2014 is coming

 
Kvällens kläddval och redo för ett nytt år. 2014 here we come

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja :)

Höll du några av dina nyårslöften 2013? Hade väl inga direkt löften bara att fortsätta med träningen som innan och det har gått riktigt bra. 

Vilka länder besökte du? Usa, Spanien och Italien. Ett riktigt bra reseår med andra år!

Är det något du saknade 2013 som du vill ha 2014? Mer kärlek i livet...

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? 1 November

 
Vad är det bästa som hänt dig under året som gått? Att jag och syster åkte tillbaka till New York, världens bästa stad. 

Vilket var ditt största misstag? Att hoppas för mycket...

Har du varit sjuk eller skadat dig? Hållt mig förvånatsvärt frisk det här året, men lite småsjuk har man ju varit.

Vad spenderade du mest pengar på? New York resan och all shopping jag gjorde där ;) Eller nej föresten när jag köpte min lägenhet hahaa. 

Vad gjorde dig riktigt glad? När jag hämtade nycklarna till min lägenhet. 

Mådde du bättre eller sämre under 2013 än vad du gjort tidigare år? Bättre, 2013 var nog ett riktigt bra år ändå!

Hur tillbringde du julen? Med familjen hemma hos mamma och pappa. Supermysigt med julmat, Kalle Anka, fia-spelande och massor av julgodis. 

Blev du kär? Kanske lite förälskad...

Vilka låtar kommer att påminna dig om 2013? Let her go, Sweet Nothing, Radioactive, I Know You were Truble och Gyllene tider efter deras sommarturne 2013! 

Favoritprogram på TV? oj svårt... Arrow kanske. 

Årets bästa köp? Min lägenhet.

Vad gjorde du på din födelsedag? Blev väckt med sång på morgonen, firad på jobbet med favortitråtan (prinsesstårta). Grillmiddag hemma med familjen och bästakompisen med familj. Fina presenter och en hel del dollar till New Yorkresan. Hade en helt otroligt mysig födelsedag helt enkelt. 

Hur skulle du beskriva din klädstil? Enkel och rätt basic med en del boho inslag (främst på sommaren). Mycket byxor och shorts det här året framför klänningar och kjolar. 

Vad fick dig att må bra? Min underbara familj som alltid finns där♥

Vad fick dig att må dåligt? När det blev för mycket...

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? Jag fortsätter att boa in mig i lägenheten och njuter ännu mer av livet! 

Något du vill säga dig själv inför 2014? Tänk positivt och du är bra som du är! 


My baking - 2013

 
2013 var året då några favoriter från föregågna året blev gjorda igen, så som choklad doppade blåbär och cupcakes (såklart).  2013 var också året då chokladbollar blev till nyttiga chokladbollar, det blev hemmagjord granola, året då jag och syster äntligen lyckades med våra macarons. En nya favoriter som frozen oreo cheesecake och även testat på att göra creme brulee och en hel del cakepops. Helt enkelt ett riktigt lyckat bakningsår!

Mitt reseår 2013

New York
Barcelona
Rom
 
Det här året har verkligen blivit ett riktigt rese år. Äntligen tillbaka till New York, startade semestern med några
dagar i Barcelona och så avslutade jag sommaren med några dagar i Rom. Inte helt fel helt enkelt, kan ju bara hoppas att nästa år blir lika bra. 

Through my iPhone

 Sista för i år, men vi fortsätter nästa år. Hänger ni med? annicanorlin @instagram
 
1. Julklapparna inslagna / 2. Julgodiset klart / 3. Alla måste julbada / 4. God Jul till er alla / 5. Jag och Chloe / 6. Måste ha varit snäll i år♥ / 7. SOS Barnbyar - stöd världens största familj / 8. Tack älsakde syster / 9. Love my bedroom. 

3x H&M Home

1. Bricka 2. Glaskruka 3. Ljuskopp

throwback 2013

 
Vet att jag lovade bättre och mer bilder på mig och klädval osv i bloggen och måste faktiskt säga att jag tycker jag har hållt det ganska bra. Eller vad säger ni?

2013 kreativa jag

 
2013 kan minst sagt samanfattas som ett riktigt kreativt år. Mycket har gjorts och även en hel del favoriter har det blivit. Glödlampevaserna, vardagsrumsbordet, papperhållaren, fjädrarna... Ja en hel del fint. 

