Mera paljetter


Fin paljettklänning som har kommit in på Gina Tricots webshop idag, till det fantastiska priset 299 kr. Snygg med den snygga uringningen i ryggen.

Nicki

Guld som glimmar


Nu ska det pysslas!

Nicki

Sista november


Min lilla bebis Chloe
Tycker det är lite läskigt vad fort tiden går. Imorgon är det december, snart julafton och sen nytt år. Fast det känns inte som det skulle vara vinter nu, i för sig skönt utan massor av snö. Men samtidigt läskigt och inte så bra för miljön då buskarna har börjat få knoppar och blommor har salgit ut. Nä nu ska jag ta tag i idag och läsa en hel del examensarbeten inför nästa vecka. Hoppas att ni får en fin onsdag.

Nicki

Marni



Bild: Damernas Värld

Det ena design samarbetet har precis varit och nu kommer nästa. H&M avlöser sina sammarbeten i en rasande fart och den här gången är det Marni som står på tur för våren. Tycker alltid att det är spännande att se vad som komma skall. Läs mer här

Nicki

3 från Topshop



Snygga favoriter hos Topshop. Gillar den gula clutchen speciellt mycket, härlig färg! Örhängena och armbanden är också riktigt snygga.

Nicki

Mönster och fransar


Gillar verkligen den här väskan som jag hittade hos Halens. Är inte ofta jag tittar in där men idag blev det en titt och hittade denna. Helt underbart mönster och fransar blir ju aldrig fel, eller vad säger ni? Ni hittar den här


Nicki

Silvertröjan



Så här fin är den silvriga tröjan från KapphAl på. Riktigt mysig och fin, så den kommer bli välandänd. Som jag letat efter den perfekta stickade silvertröjan. Antingen är de för korta, för lite silvriga, för ljusa, för mörka, ja ni förstår. Men den här är perfekt, gillar att den är längre bak och rätt färg. Love!

Nicki

Knitwear



Fick en fråga för ett tag sen om jag kunde visa några snygga stickade tröjor. Så nu har jag tittat runt och valt ut mina favoriter från Nelly, KapphAl och Lindex. Älskar silver tröjan från KapphAl (köpte den i fredags). Måste fota och visa er den på för den är verkligen fantastisk! Hoppas att ni gillar tipsen och säg till om det är något annat ni vill att jag sak visa!

Nicki

Första advent



Söndag och första advent, så nu får ni se hur adventssljustaken blev. Vitt, grönt och silver och med stjärnor. Tycker den blev riktigt fin och väldigt jag i färgerna. Gillar ni?

Nicki

Pepparkakor


Denna lördag har jag ägnat åt att baka pepparkakor och lyssnat på julmusik, försöker komma i lite julstämning. Så ikväll blir det pepparkakor och glögg! Gotti gott.

Nicki

Perfekta smyckeskrinet



Såg det här superfina smyckeskrinet igår på Glitter. Inte helt fel för mig som älskar smycken och behöver mer förvaring. Fint att ha stå framme, öppet så att man ser smycken. Har för mig att den kostade 299kr, så inte farligt alls. Like!

Nicki

Pannacotta med jordgubbssås


Hade en så mysig dag igår med mamma i Nacka Forum. Fika, julklappsshopping och lite prövande. På kvällen slängde jag ihop pannacotta och oj så gott. Har varit sugen på det i säkert tre veckor, så de ve mumsigt!

Nicki

Blinka lilla...



Pysslat lite till adventljusstaken och ger er en liten smygtitt...
Någon som kan gissa temat?

Nicki

Vit och svart


Två snygga överdelar som jag absolut inte skulle tacka nej till. Gillar speciellt linnet, det är bara så jag. Båda finns hos Nelly.
Nicki

Bella nail polish


Gina Tricot har börjat sälja nagellack, finns en hel del färger och de kostar bara 39kr. Vet dock inte hur bra de är, men alltid roligt med lite nyheter i alla fall.

Nicki

Bords idéer


Bild: hemmakanalen


Gillar verkligen det här bordet som jag såg när jag zapade förbi Äntligen hemma i måndagskväll (har jag för mig). Jag som annars älskar allt som är vitt, men tror att det här skulle vara snyggt att bryta av med. Blir riktigt sugen på att fixa ihop ett eget bord (dock inte matbord), har i för sig en annan ide på ett bord också. Men fösrt kanske man ska ha en lägenhet...

