White Russian Brasco


Jag är sugen på en ny klocka och hittade denna från Triwa i finaste vit! Om någon är sugen att köpa den till mig så är ni välkomna, den koster 1295kr. Kanske får önska mig den i födelsedags present, får hoppas att det går fort till april, hihi.

Nicki

Now you're in New York

Såg de här fina stadsljuslyckotrna på Åhlens hemsida i veckan och i helgen spanade jag in dem i affär. Den är verklugen hur fin som helst och får mig att tänka på New York. Ångrar lite att jag inte köpte mig två, för 49kr/st är ju riktigt bra pris, kanske får ta mig en ny sväng till Åhlens trots allt.

Nicki

Friis & Company


Supersnyggt halsband från Friis & Company, hos Nelly. 279 kr kostar det och skulle gärna få flytta hem till mig. Här kan du hitta det.

Nicki

Bf-middag

Igår hade jag middag hemma hos mig med några av mina bf-tjejer från gymnasiet. Det var en jätte trevlig kväll, men mycket prat och skratt! Jag hade blandat välkommsdrinkar och bakat chokladkaka. Fick jättefina tulpaner av Sandra i favoritfärgen vit och vit/ljusrosa. Tack tjejer för en trevlig kväll♥

Nicki

Bags


Jag är en riktigt sko tjej, men jag har börjat förstå tjusningen i väskor och kanske har jag blivit lite sugen på att köpa lite väskor. Just nu har jag fastnat för dessa väskor från topshop och asos. Mycket små väskor och clutchar, vilket kanske inte är så praktiskt när man pluggar, men till sommaren.

Från Vänster: 1 Topshop, 2 Asos, 3, Topshop, 4-5 Asos, 6-7 Topshop.

Nicki

lövring



En till fin ring från asos. Dessutom har asos 20% på några av sina egna vårnyheter, så den är lite billigare. Tycker den är riktigt fin, och om du gillar den hittar de den Här.

Nicki

Oranget


Nu är galaxmönstret borta från naglarna och istället har de fått bli lite sommrigt oranga. Köpte mig Depend nr 124, önskade dock att de hade varit lite mer oranget, eller lite lite ljusare oranget. Så jakten fortsätter efter de perfekta.

Nicki


todaysis


Dagens små detaljer; mina favorit fjäder örhängen som jag gjort och en fiskbensfläta.

Nicki

dream a little dream

Så här skulle jag vilja gå klädd idag. Måste titta efter den fina tunikan på Indiska, för den skulle vara perfekt nu och även i sommar till baraben. Skorna blev jag också riktigt kär i, sådär enkelt snygga. Usch vad jag blev shopping sugen nu.

T
unika & Hatt Indiska, Strumpbyxor H&M, Skor Scorett Tiamo.

Nicki

plätt lätt


Lite lunch innan det är dags att åka till skolan, plättar med banan, hallon och sirap, mumsigt! Börjar 15 och slutar 18, jobbig tid men vad ska man göra. Får i alla fall vara ledig imorgon!   Nu läsa lite litteratur, innan det är dags att åka. Hoppas ni har en härlig torsdag

Nicki

frame


Före


Efter

Hade en helt vit enkel ram från Ikea, men kände att jag skulle vilja ha en i silver. Så det blev lite målande och lite pyssel. Sen in med en härlig New York bild på mig och syster. Visst blev den fin?

Nicki

Hard Topping



Idag när jag var på coop hittade jag denna saltlakritssås, eller Hard topping. Man ska skaka den, hälla den på glassen och vänta 20 sekunder och då har den stelnat över glassen. Gillar du lakrits så måste du absolut pröva denna. Den smakar som GB´s lakritspuck om man äter den med vaniljglass. Mums!

Nicki

armband och svartafjädrar




Dagen små detaljer. Fjäderörhängen, Childhoodarmband och guldkedjearmband med berlocker.

Nicki

en vårdag

Idag när solen tittar fram får jag genast vårkänslor! Älskar våren, jag blir alltid så glad och spralig då, haha. Och om det skulle ha varit en varm vårdag eller försommar så skulle jag vilja gå klädd exakt så här. Kunde inte riktigt bestämma mig för skor jag skulle ha på mig, så de fick bli två.

