InLove...



Vi startar morgonen med lite härligt våriga klänningar från InLoveWithFashion. Det verkar som om våriga plagg och accessoarer är det ända jag har på huvudet just nu, men jag får väl skylla på att jag alltid har varit en riktig vårmänniska. Dessa kläningar och kjolar skulle i alla fall få hänga i min garderob i vår.

friends



Har haft en jättemysig dag med två studiekompisar, vi blev bjudna på lunch och glasscheesecake, mums mums! Härliga vänner som får en att må bra och le, det är viktigt att hålla fast vid! Även när man slutat plugga ♥

en längtan efter våren

I vår vill jag ha färgglada skor och mönstrade väskor, stora som små clutchar. Dessa godbitar hittade jag hos asos, gult är inte fult och väskorna perfekta till vardags när man behöver lite mer med sig. Snälla bli vår!

Fjädrar, fåglar och stenar



H&M hade en del snygga smycken i affär just nu. Favoriten som verkligen är jag ringen som är formad som en fjäder. Halsbandet med stenarna var också riktigt fint (finare i verkligheten) och fåglarna var ju ändå rätt söta.

Mint green


Cubus, Ashley, Lipstick&Ruffles

Hur snyggt är det inte med mintfärgade jeans? Jag är i alla fall helt kär och skulle matcha dem som ovan, antingen med vittröja eller ett mintfärgat linne. Cubus har ett par jeans som ser ut att vara i rätt mintfärg och de kostar bara 199kr, kap!

watch the time



Klocka Marc By Marc Jacobs, Childhoodarmband, SOS Barnbyar armband och Silverkedja med liten stjärna.

Cuffs



Hittade de här armcuffsen som säljs hos asos i set om två för 185kr. Fick en liten ide som jag inte riktigt vet om den skulle fingera. Men jag har ju rätt smala handledera och alla cuffs brukar alltid vara förstora och då jag är sugen på ett par ankelcuffs så tänkte jag att dessa kanske skulle passa kring vristen. Vad tror ni, tror ni det skulle fungera? Är ni sugna, som armband eller ankelcuffs så finns de här

fredagkväll



Idag bjöd mamma på två rättersmiddag hemma. Hemmagjorda hamburgare och friterade pommes och daimchokladmousse till efterrätt. Nu är jag proppmätt och intar soffläge. Hoppas att ni får en härlig fredagskväll!

patterns



Älskar mönster på kläder och detaljer så som väskor och skor. En härlig färgklick till enkelt svart eller varför inte en klänning i massor av härliga färger i ett snyggt mönster. Har hittat några mönsterfavoriter hos Forever21 som jag verkligen gillar. Perfekta både nu och i sommar.

colorsplash


Kommer ni ihåg gummiarmbanden från när man var liten? Nu börjar de i alla fall komma tillbaka mer och mer. Dessa i en mängd härliga färger hittade jag hos asos för ca 99 kr. Tror det kan vara snyggt med några i samma eller olika färger tillsammans med en klocka och lite andra armband. Vad säger ni, snyggt eller inte?

H&M Herr



Lite mer H&M, men denna gång H&M Herr. Älskar basplagg, enkelt men ändå så att man kan piffa till det med smycken. Nu om dagarna går jag mest runt i svarta byxor en tjocktröja, eller vittlinne och kofta. Men nu var det inte det jag skulle berätta utan att jag verkligen gillar denna enkla tjocktröja från H&M Herr. Snygg nu till alla mina svarta byxor eller varför inte till jeansshorts en sommarkväll.

1, 2, 3, 4, 5



Hittade inget speciellt som föll mig i smaken idag bland H&Ms nyheter. Men igår fick jag hem en liten H&M tidning och såg dessa ballerinaskor i en mängd färger. Ett par av varje tack! Svårt att bestämma mig för vilken färg som är finast. Vilket par skulle ni välja?

hot chocolate and marshmallows



Gårdagskvällen avslutades med en stor kopp varm choklad med marshmallows, yummi! Härligt avslut på kvällen. Idag sartar jag morgonen med städning och sen en sväng till gymmet. Ha en underbar torsdag alla läsare!

bracelets



Små detaljer idag.
Nitarmband, Klocka Marc By Marc Jacobs, Färgglattarmband by me, Childhoodarmband och skärp gammalt.

