FUCK CANCER

 
Som några av er kanske vet så älskar jag smycken, kanske speciellt armband. Något jag gillar ännu mer är armband med något fint budskap och där pengarna går till något bra och igår tipsade min lillasyster mig om de här armbanden från Ung Cancer. Ett bra budskap - Fuck cancer, och där pengarna går till något oerhört viktigt, nämligen att försöka besegra cancer.

Instaweek


 
1. Höstpromenad i skogen med Chloe / 2. Shopping till mamma från Missonis Lindex kollektion / 3. Årets Rosa band / 4. armgodis från veckan / 5. Min himelska kladdkaka / 6. Gammalt seconhandfyndat halsban får sitta runt halsen ofta just nu / 7 & 8. Pappa fick köra sin drömbil / 9. Stopp i Barkarby Quality Outlet / 10. Hittade en snygg tröja på acne men som inte fanns i min storlek / 11. Lördaskvällens... / 12. ..som avnjöts på Norra brunn med 25 års middag och många skratt.

Lamborghini

Idag har jag varit iväg och titta på pappa när han fått uppleva kanske hans störrsta dröm. Han körde nämligen en Lamborghini Gallardo LP 560-4. Tror det var en riktigt häftig upplevelse och man märkte att han svävade på adrenalin efteråt. Roligt att få uppleva och föreviga denna dag med honom.

Fashionology

Har fastnat för de här fina lookbook bilderna från Fashionology. Så mycket fina smycken och fullt med inspiration. En härlig sida för smyckesälskare och med smycken helt i min smak. Lovely 

Himmelskt god kladdkaka

I torsdagskväll var jag så ruskigt sugen på choklad men eftersom jag inte ska äta choklad (laktos) så bestämmde jag mig för att baka efter jobbet på fredag. Sagt och gjort igår när jag kom hem ställde jag mig och slängde ihop en kladdkaka med glasyr. Himelsktgott med massor av chokladsmak. Det bästa, att det finns kvar idag!

Huntress Of Man

Free people/Nelly
 
Hittade den här helt fantastiska klänningen hos Nelly, Free people levererar som vanligt fina kläder. Åh vad jag önskar att jag ägde den här klänningen. Vackraste jag sett på väldigt, väldigt länge. Mest av allt önskar jag att jag hade den på mig idag!

Daylight cowgirl

Igår fyllde H&M på med massor av snyggt, bland annart några av kläderna som jag bloggade om för någon dag sedan. Men det som ger mest inspiration är inte kläderna i sig utan dessa fantastiska bilder.  Åh vad jag gillar dessa bilder, grym inspiration helt enkelt.

I heart you

När storasyster får ett armband är klart att lillasyster också vill ha ett. Så ett blått och rosa var beställt och ovan kan ni se resultatet. Blir lite sugen på ett eget hjärtarmband, så kanske får sätta mig och knyta ett...

TIAMO

Scorett
 
Om ni frågar mig kan man inte ha för mycket skor och när jag säger så så har jag ju självklart fastnat för ett par skor som gärna skulle få sitta på mina fötter. De kommer från Scorett/Tiamo och priset är 599kr. Visst är de fina!
 
 
 
 
 


Missoni för Lindex shoppingen


Syster var supersnäll och shoppade den här fina koftan till mig igår från Missoni kollektionen hos Lindex. Tyvärr så var den det stickigaste jag varit med om och jag brukar inte vara känslig för sånt. Så det fick bli en retur, ruskigt synd då den var väldigt fin på. Fick ni tag på de ni ville?

H&M western

 
Snygga plagg som ska komma in på H&M inom kort. Fransar och westen inspirerat är verkligen stort i höst.
LIKE

Missoni - Lindex

 
Idag släpps den efterlängtade Missoni kollektionen för Lindex i butik. Det här känns verkligen som det bästa sammarbetet på väldigt länge med mycket fina plagg och det härliga zick zack mönstrena. Eftersom jag jobbar så har jag skickat ut syster på jakten, så vi får se om hon lyckas hitta de jag vill ha. Shoppar ni något?

Snäckor och makramé

 
Det här armbandet sitter på min arm titt som tätt, men jag har ju totalt glömt att blogga om det. Gjorde det för kanske lite mindre än en månad sen, snäckor och makramé. Hade lite problem med att fästa snäckorna i början men sen löste det sig och jag tycker de blev riktigt fint.

Caravan Dreams

 
Underbar inspiration från Free People, det är verkligen en webshop där man alltid blir inspirerad och alltid hittar hur mycket helst som man vill ha. Just nu är det de här som inspirerar mig mest.

