Gult är absolut inte fult



Zara levererar så mycket snyggt just nu, finns så mycket snygga klänningar i butik i härliga möster och färger. Gillar dessa två bilder från Zaras TRF lookbook, kanske speciellt den gula kavajen/jackan. Sugen, sugen, sugen. Förstår inte varför jag varje vår och sommar alltid vill ha massor av gult (min lillasyster blir galen på mig). Men visst är det snyggt med gult?

Skottdagen


Skottår i år och alltså en dag extra i februari. 29 februari och skottdag. Tycker att tiden fortsätter att springa fram och tiden går åt till att jobba, komma in i allt nytt och sen sover jag sött. Imorgon kväll ska jag iväg på roligheter med mamma och syster (längtar) men mer om det imorgon. Hoppas att ni får en riktigt härlig onsdag och skottdag.

H&M mondayNews



Igår hade H&M fått in lite nytt och jag fastnade mest för ballerinaskorna i läder och den underbara sjöstjärneringen som ser ut som armbandet jag vill ha förra året. Har jag tur kanske det kommer in ett likadant armband.

Liten rosa väska



Mycket färg på bloggen just nu, men det blir väl alltid så när det är nytt år och våren närmar sig. Hittade den här väskan på H&M för 199kr (om jag minns rätt). Härligt lyssig rosa färg, det ända jag hade önskat var att axelremen hade varit rosa istället för brun.

Rosa glitter

Riktigt sugen på ett glittrigt rosa nagellack, dessa två hittar ni hos Nelly. Tror jag måste ut på nagllacksjakt snart.

"Lysgul"



Den här underbart snygga gula tröjan testade jag igår på Vero Moda, blev riktigt förälskad i den och ångrar att den inte fick följa med mig hem. Färgen är riktigt lysgul, passar både nu och säkert snygg till short i sommar med lite uppvikta armar.

Paljettshorts



Syster fyndade de här ursnygga shortsen på New Yorker för ynka 35kr, det kan man kalla kap. Tror de kan vara ruskigt snygga till sommaren och bruna ben och är jag riktigt snäll kanske jag får låna dem någon dag.

colors in my mind



Hittade den här fina klänningen på Zara igår, älskar mönstret och färgerna. Skulle vara en perfekt sommarklänning, en riktig färgbomb. Har för mig att priset var 399kr och jag är minst sagt sugen.

Kladdkaka och lemonad

Igår kväll var jag riktigt huslig och bakade vitkladdkaka med hallon och vitchoklad uppe på och så gjorde jag lemonad. Mumsigt värre och det bästa är att det fortfarande finns kvar.

tidnings inspiration

Lite inspiration från senaste DV som kom i brevlådan i torsdags. Båda tidningar och bloggar fylls av vårinspiration och får en att längta ännu mer efter våren. Men snart är den här.
Idag ska jag iväg med syster och titta på födelsedagspresenter till henne och se vad hon kan tänkas önska sig. Vad har ni för er idag?

fjädrar, indianpärlor och färg


Ännu fler underbart snygga smycken från Fovever21. Där kan man alltid hitta fjädrar, indianpärlor och färg på smyckena och sånt gillar ju jag! Ovan ser ni mina favoriter som finns just nu, tror att absolita favoriten är fjäderhalsbandet bara för att det hade så många härliga färger. Något som ni gillar?

Franskoftan


Den här koftan ska komma in på Lindex och den är ju verkligen jag (ska även komma in i svart). Älskar fransarna och mönstert, tror den skulle vara supersnygg till ett par jeansshorts i sommar. 299 kr ska den kosta och jag ska nog hålla utkik efter den i butik.

oh-so-wonderful



Härlig och snygg inspiration och ha begär i H&M Magazine. Den virkade klänningen måste jag helt enkelt få tag på, helt perfekt är vad den är. Sen den virkade väskan skulle ju inte heller sitta fel på axeln i sommar, shortsen och det härliga halsbandet från Marni at H&M. Åh ge mig alla 4 och vår tack!

swimwear



Igår skrev jag om längtan efter att gå runt i bikini och njuta av solen. Idag har H&M fyllt på med mer bikinis och baddräkter, dock ingen som känns het 100 för mig. Hittade ni någon som ni gillade?

bikini, sommar och sol



Drömmer om sommaren, dagar när man kan gå runt i bikini, sola, bada och bara njuta. Brukar alltid köpa en ny bikini varje vår/sommar och ha en bestämmd ide om hur jag vill att den ska se ut. I år har jag fastnat för denna underbara, fina från Victoria's secret. Visst är den fin?

