Second hand shopping



I helgen blev det second hand shopping på Röda Korset, har inte varit där på evigheter och självklart gjorde jag några fynd! Två fin, fina saker fick följa med, ett skärp och ett halsband. Skärpet är helt fantastiskt, går inte beskriva hur fint det är och som jag letat efter ett sådant stelt skärp. Sen var det ju värsta fyndet också, 5 kr, det är ju nästan gratis! Sen kunde jag inte motstå halsbandet.

Nicki

Stylesnob



Sofia tipsade om dessa snygga armband från märket Stylesnob som säljs hos TintinStyle. Gillar de två översta och de skulle inte sitta helt fel på min arm.

Cheesecake söndag



Syster hade bakat cheesecake, syndigt gott, för nu har jag ätit två bitar..

Nicki

För alla barns rätt till en familj



Såg de här fina armbandet på Twilfit och som ni vet är jag svag för smycken som är för en god sak och detta armband är just ett sådant. Armbandet är från SOS Barnbyar och så här står det på baksidan:

Ett armband fyllt av mening, en litn pärla och en stor. Ett barn och en förälder. Ett armband för att stärka familjebanden. Till dig själv eller till någon du tycker riktigt mycket om.

När du köper vårt armband går alla intäkter till våra projekt för att stödja barns rätt att få växa upp i en familj. Med trygghet, respekt och kärlek.
Läs mer HÄR

Armbandet kostar 49kr och alla intäkter går till deras projekt, barns rätt till en familj.

Nicki

Modekungen



Snygga smycken och lookbook bilder från Modekungen. Älskar fjädrarna och armbandet, helt i min smak! Något ni gillar?

Nicki

Make up



Dags att göra sig i ordning, ikväll väntar middag med tjejerna från gymnasiet.

Nicki

Stars are blind



Det här armbandet fick jag när jag var liten, har satt dit en extra ring så jag fortfarande ska kunna använda det. Tycker dte är så himla fint, små stjärnor med en liten sten i varje. Den enda nackdelen är väl att det sticks lite på armen när de vrider på sig.

Nicki

wish...


Lite önskningar just nu...

Gråtröja med dragkedjor Chicy, Kofta och Ormskinnsväska Lindex, Svart väska Rizzo, Armband Bik Bok, Jeans Gina Tricot, Skor Nelly.

Nicki

Just a thought


.

Månen som jag fotade för någon vecka sen.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har verkligen hur mycket som helst att göra med skolan, uppsatsen. Skulle behöva sova, hela kroppen känns tung, trött och ögonen sluter sig själva. Känner mig inte alls som mig själv...

Nicki

Runt halsen

Bild: Sofis snapshots


Lååång, lång dag blev det idag. Skola, hem, Ikea, laga middag och nu äntligen sitta ner. Skönt! Hade gärna myst runt i Sofis härliga halsduk idag, så himla fin.

Nicki

back to school

Idag ska jag åka till skolan. Känns lite konstigt då jag inte varit där på flera veckor! Idag blir det handledning och imorgon seminarium, de blir kul att få se de flesta igen! Men nu måste jag göra mig klar och kasta mig på bussen. Hoppas att ni får en underbar onsdag.

Nicki

JUL?


Verkligen alla mina vänner tjatar om julen, advent, snö, ja allt som hör julen till. Jag som bäst tycker om värme och solen har försökt att låtsas som att det är långt, långt kvar till jul. Men nu har jag plötsligt blivit riktigt sugen på jul istället (ja ni hörde rätt, kors i taket haha), julmys, adventsfika, julklappsshopping, julkalender (hoppas på en bra i år), baka pepparkakor, julgodis, lussebullar...

Nicki

jackperfektion

Jag är hekt kär i den här jackan från Chicy, vill, vill, vill ha!



Nicki

Me today


Så här såg jag ut idag, har tröttnat på att sitta i mjukisar vid datorn och skriva hela veckorna, så idag fick riktiga kläder åka på. Dock mjuka och sköna.

