NEW YORK



Time square

Utsikt från Bryant park

Igår vid kl13 (lokal tid) landade vi i New York och vid 15 tiden var vi på vårt hotell. Ett mysigt litet rum och en riktigt skön säng. Kände oss lite trött och yra men begav oss snabbt ut för att börja utforska stan. Time square blev första stoppet som ligger nära hotellet, blev även shopping på Forever21 och Victoria's secret. Blev tidigt i säng och nu sitter vi och äter frukost på Starbucks, sen blir det mer turistande.

Nicki

Goodbye Sweden


... and hello New York! (snart i alla fall) Nu åker jag och syster snart till arlanda för att sätta oss på planet till Usa och New york. Hoppas att flygresan och allt ska gå bra, men de är väl bara ta det som de kommer. Tror i alla fall att detta kommer bli en riktigt riktigt bra resa, åh vaf jag längtar till vi landar, men först 8 timmar flyg.

Nicki

Packar


Bild

Imorgon smäller de, åh börjar bli lite nervös inför resan, men de ska blå så förbaskat roligt. Idag står packning på schemat, blir inte så mycket som ska med, men lite underkläder, mobilladdare, kamera osv. Sen ska jag ta den där förbaskade fästing sprutan idag (hatar sprutor).

Nicki

Turkost, grönt & blått..


..har en del armband i dessa färger som ni kan se. Alltid en favorit till bruna armar på sommaren.

Nicki

Todaysis


Leopardringen ebay, småpärlsarmband gjort själv, Childhood armband, renarmband från norrland.

Nicki

Småpärlor och ståltråd



Allt som behövs är ståltråd och småpärlor. Superduper enkelt och visst är den snygg?

Nicki

four black


Forstätter att visa armband som jag har gjort och näst ut är den svarta samlingen av armband. Inte så stor som jag trodde, bara fyra stucken. Favoriten är den med eiffeltornet. Vilken är din?

Nicki

en önskning





Fick en förfrågan av Julia om jag inte kunde lägga upp alla mina armband som jag gjort. Det är ju en del så därför lägger jag upp några stycken i alla fall, ett bra sätt att gå igenom vad jag gjort, för man glömmer ju bort en del. Börjar med den rosa samlingen. Annars kan ni alltid spana in kategorin Mina smycken, för där hittar ni alla smycken som jag gjort, armband, örhängen, halsband.

Nicki

skull


Har gjort mig ett nytt svart armband, med döskalleberlock på. Prövade även på att göra en fyrfläta med banden som syster precis har lärt mig. Man ser lite hur flätningen ser ut om man tittar nogrant på bandet (lite svårt att se när det är svart dock). Är i alla fall nöjd, ännu ett armband till sammlingen. Nämen, vad tycker ni?

Nicki

Creme brulee



Igår prövade jag att göra Creme brulee, de blev ju inte riktigt som jag tönkt mig då den inte blev fast som den ska, den blev mer rinnande. Den smakade som de skulle och jag följde receptet, men något var det som blev fel. Bättre lycka nästa gång kanske?

Nicki

soon forever21


Bilder: forever21

Dagarna går fort och nu är det inte så långt kvar till min dröm resa. Fortsätter att spana in forever21's webshop för att se vad man kan titta efter när man väl är där. Förhoppningsvis kommer jag fynda några nya fina smycken! Just nu gillar jag dessa som ni kan se ovan.

Nicki

shopping från Norr





Fick två fina anteckningsblock av mamma och pappa, mycket roligare med söta block i skolan när man måste sitta på en föreläsning i tre tmmar. Sen är det bokstäver till pyssel, pärlploppar och lite smyckes delar. Har även länge letat efter vitabokstäver eller hela ordet Love att ha på rummet, men antingen har de saknas nån bokstav eller så har de varit för litet/stort. Men i Boden inne på Gilla hittade jag denna fina för endast 59kr. Så den fick genast följa med mig hem, like!

Nicki

Colorama


Pysslade ihop de här sommriga armbandet en dag uppe i norr. Gillar de massor och har suttit på min arm sen jag gjorde de. Passar speciellt bar nu när kroppen är lite brunare.

Ska fota sakarna som jag shoppat och som fick följa med mig hem, så kommer de upp senare eller imorgon.

Nicki

Nu lämnar vi norr för denna gång. Miss you...

foto0523 (MMS)

Nu lämnar vi norr för denna gång. Miss you harads<3


tenntrådsarmband


Här är mammas nya tenntrådsarmband. De är ett så fint hantverk och ser så svårt uta att göra, men så visade moster mig en bok och ett armband som hon har gjort, och när man tittar på beskrivningarna så verkar det inte vara så super duper svårt. Så mitt nya projekt kommer vara att lära mig göra tenntrådsarmband.