NEON Naglar

Såg att Sofi Fahrman målade sina naglar i en härlig neon orange färg. Färgen kommer från American Apparel och finns i flera olika färger, bland annat orange, gul och blå. Skulle inte tacka nej till den härliga oranga färgen, som skulle sitta perfekt på fingrarna till sommaren.

True colors are beautiful, Like a rainbow.

Livet är lite som en cirkus just nu, eller kanske som en bergochdalbana, lite upp och ner sådär. Men vad förgyller inte dagarna då om inte lite färgglada smycken? Älskar dessa armband från forever21 som för övrigt alltid har så mycket snygga smycken i min smak, like!

shift dress



Älskar mönstret på den här klänningen, våriga färger och fin modell. Den finns hos asos här och kostar ca 617kr. Skulle vara riktigt fin till våren och sommaren.

Semeldagen



Idag är det semeldagen eller fettisdagen. Ska nog fixa i ordning en hembakt semla tills ikväll, kanske kan ge mig lite energi för nu är jag ruskigt trött på att vara sjuk. Sen är det ju så underbart gott med hembakta semlor med vaniljkräm och sådär lagom med grädde. Blir det några semlor för er idag?

Marni at H&M

Produktbilderna för Marni at H&M finns nu ute och jag fastnade mest för smyckena. Tycker speciellt mycket om halsbanden och tror jag ska försöka klicka hem något den 8 mars när kollektionen släpps. Finns det något speciellt som ni fastnade vid?

Bilder: H&M Press

River Island


Nu vill jag verkligen ha vår och sen en riktigt härlig och varm sommar. Dessa långklänningar skulle gärna få flytta in i min garderob och bli välanvända under de varma sommardagar. Absoluta favoriten är nr 2, älskar mönstret. Ni hittar alla hos River Island.

Glass, maränger & kolasås



Igår gjorde jag maränger och kolasås och så blev det glass till (dock inte hemmagjord). Mums var det och så mycket godare när man gör det själ. Maräng recept kan ni hitta här

Kolasås
2 dl grädde
2 dl socker
2 dl ljus sirap
2 tsk vaniljsocker

Blanda ihop grädden, sockret och sirapen i en kastrull.
Låt det koka upp och sedan puttra i 5 min på låg värme.
Häll sedan i vaniljsockret och rör om.
Klar för servering.

Marais Lace Perspex Points


Gillar verkligen de här ballerinaskorna från Topshop. Fantastiskt fina med spetsdeltaljerna och att det är genomskinlig på sidorna så att det ser ut som bara spetsen skulle sitta på foten. Loveli, eller vad säger ni?

accessoarer


Fredag, hur underbart är det inte så säg! Igår började jag tidigt så han aldrig spana in H&Ms nyheter, så gjorde det igår kväll istället och fann några accessoarsfavoriter (som ni kan se ovan). Men nu kickar vi igång denna fredag och snart är det helg!

Kuvertväska



Det här är vad jag höll på med av fejk skinnet, trådarna och tyget som ni såg här. Det blev alltså en kuvertväska och jag är så himla nöjd. Den blev så mycket bättre än vad jag hade tänkt mig och helt perfekt om man får säga det själv. Den kommer bli välanvänd i sommar, det känner jag på mig. Vad tycker ni?

spikes och neon



Tyckte de här örhängena från Gina Tricot var rätt snygga. Gillar ju som sagt "taggar"/"Spikes" eller vad vi nu ska kalla dem. Gillar hur de har matchat med den neongula tråden, blir en liten färgklick och jag som älskar färg på smycken just nu!

5



Jag gillar verkligen färgglada armband just nu, gärna i starka färger och flera olika tillsammans. Idag blev det mina egengjorda knytarmband, Marc By Marc Jacobs klockan och två gummiarmband i neon rosa och orange.

