Indiska




Indiska har en hel del snygga smycken just nu, fastnade för dessa två och ni kanske kan gissa vilket av de jag gillade mest. Kommer tyvärr inte ihåg vad de kostade, men har för mig att de nedersta kostade 99kr.


Nicki

.

Dagens lilla detalj; egengjorda örhängena med fjädrar.

Ne att komma tillbaka till skolan var ingen höjdare, de sluta bara med att jag blev irriterad och fick huvudvärk. Nu måste jag fortsätta plugga, fast jag inte vill. Men de är bara bita i det sura äpplet som man brukar säga..

Nicki


what's the time



Färgglada, billiga klockor från Nyåks, hos Nelly. 199kr/st och finns i en mängd fler färger och klockor är ju alltid bra att ha och en snygg accessoar på armen.

Nicki

f21

Lite fina armband från Forever21.


Mamma <3


Morsdag idag och det känns som det kommer bli en riktigt lugn hemma dag idag. Ska skriva lite på alla mina uppgifter, bara ta det lugnt och imorgon är det återigen dags att ge sig tillbaka till verkligheten, eller rättare sagt högskolan. Men först morsdag och kramar till alla er mammor där ute.


Nicki

SKOR!


Läste på Fridas blogg om världens fantastiskaste tävling som TLC har tillsammans med Brandos där man kan vinna 40 par skor, 40! Vem vill inte vinna? Och jag som inte har köpt ett ända par i år är riktigt sugen på nya.

♥Nicki

Dreams


oj vad trött jag var igår, var som en zombi och tillslut somnade jag framför sex and the city sådär vid halv 11 tiden. Nu känner jag mig i alla fall utvilad. Såg den här underbara tygpåsen på Kenza och var bara tvungen att spana in hos Avanna. Den är verkligen fantastiskt fin! Du kan hitta den HÄR med både fjädrarna och utan.

Nicki

Ryggrad


Fin tunika-klänning från Gina Tricot för 249 kr som man vanligt med klänningar jag fastnar för nu för tiden så är ryggen en stor del, annars vore den ju bara en svart vanlig klänning. Du kan hitta den HÄR

Nicki

what a wonderful world



Näst sista dagen gjord på vfu:n och små presenter delades ut, sudd djur till eleverna och en lite present till handledare och resurs. De överaskade mig med paj och kort, efter att de övat på sin avslutningssång med piano för första gången, vilket redan då gav mig tårar i ögonen. Kommer sakna dem som bara den och oj vad jag älskar läraryrket, även om de finns hur mycket att göra och all kritik i media så är mötet med eleverna det bästa som finns.

Nicki

Återigen torsdag

Nyheter hos H&M denna torsdag. Gillar den mönstret på klänningen, shortsen påminner om mina från CC-kollektionen och linnet i underbar rosa färg och modell.

Nicki

Turkost


Idag fick den här gamla färgklicken till halsband liva upp.

Nicki

Sjöstjärna



Det var flera som gillade sjöstjärnearmbandet, så tänkte att ni kanske skulle gilla denna ring också. Från Free people, för 178 kr. Tycker den va riktigt fin, eller vad säger ni?
Ni hittar den HÄR

Nicki

Ett halsband utav nycklar




Tittade på prodject runway igår när de handlade material i en järnaffär.  Maya Luz gjorde i alla fall det här fina halsbandet utav nät och nycklar. Tycker det var magiskt och vilken ide!

Nicki

ombyggnad


Syster yster höll på igår kväll och fixade med min blogg design, ny header är uppe men de ska fixas lite ny färg och lite annat. Så bloggen är under konstruktion kan vi säga. Men vad tycker ni om nya headern jämfört med den gamla som ni kan se ovan i inlägget?

Nicki

starfish


Skulle jag få välja vilket smycke jag ville just nu så skulle det vara detta underbara armband i form av en sjöstjärna. Finns i både silver och guld, jag skulle nog välja ett silvrigt.. tror jag.. Men visst är det underbart fint?
Finns att klicka hem HÄR

Nicki

Sista veckan


Så har de snart gått 5 veckor av min alldeles sista vfu. Tänk vad fort tiden har gått, innan kändes de som en evighet men nu är de snart slut. Ska bli riktigt skönt att komma tillbaka till "vanliga" skolan, men samtidigt tråkigt och oj vad jag kommer sakna alla söta eleverna. Men nu är de måndag och jag har hela sista veckan framför mig!