Nicki

Bracelet



Fint armband från Tiamo, Scorett. Skulle passa utmärkt med flera andra armband eller bara för sig själv. 99kr kostar det och du hittar det här eller i butik. Nu ska jag ta bort nagellacket och sen fortsätta läsa lite i en avhandling, ikväll blir det träning.

Nicki

Dear Monday!



Måndag igen och en hel vecka framför sig. Det blev verkligen en fullspäkad helg och lite tid för bloggen. Den här veckan är också rätt full, massor av skrivande, handledareträffa osv. Men det är bara sätta fart, det är ju trots allt mindag idag!

Nicki

PINK



Har helt glömt bort att visa mitt armband som jag har gjort, en riktigt färgklick med rosa snören och guld. Tycker de blev riktigt snyggt och sådär enkelt att pyssla ihop. Vad tycker ni?

Nicki

Lördag


Blev en riktigt trevlig kväll igår och lite längre än vad jag tänkt, då jag ska åka och träffa bästis och leka med lilla V idag. Men jag känner mig pigg och har fått mina timmarssömn, så nu blir det bus, lek och kanske lite prat hela dagen!

Nicki

Små ljusa detaljer


Dagens små detaljer; Gultsilvrigt skärp köpt i New York, Silvrigt stjärnarmband Gina Tricot. Annars trivs jag just nu bara i svart just nu. Allt annat jag sätter på mig känns bara fel, men svart fungerar ju alltid.

Nicki

New colors



Två nya nagellack från Isadora har fått flytta in hos mig, de sålde nämligen ut lite färger på Ica Maxi för 19.90kr/st så då passade jag på. Ett nytt silvrigt och ett ljust lite skimrande. Precis de färger jag gillar just nu.

Nicki

Iphone


Gillar det här Iphone fodralet som finns hos Nelly, priset kanske inte är det bästa 429 kr. Men är du sugen så finns det här

Nicki

Vardagsväskan


Letar fortfarande efter den perfekta rymliga vardagsväskan och klämde på dessa inne på Rizzo från Don Donna, föll verkligen för den svarta då den känns så jag! Men den bruna hade verkligen fin brun färg, fast jag tror änndå att jag skulle välja den svarta. Synd bara att den ska kosta nästan 1500kr, min studentekonomi tillåter ju inte riktigt det... Men man kanske har varit snäll fram till jul, eller hur mamma? ;)

Nicki

It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves.


Så här ser de små silverstjärnorna som följde med armbandet ut på. Gillar de verkligen supermycket, enkla och diskreta men samtidigt underbart snygga. Tror de kommer nog sitta i mina öron under en lång tid nu. Visst är de fina?

Nicki

X-mas Party!



Nya bilder från Bik Boks lookbook, X-mas Party. Gillar verkligen armbanden som jag bloggat om tidigre och det knalligt gula skärpet. Så snyggt med starka färger till svart, små detaljer eller en tröja, like!

Nicki

H&M Smyckes news



Snygga smyckesnyheter hos H&M som trillade in igår. Gillar speciellt den silvriga ringen och den med mingrön/blå sten. Vilken är eran favorit?

Nicki

spending my time



Så här ser mina dagar ut, massor av böcker, dator och fingrar som smatrar över tangentbordet. Det tar ett tag att skriva och formulera sig, men förhoppningsvis är jag klar med uppsatsen den 29 november!

Nicki

Croissanter


Gjorde lite mellanmål idag, Croissanter. Några med choklad i och sen med florsocker på, mumsigt! Superlätt och snabbt, då jag använder färdig deg som bara är att rulla ut och ihop, sen in i ugnen.

Nicki

Neon & gold


Nu finns det snygga armbanden från Bik Bok på deras hemsida, så då borde de ju finnas att få tag på i affär den här veckan. Jag tar gärna ett båda, supersnygga färgklickar nu när jag mest går runt i svarat kläder. Sen är ju neontrenden på tapeten till våran/sommaren. Priset? 99kr/st.