Rock chic



Hur snygg är inte den här Céline inspirerande väskan med nitar? Jag tycker den ser helt underbar ut på bilderna, men det ända som inte är lika underbart är priset på 699kr när den inte äns är i skinn. Ni hittar den här hos Chapnlle.

wer heart it



Härligt inspirerande bilder såhär på onsdags morgonen. Jag skulle kunna sitta hur länge som helst och bara titta runt på olika sidor och fashineras över hur mycket snygga och inspirerande bilder det finns. Den här inspirationen hittade jag hos weheartit.

Alla hjärtans dag



Avslutar alla hjärtansdag med semla och gelehjärtan. Fick ett par superfina strumpor av mamma och pappa och en lite godispåse från centrum när jag var nere och handlade. En riktigt mysig dag och kväll med massor av gott med min älskade familj♥

Färger

Lite färg på armen är ju inte fel, matchar mina egengjorda armband med varandra. Knytarmbanden och lite silver/rosa. I like it!

ferris wheel cupcake



Vi fortsätter denna dag med sötasaker, för hur söt är inte den här cupcakes pariserhjulet? Jag skulle då inte tacka nej till ett, inte för jag vet var jag skulle ha den eller hur jag skulle förvara den, men den är ju bara för söt för att kunna motstå! Hittar den gör ni här

Happy Valentines day



Glad alla hjärtans dag mina fina läsare! Idag fyller vi dagen med extra mycket kärlek och omtanke, kramar och pussar. Sen kanske det slinker ner ett och annat gelehjärta också, bara för att de är så goda ;)

four butterflies



Det blev att jag pysslade ihop en egen fjäriltavla, lite inspirerad av den från IKEA som jag bloggade om här. Min alldeles egen designad efter mitt tycke och smak, fyra fjärilar efter mitt turnumer och så massor av färgstänk i härliga färger. Nu står den vårig och fräsh på min tavellist, åh vad nöjd jag blev med den. Gillar ni?

Recept: Semelbullar

Receptet på semlorna önskades så här kommer det.

10-12 st (beroende på storleken)
Du behöver:
75-100 g smör
3 dl mjölk
50 g jäst
1/2 tsk salt
1 dl socker
1/2 tsk hjortronssalt
ca 1 liter vetemjöl
Pensling: 1 ägg

Gör så här:

Smält smöret i en kastrull, häll sedan i mjölken och låt det värmas till 37°C.
Smula jästen i en degbunke, tillsätt saltet, sockret, degspadet och ägget.
Tillsätt hjortronssaltet och mjölet efter hand och arbeta degen smidig och blank.
Låt degen jäsa 30 min i degbunken.
Ta upp den på bakbordet och arbeta den ytterligare.
Baka ut runda släta bullar och låt dem sedan jäsa på plåten.
Pensla med ägg och grädda sedan i mitten av ugnen på 250°C i 5-10 min.
När de kallnat är det bara att fylla med det du är sugen på.

Lycka till!

sweet as candy





Vi piggar upp måndagen lite, eller vad säger ni? Sweet as candy både Louis Vuitton och Mulberrys vår kampanjer i härliga pastelliga färger och massor av sötsaker. Underbara eller hur?

Semlor


Årets första semla. Hemmabakad förstås och med vaniljkräm och grädde. Mums mums som varje år.

Pysselverkstad


Pysselverkstad här hemma mest hela tiden. Har sådan inspiration just nu och så mycket som jag vill göra. Någon som kan gissa vad detta kan tänkas bli?Hoppas på att det ska bli bra och som jag tänkt mig och resultatet kommer självklart när det är klart.

3 från Lindex


3 finna från Lindex. Gillar speciellt linnet i mint och tro att det kan vara den perfekta ljusa mintfärgen på ett linne och det vita är ju så vårigt och fint. Hjärtportmonän är supersöt och söt att ge bort nu inför stundande alla hjärtans dag.

Will leather goods


Massor av snygga nyheter hos KyssJohanna från märket Will leather goods. Favoriterna är väskan längst ner till vänster och den brevid. Skärpen liknar ett jag har som är mammas gamla och som jag gillar supermycket.