Nicki

Dagens små detaljer




Dagens små detaljer, fjäderörhänge som jag gjort, guldarmband med berlocker och guldring.

Nicki

Kalasdags



Nu är jag påväg på kalas för bästis som har fyllt år. Paketet är inslaget och solen skiner. En riktigt underbar söndag med andra ord. Hoppas att ni får en härlig och solig söndag!

Nicki

Middag

 

Nu sticker jag iväg på middag. Hoppas att ni alla får en mysig lördagskväll!

 

Nicki


saknar



Just nu sitter jag och drömmer mig tillbaka till New York, som jag saknar de! Har man varit där en gång så vill man bara tillbaka. Min favorit stad alla gånger. Som tur var så har jag roligheter för mig ikväll, för då blir det middag med bästa klasskompisarna, känns som de var flera månader sen sist vi såg eftersom vi är ute på vfu nu.

Nicki

Skin & Bones


Underbart fjäderörhänge från Skin & Bones, som finns att klicka hem hos Kyssjohanna för 295 kr. Är riktigt sugen på ett långt fjäderörhänge, men jag ska nog göra ett själv. Så jag skriver upp fina långa fjädrar på inköpslistan. Känner du inte för att pyssla, så kan du köpa de ovan HÄR

Nicki

Taxi


Underbara oranga skor från skonamig. Gillar de lite vågiga kanten och färgen. Det gör så mycket med färgglada skor, en enkel outfit blir verkligen så mycket mer med färg på fötterna eller en färgglad väska. Är du sugen på dessa oranga godbitar så hittar du de HÄR

Nicki

Gardinlinne



I påskas när jag vara i småland köpte jag en del på Erikshjälpen, bland annat en gardin som jag skulle sy om. Sagt och gjort, nu är det gjort. Fick kapa en bit, sy i tryckknappar och vips så blev det ett riktigt fint linne (om jag får säga de själv). Vad tycker ni?

Nicki

Torsdagens H&M nytt


Så var det torsdag igen. Någon annan än jag som tycker att veckora går otroligt fort just nu? I alla fall så har H&M som vanligt fått in lite nytt i webshoppen då de är torsdag. 2pack silvriga för 79.50 kr eller varför inte ett gäng färgglada små saker för 29.90 kr/st.

Nicki

Tatueringen



Nu är det snart två veckor sen jag tatuera mig, rättare sagt på fredag. Den har läkt riktigt fint och jag älskar den och kan fortfarande inte sluta titta på den. Känns så himla bra att jag vågade, eller rättare sagt vågade tatuera den på handleden.

Nicki

Hon har fjädrar i sitt hår...


Ne jag kan verkligen inte få nog av allt vad fjädrar heter! Jag är en riktig liten ruffsig fjäder, men de är ju så himla fint och speciellt på sommaren. Fastnade för de här hårbandet hos accessorize, fin färg och kul med fjädrar i håret! Vill du titta närmare så hittar du det här


Nicki

Rosa och silver



Igår kväll fick jag ett kreativt litet ryck. Tog fram pyssellådan med alla smyckesgrejer och letade fram en silverkedja, lås och ett rosa nagellack. Satt fast låset och målade sedan kedjan med den rosa färgen. Hur enkelt som helst och känner mig nöjd över mina lilla kvällside, för de kan nog vara rätt snyggt nu till sommaren. Ska nog göra ett oranget armband och ha tillsammans med detta, måste bara komma på hur de ska se ut först...
Vad tycker ni?

Nicki

Fantastiska klor

Superduper tuff ring från Cocoo som jag gillar massor. Så snyggt att det är en dubbelring också och den ser inte ut att vara obehaglig heller. Någon som vill köpa en åt mig? Finns att klicka hem här för 165 kr.

 

Nicki


Recept blåbärs och daimflufftårta


Först måste jag börja tacka för alla era fina kommentarer och självklart blogg.se se för att jag fick vara på framsidan igen! Så tack till er alla. Så eftersom ni är så otroligt söta så har jag fixat ihop receptet åt er.

Nicki

små färgklickar



Färgklickar till neccessärer som man skulle kunna ha som en liten clutch hittade jag hos Lindex för 49.50kr. Finns i orange, turkos och rosa.

