Panduro Vår 2010



Tog en Panduro vår katalog igår och nu har jag suttit och blädrat i den, kan säga att jag fått massor av insperation och pysselsug!

Nicki

muffins med vitchokladglasyr



Bakade lite muffins idag, vanliga muffins med vitchoklad i och sedan lite vitchokladglasyr! Riktigt mumsiga kan jag lova.

Nicki

Vårigt och fjäril




Tittade lite i affärer idag och såg detta våriga halsband på Gina Tricot för 199kr och sen inne på H&M såg jag denna bild med en underbart snygg, stor fjärlisring! Fanns dock inte i affären, men den ser riktigt snygg ut.

Nicki

silvrigt, svart och turkost


F
lätat armband Indiska, Turkost armband med fjäder gjort själv, Stor ring gammal, Flera ringar H&M, Silvrigt armband Erikshjälpen.

Nicki

tur i oturen



Slutade kl. 15.35 idag (fick sluta lite tidigare) men när vi kommer ner till pendeltåget möts vi av massor av människor. Vad nu detta? Jo självklart stora förseningar i pendeltrafiken. Stod nästan i en timme och väntade tåget för att komma till sthlm södra och jag kan lova att det var kallt i minus 11°c. Nu sittar jag i alla fall lungt och skönt i soffan och värmer mig när jag såg detta hos aftonbladet, usch! Vilken tur att vi inte slutade senare. Ibland har man tur i oturen!

Nicki

Fredag och en award!

Så var det fredag, ska på seminarium idag och sen är det helg. Såg precis att jag fått en award utav söta Frida! Tack så jättemycket.

När man får awarden ska man ange 7 fakta om sig själv, så här kommer mina:

1. Jag är beroende av läppsyl!
2. Just nu längtar jag mest av allt efter våren och den värmande vårsolen!
3. Jag utbildar mig till förskole- lågsatdielärare och älskar barns sätt att tänka på!
4. Jag har enligt andra alldeles för mycket smycken, men anser att det aldrig går att ha för mycket.
5. Jag är laktosintolerant, men alldeles tokig i mjölkchoklad.
6. Jag älskar att baka (speciellt cupcakes), men inte lika förtjust i att äta upp det.
7. Just nu är jag tokig i pannacotta och sugen på det jämt och ständigt.

Nu skickar jag denna award vidare till dessa 7:

Hello Nicki,Emma, Anni, Hannafialotta, Therez, Sara och Febb

 

Om du får denna awarden ska du :

- kopiera awarden på din blogg!
- länka till personen som gett dig awarden!
- berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
- välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
- länka till deras bloggar!
- lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award!


Nicki

Göra min brosch


1. Du behöver en säkerhetsnål, sidenband (eller annat band som du gillar), nål, tråd och ett berlock eller pärla.

2. Knyt fast bandet på säkerhetsnålen (så att du har lika mycket band på varje sida om knuten).

3. Gör rosettöglor på en bandet (jag gjorde tre)

4. Sy sedan ihop dina öglor och sy runt säkerhetsnålen på baksidan.

5. Gör sedan lika dant på andra sidan.
(klippte till banden som hängde ner och brända dem så de inte ska tråda upp).

6. Tog limpistolen och limmade fast min berlock.

Sedan är den klar och du kan fästa den på kläder, väskor.
Lycka till!

Nicki

Semla



Idag blev det första semlorna för i år, hemma bakade så klart! (mamma har bakat idag) Och oj va gott de va. Det som är bra med hemmagjorda är att man kan göra dem precis som man själv vill ha dem. I min ska det vara vaniljkräm (istället för mandelmassa) och sen lagom med grädde, inte för mycket och inte för lite.

Nicki

Brosch



På en väska.

Har pysslat ihop en brosch idag, tänkte att den skulle vara snygg att sätta på en väska eller kanske på min svarta kavaj i vår. Var rätt enkelt att göra, kan sätta ihop en lite guid på hur jag gjorde sen. Men visst blev den snygg?

Nicki

skriva, pyssla, ne skriva..



Sitter och försöker skriva på min inlämningsuppgift som ska in på fredag. Kan berätta att det inte alls går någo bra. Innan hade jag en del idéer som jag kunde ha med, men nu står det mest stilla och det som kommer upp i huvudet är massor av pyssel som jag skulle vilja göra. Men nej det får inte bli något pyssel, nu ska skrivas. Vi gör ett nytt försök; om jag skriver duktigt nu så kan jag pyssla sen. Nu kör vi!

Nicki

Colour



Såg de här snygga armbandet i H&Ms webshop. Gillar färgerna och priset? 59.50. Ett kap som gärna får sitta på min arm.

Nicki

turtröja?



oj va tidigt det är nu, i alla fall för mig. Ska snart åka till skolan för att träffa gruppen och gå igenom lite innan vår redovisning. Hoppas på att det ska gå bra, så för att få lite tur åker favorit tröjan på med mina egengjorda axeldetaljer. När jag kommer hem ska jag försöka börja på min minitenta som ska in på fredag, men det tar vi då. Hoppas att ni får en bra start på veckan och kanske lite länge sovmorgon än mig.