Beautiful butterflies


Min lillasyster visade mig denna fantastiska tavla som hon vill ha från IKEA och den är verkligen fin. Kanske ska försöka mig på att göra en egen, eller i alla fall en egen variant av den. Hm.. vi får se vad det kan tänkas bli.

Morgontankar



God morgon lördag! Ligger i sägen och blädrar i Panduros vårkatalog och inspireras och blir köpsugen. Lite extra sugen på inslagspapper och göra lite batikmönster. Nä nu ska jag upp och göra lite god helg frukost, hoppas att ni får en härlig start på lördagen.

Som pavlova



Bakade en supergod marängtårta (pavlova liknande tårta) idag. Marängbotten blev supergod och sådär härligt kladdig i mitten. Sedan på med grädde, kiwi, hallon, blåbär, banan och krossad daim. Mums var det!

Marängbotten
3 äggvitor
2 dl socker
1,5 tsk vaniljsocker

Sätt ugnen på 100°C
Vispa äggvitorna så de blir ett skum, tillsätt sedan sockret och vaniljsockret och vispa det hår och glansigt (det ska gå att vända bunken upp och ner utan att det rinner ur).
Rita upp en cirkel på ett bakplåtspapper och häll sedan ut smetan innanför cirkeln.
Grädda längst ner i ugnen i ca 1 1/2 timme.
Låt svalna och garner som du vill.

aztec naglar



När jag bloggade om Nail Rock så var ni flera som tyckte att jag skulle göra egna istället. Självklart lyssnar jag på er, så sagt och gjort så blev det ett par egna. Mintgrönt, svart och vitt fick de bli och jag gillar det verkligen. Super vårigt och älskar mönstret, kan dock meddela er att högerhanden inte blev exakt lika bra som vänster men det duger.

DV inspiration



Härlig inspiration från senaste DV (Damernas Värld). Älskar ju som sagt mönster och det fanns så mycket fint att inspireras av, vilket får mig att bli extremt pysselsugen. Får se vad jag har hemma och vad som kanske behövs införskaffas. Ha nu en toppen fredag!

socks and T-shirt


Ännu mer snygga strumpor från Gina Tricot med härligt mönster och även en t-shirt som är helt i min smak och stil. Underbara om ni frågar mig, men gillar ni?

Neon och Pastell



För ett tag sen bloggade jag om gummiarmbanden i ett gäng härliga färger. Min lilla syster såg inlägget och kom på att hon sparat sina, så hon bestämmde sig att leta fram dem och här är de. Ett gäng i starka färger; rosa, lila, orange och vit. Sen även ett gäng pastellfärgade som är vårens stora trend. Like!

fever in the morning

Igår blev det inget bloggande och inget sitta vid datorn heller för den delen. Var helt utmattad igår av feber, förkylning och hosta så låg mest och sov eller bara stilla som en död sill i soffan. Idag är det lite bättre, i alla fall piggare. Torsdag idag vilket betyder att det snart är helg (hoppas vara frisk till dess) och att H&M fyllt på med lite nytt. Fastnade för skärpet med den lilla väska ovan. Tror det kan vara riktigt snyggt till jeansshorts i sommar, praktiskt är det också.

H&M Fashion Against AIDS 2012 Collection



Den 26 april släpper H&M åter igen en Fashion against aids kollektion och som valigt finns det en hel del snyggt. FAA kollektionerna brukar vara mönstrade, innehålla fransar och färg och i år  är inget undantag och det finns det en hel del godbitar som jag gärna får flytta in till mig. Så 26 april åker in i almanackan. Hittar ni något som ni gillar?
Bilder: nitrolicious

februari fortsätter

Superförkyld men det är väl så det blir när man arbetar med barn och alla nyser och hostar. Nu måste jag bege mig iväg, plikterna kallar. Hoppas att ni får en härlig tisdag!

det blir att stanna hemma och bara vila idag, helt slut i kroppen och näsan känns mer som en fotboll än som en näsa. Hoppas att det blir bättre till imorgon!

Nail Rock


Nu har jag ju målat naglarna i brandrött med oranga inslag, men hur sugen blir man inte av dessa mönstrade naglar från Nail Rock? Om jag någon gång ska testa Nail Rocks som kommer de att bli dessa, grymma. Finns att klicka hem hos asos här

Brandrött och snöflingor


Målat naglarna härligt brandröda, piggar upp i vinterkylan och snön. Samtidigt som jag passar på att använda mitt snöflingearmband.

