Årsresume - Andra halvan

Och så sista delen av året, juli till december där vi är nu. Årets sista dag och jag kan bara hoppas att 2011 kommer bli lika fantastiskt som 2010 har varit, svårsalget? javisst! Men med en positiv inställning kommer man långt!

Juli-December: Sommar, Norrland, Tenntrådsarmband, New York, Shopping, Helikopter, Gult, Mer fjädrar, Armband, Halsband, Macarons, Pyssel, Julbak, Boksingering, Silver, Ringar, New York Blueberry cheesecake och lite mer fjädrar.

Gott Nytt År!

Nicki

Årsresume - Första halvan

Det roliga med en blogg är att man kan titta tillbaka och se allt man gjort och hunnit med under ett helt år. Här ovan kan ni se i bilder från bloggens arkiv från januari-juni.

 

Januari-Juni: Silver, Orange, Pyssel, Fjädrar, en hel del bakning, Armband, pudriga toner, Childhood, Triss, Mer fjädrar, New York resa bokad,  Kungsträdgården, Körsbärsblom, Indianpärlor, Nude, Födelsedagar.

 

Ja vad ska man säga, året började ju riktigt riktigt bra.

Nicki


två till..




snygga halsband på rea. Dessa från Topshops rea på hemsidan. Tror att båda skulle vara riktigt snygga till våren/sommaren. Det första skulle jag vilja ha till en vit t-shirt och den andra till min svarta klänning.

Nicki

knyt en knut


Från Vänster: Knytarmband som jag gjort, Childhood, Guldkedja med berlocker och Guld och rött från NY.

Idag har jag varit iväg och ätit frukost/fikat med en söt liten vän. Sedan blev de forum, men ingen shopping för mig. Känner mig mer sugen på vårkläder en reahysterin. Älskar föresten mitt knytarmband som jag gjorde, så tänkte visa er hur de ser ut på med lite andra armband.

Nicki

H&M Vår

Idag fick jag hem H&M´s vårkatalog. Fanns en del fina basplagg som jag gillar, men även en del smycken. Hittade dessa på hemsidan bland vårbilderna och visst är det fint? Priserna: 99 (de två första), 69.50 och 49.50kr. Ge mig vår NU!

Nicki

Asos reafavoriter


Här är mina smyckes favoriter på asos rea. Finns en hel del snyggt, en del dyrare än andra. Jag är ints så mycker för rea i butik, så mycker folk som sliter och drar i allt. Då är nätet bra, för här kan man sitta i lugn och ro och gå igenom allt.

Nicki

Nicki

a new favorite



Här kommer en närmare titta på de fina halsbandet jag fick av mamma och pappa i julklapp. Som de köpte när de va på canarieöarna. Mamma var jättenervös att jag inte skulle gilla det. Men visst är det fint? Jag älskar de.

Nicki

Christmas presents




Fick jättemånga fina julklappar, så jag måste ha varit väldigt snäll i år. Fick bland annat fina ljusstackar från Ikea, örngott (som jag önskat mig mest av allt, hihi), ett nytt täcke, två skjortor, byxor, filmer, jättefint halsband från Canarieöarna (visar bättre bild sen). Ja en hel del fint. Tack familjen för allt fint, är så himla glad att jag har er♥

Nicki

Julaftonens




Så här såh jag ut igår på julafton. Svart skinnkjol från H&M, Röd spetstopp från H&M Divided och Svart kofta gammal från H&M. Det var en riktigt mysig dag igår men massor av god mat och julgodis. Fick jättefina paket som jag kan visa er sen. Hoppas ni alla hade en riktigt härlig jul!

Nicki

God jul önskar jag er alla


Julklappar




Ja såhär blev årets julklappar. Förra året var de mest vita paket, så i år fick de bli lite gammaldags. Har till och med lacket dem! Är riktigt nöjd och hoppas att även de som ska få dem blir glada för både utsida och insida.