 

Linne H&M, Shorts Topshop, Svarta skor Topshop, Väska Ellos, Halsband Topshop, Beiga klackar skonamig.

 

Nicki


skonamig



Jag är så sugen på vår och färger, träklackar och bara ben. Känner mig sugen på ett par gula skor och ska fortsätta leta runt efter mer gula skor. Dessa snyggingar är från skonamig, och kostar 399kr. Snyggt med träklackarna.

Nicki

Tisdag 25 januari 2011


Tröttare än tröttast! Sitter och äter lite frukost, idag börjar jag vid 9 med föreläsning om bråk. Sen är det en lucka till kl 15 och så slutar jag 18 igen. Var så trött igår när jag kom hem, så idag lär jag vara ännu tröttare eftersom jag börjar tidigare. Men imorgon är det hemma studier som gäller, vilket ska bli riktigt skönt!
Vad har ni för er idag?

Nicki

spring list

Nu har även jag gjort den lilla vårlistan som finns runt omkring på bloggar. Hoppas att ni ska gilla den!

Din stil i en mening:
Oj va svårt. Jag kan nog vara ganska ombytlig. Men kanske en liten poccahontas, de brukar mina vänner säga till mig.

Bilder: Posh24

Stilförebild:
Jag brukar inspireras av lite allt möjligt, bloggar, tidningar, folk på stan, känslor. Men jag brukar fastna för Kate Bosworth, Nicole Richie och Fashiontost.

Vad inspireras du av i vår
: Absolut 70-talet, bloggar, tidningar, folk runt omkring.

Bilder: Forever21, H&M, Bikbok, Topshop

Vad tror du på inför våren: 70-talet? haha. Utsvängda jeans, vita toppar, spets, skjortor och blusar som är kortare fram och längra baktill, mönstrade klänningar/tunikor.


Bilder: Gina Tricot

Det bästa basplagget i vår och sommar: Jeansshorts, en ljus t-shirt och sen piffar jag upp de med lite accesoarer, fjädrar och färg.

Färger i vår: Ljusa färger så som beige och vitt. Gult, även oranget som accentfärg.

 

En ideal outfit i vår: Jag älskar 70-talet, så drömen just nu är utsvängda jeans, en vit topp, svart hatt och kilklackar.

Bilder: Skonamig, Nelly

Skor eller väska: Skor! Absolut, jag har nog alltid varit en skotjej även om jag börjat gilla väskor mer och mer. 

Do´s and don´ts:
Jag tror på att klä sig i det man själv trivs i. Känner man sig snygg i det man har på sig så utstrålar man det!

Ditt senaste köp
: En vit t-shirt från Gina Tricot.

Tre saker på vårens önskelista: Ett par utsvängda jeans, en riktigt snygg klänning/tunika i snyggt möster a´la 70´s och ett par vita spets shorts.


Jag utmanar alla som vill att göra denna vårlista och skriv gärna om ni gjort den. Skulle vara roligt att se era vårlistor.

Nicki

Monday morning



Idag blir det lång, lång dag i skolan. Terminstart och gå till kl 18, jippi! Lär vara halvt död när jag kommer hem vid 19.30. Men men, hoppas att eran måndag ser bättre ut.

Kofta & t-shirt Gina Tricot, Halsband Canarieöarna, Byxor MQ.

Nicki

Oh I beg, I beg and please, singin'

Se vilken helt fantastisk ring som finns hos asos. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att den är så fin så att det nästan gör ont. Helt fantastik. Ge mig, snälla. Gillar ni den?

 

Nicki


jewelry box


Före

Efter

I julas fick pappa den här asken med choklad i, den va jättefin men passade inte riktigt på mitt rum. Så vad gör jag? Jo målar om den såklart. Ni är den lite lavendel/grålila. Sen limade jag fast små små strasstenar runt hela locket. Tycker den blev riktigt fin och perfekt att ha lite armband i. Vad tycker ni?


