Valborgs muffins


Bakade lite valborgmuffins idag. Känner mig helt slut efter igår, så har mest tagit det lugnt och ikväll får de bli några avsnitt av sex and the city med rosevin och fanta.

Nicki

Tursmycken


Igår hade jag dessa armband på mig. De tre översta har jag gjort själv. Sen åkte turarmbandet (det i guld längst fram) på som jag fått av mamma.

Nicki

Igår och idag


Ena efterrätten

Cream bruleé

Skålar i champangen på rummet

I sminket


Jag och Jenny

Studion


Haft en fantastisk dag igår på Scandic Park med god middag och efterrätt. På morgonen idag fixade syster mitt hår och sen blev de sminkning på tv4. Jenny var hur trevlig som helst och i kuliserna satt jag och syster och pratade med bandet (Ola Magnell), riktigt roliga och trevliga killar. Just nu känns allt bara overkligt..

Nicki

Hotell





Nu ligger jag och syster på hotellrummet efter en runda på stan. Älskar de här rummet och underbara sängar! Och champagne stod på kylning när vi kom! Snart ska vi ner i restaurangen och äta god middag!

Nicki

April 28


Onsdag, mitten av veckan. Nu på morgonen har jag seminarium, redovisning av vfu och tenta. Sen ska jag lämna in tentan och kl 15 kommer taxin och hämtar mig och syster och kör oss till hotellet där vi ska tillbringa natten. Känns som det kommer att bli en toppen dag, med stan, middag och hotellnatt! Kan tilläga att jag börjar bli jäkligt nervös nu också!

Nicki

Indianspiral



Okej nu har jag fått nå fnatt på att göra armband igen. Här är ännu ett som jag gjort. Den här gången små indianpärlor på en spiral, bara att vira upp och sätta runt armen.

Nicki

good morning sunshine


Nu hittade jag det underbara halsbandet på Indiskas hemsida, dp borde de ju finnas i butik nu!

Veckan började bra med att jag hämtade ut mattetentan igår som jag varit supernervös över, stod och skakade och glömde bort mitt personnumer när jag skulle skriva under. Fick Vg på den och ni skulle bara anna hur glad jag blev, från att tro att jag skulle ha U till att få se Vg! Jag studsade!
Idag ska jag i alla fall skriva klart nästa tenta, är nästan klar, ska finputsa lite och göra ett bra slut. Så de känns också bra. Förutom att jag är så nervös just nu, allt känns bara så overkligt.

Nicki

New week


Massa gamla photo booth bilder på mig

Idag ska jag tillbaka till skolan efter två veckors vfu (som också är skola) men i alla fall tillbaka till vardagen på nå sätt. Seminarium idag och på onsdag, ska även försöka att lämna in tentan då. Så slipper jag tänka på den på torsdag, för då har jag annat för mig. Då får ni föresten titta på mig på tv4, kl. 8.40 (torsdag).
Åh den här veckan kommer att bli bra! Jag känner det på mig.

Nicki

octopussy




Okej det blev inte bara tentaskrivande igår, smet iväg till Röda korset där mormor jobbade. Och tur var ju de eftersom jag hittade dessa fantastiska örhängen som föreställer bläckfiskar och även halsbandet som är hur snyggt som helst!
Nu ska jag återgå till tentaskrivandet! Har faktiskt skrivit 4 sidor.

Nicki

Toffelsockor



Söta mormor hade stickat de här söta små toffelsockorna till mig, perfekta till mig som alltid har kalla fötter. Kanske ska försöka lära mig att sticka egna någon dag, få gå kurs hos mormor.

Nicki

little necklace



Igår fick jag ett paket av S eftersom hon inte var hemma när jag fyllde år. Fick i alla fall de här fina halsbandet som inte gör sig lika bra på bild som de är i verkligheten. Sten är mer ljuslila än blå. Hon tyckte att de var jag och jag håller med. Super söt. Tack gumman!

Nicki

supersöta

Titta jag har fått en jätte söt award från söta Sofia. Tack så mycket gumman! Tycker att den är jättesöt och den gjorde mig jätte glad så här på lördagen som består av tentaskrivande.

Nicki


Underbara bar


Kvällens jag, passade på att inviga mina födelsedagsklackar som var jätte sköna att gå i!

Nån annanas drink som var riktigt god.