Nicki

Torsdag


Bild: Jag
Torsdag, snart helg! Ska ta sista rycket på uppsatsen idag, sen läser jag igenom den en sista gång på söndag och sen får den faktiskt vara klar. Men föst lite frukost och promenad med hunden.

Nicki

adventstankar



Har fungerat på hur årets adventsljusstake ska se ut i år, ni ser ovan hur den blev förra året. Gillar vit och silver så kör på det i år igen, fast lite annorlunda. Har shoppat dekoration på Panduro och Indiska, så nu är det bara pyssla ihop den. På söndag får ni se hur den blev!

Nicki

Glitter tippar



Känner att det blir mycket naglar och mycket glitter här på bloggen för tillfället! Men naglarna måste målas om ungefär en gång i veckan och jag gillar glittriga naglar så fortsätter köra på det. Den här gången gjorde jag bara tipparna i glitter (och lite nedåt på nageln). Tycker de blev ruskigt snyggt och jag blir glad varje gång jag tittar på dem. Gillar ni?

Nicki

Green and silver


Kall, regnig och grå onsdag och natten har inte varit bra, svårt att sova och mardrömmar så fort jag sovit... Drömmer istället om värme och klänningarna ovan från Nelly. Älskar öppna ryggar!

Nicki

Paljettfeber

Något jag älskar just nu är paljetter i alla dess former och färger. Snyggast tycker jag det är när man verkligen klär ner det. Typ en paljettkjol med ett enkelt linne och en kofta över, göra det lite mer vardags en fest. Vila har en hel del snygga paljettplagg just nu, fast paljetter finns ju lite överallt just nu. Vad tycker ni om paljettrenden?

Nicki

Med lite pärlor


Eftersom jag har varit så pysselsugen så har jag tagt mig tid sent på kvällarna och den här gången hittade jag inspirationen hos Hoestly WTF och ville testa själv. Rotade fram en skjorta jag inte använt på länge, pärlor, tråd, nål och sax. Sen var det bara att börja sy fast alla pärlor. Visst blev det snyggt? Och hur enkelt som helst!

Nicki

med en liten twist



Älskar blusar och skjortor, speciellt enkla, enfärgade. Har en svart transparant skjorta från Lindex men när jag såg denna väckte den mitt ha begär. För hu fin är den inte med den lilla twisten, öppningen i ryggen. Så enkel men ändå lite roligare. Finns hos Gina Tricot och blir din för 249 kr.

Nicki

pyssel och kreativa tankar



Varför är det så att när man inte har tid att pyssla då får man massor av idéer och inspiration och när man väl har tid att pyssla, då finns inget sug eller inspiration? Konstigt det där. Har i alla fall plockat fram julpysslat, måste ju fixa julkorten. Sen har jag skrivit ner allt annat jag är sugen på att pyssla med, så att jag inte glömmer. Men nu är det sista vecka med uppsatsen, så sen hoppas jag på i alla fall lite mer tid.

Nicki

Ljusa Chokladbollar


Lycka till!

Move in with me!


Jag är verkligen kär i allt med paljetter eller som glittrar (som glittriga naglar). Igår innan bion gick vi i lite affärer och på H&M (såklart) hittade jag den mest perfekta, underbara, vackra paljettkjolen. Den blev inte alls lika fin på bild som den är i verkligheten. Ångrar att jag inte köpte den, men nu innan jul är det ingen bra ide att köpa saker till sig själv, inte för ekonomin i alla fall.


Nicki

Lonnie boot



Har velat ha ett par korta, vardags boots, sådär som acne pistol short. Vet inte varför jag inte har köpt några, då jag tittat på liknande under flera år. Nu hittade jag ett par snygga som gärna får flytta in hos mig, de kommer från Bianco och kostar 800kr. Perfektion! Köpa eller önska sig i julklapp? Känns som min önskelista blir lång i år...

Nicki

Chokladbollar

Hemma själv med hunden ikväll, så roade mig med att baka ljusa chokladbollar. Nu ska det mumsas!