Nicki

"dan före dan!", 23 december


Jag & Chloé julafton 2009

Så var det bara idag kvar och imorgon är de julafton. Har börjat få mer julstämning nu när jag tagit mig lite ledigt från skolan (vi har nämligen inget julllov). Men i mellandagarna ska jag inte plugga någonting har jag bestämmt. Sen i Januari får de bli nya tag. Idag blir det i alla fall städning och fixa de sista innan jul. Ska fota mina fina paket också som jag slog in i början av vecka, så ska ni få se. Hoppas att ni får en bra dagen före julafton och inte stressar för mycket.

Nicki

a little bag


Har tittat på den här fina clutchen ett tag på zara´s hemsida, men har inte sett den i butik. Såg igår att frida Fahrman hade bloggat om att hon sett den i butik. Jag är riktigt sugen, för hur fin är den inte?

Nicki

like a shining snowflake


När jag gick i gymnasiet hade jag en riktig diademperiod, tror nästan jag hade diadem varje dag i 1an och in på 2:an. Har fortfarande min stora samling kvar, även fast jag för tillfället inte använder ett ända. Men när jag spanade runt hos asos så träfafde jag på detta och jag vet inte vad det är men något har de som jag fastnade vid. Fast jag hade nog gillat det bättre om de varit ett hårband, men de kanske går att ha detta lite längre fram (ungefär som ett band). Om ni är intresserade hittar ni det här, för ca 118kr.

Nicki

21 december




Så var det bara tre dagar kvar till julafton. Heregud vad tiden springer. Idag är det i alla fall sista schemalagda skoldagen för de här året. Åker in tidigare för att jobba med vetenskapliga arbetet och sen blir det seminarium till 16. Föresten satt jag upp min lilla minigran på rummet i söndags. Var lite trött på de små röda kulorna som jag haft så i år fick de bli nya. Silvriga fina små diskobollar, haha. Knöt även små vita rosetter och satt i. Tycker den blev riktigt fin.

Nicki

beautiful perfection



Ni har kanske sett dessa snygga halsband på andra bloggar, men måste bara visa dem. Helt underbara, helt perfekta! Kan inte säga mer än att jag är totalt förälskad. Fina kristaler i en patronhylsa. Tyvärr så är de väldigt dyra, eller för dyra för mig i alla fall, 310dollar. Så jag får titta och njuta.

Från: Bona Drag Boutique

Nicki

Red




Jag är riktigt sugen på en röd liten clutch och gärna i kuvertmodell. Gillar denna från Topshop riktigt mycket, sådär enkel men ändå så fin. Extra plus att den har kedja också så att man kan hänga den över axeln om man vill. Två i en helt enkelt. Här hittar du den och andra clutchar.


Nicki

Fjärde advent


Jag gör coco godisar

Emma gör vitchokladcrisp

Brändamandlar

Chokladdoppade lakriskolor

Coco och hallontryfflar


Här är åretsjulgodis som bakades igår (förutom knäcken som gjorde idag). Det blev mycket gott kan jag lova, tur att man bakat så man får provsmaka allt. Vi bakade hallontryfflar, cornflakescrisp, coco, Knäck (med och utan mandel), brändamandlar, chokladdoppade lakriskolor, mandlar doppade i choklad och vitchokladcrisp. Det blir en riktigt smaskig julafton med andra ord!

Nicki

Lipstick



Igår fick jag hem läppstiftet från Lanvin♥H&M som syster klickade hem åt mig (snäll hon är!). Gillar färgen riktigt mycket, det är lite hudfärgat. Imorgon kommer bilderna på julgodiset också som vi bakat idag. Måste göra knäcken först! Sen ska ni få se på massa gott!

Nicki

julgodisabakardagen


Förra årets julkola

Det har blivit dåligt med bloggning de senaste dagarna och detta beror på att det är otroligt mycket i skolan nu innan jul. Idag blir det i alla fall att baka julgodis med syster, alltså den årliga "julgodisabakardagen!" haha. Lovar att visa er vad det blev för gott sen.

Nicki

knyt ihop




Igår kväll hade jag lite tid för pyssel, eller rättare sagt jag tog mig lite tid. hade en ide som jag velat pröva och nu blev de äntligen av. Ett Knytarmband, som jag blev riktigt nöjd med. Fint att matcha med flera andra armband.