Nicki

Hemmaspa



Nu blir det lite hemmaspa, skönt att avsluta veckan med. Anisktsmask, fixa naglarna så är man fräsch igen till en ny vecka.

Nicki

Knalligt hos Lindex



Lindex har detta härliga nitarmband, gillar den knalliga rosa färgen. Gör det mycket roligare nu när man börjar känna sig lite trött på nitar. Tror i alla fall att det skulle vara riktigt snyggt till flera andra armband. 39,50 kostar det.

Nicki

Lördag 23 januari 2010


Blåtthalsband gjort själv, Halsband med gröna prismor Topshop, Skärp gammalt.

Nicki

Cupcakes fika







Idag kommer en kompis över på fika så då passade jag på att baka lite cupcakes. Det var riktigt länge sen jag bakade just muffins så de va roligt att sitta och garnera dem lite extra. Skulle egentligen velat haft svart karamellfärg men det får bli nästa gång. Hoppas att ni får en mysig lördag!

Nicki

22 januari, Fredag



Nu åker jag till skolan för grupparebete och sedan ett seminarium, slutar kl 16 idag (usch och fy) men sen är det helg! Ska kanske baka ikväll för imorgon kommer en kompis över på fika. Hoppas att ni får en kanon fredag, puss på er

Nicki

Smyckes nytt hog Gina


Stora fjäderörhängen

De mindre

Ringen

Slank förbi Gina Tricot på vägen hem idag, hittade en del snygga smycken bland annat dessa två fjäderörhängen och den snygga ringen! Gillar den gråa färgen på fjädrarna, gör att de känns lite våriga. Annars finns det mycket snygga smycken just nu och lite sugen blir man ju, fast jag ska försöka att låta bli, ett tag i alla fall!

Nicki

Torsdagens


Klocka second hand, Flätat brunt armband med snöflinga har jag gjort, Örhängen Urban outfiters, Guldarmband med berlocker mammas gamla, Smalt armband med svart hjärta har jag gjort.

Nicki

Snowflake


Armband gamalt från Gina tricot, Ring gjort själv, Halsband från Jokkmokksmarknad i Huddinge.

Nicki

orka locka



Så var det onsdag, mitten på veckan. Önskar att jag hade orkat loka håret idag, det är ju så fint när man väl tar sig tid. På den punkten skulle jag vilja vara lite mer som lillasyster som fixar håret fint varje dag (fast så är hon ju frisör också). Nä nu ska jag på föreläsning, hörs senare.

Nicki

Topshop


Ni hitar det här

och här

Topshop har mycket snygga kläder till våren/sommaren, men jag hittade även dessa snygga halsband. Gillar speciellt det första, gillar det enkla i det! Det andra är lite roligare med färg/mönster på bandet, tror det skulle vara riktigt snyggt till våren/sommaren.

Nicki

Svart och silver




Flera silver ringar H&M, Stor ring gammal, Svart flätat armband KappAhl, Klocka second hand, Läderarmband Marc Jacobs, Flätat armband Indiska.

Nicki

Guld och nitar



Klocka second hand, Nitarmband Lindex, Ormarmband second hand.

Nicki

måndag morgon

Ny vecka och ny kurs. Måndag morgon och jag ska snart åka på kursintroduktion, ska bli spännande med nya kurser och jag hoppas att de är intressanta. Det negativa är att vi måste byta arbetsgrupper, hoppas att vi ska slippa det! Trivs så bra i min arbetsgrupp och vi kan alltid träffas samma tider och det underlättar ju. Men men v får se om vi lyckas behålla gruppen. Nu måste jag göra mig klar. Hopppas att ni får en bra måndag.

Nicki

Biosöndag



Idag blir det äntligen bio (Avatar så klart) skulle ha gått mellan jul och nyår, men så kom annat imellan och så vidare. Men nu är det äntligen dags! Imorgon är det skola igen, ny termin och nya kurser, spännande.

Nicki

♥Ringar



Ännu mer ringar idag, fast dessa hade jag på mig under dagen. Älskar fortfarande leopardringen och den jadegröna från H&M är ju inte fyskam heller. Måste hitta fler snygga ringar som är stora, ebay är ju alltid bra. Letandet börjar.

Nicki

cernitlera





Hittade min cernitlera i en låda och var tvyngen att leka lite med den. Fick bli en ring, blev lite stor men det tar ju ett tag innan man får in snitsen. Kanske blir lite mer lerpyssel ikväll, barnsligt roligt!

Nicki

Inlämning



Tidigt i morde åkte jag till skolan för att lämna in tentan (hoppas på att den blir godkänd) sen skyndade jag mig till jobbet, jobbade både igår och idag. Skönt med lite extra pengar och måste desutom säga att det var riktigt roligt att jobba igen. Hoppas att jag ska ha mer tid för jobb under terminen som kommer. Nu är jag trött så det blir en lugn kväll i soffan!

