MissGuided



Älskar shorts på sommaren och är sugen på några nya i år, gärna mönstrade. Hittade de här snygga hos MissGuided och favoriterna är nog de första paret då de känns väldigt mycket jag. Gillar ni några?

helgen som varit

Har haft en riktigt underbar helg den här helgen som varit. Kungsträdgården och körsbärsblommor i lördags och igår var jag med familjen till Stora Sand. Gick barfota i sanden och kände på det kalla vattnet. Vilken tur att jag bara jobbar idag denna Valborg och sen har jag ännu en dag ledigt.

LEO



Nu när det äntligen är härligt soligt väder passar jag på att traska runt i mina fina leoloafers från Din Sko. Supersköna och snygga.

Erikshjälpen, Erikshjälpen hjälp



Igår blev det inte bara besök i Kungsträdgården för att titta på körsbärsblommen, utan innan var jag och syster och fyndade på Erikshjälpen ute i Vårby Allé. Gjorde tre fina fynd som jag ska försöka fota idag och visa er!

Cherry blossom



På eftermiddagen idag åkte jag mamma, syster och hunden in till Kungsträdgården för att njuta av körsbärsblommorna och solen. Det är så underbart vackert när det blommar och det rosa skenet mellan träden är ju bara underbart.

MANGO



Startar lördagmorgonen med härliga lookbook bilder från Mango, som inspirerar till max. De får mig att vilja gå runt i ljusa kläder idag och tror jag ska dra på mig mina vita jeans, Lika bra att passa på när solen skiner. Hoppas att ni får en underbar lördag!

denim dreams




Älskar bilderna i Gina Tricots nya lookbook, inspiration på högnivå. Älskar jeans och vitt, sen linnet högst upp är ju bara för snyggt. Har en batik klänning i blått som jag älskar och måste plocka fram ur sommarlådan.

lovely friday


Hur underbart är det inte att vackna upp en fredag och solen skiner! Man får sån extra energi även fast jag jobbar sent idag. Hoppas att ni får en helt underbar fredag finisar!

Bild: Bershka

heart it




Härlig inspiration hittar jag hos WeHeartIt. Längtar efter att bära shorts och linne och samtidigt får det mig pysselsugen. Nästa projekt kanske blir att fixa om ett par shorts!?

H&M Fashion Against AIDS



Idag släpper H&M sin FAA collection i butik och på nätet. Finns några saker som jag gillar men har inte riktigt bestämmt mig för om det blir något klick. Shoppar ni något eller försökar få tag på nått?

pärlor och fransar



Japp det här är alltså vad det blev av linnet och prälorna som ni såg här. En pärlkant och så klippte jag till fransar, svårare än så blev det inte och jag känner mig riktigt nöjd. Kommer någ bli en favorit till sommaren skulle jag tro. Vad tycker ni?

mm...Chokladbollar



Igår kväll var jag så sugen på chokladbollar så slängde ihop en sats. Finns några kvar så tar nog de till DH i kväll! Gotti gott

Bik Bok week 17



Lite snygg inspiration från Bik Boks styleguide för vecka 17. Gillar första looken bäst och linnet på sista bilden. Fortfarande bara värmen som saknas.

JFR


Snygga smycken från JFR, skulle inte ha något emot att ha något av smyckena i min ägo och så får de mig även att bli riktigt pysselsugen!

vitsippor



Plockade vitsippor på vägen hem från jobbet och satt i min fina vas. Skönt att vi fick lite sol idag också, nu väntar jag på värmen och ännu mer sol.

Christian Louboutin Mexibeads Love



Tror jag har haft de här skorna på en liten bild i ett kollage för ett tag sen. Kan i alla fall inte sluta titta på dem och drömma om att ha dem sittandes på mina fötter. Självklart är de singerade Christian Louboutin med den obligatoriska röda sulan. Drömma kan man...

två nya



Två nya linnen i garderoben med smala axelband som jag tycker är så snyggt på sommaren. Svart och lite lyssigt ljust neongult från Zara.

dansa i neon



Idag pryds min arm av detta (från vänster): Cubus, Gjort själv, Marc By Marc Jacobs, Toffsar som armband Bik Bok.

skumtomtar


Ikväll ska jag njuta och äta skumtomtar, så underbart gott! Hittade på konsum för 2kr för en stor påse och vem vill inte äta julskum på våren? Mumsigt är det.

vita drömmar


Den här klänningen såg jag när jag gick förbi Ginas skyltfönster på götgatan igår. Såg ju bara ryggen men den är ju otroligt fin. Säkert en fin klänning till studenten om man tar den i år, eller varför inte bara som sommarklänning. Priset var ju också grymt, 199kr! Som hittat.

havsblått



Igår hade H&M fyllt på sin webshop med fler härliga plagg i blått. Älskar blått, speciellt på sommaren till brunbrända ben. Mest av allt är jag sugen på T-shirten högst upp till vänster, tror den skulle vara snygg till ett par jeansshorts.

vad som gömde sig i påsen...