Nicki

Twilight Breaking Dawn, del 1



Åh nu blir det bio med syster, äntligen ska vi se första delen av sista filmen. Spännande! Har hört att den ska vara så himla bra. Wiie!

Nicki

Yesterday



Igår blev en jättemysig kväll med massor av prat, skratt och mat. Propmäta åkte vi till Snaps och tog ett glas där och fortsatte prata. Kändes kul att bara vara vi, prata gamla minnen och sånt som händer livet. Mys! Men nu måste jag göra mig i ordning. Tack för igår S!

Nicki

Friday I'm in Love!



Ikväll är jag ute och äter middag med Sofie. Fixade i ordning mig lite snabbt, vågit hår, svart och färgklick till halsband. Ja ni ser lite detaljer på bilder.

Var många år sen det bara var hon och jag, blir mest bus med hennes lilla V. Men nu blir det god middag och säkerligen massor av prat. Hoppas att ni får en mysig fredagkväll.

♥Nicki

Bik Bok by Jenny Skavlan



Igår var det inte bara Versace for H&M som släpptes, utan även BIK BOK by Jenny Skavlan. Har tittat på lookbook bilderna tidigare och idag tittade jag igenom alla plagg och accessoarerna. Plockade ihop de jag gillade i kollaget, alla tre armbanden är fantastiskt fina, lika så halsbandet och jackan ser bara perfekt och mysig ut. Har ni hittat något ni gillade?

Nicki

För håret


Ett litet tips så här på fredagsmorgonen. Har man en syster som är frisör blir man alltid tipsad om nya produkter som man känner att man vill testa. Så nu när jag har testat och verkligen älskar den här produkten vill jag självklart tipsa er!

Uniq one är ett spary som du sprayar på fuktigt hår efter tvätt och sedan stylar som vanligt eller låter det självtorka. Produkten innehåller 10 olika "effekter" som är bra för och skyddar håret. När man hör det tänker man att, nej det fungerar inte, det är för bra för att vara sant. Men nu när jag har använt den ett tag kan jag bara säga att jag älskar den. Den luktar gott, håret känns friskt, glänsande och lent. Och priset? 149kr! Hur perfekt? Min är köpt på Nacka klippet, men antar att den borde finnas på andra frisörsalonger också.

Det här ska den göra:
1. Repair for dry & damaged hair
2. Shine & frizz control
3. Heat protection
4. Silkness & Smoothness
5. Hair color protection/with UVA & UVB filters
6. Easier brushing & ironing
7. Incredible Detangling
8. Long lasting hairstyle
9. Split ends prevention
10. Adds body

Nicki

Egentid



Har suttit och skrivit och ändrat hela dagen dag. Det tar mer tid än man tror att korigera och fixa till det sista så det ska bli så perfekt som möjligt med uppsatsen. Men nu har jag ätit middag och lägger uppsatsen åt sidan till imorgon efter seminariet. Men nu ikväll lägger jag mig i bubbelbadet med nya DV, härligt och välbehövligt!

Nicki

Love glitter



Naglarna blev målade igår kväll med det nya glittriga lacket. Körde med mig beiga från H&M som bass och tycker de blev så himla snyggt. Naglarna glittrar i massor av härliga färger och jag blir så glad när jag tittar ner på dem. Visst blev det fint?

Nicki

Gold Ankle Cuffs


Bild: Sannaknows
Hur snyggt är det inte med dessa ankle cuffs?

Nicki

Versace for H&M

Imorgon är det dags, imorgon släpps Versace for H&M i butik och online. Köarn ni, eller något som ni kommer försöka få tag på? Själv så blir det nog inget köp, även fast det finns några godbitar.

Nicki

multicolor glitter



Nu har jag äntligen införskaffat mig ett nytt glitterig nagellack, så jag kan variera med det silvriga. Supersnyggt multiglitter lack från Wet & Wild. Hoppas att det är lika fint på, målar nog på ikväll så sen får ni se.

Nicki

Romwe Bag


Prövade att göra en beställning för första gången från Romwe för några veckor sedan och i veckan kom mitt paket. I paketet fanns denna underbara väska som jag spanat på flera gånger. Perfekt vardagsväska där kollegeblock och masso av mer behövligt får plats när man ska till skolan. Sen är den ju himla fin också! Nu tar jag min väska och åker till skolan (det var länge sen).