WHITE



För många år sedan (kanske 5-6år) så köpte jag dessa skor och eftersom jag inte kan göra mig av med skor så har de legat undan paketerade i sin kartong. Men i år när det blivit varmera (sommar) så tror jag att dessa kommer åka på igen. För det kan ju faktiskt vara rätt snyggt med vitaskor till bruna ben, eller vad säger ni? Vad tycker ni om vitaskor?

Free People



Härlig inspiration från Free People, finns alltid något fint, inspirerande och som ger ha begär.

Rabarber och vitchoklad



I eftermiddag var jag och fikade med en gammal klasskompis från gymnasiet, riktigt mysigt. Åt en jättegod muffins med rabarber och vitchoklad, sedan promenerade vi runt och blev rosiga om kinderna. Riktigt härlig dag med andra ord!

Chalki - Nelly Shoes



Kommer ni ihåg Zaras ombloggade pumps från i början av förra året? Nu har Nelly fått in ett par liknande och de finns i både svart och grått. Klackhöjden är 10cm, mockaimitation och de kostar 349kr. Sugen? Då hittar du de här

Fluff


zoofluffen och daimfluffet är riktigt goda tillsammans.

Receptet på fluffen önskades, så här kommer de:

Daimfluff
3 dl grädde
200gr daim (ca tre stycken dubbeldaim).

Zoofluff
60-80g Zoogodis
3 dl grädde

Dela Zoogodiset/daimen i mindre bitar och lägg ner i kastrull tillsammans med grädden.
Värm upp och rör om. Se till att det inte börjar koka för då kan fluffet skära sig.
Ta bort från platan och låt svalna.
Ställ sedan i kylskåpet över natten (fluffet ska minst stå 6 timmar kallt).
Dagen efter vispar du ihop fluffet med elvisp till det blir fluffigt (som du gör med vanlig grädde).

Dreaming away



Sitter och drömmer om sommaren. Sitta på Telegrafberget och titta ut över Stockholmsinlopp, båtarna och njuta av de varma vindarna. Längtar!

graduation gift



Min fina examenspresent, kan inte beskriva hur glad jag är, tacksam. Jag har världens finaste familj som stöttar mig, tror på mig och som alltid finns där. Älskar er och återigen tack! ♥

Muffins



Det blir mycket bakande just nu. Igår slängde jag ihop en sats muffins och det fick bli både blåbärsmuffins och banan och kokos. Snart är det februari så kanske dags att baka semlor snart!
Hoppas att ni får en härlig start på veckan

Glitter och Glamour





Så här såg jag ut igår, temat var som dagt Glitter och glamour. Så jag glittrade i Paljettop från Vila, Byxor reafynd från KappAhl, Skor Zara och så fixade syster en Waterfallbraid i håret. Underbar frisyr!

Sen om ni tittar noggrant så kan ni se min examenspresent som jag ska visa sen.

Golden Hits

Det var en riktigt trevlig kväll igår. Middagen var inte den bästa, men showen (back to the 80´s) var rolig och vi sjöng oss hesa. Sen blev det dans, dans och dans till fötterna gjorde ont och det var dags att åka hem. Tack alla lärarstudenter för en fantastisk kväll!

examensfirande



Ikväll slår vi klackarna i taket, examensfirande med flera studiekompisar, tre rätters, show och sen dansar vi hela natten! Temat? Glitter och glamour. Hur jag ser ut får ni se imorgon. Ha en jättefin kväll!

Inspiration




Härlig inspiration från StockholmStreetStyle. Ge min vår nu!

 


Zoo och Daimtårta



Igår firade vi min lärarexamen här hemma, mormor och hennes sambo kom förbi. Vi åt god middag som pappa lagat och så blev det tårta som jag bakat. Blev riktigt nöjd med tårtan och god var den också, riktigt god. Gjorde sockerkaksbottnar och sen fyllde jag tårtan med Daimfluff och uppe på blev det Zoofluff, dekorerad med strössel och jordgubbar. Mumsigt!