Frozen Cheesecake

 
3 ägg
1,5 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
3 dl vispgrädde
200 gram cream cheese/ philadelphiaost
10 st smulade digestivkex
 
Gör så här:
1. Separera äggvitorna från äggulorna. Vispa sedan äggvitorna till ett fast skum. Skummet ska vara så fast att du kan vända bunken upp och ner.
2. Vispa äggulorna till en pösig smet tillsammans med sockret och vaniljsockret. Tillsätt sedan cream cheesen och vispa försiktigt ihop den i smeten.
3. Vispa grädden i en separat bunke, den ska vara ganska fast. Vänd sedan försiktigt ner grädden i äggvitorna.
4. Rör försiktigt ner smeten äggulorna i äggvitorna.
5. Lägg hälften av de smulade digestivkexen i botten på en form med avtagbara kanter. Häll sedan i smeten och strö över resten av digestivsmulorna.
6. Ställ in i frysen och låt den stå och stelna i 5 timmar. Tag fram cheesecaken en halvtimme innan servering och servera gärna med bär.
 

tjejkväll

 
Hade en riktigt härlig tjejkväll igår med middag och massor av prat. Vi körde på lite höstigttema vid dukningen, svart, vitt och rött och till efterrätt hade jag tagit med mig min frozen cheesecake som blev supergod. Tack tjejer för en riktigt härlig och mysig kväll.
 

Earthy elements

Lite nytt från Gina Tricots lookbokk Earthy elements och det finns en hel del fint om ni frågar mig. Gillar ju lite fransar och fjädrar, lite indianaktigt men ändå med basplagg.
 
 
 
 
 

underbara lördag

Senaste från Instagram
 
Så var det lördag igen, igår trodde jag i för sig att det aldrig skulle bli helg... Men så skönt det var att vakna upp till lördag och en riktigt härlig dag som jag har framför mig också. Vi börjar dagen med loppis (och kanske några fynd om jag har tur) och sen på kvällen blir det tjejmiddag, myspys! Hoppas att ni får en riktigt härlig lördag!

My favorite piece



En galge, sandpapper, vit färg och en svart penna, nöjd som bara den. Ja ni ser resultatet ovan.

Yellow



Svårt att fånga mina nya örhängen på bild, men de gula är riktigt fint neongula. Min insnöning på gult brukar gå över när sommaren är över men inte i år. Neongult är ju så himla fint att ha i höstmörkret eller vad säger nI? Dessa kommer i alla fall från H&M, 29kr.

muchi muchi





Nytt nagellack. Fortsätter att gilla ljusa naglar mest och införskaffade därför ett nytt ljusrosa lack då H&M har alla essie lack för 99kr. Essie - muchi muchi.

Aldo Bencik Blanket Shopper

 
asos
 
Såg den här väskan på en tjej i stan i fredags och blev helt förtjust. Hade tänkt fråga henne vart hon köpt den men då försvann hon spårlöst haha. Men igårkväll hittade jag den på asos blev jag riktigt glad, priset var dock inte riktigt lika kul ca 645kr, men det kanske den är värd.


lingon



Knytit mig ett nytt armband och klistrat fast några stenar på det. Rött, blått och svart, känns lite höstigt jämfört med mina andra armband som jag knytit tidigare. Vad tycker ni?

NECKLACE ELLIE & ISABEL NECKLACE



CUBUS
 
Stora halsband kan verkligen piffa till en helt vanlig tröja, linne eller t-shirt. Jag gillar ju att klä mig enkelt och då är smycken perfekt att använda för att göra det lite roligare. De här två snyggingarna såg jag på Cubus hemsida, älskar det gula. Priset är 249kr.

studded bag



Det är inte bara jag som tycker om att ebayfynda utan även syster har blivit en hejare på de. Senast klickade hon hem den här snygga väskan med massor av guldnitar. Visst är den snygg?

Stora sand



Igår hade jag en jättemysig dag med familjen ute på stora sand på Ingarö. Fika och njuta av havet och utsikten. Riktigt myspys dag, en härlig söndag med andra ord.

Mer sneakers

 

Det här är vad som gömde sig i zara påsen, de helt fantastiska sneakersarna med kilklack som jag bloggade om i fredags. Hur sköna som helst och snygga som bara den. Det var en riktigt nöjd tjej som åkte hem från forum igår. Visst är de snygga?