Nicki

Daimfluff och blåbärsgrädde




Igår var det dags för Eurovision finalen. Även fast jag inte är insatt så är det alltid ganska roligt att titta på, sen har vi ju en tradition sen vi var små, nämligen att baka något gott och äta. Så jag gjorde en liten tårta som blev riktigt läskigt god. Den va fylld med Daimfluff och utanpå hade jag blåbärsgrädde. Mums

Nicki

Shortsen



Så här fina blev mina svarta short som jag sydde på svart spets. Underbart fina om ni frågar mig och supersköna eftersom de är mjukisshorts. Enkelt att göra och billiga, 49,50kr för shortsen och 24 kr för spetsen. Vad tycker ni?

Nicki

peacock feather


God morgon lördag, så himla skönt med helg och att få sova ut lite. Har lekt lite med nagellack i veckan och försökte måla en pågågelfjäder på nageln och ovan kan ni se resultatet. Tycker de blev ganska snyggt men tror jag skulle kunna göra de lite bättre.

Nicki

Projket svarta shorts



Har köpt mig ett par enkla svarta mjukisshorts från H&M för bara 49.50kr. Sen handlade jag lite spetsband som jag tänkte syfast på shortsen. Lär gå rätt fort, så ni får förhoppningsvis se de imorgon om de inte blir helt fel och fult.

Nicki

Lindt Coconut milk



Fredag och det betyder att helgen är nära nu. Slutar kl 13 idag och sen tänkte jag att jag skulle hem och fortsätta skriva lite på min tenta. Köpte den här chokladen i onsdags och för er som älskar kokos lika mycket som jag, ja ni måste bara pröva den för den är också himmelskgod!

Nicki

Det finns inga ord för att beskriva dig


Hur underbar är inte denna väska? Jag kan säga att jag blev kär så fort jag såg den. Den är ju bara fantastisk! Fin färg och så fjädrar... vilken dröm från Topshop, den blir din för £65.

Torsdag igen

Lite av dagens H&M nyheter.

 

Nicki


liten perfekt väska

Fin väska hos Gina Tricot i svart och vit för 199 kr. Gillar den tunna kedjan eller att man bara kan ha den som kuvertväska. Tror den vita är favoriten, även fast svart också alltid är fint.

Nicki

Citrongul



De här underbara vädret får mig att vilja gå runt i klänning och gärna i denna fina citrongula från Esmeralda hos Nelly. Gillar modelen att den är längre bak, självklart färgen och att den den är så enkel men ändå så fin! Du hittar den här för 449 kr.

Nicki

billiga armband




Fina och billiga armband från H&M, som bara kostar 29,5kr/st. Älskar de oranga och gröna, men även de smala högst upp, speciellt de turkosgröna. Billigt är bra!

Nicki

Chain anklet

Fastnade för den här otroligt fina fotlänken hos accessorize när jag spande in deras hemsida. När jag gick i högstadiet och gymnasiet hade jag jämt en fotlänk runt foten, men sen har jag glömt bort hur fint det faktiskt är. Men när jag såg denna så är jag återigen fast. Måste införskafaf mig eller göra en egen. En med fjädrar skulle ju inte vara helt fel. Fjädertokig som jag är...

 

Nicki


Caribbean love



Igår prövade jag denna underbara choklad, Marabou Caribbean. Som jag tittat efter den och igår hittade jag den äntligen på Ica och den var verkligen värd allt letande för den är en DRÖM! Som en blandning utav naturgodiset kokostoppar och bananchips och jag de är ett vinnande koncept om ni frågar mig. Kommer nog ätas en hel del av denna i sommar och den är värd vaarje magont jag kommer får, hiihi.

Nicki

Jade Jagger for Indiska

Mina favoriter från Jade Jagger for Indiska. Älskar armbandet med stenar i olika färger, synd bara att de var rätt dyrt (695 kr). Väskan känns sådär härligt sommrig och ser inte ut att vara för stor eller för liten när man inte behöver ha med sig mer än plånbok, mobil, nycklar och busskortet.

 

Nicki


I sin enkelhet




Snygga smycken bland H&Ms press bilder. Älskar min silvriga halsring som jag har och den sitter runt min hals mest hela tiden. Skulle vara roligt att ha någon annan att variera med kanske ett i guld som den första eller ett till silvrigt med gulddetalj bak, eller varför inte de helt underbara och enkla armbanden? Kan inte bestämma vilket av de tre jag är mest förtjust i.