Nicki

It's Britney Bitch!


Det var helt fantastiskt bra igår och desto längre det höll på desto bättre blev det! Grymmt bra show, Britney var fantastisk och så söt. Går inte riktigt med ord beskriva hur det var, hela stämningen, det var bra grymmt! Tack bästa syster för en underbar kväll.

Men nu är det tillbaka till vardagen, ska åka till SU och låna några avhandlingar. Sen är det bara fortsätta med skrivandet. Hoppas nu får en härlig måndag och start på veckan. 

Nicki

Britney Spears . Femme fatale



Ikväll blir det Britney Spears i Globen, bokat lite i sista stund men oj va roligt det ska bli! Grymma låtar och syster som sällskap, kan inte bli så mycket bättre avslut på veckan.

Nicki

Glittrig



God morgon söndag! Härligt att vackna till ännu en strålande höstdag. Tänkte bara visa er mina glittriga naglar och så prövade jag på att göra en ring av en kedja som man ser lite runt om på bloggar just nu, snyggt!

Nicki

Stars




Åkte till sickla med syster och tittade i affärer. Skulle bara titta, men lyckades inte komma hem tomhänt. Fick med mig detta underbara, fantastiska armband från Gina Tricot. Kunde ju inte motstå när det var 50% rea, så de blev mitt för 29,50kr. Kap!

Nicki

en liten twist



Gillar snygga enkla tröjor men med en liten twist, en snygg rygg. Spanade in asos som jag inte klickat in på, på länge. Hittade dessa två tröjor som verkligen föll mig i smaken. Enkla men med en twist. Like i like.

Nicki

lördagsplaner



God morgon lördag! Tog mig en lite sovmorgon i morse och sen blev det god frukost. Solen strålar så funderar på att gå ut och gå innan jag sätter mig och skriver lite på min uppsats. Vad har ni för er denna lördag?

Nicki

Stadsbiblioteket



Nu är jag på väg till Stockholms stadsbibliotek för att hämta ut och låna lite litteratur till uppsatsen. Kul fredag? Ja ganska, gillar ju stadsbiblioteket, lokalerna och lukten av böckerna. Sen får ju träfaf en kompis från skolan, äta middag och sitta och prata efteråt, det har jag saknat!

Nicki

Glitter Ankle Boots

God morgon fredag! Startar denna fredag med lite glitter. Har blivit riktigt sugen på ett par glittriga boots och gillar dessa från Topshop. Tror favoriterna är de längst ner eller de högst upp till höger. Vilka gillar ni bäst? Eller vad tycker ni om glittriga skor över huvudtaget?


Nicki

Ear cuff

Hittade min ear cuff idag när jag rotade runt lite efter en kedja. Var länge sen jag hade örhängen överhuvudtaget nu, måste bli bättre på det. Denna är ju så snyggt att ha när man har håret uppsatt.

 

Nicki


Audrey


Såg det här fina halsbandet på Monkis webshop, gillar enkelheten i det och att det är i silver. 80kr kostar det och du hittar det här

Nicki

H&M SALE



Idag var det inga nya nyheter hos H&M, utan istället har de lagt till massor av nytt i deras rea. Gillar dessa armband, min fin fina kofta fina på rean, fransskorna, sen kan man säkert göra mycket flera fina fynd. Har ni hittat något roligt på H&Ms rea?

Nicki

soon @ Lindex



Lite mer från Lindex som kommer in inom kort. Gillar speciellt väskan med så där lagom ormskinnsmönster och den svarta koftan som ser mjuk och gosig ut.

Nicki

Mönstrad


Prövade den här på Lindex för någon dag sen och kan inte riktigt sluta tänka på den. Mycket finare i verkligheten och riktigt mjuk och gosig. Priset är inte heller fel 149kr. Det ända problemet är väl att jag egentligen inte behöver en till halsduk, fast man kan väl aldrig ha för många, eller?