Nicki

New years


Forever21, InLoveWithFashion, Asos

Tiden går fort och det är redan mitten av november. Har börjat spana runt lite efter en nyårsklänning, får en ny klänning vill man ju ha till nyår eller hur!? Det är ju ganska tråkigt med svart, men ändå dras jag ändå alltid åt det. Hittade i för sig massor av andra fina också. Lite paljetter, glittrigt, blankt, så som de ska vara på nyår.
Vilken gillar ni bäst?

Nicki

MANGO perfektion

Älskar pumps, så himla enkelt och snyggt. Föll för dessa från Mango, perfekta med en liten twist. Lite roligare och så snygga! I want.

Nicki

How to do...

1. Börja med att mätt ut hur lång kedja du behöver.
2. Sätt ditt silverringarna och smyckeslåset.

3. Klipp till tråden och börja dra den igenom öglorna på kedjan.

4. När du är klar med tråden och kommit till slutet av kedjan klipper du av tråden så du bara har en liten bit kvar.
Elda biten av tråden med tändaren och tryck fast mot tråden och kedjan. Tråden smälter och fastnar.
Sen är det klart för användning!

Tänkte visa hur lätt det var att fixa ihop de silvriga/rosa armbandet som jag gjorde för ett tag sen. Hoppas att ni förstår något av min lilla guide, inte så jätte lätt att förklara. Men det är superlätt och bilderna kanske är till lite hjälp.

Du behöver:
Nylåntråd
Silverkedja
Smyckeslås
Små silverringar
Tång
Sax
Tändare

Nicki

It's monday morning



Nu börjar de verkligen närma sig slutet för uppsatsskrivandet, vilket känns skönt men samtidigt stressande och lite läskigt. Så måndag betyder ny pluggvecka med nya krafter. Nu kör vi och hoppas att det blir en toppenvecka, eller vad säger ni?

Nicki

I Love Shoes




Idag har jag varit på utförsäljning i Modecenter, Järla sjö med syster och mammi. Riktigt roligt, även fast det var mycket tantkläder och annat skräp, så gick det ändå att göra några små fynd. Självklart fastnade jag vid skorna, ett helt paradis för mig. Massor av skor i enbart storlek 37! Fick med mig dessa två helt underbara par hem, glittrigt och underbart. Priset? 300kr för båda. Wiie jag är så nöjd!

Nicki

Helvit



Ibland när jag har lite tråkigt rotar jag runt i garderoben, testar och prövar. Sist satt jag ihop en helvit outfit, tycker de är snyggt med helvitt men hade nog önskat att ha en lite mer creamvit tröja till de vita jeansen. Ganska fint ändå med skärpet som brytar av lite. Vad tycker ni?

Nicki

Happy fathers day!


Farsdag idag, så en extra kram till alla pappor där ute idag! Vi åt en god frukost, syster hade bakat bröd och så hade vi en såndär lång och mysig söndagsfrukost. Love yoy dad!

Nicki

drömmer om...




Sitter och drömmer mig bort på olika webshoppar. Shoppingsugen? JA! Men inga klick... inte än i alla fall. Skriver upp lite saker på önskelistan istället. Skorna och väskan från Topshop skulle inte sitta fel.

 

Nicki


Whoopies recept



Här kommer receptet som jag lovade, ni måste pröva för de är riktigt, riktigt goda!
Ingredienser
100 g smör (mjukt)
1,5 dl strösockar
1 knivsudd salt
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
3,5 dl vetemjöl
1 ägg
1 dl creme fraiche

Gör så här:
1. Sätt ugnen 175°C, varmluft
2. Vispa smör och socker krämigt.
3. Tillsätt alla torra ingredienser och rör om ordentligt.
4. Blanda i ägg och creme fraiche för hand och rör till en slät kaksmet.
5. Fukta händerna med kallt vatten och rulla kakorna till bollar (lite mindre än pingisbollar)
6. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 min.
7. Låt svalna och förbered frostingen.

Rasberry frosting
3 dl florsocker
150 g cream cheese/ philadelphiaost
1,5 dl Hallon

Gör så här:
1. Rör cream cheese/philadelphiaost och florsocker krämigt.
2. Vänd försiktigt ned hallonen.