Det här är vad som gömde sig i den gila Forever 21 påsen. Ett mönstrat linne och en tunika som är mycket finare på. Supernöjd är jag och snabb leverans ända fram till dörren.

perfect pattern



Hur underbara är inte de här shortsen från Topshop? Jag skulle i alla fall inte ha något emot att ha dem i min garderob och sen till sommaren skulle de bli välanvända. Armbanden är inte heller så dumma, gillar döskallar i färg och gärna som här, flera tillsammans.

en gul påse



Kunde inte motstå en liten beställning från Forever 21, två fina ting blev det och jag är riktigt nöjd.

the perfect dress



Älskar, älska, älskar den här fantastiska klänningen från BikBok. 399kr är priset och jag måste bege mig till butik för att pröva den och hoppas att den är lika fin i verkligeten. Klänningskärlek.

kreativa jag



Jag käner mig så kreativ för tillfället och har massor av idéer som jag vill pröva. Just nu är det detta som sysselsätter mig. Pärlor, sytråd, nål och ett linne. Självklart ska ni få se när det är klart.

väskkärlek



Älskar min nya (gamla) second hand väska som jag fyndade på Erikshjälpen i påskas.

gnistrandegult


Innan
Efter


Kommer ni ihåg halsbandet jag köpte på Glitter som jag skrev att jag skulle göra om. Nu är det fixat och klart. Världens lättaste att fixa också, bara lite nagellack i favoritfärgen gul. Visst blev det snyggt?

Hey monday

Måndag igen och det är ljust ute. Jag hoppas på en varm och hörlig vårvecka och så vill jag verkligen inte ha någon mer snö nu. Den här veckan bjuder på vårsalong på jobbet, en föreläsning om utemiljö och min tidiga fredag. Så nu kör vi igång veckan.

Nasty Gal



Älakr Nasty Gal för det ger alltid sån härlig inspiration, men ett jobbigt ha begär. Varför kan de inte ha en Europeiskwebshop också?

skärpet



Måsta bara visa er ett skärp som jag hittade på Röda Korset i Vimmerby, precis ett sånt som syster letat efter så jag lät henne fynda det. Ni kan aldrig gissa vilket fynd det blev, för ynka 5 kr blev det hennes. Visst är det grymt snyggt!

NEON


Har ju helt glömt att visa er mina fina armband och toffsar (som även går att använda som armband) som jag fick av syster i födelsedags present. Älskar neondetaljer.

f21



Sugen på en beställning från Forever 21 just nu, hittade en del snyggt bland annat de ovan. Kanske speciellt den oranga blusen/tunikan.

ljusblått skimmer


God morgon underbara fredag! Jag vaknar alltid med en härlig känsla i kroppen när det är just fredag. Igårkväll målade jag mina naglar med ett nytt nagellack från Loreal, en härlig ljusblå färg med lite, lite skimmer i. Redo för veckans sista arbetsdag, ja nu kör vi!

det finns inga ord


Åh jag dör (typ) älskar verkligen den här jackan från Zara. Den ser helt perfekt ut, mocka, svart och fransar kan knappast bli mer jag. Men priset är inte riktigt på min sida 1795 kr kostar den, får suga på den karamellen ett tag...

rosa


Känner mig galet sugen på rosa toppar, men det är inget jag skulle färga permanent då jag säkert skulle tröttna efter en dag. Därför är jag lite sugen på en hårmascara från Isadora (man hade ju fler stycken när man var liten) och leka loss lite med.

alla goda ting är...



Tre, fina ting från Gina som gärna får flytta in i min garderob.

sweet days



Igår shoppade jag denna bok, en underbar bakbok med ljuvliga bilder och recept (hoppas jag). Bara namnet, söta dagar. Åhh vad jag vill ställa mig i köket och bara baka, baka, baka. Det får bli till helgen kanske, nu väntar långdag på jobbet.

secondhand




Måste ju självklar visa upp min secondhandfynd som jag är så himla, himla nöjd med. Det mesta från Erikshjälpen förutom armbandet och den mintfärgade tråden. Älskar väskan och skärpet så underbara fynd hade jag inte räknat med! Gardinen längst ner hittade syster åt mig då jag var på jakt efter någon snygg spets, sä här ska klippas och pysslas. Gillar ni fynden?

måndags tisdag


Känns som måndag idag eller vad säger ni? Blir i alla fall en kort arbetsvecka på fyra dagar vilket känns skönt att börja med efter lite påskledigt. Innan jag går till jobbet tänkte jag bara visa upp två saker jag fick när jag fyllde år. Missoni duschhanddukar och en superfin kockkniv med slip.

Cubus



En affär som jag ofta glömmer bort här hemma är Cubus, men efter en helg i Vimmerby där cubus och Lindex nästan är det ända som finns så måste jag säga att jag måste spana in Cubus oftare. De har faktiskt en hel del snyggt och på deras hemsida fastnade jag för detta.