Nicki

On the first page of our story, The future seemed so bright



Jag blev helt kär i det här halsbandet när jag såg de hos KyssJohanna. De kostar 449kr, så snälla snälla tomten lägg detta under granen! Och tomten du hittar de här, hihi.

Nicki

is there a soulmate for everyone?


Hittade den här gamla bilden på datorn som jag tog får några år sen. Tycker den är fin på något sätt och tror jag ska ta fram örhängena och använda någon dag. Kanske på torsdag när jag ska ut och äta med några från skolan.

Nicki

beautiful things


Fina örhängen som finns hos Topshop just nu. Mina favoriter ser ni ovan med hjärtana, är riktigt sugen på ett par blåsvarta fjädrar och gillar när de hänger ner en bit så de verkligen syns. De med svarta fjädrar och pärlor får mig att tänka lite på drömfångare. Men vilka gillar du bäst? eller är har du tröttnat på fjädrar?

Nicki

13 december - Lucia


De här fina halsbandet finns hos H&M för 99kr. Dick blev bilden suddig med de är riktigt fint i verkligheten.
Föresten hoppas att ni får en riktigt mysig luciadag idag!

Nicki

tredje advent


Nu blir det advetsfika = mys! Imorgon blir det heldag med plugg och tentaskrivande, inte lika kul. Men nu lussebullar och pepparkakor!

Nicki

ett armbandsställ

Sånhär armbandshållare tycker jag är riktigt fin och smart lösning för att få en överblick över alla på en gång. Så skulle jag ha lite mer plats skulle denna stå på min önskelista, men som de ser ut nu skulle jag tyvärr inte ha någon stanns och ställa den. Men för er som har plats så kommer den ifrån Mihi och finns att klicka hem här för 299 kr och fram till den 17 december ser de ut att vara fri frakt!

Nicki

julklappsshopping

Idag har jag varit iväg hela dagen och handlat julklappar, riktigt skönt för nu tror jag att jag köpt allt och till alla! wiie. Känner mig riktigt nöjd med mina köp och hoppas att alla kommer bli glada.

Nicki


en tanke, en ide


Nästa gång jag ska pyssla ihop ett armband tror ja att jag ska försöka mig på ett sånt här, eller i alla fall något liknande! Tycker de ljusa var riktigt fint, så kanske måste köpa material till något liknande. hm.. ja får se när jag får tid och om jag hittar material. Dessa ovan finns i alla fall att köpa hos asos för ca 213 kr, för er som är sugna.

Nicki

Hur snyggt


är inte de här halsbandet som ska komma in på H&M under december? Det ska komma in på Divided och kosta 49,50kr. Måste titta efter det och se om det är lika fint i verkligheten!

Nicki

gingerbread biscuit




Idag har jag pluggat, men även hunnit baka lite mer pepparkakor. Små och tunna, de är så jag vill ha dem och goast av alla små figurer är grisarna, så därför bakar jag alltid lite fler av dem, hihi. Mumsigt!

Nicki

systers pärlor



Syster har köpt det här fina, stora halsbandet från Lindex och 149kr får man betala för det. Riktigt fint och speciellt när hon hade de till sin svarta lösa blus. Me like! Kanske blir att låna någon dag, om jag får vill säga..

Nicki

snövit


Snygg vita fjäderörhängen som jag såg inne på H&M. Gillar detaljen som fjädrarna sitter fast på och får mig att tänka lite på snöflingor. Alltså helt i min smak.

Nicki

Christmas cards




Det blir mycket kort på bloggen nu, men här är i alla fall de fina julkorten som jag pysslat ihop i år. Så nu har mamma en del att skicka, hoppas att de räcker för vet inte när jag skulle ha tid att göra fler! Vad tycker ni?

Nicki

Forever21 EU


Läste igår hos Annas Bazaar att Forever21 nu har en Europeisk webshop, jippi säger jag! Nu slipper man ju tullavgiften och kan fynda en hel del fint också. Farligt för plånboken dock, haha. Här hittar ni webshopen.

Nicki

Silvrigt hårband


Såg de här snygga hårbandet när jag gick in på H&Ms webshop/startsida imorse, men nu ser de ut att vara slutsålt, otur för mig! Kanske var för att de va så billigt och snyggt, runt 30kr har jag för mig att de kosta. Kanske finns i affär..