Montering:
1. Bred på frostingen på undersidan av en kaka och tryck fast en annan på frostingen som en macaron eller hamburgare.
2. Kakorna serveras färska, samma dag som de bakas!


Lycka till!

Whoopis


Blev en riktigt göra annat än att skriva på uppsatsen dag idag! Fick ett ryck att baka, har inte gjort det på flera månader känns det som. Så bakning blev det, prövade att göra Whoopiesar för första gången och oj vad goda de blev. Gillar ni cupcakes så gillar ni whoopisar. Nam, nam..
Slänger upp ett recept imorgon.

Nicki

Reflex!


Skönt med en lite lugn fredag där jag inte har suttit vid datorn från morgon till eftermiddag och bara skrivit. Idag bestämmde jag mig för att ta en liten paus, umgås med pappa, titta på bilar, provköra BMW X5 och få bilfeber.
Tänkte passa på att visa årets nya reflexer också, den första har jag fått av mamma (jag är tydligen ett litet monster), den andra blomman är från mormor. Fina båda två och bra att ha nu när det är mörkt både morgon och kväll. Använder ni några reflexer?

Nicki

Glitter nails

God morgon fredag! Vi startar den här fredagen med lite glitter tycker jag. Är nämligen helt förälskad i glittriga naglar. Har kört på mina silverglittriga naglar några gånger, så nu är jag sugen på någon ny glittrig färg. Hittade dessa lack hos Nelly och OPI har även fler glittriga lack från deras kollektion, The Muppets.
Vad tycker ni om glittriga naglar?

Nicki

Rosa kedja


Har kännt mig kreativ på sista tiden och var tvungen att dra fram mina pyssellådor. Blev lite lätt pyssel i form av ett kedjearmband med rosa nylontråd. Superlätt och jättesnyggt blev det, nu vill jag göra ett till fast med riktigt neongul tråd. Vad tycker ni?

Nicki

H&M


H&M har fyllt på med en hel del nyheter idag, mängder av fina smycken och skor. Sånt gillas! Gillar det rosa färgklicken till halsband (även fast det inte riktigt är jag) och halsbandet längst till vänster (svart band) Hittade ni något nu gillade idag?

Nicki

Moa Belt, gold & silver


Nu börjar de dyka upp mer hårda metalskärp. Hittade precis de här hos Gina Tricot och föll, ett av varje tack! 129kr är ju inte så farlig heller. Vad tycker ni? Fina/fula?

Nicki

Förvaring



Som ni vet älskar jag smycken och även snygg förvaring. Hittade dessa fina hos asos. Gillar att de har ringförvaring och att de finns i både enkel och dubbel, snygga att ha framme då man ser smyckena igenom. Like a lot!

Nicki

Wednesday

Det bästa med att vara hemma och skriva om dagarna är att jag kan starta morgonen med en härlig promenad med hunden. Skönt att få lite luft och så vaknar man till lite extra. En riktigt bra start på dagen, så onsdag nu kör vi!

Nicki

deep purple



Målade naglarna igår kväll, fick bli lite höstig den här gången. Blev ett gammalt mörklilla lack från Isadora, fint men de är lite, lite mörkare än på bilden. Vilka färger gillar ni på naglarna på hösten?
Nicki

Party Clutch Bag


Gillar verkligen den här kuvertväskan från Zara, har alltid varit svag för kuvertväskor som verkligen ser ut som små kuvert. Sen att den är i silver är ju inte helt fel heller, eftersom jag verkligen älskar allt som är i silver just nu. Finns att klicka hem här

Nicki

Matching



Såhär har jag matchat mitt fin fina second hand skärp som jag fyndade på Röda Korset. Svarta tajta jeans och transparant svart skjorta, helsvart som är riktigt jag just nu. Är säkert fint att ha i midjan på en klänning också, de får bli nästa gång. Vad tycker ni om skärpet?

Nicki

New color, love it!


I fredags innan jag åkte till Småland så var jag hos syster på Nacka Klippet och fixade håret. Som vanligt så sätter jag mig i stolen och låter hennes händer fixa magi med mitt hår. Och som alltid blir det så mycket snyggare än jag kunde föreställa mig, hon är bara för grym! Vad tycker ni om håret och den nya färgen?