Nicki

Min nya almanacka





Äntligen har min almanacka kommit. Nu kan jag börja skriva in alla skoldagar, tentor, träning och annat som ska kommas ihåg. Mitt liv fungerar verkligen inte utan almackana och särskilt inte som student då det är livsviktigt (känns det som). Men visst är den fin?
Kommer från Personlig almanacka

Nicki

Net-a-Porter


Juicy Couture

RingsEclectic

3.1 Phillip Lim

Lanvin

Lanvin

Net-a-porter har massor av snygga smycken på rea, synd bara att man är fattig årets första månad, eller tur kankse? Men för er som har pengar och för er som kanske som jag tittar in för att inspireras så kan ni se mina favoriter ovan. Eller så är det bara att klicka sig vidare till Net-a-porters sida och hitta dina egna favoriter.

Nicki

Bitten apple


Vintage style 139,53kr.

Bitten Apple 174,42kr.

Statement Opaque and glass stone star flower ring 139,53kr

Förutom stora halsband är jag förtjust i ringar, lite roligare ringar eller stora söta ringar. Hos asos kan man hitta en del snyggingar, när jag tittade in hittade jag bland annat dessa ovan.

Nicki

Måndag 100111


Foto: jag från i morse.

Så är det ny vecka och ny vecka betyder nya tag. Själv innebär det att jag ska skriva en tenta som ska lämnas in på fredag, har alltså fem dagar på mig att skriva (om jag skulle välja att skriva på fredag) och det är lyx! Men nu är det bäst att jag sätter lite fart. Hoppas att ni får en bra star på veckan.

Nicki

Ljusare tider


Foto; jag från våren 2009

Idag har jag kastat ut julen, måste säga att det känns underbart! Jag älskar våren och längtar som bara den, när snön har smält och solen värmer oss igen. Åh hoppas att månaderna går snabbt så att min älskade vår kommer snart!
Nu ska jag försöka att börja lite på min tenta, skulle kännas skönt att komma igång med den.

Nicki

Sköldpadda





Sötaste ringen! Denna sköldpaddering skulle jag gärna ha, finns att klicka hem hos forever21. Söt, söt söt!

Nicki

Slut på jullov

Så börjar skolan igen efer ca 2 veckors ledighet, rätt roligt att komma tillbaka men det var segt att gå upp. Fast snart är man inne i ruttinerna igen och skolan drar som vanligt igång ordentligt! Skönt att det bara är några timmar idag och sen helg igen ;)

Nicki

Tygarmband





Det blev lite pyssel idag i form av ett nytt armband. Lite annorlunda sådär, men lite roligt. Tyg som jag sytt på pärlor på och sedan gjort en stor rosett på baksidan/framsidan beroende på vad man känner för.

Nicki

Sista lediga dagen



Sista lediga dagen innan skolan börjar igen imorgon. Har i och för sig läst idag men restan av dagen kommer jag försöka att ta det lugnt och bara göra de som faller mig in. Kanske pyssal med albumet eller kanske blir det ett nytt smycke. Hoppas att ni andra har en bra torsadg med det nu tar för er.

Nicki

Pappers rea



Panduro hade rea på olika scrapbooking papper, så vem passade på att köpa några? Jag kunde ju inte bara gå förbi, eller jag gick förbi (duktig jag är) men sen gick jag tillbaka (inte lika duktigt). Fast det var ju på rea och alla utom en kostade bara 5,50kr/st.

Nicki

Få inspiration




Hittade de här snygga halsbandet på KapphAl idag, tror det kostade 129kr. Jag skulle vilja ha det i en pudrigvariant så jag ska istället leta efter bra band/tyg och försöka göra ett själv.

Nicki

Pastellfärger


Bilder; KappAhl

Tyckte att armbanden var rätt söta, lite våriga i de ljusa pastellfärgerna. Sen fanns det ju även diadem i samma färg, kanske något som jag ska spanna in i affär. Finns hos KappAhl, Armband 69,50 kr och diadem 49,50 kr.

Nicki

Paris till London


Det tog ett tag att rita skylinen av London högst upp, men visst blev det snyggt?

Nytt år och ny resa. Igår gjorde ag klart Paris bilderna (äntligen) tog ju sin lilla tid. Så nu har jag äntligen fått börja på Londonfotona och de är ju ännu fler än Paris. Men det känns i alla fall kul att fått börja på lite andra foton. Så när jag är klar med London bilderna, måste jag ha en ny resa och pyssla med ;)

Nicki

Kedjor, pärlor och rosett





Har gjort mig ett nytt halsband, tycker att de blev riktigt snyggt speciellt till en randig tröja såg jag när jag prövade det på syster.

Nicki

champagne och pannacotta




Igår blev det både champagne och pannacotta. Måste säga att ryssarna är gryma på champagne, den var underbart god! Och måste försöka att göra mer pannacotta 2010, det får bli mitt nyårslöfte ;)

Nicki

Nyårskläderna






Nyårets kläder och detaljer, lite glittrigt och guldigt blev det för min del och så lockarna i håret.
Nu ser jag fram emot våren, att värmen kommer tillbaka, att det blir grönare och ljusare.

Klänning H&M, Leoring Ebay, Flera ringar H&M, Armband julklapp.

♥Nicki

RSS 2.0