Nicki

gotti gott pch pyssel

Igår fick jag hem ett stort paket med polkagrisar från Gränna. Har i flera år varit sugen på min favorit Hallon-salt stång, men eftersom den bara finns att få tag på i Gränna så har jag fått sakna den. Men i veckna hittade jag en sida där man kan beställa direkt från Gränna, super snabb leverans och gotti gott! Nu blir det lite pyssel och en stång. Här hittar du sidan jag beställde ifrån.

Nicki

live my life on a lullaby

Såhär skulle jag vilja gå klädd idag, i min nya fina klänning/tunika från vila, bara ben och hatten från Indiska. Men istället blir det att hoppa i ett par byxor, topp och kofta för här är de minus grader. Sätter nog på mig några fjäderhalsband också!

Någon mer än jag som längtar till våren?

Nicki

YSL? ne..

Såg den här snygga ringen igår hos Frida Fahrman. Visst påminer den otroligt mycket om den populära YSL ringen? Fast denna till ett bättre pris. Själv blev jag riktigt sugen på att klicka hem den, här ifrån.

 

Sen vill jag passa på att tacka för alla otroligt fina kommentarer som jag har fått, ni är bäst! Och om ni prövar att måla era naglar så skicka gärna en länk och visa mig!

 

Nicki

 

 


Så gör du mina galaxy naglar


Jag använder mig av tre lack, ett blått med glitter i (man kan säkert ha utan glitter också), ett vitt och ett topplack.

Jag börjar med att måla ett tunt lager med de blåa lacket, på en nagel i taget

direkt efter de tunnalagret med blått lägger jag en droppe med vitlack någonstans på nageln

sedan tar du de blåalacket igen och drar över de vita (jag drog diagonalt över nageln). Lämna så mycket vit du vill och ta mer blå färg där du vill att det ska vara mörkare. När du är nöjd låter du det torka.

Det finns säkert lättare sätt att göra detta på, men jag använder mig av en tandpetare som jag doppar lite i det vita lacket. Sedan gäller det att vara stadig på handen och göra små, små vita prickar (stjärnor) där du vill ha dem. Låt prickarna torka och avsluta med ett topplack.

Så nu har du dina alldeles egna galaxnaglar.

Jag hoppas att ni förstår på ett ungefär. Pröva er fram och skriv gärna och visa era resultat, skulle vara roligt att se!
Lycka till

Nicki

Wiiie

Åh va roligt, såg att jag hade fått väldigt många kommentarer om mina galxy naglar och så hittade jag detta på blogg.se framsida. Tack, tack så mycket blev så himla glad! Tänk att man kan bli så glad, sitter med ett stort leende på läpparna. Ska fixa ihop guiden på hur jag gjorde, så kommer den upp till kvällen.

 

Nicki


galaxy



Såg en bild för ett tag sen på riktigt snygga galaxy/rymd naglar. Blev riktigt sugen på att testa själv och så här blev mitt resultat. Det var lite pilligt, men samtidigt roligt och jag känner mig rätt nöjd. Vad tycker ni? Kan lägga upp en liten guid sen på hur jag gjorde om ni är sugna på att testa.

Nicki

ljus ljust mintgrön


Såg denna snygga väska idag inne i stan på H&M Trend. Färgern blev inte alls bra på bilden, utan den är mer härligt ljust mintgrön. Kostar 399kr och är i skinn. Jag blev riktigt sugen på att ta med den hem, men eftersom jag ska försöka att prioritera sådant som jag behöver och försöka spara så fick den tyvärr stå kvar. Men visst skulle den vara fin till sommaren?

Nicki

våriga snyggingar


Snygga halsband från Forever21. Gillar speciellt det med orange sten. Någon mer än jag som blir sugen på att klicka hem några halsband?

Nicki

en gammal goding



Hittade min gamla randiga tröja med axeldekorationerna som jag sydde på i garderoben. Hade glömt bort den, så nu fick den åka på igen. För visst är den fin? Roligt när man kan fynda lite i sin egen garderob.

