker.


4. Sy fast på tröja/klänning.

Här har ni en liten förklaring på hur jag har gjort mina axeldekorationer, hoppas att ni ska förstå. Samma sak gäller om du vill göra ett halsband.

Nicki

shoulders and stripes




Nu har jag äntligen sytt fast mina axeldekorationer på en tröja (från sisters). Tycker de blev hur snyggt som helst. Ska visa senare idag hur jag har gjort dem på ett ungefär.

Nicki

Lördag, underbar lördag!



Så skönt med helg, få liga och sträcka på sig och inte behöva skutta upp vid 6. Får se vad jag ska hitta på idag, kanske pyssla lite eller bege mig en sväng till forum, sickla? Vi får se. Ska i alla fall på tjejmiddag ikväll med gymnasietjejorna, trevligt, trevligt!

Nicki

Nytt hos H&M

Billiga och snygga örhängen för endast 39,50kr.

Tufft armband, 99kr.

Halsband, kan inte bestämma mig om jag gillar det eller inte. Tror de kan var fint till rätt kläder, 149kr.

 

H&M har fyllt på i webshopen, var inne och kikade runt nu och de har fyllt på med en del snygga smycken. Ovan kan ni se mina favoriter.

Nicki

Såg de blåa örhängena på H&M och de var inte alls fina enligt mig!

I öronen



KappAhl går upp och ner, ibland kan man faktiskt hitta en del snyggt. Hittade dessa örähängen på hemsidan och tycker de är riktigt snygga! Kostar 79,50kr.

Nicki

Nov. 4, 2009



Usch nu när jag är på VFU blir det inte mycket blogga känner jag, uppe tidigt och hemma vid 17-tiden för det mesta! Får bli bättre nästa onsdag då det inte är något mer på ett tag. Igår var jag i alla fall på Ikea på kvällen. Kom hem med galgar som jag skulle, men även inslagspapper (till jul), två råttor (haha pappa ville ha en så han får en i farsdagspresent och jag kunde inte lämna den bruna) stjärnlampor som jag ska ha runt garderobsdörren till jul (kanske åker upp tidigare).

Nicki

Sticka halsduk



Varje år brukar jag sticka en halsduk, förra året blev det den gråa som jag gillar massor. I år sa jag att det inte skulle bli någon mer eftersom jag har så många, men det gick ju inte att hålla. Det är så mysigt att sitta och sticka nu när hösten är här.

snart ska jag åka till Ikea, ska försöka att bara komma hem med galgar, men vi får se hur det slutar..

Nicki

Ännu mer prismor

























Måste bara visa systers snygga halsband som hon köpt på H&M, 99kr kostar det! Finns även i guld fast med några ljusrosa prismor (också snyggt).

Nicki

Tygvaruhuset






Mitt älskade Tygvaruhus (gamla kilotex) ska stänga igen eftersom de gått i KK. Jätte tråkigt tycker jag, vart ska jag nu handla tyg och band? I stan är det ju mycket dyrare! Nu har de i alla fall 30% på allt och då passade jag på att köpa på mig lite band.

Nicki

God morgon

Sista dagen på veckan, hittade det här snygga halsbandet hos KappAhl, 99kr.

Nicki

RSS 2.0