Min lördag - meck, shopping och bio



Ja lite så här såg min dag ut igår. Började dagen i meckaroverall och med bromsbelägg, sen hopp in i duschen och en tur till Forum där det blev både lunch och shopping (älskar kontrasterna i mitt liv). Kvällen avslutades sedan med middag och bio med en vän och hennes familj. En riktigt härlig dag med andra ord och visst var jag snygg i min overall? hihi

sunglasses



Har köpt mig ett par solglasögon, kanske inte direkt nu man brukar köpa sig nya. Men dessa är verkligen snygga och framförallt otroligt billiga då jag fyndade de på Lindex rea för endast 10 kr. Snygga små fynd gillas och nu hoppas jag på några soliga höstdagar.

I butik



Så var det lördag, helt underbart med helg eller vad säger ni? Igår var jag en sväng till stan och oj vad mycket fint det finns. Massor av höstkläder och accessoarer har kommit in och H&M har fått in massor av skinn väskor och skor. Men det ända jag fick med mig hem var en knallrosa halsduk i cashmir till mamma (från H&M).  Idag blir det att byta bromsbelägg och ikväll blir det bio. Hoppas att ni har en härlig lördag!

Sportig streetsko nitar


Hur snygga är då inte de här skorna från Zara? Är fortfarande ruskigt sugen på ett par sneakers med lite höjd och dessa kanske är de rätta. Måste förbi en Zara butik och ta mig en titt. 799kr är priset och det är ju inte så farligt. 

frisörbesök

Var hos bästa Emma (lillasyster) på Nacka klippet igår och fixade håret. Fyllde i utväxten och klippte topparna och nu känns det så där härligt fräscht och fluffugt mjuk som det bara gör när man precis varit hos frisören. Tack världens bästa syster och frisör.

halsband till armband



Måste säga att min make over av halsbandet från ebay verkligen blev lyckat. Det fick inte längre vara ett halsband utan jag tyckte att det passade mycket bättre som ett armban. Lite blått till glittret är ju inte heller fel, säger jag som älskar blått. Men visst blev det fint?
 

Anna Dello Russo at H&M




Så har äntligen fler bilder från Anna Dello Russos kollektion kommit ut. Jag som älskar smycken har kännt mig riktigt nyfiken, men nu vet jag inte riktigt. Tycker att det känns väldigt sommrigt och kanske lite för mycket, inte riktigt jag med andra ord. Det jag gillar är det gröna halsbandet, tror de skulle kunna vara snyggt till en vanlig enkel tröja. Men det skulle vara lite kul att se och känna på allt, även om jag tror att jag inte kommer köpa något.

square flatback rhinestones



 
Fick hem en liten ebay beställning. Vad jag älskar ebay, hihi. Man kan verkligen fynda och speciellt när det gäller pyssel, slipper man köpa det dyrt på panduro eller andra hobbyaffärer. Den här gången vara det lite färgglada stenar som går att sy fast som låg i min brevlåda. Jag och mina små ideer, får se om de blir som jag tänkt mig.
 

bracelet from Lindex



Kunde ju inte låta bli att köpa ett sånt här armband till mig också. Så fint och även lite höstigt, då jag senaste tiden mest haft färgglada små ting runt mina handleder. Kommer i alla fall från Lindex och kostade 79kr.

nitar och silver



 
Snygga partyväskor från Lindex som snart ska finnas i webshopen. Svarta väskor fungerar ju alltid och jag gillar ju silvriga detaljer, kan bara inte bestämma mig för vilken jag tycker är snyggast. Prisen ligger på 299kr samt 399kr. Vilken gillar ni bäst?

halsband?

Fyndade de här halsbandet på ebay för 20kr, men de vara inte riktigt som jag tänkt mig. Men inte är jag ledsen för det, har nämligen fått en alldeles strålande ide till en liten make over...

Dirket från mitt liv



Lite av de senaste från min Instagram
 
Fint citat som pryder kusinens vägg / Just nu läser jag Simon och ekarna, riktigt bra än så länge / Min fina skrivbok och läppstiftspennan / Sugen på ny doft - Clean Rain / Gett bort paket... /  och det här var innehållet.

Tre från Cubus


Cubus
 
Älskar stickade, mysiga tröjor på hösten. Det tillsamman med ett par svarta tajta jeans så är dagen räddad. Så idag skulle jag absolut inte ha något emot att mysa runt i någon av dessa, kanske allra helst den längst till höger.

bling bling tofs



Har ju helt glömt bort att visa min tofs som jag köpte för ett bra tag sen. Har ju håret uppsatt för de mesta på jobbet och då vill man ju piffa till det lite extra ibland. Den kommer i alla fall från H&M och kostade 69,50kr om jag inte minns fel. 