Påskhelgen

Idag åker vi hem igen efter en härlig påskhelg här i Småland. Härliga släkten, fin fina fynd på Erikshjälpen, massor av mat och skratt. På minus kontot ligger snön, men nu rullar bilen snart mot Stockholm igen och där ligger förhoppningsvis ingen snö.

Kanincupcakes



De här söta små cupcakesen bakade jag till min födelsedag istället för tårta (då vi åt tårta helgen innan). Himla goda var de och underbart söta, eller vad säger ni?

Easter



Dagens?

Usch kall och regnig långfredag. Önskar att jag kunde gå kläd i de underbara shortsen på bilden och linne. Gillar verkligen bilden och fick syn på den på Bik Bok appen, känner mig verkligen sugen på turkosa shorts.


Shoe love


Åh jag fick så mycket fina paket igår. Vet inte vad jag gjort som förtjänar så mycket paket. Tänkte visa er lite smått och gott vad jag fick och börjar med skorna. Fick nämligen ett par underbara Hunter stövlar som jag önskat mig och även ett par supersnygga loafers från BikBok. Snygga båda två, eller hur?

småstrumpor och påskledigt


God morgon torsdag (fast det känns som fredag). Sista arbetsdagen för den här veckan och när jag slutat åker jag till Småland för att träffa släkt och fira påsk. Skönt att få komma hemmifrån lite. Får se hur det blir med bloggandet under påskdagarna, kanske mobilbloggar lite eller så låter jag bloggen vila under långhelgen. Vi får se.
Men nu ville jag visa upp mina fina nya strumpor som jag fyndade på Lindex, 20kr för 4st slog till på två pack. Perfekta nu när värmen är påväg.

Frukost på sängen



Den här fina sockerkakstårtan fick jag till frukost i morse med sång och ett jättestort paket. Och 2 ljus på ena sidan och 4 på andra blir ju 24, haha söta mamma! Nu ska jag fortsätta fira min dag med middag och fika. Mer uppdatering imorgon.

Happy B-day!



Idag är ingen vanlig dag för idag är det min 24 års dag (24 herregud vad fort det går). Firade med tårta i helgen så idag blir det cupcakes och kolakakor. Men först en härlig dag på jobbet.

bags, bags, bags



Jag har blivit riktigt väsktokig på senaste tiden. Brukar annars vara mycket för skor (fast det är jag ju fortfarande) men väskor börjar kännas mer kul och roligt att ha några att variera mellan. De får görna ha färg, mönster, pärlor, fransar, fjädrar, det känns rätt för mig just nu. Gillar dessa två från asos, supersnygga

leoloafers



Har ju helt glömt att visa upp min nya godbitar till skor. Supersnygga leoloafers, känns som att vandra runt i ett par tofflor och det är ju inte helt fel. Dessa kommer från DinSko och har de braiga priset 249 kr.

Fransskärpet


På något sätt så gillar jag det här fulsnygga skärpet från Gina. Tror att det skulle vara riktigt snyggt till en klänning eller linne och kjol. Älskar ju fransar, men ändå känner jag mig inte helt såld fast ändå sugen. Kanske måste se de i butik och sedan bestämma mig vad jag tycker.

glitter



De här är vad som gömde sig i glitterpåsen. En söt liten ring i silver och ett halsband som jag tänkt att jag ska göra om. Tillsammans kostade de 60kr och det kan man ju kalla fynd, eller hur?

första påskägget



Igår fick jag ett fint litet påskägg i födelsedagspresent och i ett presentkort på Panduro. Nu ska de handlas pyssel. Tack så hemskt mycket åter igen!

spontanshopping


Var iväg en snabbis till forum och skulle köpa tuna sulor, nytt plast till mobilen och ett svart gummiskydd (också till mobilen). Och vad kom jag hem med? Jo inget av ovanstående i alla fall, för inget av de fanns. Otur eller vad. Slank i alla fall i på Glitter som tydligen ska slå igen (tråkigt) men fick glädjas åt att det var 75% på allt i butiken och jag som älskar smycken kunde inte låta bli att shoppa. Vad påsen innehåller få ni se senare.

1 April


Idag får ni se upp så att ni inte blir lurade då det är 1 april.
Igår hade jag lite kalas eftersom jag fyller år på onsdag och nästa helg är det påsk, så bestämmde mig för att fira lite i förväg. Hade bakat en tårta (som blev superhög) efter ett recept som jag velat pröva jättelänge och det är nog den mest avancerade tårta jag bakat. Den är gjord på kokosnöt och maräng och det är ju supergott med färskriven kokos direkt från nöten och fluffig maräng. Men samtidigt så är det inte den godaste tårtan jag gjort, fast det är alltid roligt att pröva något nytt. Visst ser den fin och god ut?

RSS 2.0