Thea belt


Gillar ni som jag de breda metallskärpen som både Gina och Nelly har/haft så kan jag tipsa er om att Gina har fått in två nya, smalare i färgerna svart och beige, för 79kr. Tror de kan vara riktigt snygga att ha i ett par svarta byxor, i midjan till klänning/kjol. Ett av varje? Ja tack! Ni hitta de här

Klös och söcker söt




Fredag idag och jag är ledig, eller skolan är slut, jag har tagit examen och ikväll blir det mysmiddag med familjen och mormor för att fira lite. Så idag ska jag baka tårta, jag är så sugen på bakverkhela tiden haha. Hoppas att ni får en fin fredag! Och föresten visst är ringen söt? Finns hos Scorett, 119kr. Ni hittar den här

Recept: Kokoscupcakes



120g mjöl
120g strösocker
1 1/2 tsk bakpulver
en nypa salt
40g osaltat smör
1 1/4 kokosmjölk
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
Kokosflingor

Kokosglasyr:
250g florsocker, siktat
80g osaltat smör
1/2dl kokosmjölk

Gör så här:
1. Värm ugnen till 175°C
2. Lägg mjöl, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa samman ingredienserna med elvisp på låg hastighet tills smeten får en grynig konsistens.
3. Blanda kokosmjölken och vaniljsockret i en separat bunke och vispa sedan ned vätskan i mjölblandningen på medelhastighet till allt har blandat sig.
4. Tillsätt ägget och vispa ordentligt.
5. Fyll formarna till två tredjedelar med smet och grädda i ugnen i 20-25 minuter eller tills muffinsarna är gyllenbruna och fjädrar tillbaka.
6. Låt muffinsarna svalna något i plåten innan du tar ur dem och låter dem svalna på galler.

Glasyr:
Rör ihop florsocker och smör till en slät smet med en elvisp på medellåg hastighet. Sänk sedan till lägre hastighet och häll långsamt i kokosmjölken. När all kokosmjölk har blandats ned vispa på hög hastighet. Fortsätt att vispa till glasyren är mycket vit, lätt och fluffig (ca.5-10min).

Bred på kokosglasyren på muffinsarna när de har kallnat och strö sedan på lite kokosflingor.

Lycka till!


Peplum



Vet inte om det här med peplum är riktigt min grej, kanske lite för sött för mig. Men har spanat in två alternativ som inte är allt för söta och som jag är rätt förtjust i. Tröj/jackan från Nelly Trend och T-shirten från H&M. Vad tycker ni om peplum trenden? Ja? Nej?

Kokoscupcakes



Igår bakade jag äntligen. Har inte blivit så mycket av det, men får väl skylla på att jag alltid bakar så mycket till jul. Men igår blev det alltså av och jag prövade på att göra kokoscupcakes och jag kan bara säga för er som älskar kokos, de var helt underbara! Nu har jag inte bakat cupecakes på ett tag men de var de godaste jag gjort på länge, länge! Åh jag ville bara äta mer och mer. Lovar att läga ut ett recept till dessa fantastiska cupcakes för ni måste pröva att göra. MUMS!

Cruise collection


Idag släpps Versace for H&Ms andra kollektion, Cruise Collection. Inte dirket något som föll mig i smaken, egentligen bara de vita byxorna. Men på herrsidan fanns de lite mer snyggt, t-shirtarna och väskan. Men inga klick för mig. Tänker ni klicka hem något?

Waterfall braid



Bilder: tumblr

Tittade in på Michelles blogg och såg att hon bloggat om denna fläta som jag tycker är så fin och nu vet jag vad den kallas också, Waterfall braid. Visst är den snygg? Måste testa att göra någon dag och går det åt skogen får jag be lillasyster att göra en på mig, hon är ju trots allt frisör!

x3



Såklart kom jag inte ifrån Ginas smyckesrea tomhänt. De här tre godingarna som jag tittat på i en evighet fick följa med mig hem i lördags och för 19 kr istället för 79kr kan man ju säga att det var ett kap. Snygga eller hur?

M I N T



Mint är en färg som jag tror blir stor i vår då de redan finns massor av mintfärgat i butikerna. Själv är jag lite sugen på tröjan högst upp som kommer från Gina. Vad tycker ni om mintfärgat?

Asos, Gina Tricot, Lindex, Cubus

Mellanmål



Banan, hallon, svarta-, rödavinbär, björnbär och blodapelsinjuice.
mums!

skull necklace



Gillar de här halsbandet som har kommit in från Style By Tyra. 179kr kostar det och finns att klicka hem här

Love, trust, understand


Nyinkommet & Rea



Gina har en hel del snygga smycken just nu, både som nyinkommer och på rean. Gillar att fynda smycken på rean,  speciellt när rean är på 75%, smyckena blir ju nästan gratis!