H&M spring news

 
 
Reorna är i full gång och samtidigt börjar vårnyheterna att trilla in i webshopparna. Älskar att titta igenom allt nytt, se vad våren har att erbjuda. H&M har fyllt på med en hel del nytt och mycket snyggt, ovan kan ni se mina favoriter.

Mine

 
Just nu sitter jag och drömmer om den här koppen för hur fin är den inte. 
Designe House Stockholm - Mine

Zara Sale

 
Mina favoriter från Zaras rea. Som vanligt fastnar jag vid alla skor...

jewellery 2013

 
Några smycken hade jag hunnit gjort i år och även en del köp och här ovan kan ni se vilka som införskaffats under året. 

Stöd världens största familj

 
Min julklapp till mig själv, två armband i förmån för SOS Barnbyar. 

Christmas presents

 
Måste ha varit riktigt snäll i år så mycket fint som jag fick, älskade underbra familj♥

Mysaftonen

 
Bilder från min julafton igår. Supermysig dag och kväll med familjen, julbord, Kalle Anka, julgodis, julklappar i massor, fiaspel, Karl Bertil och massor av skratt och kramar. 

X-mas outfit

 
Så här såg jag ut igår på julaftonen. Rödmönstradkjol H&M och mjukastecashmere tröjan från H&M, halsband H&M. Ja en helt H&M outfit ser jag nu, haha. 

Julaftonens

 
Julaftonens klädval, måste bara bestämma mig för vilket halsband. 

Merry X-mas



 

Christmas candy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mintkyssar, coco, lakritskolor, knäck, ja allt som ska finnas på ett godisbord är nu klart. 

Christmas wrapping

 
Alla julklappar inslagna och jag ska snart bege mig till mamma och pappa. Blir som vanligt en mysig kväll så här dan före dan med uppesittarkväll och kvällsfika. 

Through my iPhone

 
1. Julgranen hos mamma och pappa är klädd / 2. What to wear? / 3. Ready för julbord / 4. Massor av gott... / 5. ...men godaste var godisbordet / 6. Julpyntat med grankvist / 7. Myskväll med senaste ELLE i soffan / 8. Första julgodiset gjort = Bountys / 9. Fjärde advent

dan före dan före doppardan

 
Idag står mycket på schemat, julgodisbak med syster yster. christmas wrapping och packa de sista. Årets tema på inslagningen blir i alla fall vitt och guldigt. 

Bounty

 
Förlåt Emma men kunde inte hålla mig ifrån att starta julgodistillverkningen, men imorgon kör vi heldag av godisverkstad ♥
Du behöver:
halv nypa salt
1 msk grädde
50 g smör
100g kokosflingor
3 tsk vaniljsocker
1,5 dl florsocker
1 msk kokosolja (allternativt kokosfett)
100g choklad
 
Gör så här
1. Smält smöret och blanda samtidigt ihop kokosflingorna, florsockret, vaniljsockret, salt och grädde. 
2. Häll över smöret och blanda ihop. 
3. Forma i den formen du vill ha dina godisar och ställ i frysen i 1 timme. 
4. Smält chokladen och kokosoljan och doppa sedan dina godisbitar i den smälta chokladen. Låt stelna lite och ringla sedan över av den resterande chokladen. 

Love jewelry

 
Igår kväll låg jag i soffan och tittade tillbaka i arkivet på bloggen. Kan konstatera att det här året inte har blivit något stort smyckespysselår, men några godingar har det blivit. Mest vänskapsarmband, massor av snäckor och så en drömfångare på de. Helt klart nöjd med årets lilla skörd. 
 

last day before christmas vacation


 
Sista arbetsdagen innan en veckas julledigt börjar! Helt otroligt så skönt det ska bli. 

ELLE

 
Ikväll tänker jag inte göra något annat än att sätt på mig mjukisarna, krypa upp i soffan under filten med tända ljus och senaste ELLE som jag inte hunnit bläddra i. Myskväll. Älskar föresten senaste omslaget!

quiltad läder

 
Skulle inte tacka nej till de här skorna och vår just nu! 

Dagmar

 
Skulle inte tacka nej till de här två plaggen från Dagmar. Klänningen har jag älskat sen jag såg den första gången och toppen i samma mönster är ju bara för snygg. 