Nicki

Höstmarknad på ALV


Haft en supermysig helg nere i Vimmerby, var på höstmarknad i lördags på ALV (Astrid Lindgrens Värld), vilket var supermysigt. Strosade runt där, tittade på marknaden, alla byggnader och kändes sig som ett barn igen. Härliga minnen från barndomen och bara gå och prata och njuta av att inte vara hemma.

Nicki

Småland



Nu är jag antagligen påväg till Småland, Vimmerby/Södra Vi. Ska bli skönt att komma hemmifrån, tänka på annat och andas lantsluft. Sen på lördag blir jag väl rastlös och längtar hem, lite som det brukar vara. Men det ska bli kul att träffa lite släkt och umgås med syster yster.


Nicki

Friday cupcakes!




God morgon underbara fredag! Snart helg, underbart va? Nu ska jag sätta mig och skriva lite, eller läsa igenom ändra lite, lägga till. Blir dock inte så mycket idag, måste packa till Småland och sen ska jag till syster och äntligen fixa håret, wiiie!. Spännande att se vad hon hittar på och självklart ska ni få se hur det blev sen.
Hoppas ni får en underbar fredag!

Nicki

D.O.N.U.T



Kände för att fixa till håret lite idag och den näst lätaste uppsättningen efter hästsvans är att fixa en snygg donut. Flätade håret runt om istället för att bara linde det runt. Liten extra detalj sådär, love it!. Vad tycker ni om donut? Snyggt, fult?

Nicki

Romwe inspiration



Härligt inspirerande bilder från Romwe, tycker om att spanna in webshoppar som har snygg styling på sina bilder. Även fast man inte tänkt shoppa så blir man alltid lite små sugen, fast ibland räcker det med bara lite inspiration.

Nicki

Thursday, November the third


Torsdag idag, den här veckan springer läskigt fort fram! Igår kväll hade jag hade jag en jättemysig kväll hemma hos en underbart fin vän och hennes familj, mycket skratt och prata. Precis vad jag behövde! Idag blir det som vanligt att fortsätta skriva, ska försöka blir klar med det sista på analysen.

Nicki

Karma


Älskar det här fina, enkla Karma armbandet från Dogeared, med det fina budskapet
"What goes around, comes around… wear your bracelet as a reminder to keep the circle positive, peaceful and loving…",
finns hos KyssJohanna.

Nicki

Love Heart



När jag känner mig trött att skriva på uppsatsen hittar jag på lite olika anledningar med saker som jag måste göra. Nu senast, att rensa lite på mina smyckesställ. Medans jag rensade hittade jag den här lilla söta ringen som jag hade när jag var liten, liten plutt. Tycker den är himla fin och passade perfekt på mitt lillfinger. Så nu sitter den där, något fint att titta ner på när jag sitter och skriver.

Nicki


DIY- mutterarmband


Du behöver muttrar (eller något annat som är platt) och snören i valfri färg och tjocklek.
Klipp till snöret i tre lika långa delar som du sedan börjar fläta.
När du flätat tillräkligt långt så börjar du fläta in muttrarna.

Fortsätt fläta in muttrarna tills du känner att du har lagom många
Då flätar du ihop snörena och knyter en knut

Klart för användning.

Lovade för ett tag sen att jag skulle visa hur jag gjorde mitt rosa armband. Men eftersom jag inte fotade när jag gjorde det fick jag göra ett nytt liknande fast med muttrar och annat snöre denna gång. Principen är den samma och sen är det bara variera med materialen lite som man vill.
Hoppas att ni förstår hur jag gjort, annars är det bara att fråga!

Nicki

Nu och imorgon


Nu för tiden sitter de här tre armbanden runt min handled mest hela tiden, Childhood, Silverkedjor med lilla stjärnan och SOS Barnbyar.

Nicki

1 november



1 november helt otroligt vad fort tiden går, nu är det vinter, eller ja vintermånad. Hoppas att vi får flera soliga höstdagar innan snön bestämmer sig för att komma. Häromdagen gick förbi det här fina trädet när jag var ute med hunden, sagolikt. Har verkligen uppskattat den här hösten, att bara promenera i solen och tänka...


Nicki

RSS 2.0