Glas


Sista fyndet jag gjorde på Röda korset i helgen var denna fantastiska ljusstake för 20kr i glas. Den ser helt ny ut och så himla fin, tror nästan det var favorit fyndet.

silver spikes


Älskar smycken med taggar/spikar (vad man nu ska kalla det). Snyggt i både silver och guld. Skulle vilja hitta det perfekta armbandet, gillar de ovan även fast det kanske inte är helt 100. Vad tycker ni om "taggiga" smycken?
Dessa smycken kommer från asos

Happy B-day Chloe!



Idag säger jag grattis till världens finaste lilla hund, familjens lilla bebis!
Tänk att man kan älska en hund så mycket♥

fyndat



Har varit iväg och seconhandshoppat (första för i år) idag och gjort några fynd. Klockan kostade 10kr och jag hoppas att den fungerar (så håll era tummar) och snäckskärpet för 15kr blir perfekt till sommaren. Sen fynda jag en till sak som ni ska få se senare, åh den är så fin!

Cross



Det var många som gillade det stela korsarmbandet från Fashionology och för en del kanske €40 är lite mycket för ett armband, så därför ville jag tipsa er om att Gina Tricot har fått in ett liknande i deras webshop för endast 49kr. Är du sugen så hittar du det här

armband x2



Igår eftermiddag var jag iväg till forum med syster och hennes pojkvän och shoppade lite. Det bästa med shoppingen var att jag knappt gjorde av med några pengar, fick med mig de här två arbanden från Indiska gratis (tack vare appen Wrapp). Fick även med mig hem tre par trosor från Twilfit som jag bara betalade 10kr för. Så härligt att shoppa när man iknappt gör av med pengar.

Sockerbitar



Har alltid gillat sockerbitar (godiset alltså) men just nu är jag i någon riktigt sockerbitsperiod. Det ända godiset jag är sugen på är sockerbitar. Men jag klagar inte, köpte med mig några hem så nu har jag en hel skål, mums!

Tipex



Årets första nagelfärg blev vit. Vita naglar får mig att tänka på våren så när de har varit grått och tråkigt ute piggar i alla fall mina vårnaglar upp. Vad tycker ni om tipexvita naglar?

Ponytail


Lovade er att tipsa om var och när man kunde få tag på en hårring, tipsade i början av veckan av H&Ms guldiga. Men om ni inte fått tag i någon hårring ännu så fick Nelly äntligen in sina igår. Hårringen finns i både silver och guld och för 99kr blir den din, finns att klicka hem här.

 


Mönster färgmix




Det här blev det av mitt trasselsudd till trådar, ett knytarmband eller vänskapsarmband. Har aldrig gjort ett med mönster förut utan bara de vanliga randiga. Det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara och visst blev det snyggt? Älskar färgkombinationen som jag satt ihop.

Modern Classics



H&M har i vanlig ordning fått in lite nytt denna torsdag och jag och jag gillade de två outfitsen i ovan. Shortsen gillar jag extra mycket och den röda kavajen till svarta byxor, härlig inspiration.

Jimmy Choo


Jag har alltid älskat fjädrar, ända sen jag var liten då jag var faschineras av min kusin som jag tyckte var som en liten indian. Fastnade för de här skorna på Net-a-porters rea, fortfarande svindyra men helt underbara enligt mig. Kanske kan man göra sig ett litet fjädersmycke och knäppa fast på ett par skor själv, inte samma sak men de kanske kan bli fint ändå, som ett litet substitut.

And you learn, like a shadow flows in the rain

God morgon onsdag! Idag gör jag mig redo för mitt alldeles sista seminarium (hjälp snart är jag klar!) ska läsa på lite till nu på morgonen, sen till skolan och lämna in uppsatsen för arkivering och sist seminarium mellan 13-16. Förhandprogramerar ett inlägg så ni har något att spana in under tiden.

smala små armband

Smycken som jag gillar mest är nog ändå armband, smala, tjocka, flera, ett. Ja det går att variera så mycket, mest gillar jag att ha flera stycken i olika färger och tjocklekar eller bara ha ett tunnt till min lilla klocka. Asos har just nu ett gäng fina smala armband i olika färger med olika små berlocker på och ovan har jag samlat mina favoriter, är riktigt sugen på ett gult!

trasselsudd



Ja nu sätter jag igång att vara lite kreativ de här året också. Just nu ser det bara ut som ett trasselsudd av alla trådar, men vänta bara nu ska jag skapa trådmagi!

