Papegojor

 
Ännu en födelsedags present som kom lite senare och som jag glömt att visa er är det här fina askfatet från Zara Home. Perfekt förvarar för mina dagliga halsband!

Mango

 
Snygga somriga armband till riktigt bra priser, skulle gärna ha flera olika att ha tillsammans. Mangos outlet levererar. 

All the little things

 
Just nu är jag förtjust i små enkla smycken (i guld) och här ovan ser ni mina favoriter just nu som får hänga med var och varanan dag. 

Odd Molly

 
Jag är ingen Odd Molly tjej och har hittils aldrig hittat något som fallit mig i smaken, det är därför inget märke som jag spanar in. Men helt plötsligt kan man bli förvånad och det är precis vad jag blev när jag fick syn på de här snyggingarna hos Wakakuu 

Magnolia

 
Påsken är utkastad och vasen var tvungen att fyllas med något annat. Hittade de här fina magnoliakvistarna på Mio och nu står de här så fint i mitt vardagsrum.

Rose Bud

Gick av en någon anledning in på Joy sist jag var i forum och jag blev rätt imponerad. En hel del snyggt och allt jag fastnade för var från märket Rose Bud, så spanade in det lite mer här
 

Through my iPhone

 
1. Härliga påskledighet saknar dig / 2. Vitsippsängar i Småland / 3. Körsbärsblom i Kungsträdgården / 4. Gammalt second hand fynd / 5. Onsdags middag / 6. Snyggaste skyllt fönstret hos Åhlens / 7. Mer mys i Kungsträdgården♥ / 8. Lunch på balkongen / 9. Shopping och juicepaus i solen

Interior - pillows & throws

 
Idag ska jag och syster på shoppingrunda med mamma. Är grymt sugen på att handla lite nya kuddar och framför allt plädar till soffan, Åhlens har en hel del snyggt och 20% på kuddar och plädar också. Ja vi får väl se vad jag kommer hem med... 

fyndigt III marble

 
En pall/lågt bord(?) med en helt underbart fin marmorskiva som jag inte kunde lämna kvar även fast jag inte riktigt vet än vart jag ska ställa den...

Fyndigt II

 
Här kommer första delen av mina fynd från påskhelgen. En hel service för bara 155kr, kap eller vad säger man?! 

fyndigt I

 
Det blir inte Smålande utan ett besök på Erikshjälpen, här nere kan man verkligen göra fynd. Priserna är inte alls som hemma och de ända man behöver slåss med är pensionärerna och Tyskarna. Ovan ser ni systsers fina fynd från påskhelgen, mina var något fler och är ni nyfikna så dyker de upp imorgon! 

TGIF

 
Så skönt med fredag, det tar ändå på krafterna att komma tillbaka efter ledighet. I veckan som gått inspirerades jag av de här sjukt snygga skyltfönstret hos Åhlens, så i helgen blir det att fortsätta med balkongen!

Broderat

 
Föll pladask för den här kjolen från H&M, hur fin skulle den inte vara i sommar!?

white lace

Tröjan ni skymtade på bilden igår är den här fantastiskt fina t-shirten från KappAhl av alla ställen. KappAhl imponerade verkligen sist jag var inne där och kom ut med två toppar och en kofta. 

Jen's pirate Booty

 
Den här skulle jag inte tacka nej til i sommar eller till sardinien för all del, tyvärr säger min plånbok nej...

För hon har fjädrar i sitt hår

 
Fick en försenad födelsedagspresent här innan påsk och visst passar den mig bra! Det kan ju inte gå fel med fjädrar haha. 

Cheery blossom

 
Byter landet mot storstan, vitsippsängarna mot körsbärsblom, rätt skönt att vara hemma ändå. 

new but old

 
Plockade fram den här klockan som jag fyndade second hand för flera år sen men som jag aldrig har kommit till skott att sätta i batteri i. Men nu är det gjort och denna sitter på min arm näst intil dagligen. Visst är den snygg!