M och S

L och S

Jag, S och L (snodd från Sara)

Blev en trevlig kväll med några av bf-tjejerna på underbara bar. En lugn och härlig kväll med massa prat och dricka. Vi gjorde även en ny bokning, så den 7maj ska vi ut och röja!
Tack för en trevlig kväll tjejer!

Nicki

oranget armband


Lindex, 29,50kr.

Jag tycker de är snyggt med orange på sommaren när man fått lite färg. Speciellt finns med några oranga detaljer, som detta snygga armband från Lindex och bra pris! Antingen kanske det blir ett köp eller så gör jag något liknande själv.

Nicki

friday Im in love


Så var det fredag igen, sista dagen på vfu:n också (efter två veckor). Trivs så himla bra i skolan och i åk3! Underbara små barn. Idag ska jag i alla fall ha lektion om sinnena, vi ska göra lite experiment och sådant skojsigt! Sen ikväll ska jag träffa några goa tjejer från gymmnasiet och bara sitta och prata och ta ett glas vin eller nån drink på Snaps. Tror att det kommer bli en riktigt kul dag, även fast jag inte ser fram emot helgen som kommer att bestå av tentaskrivande. Nu iväg till bussen.

Have a nice friday.

Nicki

April 22




Gamla ringar från H&M och halsband från ebay.

Nicki

H&M Nytt




Torsdag igen och H&M har som vanligt fått in nytt. Gillar detta halsband som jag gärna vill ha! Och den lilla väskan är ju också jättesnygg!

Nicki

Dagens detalj


Örhängen från Urban Outfitters.

Nicki

Gold and red



Ännu ett armband som jag gjort.
Genom en smal guldkedja har jag petat igenom en rödsytråd och sedan satt på låset. Det var riktigt pillgöra men helt klart värt det nu när man kan se de färdiga resultatet. Tycker att de blev jättefint, sådär litet och nätt men ändå snyggt själv och tillsammans med flera andra armband.

Nicki

someone new


Har även gjort ett armband med gummitråd och guldpärlor +några mönstrade. Ville ha något enkelt som jag kan ha tillsammans med flera andra armband.

Nicki

April 20



Mina vitsippor som jag plockade igår.

Tisdag, tisdag, ännu en dag med underbar sol! Nu börjar de kännas som att våren är här på riktigt och att solen börjar värma. Ännu mer vårigt känns det med mina vitsippor och förhoppningsvis så är det helt grönt ute snart.
Ska göra andra dagen för den här vfu veckan idag, blir lite lektionsplanering idag då eleverna har slöjd och idrott.
Vad har ni för et denna tisdag?

Nicki

måndag. halsband


Idag hade jag på mig min tassel, barnen tyckte den var jättefin och ville också ha en! Toffsen fick hänga tillsammans med berlocker av Eiffeltornet och Big Ben.

Nicki

Recept: Chokladfudgemuffins

12 st

225 g vetemjöl
55 g kakao
1 msk bakpulver
drygt 1 krm salt
115 g farinsocker
2 ägg
2 dl créme fraiche
6 msk rapsolja eller 85 g smör, smält och avsvalnat.
3msk ljus sirap.

Sättt ungnen på 200°c. Sätt 12 muffinsformar i muffinspannan.

Blanda ihop mjöl, kakao, bakpulver och salt i en stor bunke. Rör i farinsockret.

Vispa ihop äggen lätt i en annan bunke, vispa sedan i créme fraiche, oljan (eller smöret) och sirapen.
Gör en fördjupning i de torra ingredienserna och höll i äggblandningen. Rör om försiktigt, men rör inte för länge.

Fördela smeten i muffinspannan. Grädda muffinsarna i den förvärmda ungen i ca 20minuter (tills de har höjt sig och känns fasta).

Låt muffinsarna vara kvar i muffinspannan i 5 inuter. Sedan är de klaras för att äta eller ställas på galler för att svalna.

Lycka till!

Nicki

true colors


Eftersom jag städat rummet, tvättat och börjat med tentan så tänkte jag faktiskt sätta mig ute i solen. De är ju så härligt soligt väder ute idag och då kan man ju inte bara sitta inne och för att samtidigt vara lite duktig tar jag med mig en text om dyslexi.

Här är även ett av mina nya armband som jag gjort i massor av härliga färger.

Nicki

Söndags ångest


Idag blir en såndär typiskt söndag med massor "att göra" saker.
Lägger upp ett armband senare som jag gjorde igår.