Necklace @LaRedoute



Snyggt halsband från LaRedoute, gillar färgerna, "pengarna" som hänger ner, skulle passa mig perfekt i sommar. Fint eller hur?

Hårring

Igår blev jag tipsad av fina Anna om att H&M har fått in hårringar och eftersom Nelly aldrig verkar få in sina så var jag tvungen att åka förbi H&M. Kom hem med en jättefin hårring och jag är så glad och nöjd. Så fin och piffar verkligen till den enkla hästsvansen. Priset? 39,50kr, inte helt fel de heller.

Måndag- tillbaka till skolan


Bild: tumblr
Ny vecka och idag börjar den riktiga vardagen igen, dags att gå tillbaka till skolan. Idag står föreläsning och grupparbete på schemat, hoppas att grupparbetet inte tar för lång tid, för känner mig fortfarande inte helt frisk och huvudet hänger inte riktigt med som de ska. Hoppas att ni får en fin måndag!

Sabo Skirt



Underbara kläder, underbar inspiration från Sabo Skirt. Det enda som fattas nu är våren och sommaren.

iphone love



Iphone kärlek från society6

Årets första köp

Igår när jag var i stan med syster fick jag med mig ett par pumps hem. Jag har letat efter de perfekta svarta, vanliga pumpsen hur länge som helst, men antingen är de för höga, för låga, för spetsiga osv. Hittade ett par perfekta innan jul som jag bloggade om, men eftersom jag inte hade ekonomi för att köpa dem så väntade jag och självklart var de slut sen. Men igår hittade jag ett par, kanske inte de mest vanliga, klassiska men de fick mitt hjärta att slå! Och skulle jag tröttna på de blåabandet går det ju att klippa av eller så kör man med en tunn sula över bandet (som på nedrebilden). Skokärlek när den är som bäst, Zara 399kr.

Belts



Det har blivit väldigt dåliga bloggningen de senaste dagarna, men jag har haft fult upp med att vara ledig, bowlat, varit i stan och träffat vänner. Men nu ska jag väl vara tillbaka skulle jag tro.

Jag har alltid älskat skärp och har en hel samling (de flesta köpta second hand), nu när jag spanade in asos på morgonen satt jag mest och tittade på skärpen och fastnade för dessa 5 snyggingar. Tror att drt längst ner är favoriten. Vilket gillar ni mest?

armband på rea




Gillar det här armbandet som finns på asos rea, finns i både den rosa färgen, den blåa på övre bilden och svart. Priset är ännu bättre, 18,50 kr. Sugen, yes! Finns att klicka hem här

Tvillingbanan

haha jag måste bara visa er, handlade bananer idag (jätteintressant) men en av bananerna var så himla söt (om de nu kan vara söta), en tvillingbanan. Har aldrig sett en sådan förut, lite konstig, lite söt och god.

ellos spring news



Jag fortsätter att inspireras av alla vårnyheter som kommer in i webshopparna. Den här gång är det ellos som står för vår inspirationen. Älskar de enkla linnena och T-shirtsen och maxiklänningen ser så fantastisk fin ut. Åh vad jag vill ha vår och sommar!

Laredoute vår/sommar


Idag låg nästa vårkatalog i brevlådan, Laredoute. Har blädrat igenom den lite snabbt och hittat en hel del som jag är riktigt sugen på. Fotade mina favoriter lite snabbt med mobilen, så därav kvaliten.

H&M Handdukar


Fick ju hem H&M katalogen förra veckan och det jag fastnade mest för var faktiskt inte kläder, utan dessa handdukar. Tycker färgerna piggar upp och så får de i alla fall mig att tänka på Missoni handdukar fast det ändå inte är för lika. Like!

Lite nyårsbilder



Lite bilder från nyårsafton, dukningen jag fixade, välkomstdrinkarna, potatisen och formbakelser med jordgubbar. Senare blev det fest med lakritsshots, vin, mosserande vin och raketer vid tolvslaget.

New years



Bättre sen än aldrig, så här såg jag i alla fall ut när jag firade in det nya året.

Silverpaljettkjol Melba, Linne H&M, Skärp Nelly.

RSS 2.0