Nicki


Gilda

Små mobilväskor(?), smycke(?) eller vad vi nu ska kalla dem. Har minst sagt blivit populära och jag tror att de kommer bli mer använda vid våren och sommare. Kan säga att jag först var lite tveksam om jag skulle kunna gå runt med en, men när jag fått fundera ett tag och titta runt på lite olika så kan jag säga att jag gillar dem! Bara de inte har för kort kedja/band. Just nu är min favorit från Monki, den känns lite jag, indianig med fransarna. Kostar bara 100kr också, så vem vet jag kanske måste slåtill.

Nicki

white feather


De här halsbandet såg jag på Gina Tricot i helgen och det är verkligen hur fint som helst i verkligheten. Sådär lite sommrigt, romantiskt.

Nicki

the sky touches the sea..


Målade en till bild, där efter den första. Denna lite ljusare i färgerna. Tror jag är riktigt förtjust i söta, små citat.
"meet me where the sky touches the sea. Wait for mewhere the world begins"

Nicki

75%rea och jag kan inte säga nej


Igår köpte jag de här stora, fantastiskt fina örhängena på Gina Tricot. Har tittat på dem hela hösten, för den blåafärgen är så himla fin. Men igår kunde jag inte hålla mig längre, speciellt inte ftersom de var på 75% rea och endast kostade 38kr. Ett extra plus också var att jag hittade 40kr i plånboken som jag inte visste att jag hade, så de blev ju nästan som gratis. Lycka!

Nicki

små färggladda halsband

Tre fina halsband från Topshop. Är riktigt förtjust i lite löngre enklare halsband just nu. Det första är ju bara för fint med de små tjedjorna och ja oranget är ju vårens och sommarens färg.

Nicki

 


JC


Hittade det är fina halsbandet på Jc´s hemsida. Var länge sen jag var inne på JC överhuvudtaget, så det kanske måste bli ett besök snart. 119kr kostar det och så kan man stoppa ner lite småpengar i den, perfekt till sommaren!

Nicki

Chloé


Idag fyller världens sötaste Chloé år! Så de blir lite mys och så ska hon få sig en liten tårta.

Nicki

I Can not stop woundering


Jag har fått tillbaka mitt målarsug. När jag avr yngre målade jag nästan hela tiden och igår morse kände jag för att plocka fram färger och papper igen. Gjorde klart bilden idag och känner mig nöjd. Den är finare i verkligheten, med färgerna och de små stjärnorna. Jaja, ni ser i alla fall på ett ungefär. Så nu är jag nyfiken och höra vad ni tycker?

Nicki

long


Det blev en sen dag igår, var kvar i skolan till 5, sen hem för att byat om, träning och sen middag. Så nu kommer bilderna på hur mitt nya fina halsband ser ut på. Visst är det fint?

Nicki

Bik Bok


Bik bok har fått in en hel del snygga accessoarer, fjäderörhängen i färg och två snygga skärp föll mig i smaken.

Nicki

in my postbox



Fick hem det här fina halsbandet från Topshop idag och det är verkligen hur fint som helst. Det var längre än vad jag trodde, men det gör mig inget! Åker på imorgon, så kan visa då hur de ser ut på.

Nicki

fugu



Mamma har köpt en riktigt tuff ring från Gina Tricots rea. Jag tänker lite på en tagg boll, eller en blåsfisk (fugu), hihi. Men riktigt snygg är den eller hur?

Nicki

So I can find you



Topshop är riktigt farligt att kika in hos. Varje gång jag tittar in så finns de något nytt och fint som jag gillar. Den här gången fastnade jag för halsbandet Compass, här kommer ni till den direkt.

Nicki

Elin Kling for H&M


Bild: Elin Kling

Fantastisk nyheter så här på en måndag! Elin kling for H&M. Kan de bli mycket bättre? Ne jag tror inte det och att sen 10% av försäljningen går till Unicef. Är redan helt förälskad i klänningen ovan, helt perfekt!

Nicki

eye candy



Nelly hade fler snygga armband som jag fastnade för. De silvriga fastnade jag speciellt för, men de i trä och färg är ju riktigt snygg med.