Nicki

Söndags planer


Söndag igen, helgerna går verkligen för fort! I och för sig tycker jag veckorna också går riktigt fort just nu. Idag ska jag skriva på min ena tenta, sitta ute i solen och fixa det sista på min lektionsplanering inför tisdag. Fullt upp med andra ord. Vad ska ni hitta på denna söndag?

Nicki

TGIF


Igår hade jag en ur mysig dag med bästa syster. Jag slutade kl 13 och de va underbart soligt och varmt. När syster kom hem runt halv fyra så åkte vi in till stan. Gick för att boka tid till tatuering och råkade få en tid på en gång, så nu är den gjord. Känner mig så stolt över mig själv att jag äntligen vågat. Sen gick vi i alla fall och åt på TGI Friday's och drack goda drinkar. En riktigt mysig fredag!

Nicki

YSL lookies



Cocco har fått in snygga YSL lookies i både silver och guld med flera olika färger på stenarna. Snygga tycker jag, även fast de kanske är tråkigt när det är en direkt kopia. De finns i alla fall här och kostar 245 kr.

Nicki

Glimmigt rosa



Jag hittade ett fint rosa nagellack här hemma (mammas, tack för lånet) som jag målade naglarna i. De glimmar lite i det, vilket jag gillar. Superfint till min lilla oranga väska också. Nagellacket är gammalt men kommer från Viva la Diva, nr 48 (kanske finns fortrfande).

Nicki

Nagelack

Jag har hur många nagelack och färger som helst, men det kommer ständigt nya färger som jag vill ha. Var inne på Kicks för att tag sen och spande på Isadoras nya sommar färger. Fastnade för det knalliga rosa högst upp, Power Pink, South Beach och Beach khaki.

 

Nicki

@ BikBok

Älskar det svarta linnet från Bik bok med den underbara ryggen, öppen men ändå stängd på något sätt. Måste nästan se om det finns i butik och vad de kan kosta, någon som vet?


Nicki

accessoars nytt

H&M har fått in en hel delsnygga accessoarer idag och även snygga bikinisar (och jag som älskar att handla nya bikinis). Ovan kan ni se mina favoriter, de första halsbandet var ju bara för fint, de gula skorna, smala skärpen och även fjäderhalsbanden (samma som mina örhängen).

 

Nicki


Do you Dare?



Har ju helt glömt att visa er mitt läppstift ordentligt som jag köpte i samma veva som jag klippte av håret (ett tag sen alltså). Hade länge varit sugen på ett oranget läppstift men inte riktigt hittat den nyans som jag ville ha. Men så fastnade jag för Make Up Stores Dare. Helt perfekt nyans som passar mig.

Nicki

hitta inspirationen och tiden

Först får jag be om ursäkt, för just nu är jag verkligen en dålig bloggare. Har ingen inspiration, eller jo det har jag väl men den går till min lektionsplanering och lektioner. Så på kvällarna planerar jag eller så är jag bara för trött för att orka med bloggen. Men jag ska försöka hitta lite inspiration till bloggen och så kanske jag kan förhandsprogramera lite inlägg så de kommer upp under min vfu.

Nicki

Vit, vit, vit



Jag älskar verkligen färgen vit ljust nu, så fort jag går in i en affär dras jag till det vita. Så jag vet i alla fall vilken färg som kommer dominera min garderob i sommar. Nu har jag fastnat för denna klänning på Gina Tricots hemsida, skulle vilja pröva den och se om den är lika fin i verkligheten. Gillar att den är längre bak och kortare där fram. Den kostar i alla fall 299 kr.

Nicki

Virkade väskor


Två fina väskor från Topshop, gillar att den är virkad och att den har fransarna som hänger ner. Den vita är absolut favoriten, har för mig att jag har haft eller har en vit virkad väska som jag köpte för många år sen. Frågan är bara var den är eller om jag gjort mig av med den...

Nicki

Två nyanser av vitt



De sista två fynden från min Erikshjälpen shopping. En jättefin vit långklänning som jag ska korta och sen en gardin som ska få sys om till en topp. Lovar att visa er när jag kommit till skott och fixat allt.

Nicki

@ topshop


Topshop har massor av fina smycken, speciellt halsband. Tycker om det andra med färgglada stenar, så fint med det lila, röda och rosa. Örhängena var också väldigt jag med fjädrar och gjorda som drömfångare, så fina.

Nicki

RSS 2.0