Nicki

Chokladfudgemuffins



Han inte bara med pyssel idag utan även lite bakning. Prövade ännu ett recept i min nya muffinsbok, denna gång fick de bli chokladfudgemuffis. De var riktigt goda, smaka som chokladmuffins som man köper på fik (de som är sådär chopkladiga och saftiga).

Nicki

Tassel



Har gjort mig en egen tassel (som Maria Montazami säger). Gjorde den av den röd-oranga brodyr tråden som jag köpte på erikshjälpen. Tycker att den blev riktigt söt att antingen ha runt halsen på en långkedja eller kanske som en liten nyckelring eller dekoration på väskan.

Nicki

April 17


Lördag idag, känns riktigt skönt med helg och inga planer! Idag tror jag att jag ska hinna med lite pyssel, ska försöka bli klart med mitt resealbum och kanske göra något smycke.
Vad ska ni hitta på för något idag?

Nicki

Randiga racke




Idag fick min randiga tröja med axeldetaljerna jag sytt på åka på, hade nästan glömt bort den! Tycker den är ruskigt snygg och måste bli bättre på att använda den!
det regnar ute idag, men bättre de än snöslasket som de hotat med. Kl. 16 idag ska jag på ansiktsbehandling, vilket ska bli riktigt härligt! Ska njuta som bara den och försöka koppla av.
Hoppas att ni får en fantastisk fredag!

Nicki

April 15, 2010


Söta hårspännen ifrån H&M, 19,50kr/st

Jag är så trött nu att jag skulle kunna sova. Har varit iväg med klassen på Naturskola, promenerat och byggt solcellsbilar. Känner nu efteråt att det verkligen tog på krafterna. Men det var härligt att promenera i vårsolen, vi såg både blåsippor och vitsippor, riktigt härliga vårtecken!
Imorgon är det fredag, vilket ska bli skönt efter en intensiv vecka.

Nicki

Turkosgrön



Klippte isär halsbandet från Erikshjälpen och gjorde istället detta armband. Sådär lite sommrigt och riktigt härlig färg.
Vad tycker ni?

Nicki

April 14



Åh va underbart det är att vakna av att solen lyser ut. Nu känns det som att våren verkligen är här och snart kanske man bågar sätta på sig ballerinorna eller sandaler.
Idag är det i alal fall mitten av veckan och jag är har en och en halv veckas vfu kvar den här perioden. Tiden går så himla snabbt när man är i skolan, men det är väl för att det är så roligt. Den här veckan håller jag på att planerar också inför mina aktiviteter/lektioner nästa vecka. Ska hitta på något riktigt roligt om sinnena som man kan göra i helklass med 27elever.
Hoppas att ni får en underbar och solig onsdag!

Nicki

Pink



Har pysslat lite med pärlor senaste tiden och då har jag bland annat gjort detta armband. Känner att allt jag gör nu är i starka färger, måste bara bli lite brun så kommer de att vara riktigt snygga på.

Nicki

Fina flätan




När vi var i Småland så gjorde syster denna snygga fläta på mig. Tycker den blev riktigt snygg och måste försöka att lära mig göra själv!

Nicki

April 12


trötta jag nu på morgonen

Måndag och ny vecka och idag ska jag tillbaka till min vfu och åk 3! Ska bli riktigt roligt och den här gången blir det 2 veckor vilket känns ännu bättre. Ska bland annat titta på hur speciallpedagogen jobbar och se hur de jobbar med att upptäcka läs- skrivsvårigheter och dyslexi (som min tenta kommer att handla om). Hoppas verkligen att våren kommer på riktigt den här veckan, att träden ska börja bli gröna och att solen kommer värma som igår. Men nu kära läsare måste jag paka väska och bege mig till bussen.
Hoppas att ni får en härlig måndag.

Nicki

H&M örhängen



Såg dessa på H&M, har väntat på att de ska få i de men när jag såg de blev jag lite besviken. Kanske för att jag hittat så många andra stora snygga örhängen och så trodde jag att de rosa högst upp skulle vara lite mer rosa. Men om du är sugen på dessa så finns de i butik nu och jag har för mig att de kostar 79,50kr.

Nicki

Gult är inte fult


Bild: Nelly

Titta vilket underbart halsband, så fint med gult och jag tror att det verkligen skulle piffa upp ett enkelt linne. Synd bara att det kostar 649kr, men det kanske går att hitta något liknande.

Nicki



Sofia ville se hur det nya halsbandet såg ut på och här kommer de. Visst är det snyggt!?