Nicki

Jul, jul strålande jul


Lite rolig och söt juldekoration från Åhlens. Priserna ligger mellan 60 och 80kr. Min favorit är den andra, cupcaken, oväntat?. Men annars gillar jag mest julkullor i vitt med silver och fina stjärnor. Vilken gillar du bäst?

Nicki

Stora och fjädrar


Nu är m och p hemma igen, de kom vid 6 imorse och var smutsigt bruna! Härligt att ha dem hemma, men gladast av alla var nog Chloé som hoppade runt pappa och slicka på honom. Men nu var det inte de jag skulle blogga om utan dessa snygga halsband som finns hos cocoo. Priset ligger på 395kr, men tyvärr så min favorit de bruna tillfälligt slut.

Nicki

mysig julmarknad




Det var mycket folk på julmarknaden i Gamla stan, men riktigt mysigt och riktig julstämning. Efter att vi gått runt bland alla stånd så traskade vi vidare till Kungsträdgården och spande på den lilla marknaden där och jag hittade även mitt favorit stånd där. Massor av fina fjäderörhängen, armband och en otroligt fin drömfångare! Skulle kunna ha köpt allt, men nu har jag ju förbud att köpa saker till mig, så det blev inget köp för mig. Det var en riktigt mysig och härlig dag som avslutades med mandariner hemma hos A.

Nicki

wish, hope and pray


Imorse kl 06.05 skulle mamma och pappa ha landat på arlanda. Men eftersom de är flygstrejk i hela spanien så kan de inte flyga hem. Så nu hoppas jag och önskar att de ska kunna få flyga hem under dagen. Mina planer blir för helgen blir därför lite ändrade, så idag blir det julmarknad med A istället för imorgon (tack för att du kunde ändra).

Nicki

Affordable Luxury


Frida tipsade om att Lindex Affordable Luxury kollektion snart släpps, någon gång under v49 och det är Ewa Larsson som har designat. Det finns en del söta underkläder som ser fina ut, men även smyckan. Jag fastnade för dessa två ovan, priserna på dessa ligger på 249 och 299 kr. Spana in själva och hitta era favoriter.

Nicki

3 december


Så var det äntligen fredag, otroligt skönt även fast jag måste läsa lite skolgrejer i helgen. Nu sitter jag och äter frukost, Chloé sitter här brevid mig med huvudet på mitt ben (sötnosen). Imorgonbiti kommer mamma och pappa hem, känns som tiden har gått riktigt snabbt.

Nicki

Faith, Pasion, Dream, Love, Peace, Laugh

Otroligt fint och enkelt armband från Topshop. Det enkla är oftas finas, eller så är det bara för att jag just nu gillar det lilla, enkla.

Nicki


Tack Sofi & Elsa för en toppenkväll!


Det bjöds på god drink, Elsas Big Apple.


Läser ur boken och berättar om verkligheten bakom kapitlen.

Sofi's dö snygga Louboutin

Jag & Sofi

Fick Systers julklapp signad

Goodibag, som innehöll...

bland annat mascara och läppstift från YSL och hårspray från Redken.


Igår bjöd syster med mig på Sofi's "Signerat Sofi" på Berns där man fick en god drink, Sofi läste ur sin nya bok, vi fick lära oss göra en enkel knut av Corinne från Corinne and friends, hur man lägger en bra party sminkning av YSL. Blev en hel del bra tips att tänka på. Sofi svarade på frågor som vem är Hugo, kärleken i hennes liv, vad hon gör om fem år. Hon känns som en riktigt härlig, rolig och öppen person. Hon singerade självklart böcker och efter det bar det vidare till Topshop som hade exclusivt öppet för oss där man fick 25% rabatt och en härlig goodibag. En riktigt rolig och lyckad kväll, så Tack Sofi & Elsa!

Nicki

happy birthday!



Idag fyller min söta vän Sandra år, var där på födelsedagsfest i lördags och då fick hon de här fina kortet som jag pysslat ihop. Grattis gumman!

Nicki

RSS 2.0