Julbord

 
Igår vankades det julbord med jobbet uppe på Fåfängan. Så mysigt där uppe och tror aldrig jag varit där på vintern. Testade björnköttbullar med blåbär, renkorv, viltsvinskorv och mycket mer, supergott, även fast jag kanske njöt mest av godisbordet, hiihi. 

bästa

 
Fick så fina saker i fredags på mitt julmyss, vinglass, skålarna som jag instagramat förut och så badbomber (jag som älskar att bada!). Sen på lördagen kom moster över som är uppe och hälsar på med ljuslykta, liten tomte och en skylt. Tack fina ni ♥

The December Catalog is here

 
Som vanligt snygga bilder från Free peoples December Catalog, tänk om man kunde gå klädd så här i december... 

Mini gran

 
 
Ingen stor gran hemma hos mig utan en liten i kruka fungerar utmärkt. Tycker den är så söt och blir sådär lagom juligt. Sugna på en likadan så finns den hos Granit. 

one week to go

 
Sista veckan att arbeta innan en vecka av julledighet! Så skönt det ska bli med lite ledighet och mysigt som bara den med julfirande. Den här veckan består av julbord med arbetskollegor, julbord med barnen, slå in julklappar, julgodisbak... Ja en hel del juligheter helt enkelt. 

Through my iPhone

 
1. Årligt besök vid Skeppsbron-granen med bästa syster / 2. Nedräkning till julledigheten / 3. Julpyntat i centrum / 4. Mina lampor har anlänt, wiie! / 5. Får håret fixat  / 6. Julmys hemma hos mig / 7. Ny färg och frisyr, love it! / 8. Min julgran / 9. Sista julklapparna köpta! 

Second hand - Erikshjälpen

Mina fynd
Syster ysters fynd
 
Igår blev det en second hand runda och som vanligt gjorde jag coh syster fynd på Erikshjälpen. Supernöjd med mina fynd men självklart ska syster yster hitta finaste fatet i underbart mönster så man bara måste bli avundsjuk...

new hairstyle

 
Håret blev lite mer än en decimeter kortare och så nya slingor = ny färg. Älskar det och håret känns som nytt igen, men så har jag ju världens bästa frisör också. Tack bästa Emma på Nacka klippet! 

julmys

 
Igårkväll vankades det lite jul/glöggmys hemma hos mig, bordet var dukat med massor av gott (kanske inte så konstigt när jag ska göra något). Kladdkaka med mintgrädde, pepparkakscupcakes, saffransbischotti, cakeballs, pepparkakor och skumtomtar och så klart glögg. Riktigt mysg kväll!

Lucia

 
Tidig luciamorgon och trötta ögon, men det ska bli så himla mysigt med luciafirande på jobbet och se alla barnens tindrande ögon för som de har övat. Sen i eftermiddag skämer jag bort mig själv med frisörbesök hos bästa syster yster (välbehövligt kan jag tala om) vad det blir vet jag inte riktigt och ja det kommer bilder. 

Pure Wool

 
Halsvärme från H&M Herr i mjukaste ull. 

Marmor och mässing

 
En fin julklapp med förmån för Rädda Barnen, jag skulle inte tacka nej. Ni hittar dem här

Calm is the ceasing of wind and the feeling of complete peace

Julen är inte över och knappt börjat förens vårnyheterna börjar dycka upp, H&M Home har fyllt på en hel del vårnyheter och självklart hittar jag några favoriter. 

Svenskt Tenn

Tre fina ting från Svenskt Tenn som jag inte skulle tacka nej till, 

phones new wardrobe

 
Emma (lillasyster) har köpt en ny mobil och jag är grymt avundsjuk. Vill också ha en 5s i guld!! Men snäll som hon är fick jag i alla fall ärva alla hennes mobilskal till min 4:a. Nya kläder till phonie tills jag kanske skaffar mig en egen liten goldie. 

Goldcandles

Ica Hemma

Isabel Marant Pour H&M

 
Självklart kunde jag inte hålla mig från att klicka hem några saker från Isabel Marant pour H&M när det fanns massor i webshoppen dagen efter släppet. Är i alla fall supernöjd, skärpgalna jag och ännu ett skärp kan ju inte bli fel och så den superfina sköna blusen i silke. 

Eucerin

 
Just nu älskar mina vintertorrahänder den här krämen från Eucerin, måste ta och köpa mig en stor för de här testerna börjar sjunga på sista versen. 

andra advent

 

 
Haft en mysig dag inne i stan med syster yster, julmarknad i Gamla stan och kungsträdgården, en titt på granen och så julklappsshopping, 

Through my iPhone

 
 1. Christmas lights / 2. Älskade syster / 3. Mitt fin fina köksbord / 4. Barndomsminnen -nedräkningsljus / 5. Opps.. / 6. Första snön! / 7. Jul med Ernst = julstämning / 8. Lussebullsbak / 9. Mer pepparkakor 

Raw chocolate raisins

 
Min senaste last och supergott lördagsgodis, Raw chocolate raisins. 