Nicki

Renarmband


Igår var vi iväg och fikade och tittade på Norrländskthantverk. Har alltid varit fashinerad av de fina tenarmbanden, med renhornsknappar och igår hittade jag dessa fina för 40kr/st. Mamma köpte sig ett fint tenntrådsarmband (kan visa sen).

Nicki

red roses



Lindex har mycket snygga underkläder just nu. Prövade de här linnet föra veckan (199kr) Fanns även söta trosor till för 99kr, Från Ella M. Åh vad jag vill ha de här settet. Underbart snyggt i verkligheten.

Nicki

Gårdagens










Så här "mörkt" är det vid 23.30.

Igår tog vi en sväng till Haparanda och över gränsen till Finland. Vi gick på Alko (finska systembolaget) och där fanns hur mycket kul som helst, roligare än i Sverige i alla fall. Vi var även på Ikea, Iittala outlet och Candy world. Det är verligen ljust här uppe på kvällarna, man tror att klockan inte är så mycket, men vips så är den 1 på natten.

♥Nicki

Storforsen





Idag har det varit riktigt härligt här uppe i norr, soligt och varmt. Så vi åkte till Storforsen, var säkert mer än 12 år sen jag var där och det är verkligen en jätte fin och häftig plats. På vägen såg vi även lite renar, så turister som vi är så åkte kameran fram (de är ju så söta).

Nicki

we all live in a yellow submarine



Nytt nagellack, kände mig lite sugen på ett gult nu i värmen. Målade även två naglar beigea, tycker det blev rätt snyggt, lite rolig så där. Typiskt mig i alla fall. hihi.
Viva la diva, nr.51 (om jag inte minns fel), kostade i alla fall 50lapp.

Nicki

headphone





Senare ikväll/natt åker jag iväg till Norrland, 12-13 timmar i bil. Men det gör inte mig nått, älskar att åka bil långt. Som tur är har jag äntligen fått hem mina hörlurar från Coloud (efter lite strul). Visst är de söta? Riktigt skönt är de också, love!

Nicki

somethings new




Har gjort två nya armband. Blev lite inspirerad av mitt turkosa smyckesinlägg och kände för något turkost. Såg att rött och turkost passar riktigt bra tillsammans så de blev någon blandning, med flätad trå och små röda pärlor. Det nedersta på övre bilden är egentligen riktigt lyssande, bara pärlor på en gummitråd. Enklet men snyggt då de är riktigt lyssande.

Nicki

student 2009





Igår kväll gjorde jag klart syster studentalbum (bara sådär lite mer än ett år senare). Men jag har ju hållt på med mitt resealbum och det har kännts lite roligare att pyssle med (kanske för att det är till mig, haha). Blev i alla fall riktigt nöjd och tror syster gillar det också. Ni får lite smakprov hur det ser ut.

Nicki

sunny days


Foto: Sommaren 2009

Det blir inte mycket bloggande här, men när det är fint väder vill man bara vara ute och njuta. Sen håller jag på och packar och grejer för tidigt på lördag morgon åker jag upp till Norrland med mamma, pappa och moster. Det är säkert 12 år sen jag var där sist så de ska blir riktigt kul att få hälsa på "små" kussinerna igen. 

Nicki

turkos summer


Bilder: asos

Turkost är riktigt snyggt när man fått lite färg av solen. Vill man inte ha turkosa kläder tycker jag att turkosa smycken alltid är snyggt och lite roligare. Dessa godbitar hittade jag hos asos och priserna ligger mellan 150-250kr.

Nicki

3 Juli


Jag igår innan bion.

Kan bara säga att bion igår (eclipse) var så himla bra, se den! Skulle kunna gå och se den igen, längtar till den kommer på dvd så kan man se den om och om igen. Det värst nu är att vänta på de sista, som de valt att dela till två filmer. Ser ut som den första delen ska ha premiär i november 2011!! Men men, den som väntar på nå gott.
Idag bär det av till stranden, ska äntligen bada i mitt älskade hav. Hoppas att det inte är allt för kallt.

Nicki

The Twilight Saga Eclipse


Idag ska jag få se Eclipse, hoppas verkligen att den är bra! Förväntningarna är ganska höga även fast jag försöker att hålla dem nere så att man inte blir besviken. Men äh.. hoppet är det sista som sviker än och de som sett den säger ju att den är riktigt bra!

Nicki

Off to dinner


Nu ska jag åka iväg och träffa en kompis och äta middag, mysigt. Måste ju hinna med att träffa alla innan semestertiderna, då alla är på sitt håll. Imorgon blir det bio med syster, kan ni gissa vad det blir?

Nicki

Les Nereides Heart And Charm Bracelet



Jag är kär i det här armbadet som finns på asos rea. Tykcer de är så enkelt och snyggt och härligt med den röda och turkosa färgerna. Är riktigt sugen på att slå till, men försöker att hålla mig, får se hur det går. Har ju kostat ca 425kr och nu 242kr.

RSS 2.0