Astrid


Snygga ringar från Nelly, 149kr/st. Inte helt fel att sätta på fingret, inte fel alls.

Recept: Passionsfruktspannacotta



4 port.

Du behöver:
2 gelatinblad
3,5 dl grädde
4 + 1 passionsfrukter
1/2 dl brunt farinsocker
1/2 Vaniljstång

Gör så här:
Lägg gelatinblad i kallt vatten i 5 min.
Häll i grädden i en kastrull
Skrapa och sila bort passionsfruktskärnorna ur 4 passionsfrukter och häll ner saften i grädden.
Dela vanilgstången på längden och skrapa ur fröna. Lägg ner stången och fröna i grädden.
Värm gräddblandningen under omrörning till strax under kokpunkt.
Krama sedan ur gelatinbladen och smält dem i grädden under omrörning.
Häll upp i 4 portionsformar (glas etc.) och låt stå i kyla i ca 3 timmar.
Dekorera med försk passionsfrukt.

Lycka till!

Light pink



Nelly & MQ

Är riktigt förtjust i färgglada byxor i år. Började förra året med mina oranga jeans och i år ett par mintfärgade och nu är jag även sugen på ett par ljusrosa. Har hittat två olika i olika prisklasser som jag gillar. De översta från Svea/Gunnel Jeans (Nelly) 799kr och de nedre från MQ/Zoul för 399kr. Gillar de från Svea då de har lite slitningar men det är ju lätt fixat så skulle nog välja de från MQ. Kanske blir ett köp närmare sommaren...

BLACK - Saltlakrits



Idag har jag varit ute på chokladjakt och inte efter vilken choklad som helst utan den nya Marabou Black -Saltlakrits. Hittade den tillslut och om den var värd allt letande? OJA. Underbart god. Gillar ni saltlakrits och gillar ni mjölkchoklad så måste ni smaka, kan nästan lova att ni inte kommer att bli besvikna.

åh.. nästan så det inte behövs några ord



Oj vad mycket snygga smycken som Topshop har fått in, massor i min smak. Plockade ihop några av mina favoriter, snyggt som bara den! Får mig att bli pysselsugen också. tror jag ska skriva ihop en lista med pysselsaker som jag behöver.

Passionsfruktspannacotta



Snart kommer en kompis över på middag, har föreberet passionsfruktspannacotta. Har aldrig gjort det förut så jag hoppas att den är god och är den god så kommer självklart ett recept. Nu kan jag bara säga att den i alla fall ser god ut!

Två favoriter

Klockan sitter stadigt på armen, bästa smycket jag äger. Andra favortismycket för tillfället är mitt knytarmband som jag gjort själv, riktigt snygga tillsammans är de också.

Sportigt hos H&M



Idag fyllde H&M på med en hel del sportiga plagg, både träningskläder och vardagskläder. Skulle behöva köpa lite nya träningskläder men det är ju så mycket roligare med vardagskläder som man kan ha varje dag! Linnet tyckte jag var riktigt snyggt, gillar verkligen den guladragkedjan i ryggen. Tror att halsbandet också skulle vara riktigt snyggt till sommaren.

Mönster



Älskar mönster, speciellt i härliga färger. Några mönstrade klänningar, toppar och kjolar skulle inte sitta fel i garderoben. Hittade en hel del mönstrade favoriter hos Missguided, åh tänk dessa klänningar till sommaren.


Fjäderstrumpor


De här strumporna från Gina Tricot är ju verkligen något för mig, galen i fjädrar som jag är. 39kr kostar de, kanske borde slå till på ett par. Behöver ju faktiskt lite nya strumpor och det brukar ju vara ganska tråkigt att köpa annars.

1 februari



Ny måndag idag, 1 februari. Blir dåligt med bloggandet just nu från min sida, har fullt upp med jobb, träning och träffa vänner och då får bloggen lida lite. Kommer nog igen till helgen eller slutet av veckan. Men nu måste jag skynda mig iväg till jobbet. Ville bara önska er en härlig onsdag och bra start på februari!

RSS 2.0