Chilli - New York - London



 
Såg de här kuddarna igår på Chilli och gillar de verkligen, gillar speciellt den höst upp till vänster (New York är ju ändå världens bästa stad). Frågan är bara vad det är med mig och kuddar just nu, fortsätter de så här så bor jag nog snart i ett eget litet kuddhav, haha. 149kr kostar de i alla fall.

Cowboy



Idag drömmer jag om de här underbara skorna från Zara, 799 kr kostar det och skulle gärna få pyda mina små fossingar i höst.
 
 

pimp my shirt



Resultatet av pysslet med jeansskjortan och alla strass stenar + lite tvättbart lim. Älskar resultatet och vill använda skjortan hela tiden. Superlätt och roligt att fixa efter eget tycke och smak. Gillar ni?

fringe envelope

Gina Tricot
 
Fredag och jag ska gå och jobba, äntligen frisk (eller i alla fall bättre) ingen feber och bara lite hes och snorig. Exakt så här skulle jag vilja vara klädd idag, minus halsduken. Väskan vill jag så gärna, gärna ha i min ägo. Frågan är bara svart eller beige?
 

Jeansskjorta och lite strass



Senaste i pysselväg är de här, jeansskjorta och strass. Kan lova att resultatet blev grymt bra och att det snart kommer upp. Nyfikna?

avigsidan ut



Idag var det inte så mycket kul hos H&M. Det ända som jag hittade som jag gillar är den här tjocktröjan, som ser riktigt mysig ut. Men det blir inget klick för mig idag. 

It's up to you to find beauty in the ugliest days




Nytt märke hos Nelly - ISSUE 3.1 med hur mycket fint som helst. Basplag och lite mer uppiffade basplag. Like, like, like. Mest sugen är jag på den grå tjocktröjan och armbandet, kanske kepsen också...

TANGLE TEEZER



Fått den här fantastiska lilla borsten av syster, en Tangle teezer som redan ut håret helt perfekt. Den fick verkligen ett riktigt test i lördags natt när all tuppering skulle ut + allt hårspray som höll håret på plats. Men utan att det gjorde ont och inte en endast tova kvar i håret ger jag denna fina sak högst betyg. Hur har jag klarat mig innan? Jo jag har struntat i att borstat håret haha.

sick.



 
Usch ligger hemma sjuk, febern verkar i alla fall ha försvunnit men det har även rösten och halsen värker. Helt fel tillfälle att vara sjuk också när man verkligen behöver jobba. Men det är bara ligga hemma och vara tyst och hoppas att det går över under dagen...

50's beauty shots

 
 
Här kommer lite bilder på hur jag och familjen såg ut på bröllopet. Tack vara bästa syster hade vi finaste 50-tals frisyrerna och jag måste bara säga (även om det låter skrytit) att jag verkligen älskar bilden högst upp på mig. Kännde mig verkligen som en Hollywood stjärna från 50-talet. Vad tycker ni, känns det 50-tal/rocka billy?

H&M Vinter

Superfint halsband från H&Ms vinter bilder.

cotton thread

 
Fick en massa bomullstrådar av mormor, sånt hon haft när hon broderat och som nu bara ligger. De var till och med sorterade i färgordning och jag kan meddela att det här inte ens är hälften av allt jag fick. Här ska knytas armband som bara den.

50's Wedding




Vilket härligt bröllop det vara i lördags. Avslappnat, roligt, många skratt, kärleksfullt, sött och i ren 50-tals still. Lp- skivor som underlägg, prickigt, amerikans buffe, cupcakes, liveband och raggarbilar. Senare kommer bilder på hur jag såg ut, hade snyggaste 50-talshåret som syster fixat. Men först, Tack fina ni för en underbar dag och kväll, helt klart det bästa bröllopet jag varit på.

monday morning



Måndag igen, helgerna går verkligen fort och lite extra fort när man varit borta hela helgen också. Senare idag kommer lite bilder upp från den fantastiskt fina bröllopet som jag var på i lördags. Men nu väntar jobb, helt otroligt att det redan är september.

Weronika shirt

Hur fin var inte den här skjortan då? Mönstret och färgerna piffar ju verkligen till. Från Gina Tricot, 249 kr. Me want

Reseoutfit

Reseoutfiten igår, myste i min munktröja och piffade till allt med strasshalsbandet. Idag åker klänning och klackar på för lite bröllop.


RSS 2.0