Nicki

odelali odelali hoppsan vilken dag


Kom precis hem efter en runda i forum med syster och mamma. Var riktigt mysigt, med shopping och lunch. Fick med mig denna fina ring från Gina Tricot hem, kunde bara inte lämna den. Sen jag var liten har jag varit faschinerad av Marions ring i Disneys Robin Hood och denna fick mig helt enkelt att tänka på den. Lovlie!

Nicki

Nelly love





Det finns alldeles för många och för snygga smycken just nu. Åh så många jag skulle vilja ha, men jag vet att jag inte kan köpa alla. Jag har ju faktiskt en hel del smycken redan som knappt får plats, haha. Nelly har en hel del snygga armband som jag inte skulle tacka nej till, bland annat dessa ovan. Älskar små indianpärlor, de skulle ju vara så snygag till sommaren också. De kostar 119kr/st om du skulle vara sugen.

Nicki

the light shining through

Topshop fortsätter med snygga smycken på weben, i alla fall om nu frågar mig. Den här gången fastande jag för de lilla söta armbandet, halsbandet med färgglada stenar och den underbara fjäderringen. Love love love!

Nicki

Take me to the place where you go



De här snygga skorna hittade  jag hos have2have och de ger verkligen ett litet ha begär. Eller ett ganska stort, haha. Älskar (självklart) fjäderdetaljen baktil, hur snygga skulle de inte vara till våren/sommare. Kan se de framför mig, åh..
Blir du lika sugen som jag så hittar du dom här.

Nicki

back to reality

Jag på Nyår 2010/11


Så var det dags att återvända till skolan igen, seminarium och handledning står på dagens schema. Sen resten av veckan blir det vetskapligt arbete med gruppen, inga röda dagar här inte.. Men de är så de blir när vi bestämmde oss för att ta lite julledigt.

Nicki

Tipsigt


Jag längtar som bara den efter våren, men något som är bra att handla på rean tycker jag är lite julpyssel på panduro. De är oftast nersatt till halvapriset och eftersom jag vet att det kommer bli juligen och nya julkort ska göras så varför inte handla pysslet till halva priset. Ett litet tips sådär.

Nicki

Love & Kisses


Nu har jag bädat med mina fina örngott som jag fick av syster yster i julklapp. Så himla fina, finnns på H&M Home om du är sugen, tror att den ena är på rean till och med.

Nicki

Fransväskan med stort F

Idag fick jag hem La redoutes vårkatalog, så har suttit och blädrat lite i den och blicken fastande på denna underbara väska. Så letade upp den på weben för att kika närmare och visst är den fin? Den kostar 529kr och är gjord i mocka (finns även i svart). Åh vad jag vill ha den, fast ändå önskar jag lite att den hade varit större. Du hittar den här.

 

Nicki


Cocoo



Webshopen Cocoo.se har en riktigt bra rea tycker jag, nämligen 20% på alla smycken i shopen. Ovan kan du se mina favoriter. Så är du shoppingsugen på lite nya smycken så måste nu klicka in, för jag lovar de finns en hel del snyggt.

Nicki

Rea när den är som bäst


Har precis varit en sväng till forum och hittade ett par snygga örhängen på Ginas rea. Halva prister så de fick självklart följa med hem. 30kr, de är ju nästan inget! Fina va?

Nicki

1 Januari 2011


Så börjar första dagen på den nya året gå emot sitt slut. Här har det bara varit en lugn dag, sådär som de brukar vara dagen efter nyår då alla känner sig lite små trötta. Kickat runt lite på nätet och såg att Topshop fått in en hel del snyga smycken. Fastnade mest för alla fina halsband, men även för ringen som är helt fantastikt fin.

Nicki

Nyårskvällen och nattens




Så här såg jag alltså ut igår på Nyårsafton. Kände mig inte alls sugen på klänning så de fick bli byxor istället, uppsatt hår, lösögonfransar och röda läppar.

Kläder: Topp BikBok, Kavaj gamal, Byxor MQ, Skor Scorett.
Smycken: Halsband Topshop, Childhoodarmband, Guldarmband, Fjäderring Scorett, Rundring Marc By Marc Jacobs, Örhängen Pilgrim, Läppstift YSL.

Nicki

RSS 2.0