Nicki

My ocean



Fick de här snygga halsbandet som jag bloggat om av syster i försenad födelsedagspresent (då de inte hade kommit när jag fyllde år).  Halsbandet är hur fint som helst och mycket finare i verkligheten än vad de är på bilden och bilderna hos asos. Tack syster!

Nicki

April 9

Så var det fredag och snart helg igen. Idag har jag ett seminarium mellan 9 och 12 så slutar tidigt vilket är skönt. Funderar om jag ska åka in till stan efter, men vi får se. Har ingen lust att gå på stan om det regnar.
Hoppas att ni får en underbarfredag sötisar!

Nicki

Im in love



Det var alltså denna som låg i påsen från Mango. Tycker den var så himla fin och jag har ju letat efter en sommrig klänning med mönster så jag kunde inte låta den hänga kvar. Extra plus är att mitt nya halsband passar jättebra till.

♥Nicki

April 8



Köpte en till sak igår när jag var i Forum. Visar när jag kommer hem från skolan igen, så kan ni gissa så länge ;) Hoppas att ni får en härlig torsdag (snart är det helg igen!).

♥Nicki

Nytt



Köpte de här underbart snygga halsbandet idag på Indiska för 129kr. Det är riktigt Nicki och kommer användas flitigt! Sådär färgglatt och indianit som jag gillar de!

Nicki

Eriksshopping



Självklart gjorde jag några köp på Erikshjälpen. Ett par klipsörhängen (de jag hade på mig igår), ett turkost halsband (som ska plockas isär) och ett snöre som jag ska hitta på nå kul med.

Nicki

Latte 2 go




Målade naglarna i morse med ett av mina nya naglack. Fick bli nude/latte färge som är hur snyggt som helst! Tror att naglarna kommer få vara i denna färg mycket i vår/sommar!

Nicki

måndag, ne tisdag



mina fina nya örhängen från erikshjälpen.

Man blir helt dagvild när man börjar veckan med en röd dag. Idag känns det som måndag eftersom det är första dagen tillbaka till skolan efter den lilla påskledigheten. Det är i alla fall skönt att veckan bara består av 4 skoldagar, men nu måste jag röra mig mott bussen, slutar kl.16 idag.

Nicki

birthday presents




Fick många fina presenter när jag fyllde år. En muffinsbok (här ska bakas!), ett läppstift i ljusrosa, De mest underbara skorna!, Smyckesträdet, örhängen, nagellack, Schampo-balsam från Lanza. Tusen tack för alla fina presenter ♥

Nicki

My cake




Borta bra men hemma bäst som man brukar säga! Fast det kanske inte är så bäst då de ligger snö och slask här uppe. Tänkte att jag ska lägga upp lite bilder från min födelsedag igår och jag börjar med tårtan. Så här blev alltså, min födelsedagstårta. Vitchokladmousse tårta, kan säga att den faktiskt var riktigt, riktigt god och kommer bakas flera gånger.

Nicki

Nu lämnar jag det regnit småland för ett s...

foto0408 (MMS)

Nu lämnar jag det regnit småland för ett snöigt! Sthlm.


Ett år äldre

Foto:Jag

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag! Nä usch och fy, jag som har åldersnoja och allt! Idag blir jag i alla fall 22, har försökt att vänja mig hur det låter, 22. Känns rätt okej!

Nicki

Happy Easter!



Foto: jag

Glad påsk på er mina söta läsare! Eftersom jag firar påsken i småland så blir det lite släkt påsklunch idag, ska bli trevligt att träffa alla igen. Hoppas att ni får en mysig och solig påsk. 

Nicki

Nu befinner jag mig på erikshjälpen!

foto0405 (MMS)

Nu befinner jag mig på erikshjälpen!


Nu åker jag till småland! Hoppas att ni få...

foto0403 (MMS)

Nu åker jag till småland! Hoppas att ni får en mysig skärtorsdag.


Skärtorsdagen och 1 april


Snygga armband från Nelly, 99kr. Skulle inte vara fel på mina armar.

Okej bloggen, nu ska jag begemig til jobbet för att jobba lite. När jag slutar 16.45 kommer mamma och pappa och hämtar upp mig och så beger vi oss till Småland över påsken. Därför kommer det kanske att bli lite dålig uppdatering, men då vet ni! Hoppas att ni får en härlig skärtorsdag och glöm inte bort att det är 1 april ;)

Nicki

RSS 2.0