Nicki

Smoking hot by anywho



Gina Tricots nya kollektion Smoking hot by anywho, de tre danska bloggarna bakom bloggen anywho. Gillar verkligen kavajen och skulle gärna vilja ta en närmare titt på den.

Nicki

Silver ringar



Sitter ju vid datorn hela dagarna och skriver på min uppsata, så måste ju ha något fint att titta ner på!

3 ringar till vänster är gamla från H&M, höger Marc By Marc Jacobs.

Nicki

Inspiration, kläder och tankar

Bordet är belamrat med böcker, block, lappar. Sitter och skriver på mitt examensarbete och det har faktiskt gått rätt bra, fram till nu när hjärnan sa upp sig och alla ord snurrar runt i huvudet. Det är bara att ta en lite paus, passa på att uppdatera bloggen och bjuda på lite härlig inspiration och snygga kläder som jag gillar från Chicy. Är riktigt förtjust i svart, grått och vit just nu.

Nicki

Nowhere




Bild: Elin Kling & Nelly

Idag slår portarna upp för Elin Kling och Nhu Duongs, Nowhere. Tycker om väskorna och skorna och ser fram emot att spanna in resten, tror det kommer finnas en hel del snyggt.


Nicki

favourites



Två favoriter som nästan varje dag sitter runt min arm. Klockan är fyndad secon hand och älskar att den är så liten och enkel. Armbandet från Childhood, för en god sak, för barn.

Nicki

Fiskben



Kör på fiskbensfläta idag, var ett tag sen jag hade det. Ibland glömmer man bort vissa frisyrer ibland.

Nicki

Indiskt a la Nicki



Var riktigt sugen på indiskt idag och bestämmde mig för att testa och laga något. Googlade runt lite men hittade inget recept som lockade, så beslöt mig för att bara testa mig fram. Lite kyckling, färsk chili, ingefära, cilipulver, röd currypasta och lite annat, sen ris till. Blev ruskigt gott och det gick knappt att sluta äta (om man får skryta lite!).

Nicki

Kara bag


Fler snygga färgglada väskor hos Gina Tricot, denna gång med axelkedja. fast vill man kan man ju alltid stoppa in den och så har man den som clutch. Gillar verkligen den blåa färgen och rosa är ju alltid snyggt, nu till helsvart och även till våren/sommaren.

Nicki

Multi Bracelet



Spande runt hos Chicy och hittade en hel del snyggt, bland annat dessa armband. Riktigt sugen på det vita, men ska försöka hålla mig. Kanske kan skriva upp de på önskelistan till jul.

Nicki

Höstkänslor



Har precis kommit hem och är blött efter regnet, tittar ut genom fönstret och det ser verkligen höstigt ut utanför fönstret. Röda, gula och orangea blad börjar breda ut sig bland de gröna och fina små regndroppar faller ner. Har lust att sätta på mig mjukisar och krypa ner under täcket med en bra film (med gosiga lilla hunden som inte vill lämna mig ifred), men istället måste jag sätta mig och plugga lite, ett tag i alla fall.

Nicki

Skärp mig



Är lite sugen på nya skärp till mina "lilla" skärpsamling. De två nedersta kommer från Lindex och är riktigt snygga (har tittat på de i affär). Men gillar även de översta från Gina Tricot. Ska leta lite till och se om jag hittar de helt perfekta.

Nicki

Fruktsallad

Sitter i soffan och äter lite honungsmelon och hallon, mumsigt. Imorgon är det seminarium, lite pluggande och sen äntligen helg! Hopas att ni har en toppen kväll


Dumle Gingerbread

Mamma hade handlat nya Dumle med smak av gingerbread och då var jag så klart tvungen att pröva. Först smak av choklad och sen kommer pepparkaksdegssmaken och oj vad gott! Smakar jul och pepparkaksdeg, mums mums! Fast det känns lite konstigt att äta dem nu, det är ju ändå ett tag kvar till jul. Men får ni chansen och gillar pepparkaksdeg så måste ni i alla fall prova, eller spara provandet till julen!