Lussebullar

 
 Första satsen med lussebullar är gjord. Åh så gott det doftar och smakar. Julbakning är verkligen en stämningshöjare på hög nivå.

Julmarknad och julstämning

 
Bilder från julmarknaden i Nykelviken i söndags, försöker att skapa så mycket julkänsla som det bara går när det inte finns någon snö. Vet inte riktigt om de lyckades med julmarknad i solsken och 10 plusgrader. Fick i alla fall med mig en fin växt hem (längst ner på bilden). White christmas it is! 
 

frisk och kry

 
God morgon fredag och det känns verkligen som en god morgon! Mycket piggare, ingen värk i benen och ingen feber. Ska snart pallra mig iväg till jobbet vilket känns riktigt skönt. Hoppas att ni får en riktigt underbar fredag!

Den första snön

 
Första snön föll idag och det var så mysigt. Nu är den borta... Får se om de kommer mer i natt. 

Kitchen table

Ikea - Norden
 
Äntligen ett köksbord och självklart blev det ett vitt. Litet och praktiskt men samtidigt möjlighet att fälla ut och göra det större. Extra nöjd hur de passar så bra till mina gamla stolar som jag fått låna av mamma, älskar verkligen de här stolarna. 

Grey cashmere

Cashmeretröja, H&M 
 
Jakt efter den perfekta gråtröjan eller så gillar jag helt enkelt gråatröjor för en till har det blivit i samlingen. Denna i mjukaste cashmere, åh den är så mjuk och gosig att jag aldrig vill ta av mig den...

Soup Lace Dress

Kan man bli förälskad i en klänning? För det är vad jag är just nu. Såg den här klänningen i ett kollage hos Elin och var bara tvungen att titta närmare på den. Så himla fin, synd bara att priset är lite väl... Kommer från Vero Modas nya märke Y.A.S och åh va sugen jag är på att klicka hem den. 
 

B-day present

 
I söndags kväll var jag iväg på födelsedagsmiddag, men mig hade jag en lite present inslagen i cellofan. Tycker det är så fint att slå in så ibland så att det blir en helhet. Hoppas verkligen att födelsedagsbarnet också gillade presenten...

knäcke med ost, tomat och basilika

 
Ligger hemma sjuk i troligtvis influensan, suck. Har inte allt tid med det här nu. Försöker i alla fall kyrera mig med massor av c-vitamin, favoriten knäckesmörgåsar med ost, tomat och basilika (testa!). 

Sådan far sådan dotter

 
Ibland förstår jag verkligen var jag har fått min kreativasida ifrån och att komma på idéer som man verkligen måste testa. Som här ovan där pappa har gjutit de här fina ljuslyktorna av betong. Pappa jag skriver upp ett par på önskelistan♥

Hippie Chic

 
H&Ms vår kollektion för 2014 går i den hippie chica stilen, vilket passar med alldeles utmärkt! Stilikoner som inspirerat till kollektionen (som kommer bestå av 30-40 plagg) är Jane Birkin och Françoise Hardy. Tofsar, volanger, spets, transparens, läder och denim är alla delar i kollektionen som kommer finnas i butik och online den 6 mars. Om jag längtar till våren? Ja ännu mer nu. 
 
 

Adventsljusstaken

 
En närmare titt på min adventsljusstake, blev en enkel men ändå så jag. Vitt och guld och så mossa och betong. 

Mitt November

 
December är här och jag tittar tillbaka på mitt November som har innehållit allt ifrån inflyttning, massor av marmor, lyxfrukostar, inredning, betingbord, soffmys och mitt kök mässa. 

Through my iPhone

 
1. Pepparkaksdeg in the making / 2. DIY Hushållspappershållare / 3. Myser med Metro Mode och biscottis / 4. julpyssel på jobbet / 5. phonie trivs bra i marmorfodral / 6. Bakat pepparkakor / 7. IKEA shopping / 8. Mysfika med bästa lillasyster / 9. Första advent

Första advent och födelsedagsfirande

 
Första advent och vi är inne i julmånaden. Firar det med att tända första ljuset i adventsljusstaken och äta frukost framför tv:n. Sen senare idag blir det födelsedagsfirande för världens bästa 25åring. 

RSS 2.0