Nicki

envelope


Snygga små clutchar som kommit in hos Gina Tricot i flera olika färger. Mina favoriter är den silvriga och den svartvita. Och priset? 99kr!

Nicki

Lindex Affordable Luxury



Gick förbi en Lindex butik idag och såg att de skyltat med en ny Affordable Luxury kollektion av Ewa Larsson, det hade jag totalmissat! Var tvungen att gå in och spana lite och det finns en del snyggt. Älskar långklänningen och en svart tröja med lite guldskimmer i (den längst till höger på bilden). Har ni några favoriter? Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen

Nicki

Fantastiska kristaller


Hur fina är inte dessa smycken? Älskar verkligen stenar/kristaller och jag skulle inte tacka nej till ett ända av dessa vackra smycken! Om du är lika sugen på dem som jag så hittar du dem hos Cocoo.

Nicki

Silvrigt och lite färg


Dagen små detaljer. Älskar den silvriga knutringen som är mammas gamla, har haft den rätt länge men hittade den nyligen igen bland alla mina smycken.

Nicki

Kanelbullens dag



Hade helt glömt bort att det är kanelbullens dag idag, blev påmind i skolan och när jag gick till tåget luktade det kanelbullar som bara den. Så väl hemma igen så fick det slinka ner en lite kanelbulle! Har ni ätit några idag?

Nicki

stickat



Nu är min halsduk klar och jag känner mig så nöjd. Den blev så himla fin och älskar mönstret, även om det var riktigt jobbigt att göra. Rätt avkoplande att sitta och sticka på kvällarna, så jag kanske får dra igång något nytt stick projekt... Men nu vill jag höra vad ni tycker om halsduken?

Nicki

I DV

När jag satt och blädrade i nya Damernas Värld, fastnade jag självklart för lite smycken. Armbandet hörst upp är så enkelt och sött, sen har jag alltid varit svag för armband som "står" för barn, för barnen är ju vår framtid! Armbanden längst ner är det inte heller något fel på, påminner om klockan jag vill ha från Michael Kors.

Nicki

Snake

Nörjar gilla de här med ormskinnsmönster mer och mer har jag märkt, bara det inte är fär mycket på en gång. Gillar när de går i svart/grått/vitt och matchat med svart. Fastnade för de här två från Nelly och speciellt för linnet.


Nicki

hello gorgeous, I love you!



Hur underbara är inte dessa skor? Testade de igår och blev helt tok förälskad. Hel pefekta, sköna och snygga, snygga, snygga! Priset var det ända som inte var lika perfekt, 1499kr på Scorett.

Nicki

Bildbomb



Här är några av mina favoritbilder som vi tog igår. Slängde in två på syster yster som jag fotade också. Jag brukar tycka bättre om att stå bakom kameran än framför, men Emma göra mig så avslappnad så de går faktiskt bra. Sen är det ju alltid roligt att ha lite fina bilder på sig själv sen. Vad tycker ni om bilderna?

Nicki

Take a picture



Har varit ute med syster idag och fotat (vår årliga fotosession, 3 året i år) i det underbara vädret. Borde vara sånt här väder hela hösten, frisk lusft och härlig värme från solen. Nu sitter jag i soffan och håller på att gå igenom alla miljoner bilder för att se om det är några som blev bra, så vänta er en bildbomb av egobilder imorgon, haha.

Nicki

Rosa månaden



Idag är det första oktober, vilket innebär den rosa månaden till stöd för bröstcancerforskning. I veckan köpte jag mig ett pink bracelet från Lindex och självklart ett årligt rosaband.

Nicki

RSS 2.0