Party Selects

 
Kate Hudson for Lindex, sista kollektionen Party Selects har landat och själv föll jag mest för det härliga mönstret. 

Camel or Grey?

Sist jag var i forum sprang jag på de här kapporna från Mango. Har varit sugen på en grå och sen en i camel och när jag hittade en av varje så kunde jag bara inte bestämma mig för vilken som är snyggast. Kan man köpa en av varje? 
 

Vitsippsängar

 
Vitsippsängar, vårsol och ledighet. Skulle kunna sitta på stenmuren en hel dag och bara njuta av havet och doften av värdens finaste blommor, men nu beger jag mig hemåt efter en underbar påsk nere i Småland. 
 

50 shades of blue

 
Topp KappAhl, Halsband (gammalt H&M), Jeans H&M, Converse, Väska By Malene Birger

through my iPhone


 
 
1. Oreo cheesecake <3 / 2. Kvällsläsning / 3. Kungsträdgården / 4. Yoghurt ice cream / 5. Oopps! / 6. Och lite nyttigt också / 7. Lite DIY / 8. Frozen Diam Cheesecake / 9. PÅSKÄGG! / 10. ootd / 11. Vitsippsängar♥

My easter egg

 
Påskafton och det innebär påskägg. Kan man någonsin bli för gammal för det?

Frozen Diam cheesecake

 
Om ni är sugna på att testa ett nytt recept så här i påsk så måste ni testa att göra denna. Jag och syster slängde i alla fall ihop en frozen Diam Cheesecake och oj så god den blev, mums! Måste nog ta mig en bit till senare idag.  
 
1 burk karamelliserad mjölk 
200g digestivkex
40-50g smör
150g Diam
3 äggvitor
3 äggulor
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
300g Cream cheese/Philadelphiaost
4 dl grädde
 
1. Mixa digestivkexen till smulor och blanda sedan i smöret. 
2. Platta ut digestivmixen i en rund form med avtagbara kanter. 
3. Hacka Diamen smått och ta fram tre bunkar.
4. Rör ihop socker, vaniljsocker, cream cheesen och äggulorna til en smet. 
5. I den andra bunken vispa grädden toppigt. 
6. I tredje bunken vispa äggvitorna till ett hårt skum. 
7. Vänd ner äggulesmeten i äggviteskummet och Daimen i grädden. 
8. Vänd sedan ner grädden i äggsmeten och häll sedan upp i formen över kexbotten. 
9. Ställ in i frysen i 5 timmar (eller över natten). 
10. Ta fram cheesecaken en kvart före servering och häll över den karamelliserade mjölken. 
11. Toppa med krossat flingsalt för det där lilla extra!
 

två i en

 
H&M 29.90kr får man väl ända kalla för kap. Dösnygga är de också. 

Glad Påsk


Skärtorsdagen

 
Första dagen som inleder påsken, slutar tidigt och beger mig neråt landet. Nu hoppas vi på en solig och varm påskhelg! 

Krukan

 
När jag ändå var i farten att måla påskäggen kunde jag inte låta bli att testa måla en kruka också. Ja vi får väl se hur länge färgen sitter, men lite kul i alla fall och det gjorde verkligen mycket. 

TOMS

 
Favorit skorna förra sommaren blev helt klar mina Toms, så otroligt sköna att gå i! Så när jag var i London var jag bara tvungen att införskaffa ett par nya, den här gången fick de bli ett par ljust gråbeiga. 

nyttigheter

 
 
Testade en ny variant av de nyttiga chokladbollarna och den här gången är de rätt så rosa. Så kul att bara blanda lite och se vad det blir för resultat och den här gången riktigt bra om jag får säga de. 
7 dadlar
1/2 dl solrosfrön
1/2 dl pumpakärnor
2,5 tsk kokosolja
1 tsk vaniljpulver
0,75 dl hallon
Kokos
 
1. Mixa solrosfröna, pumpakärnorna och dadlarna till en smet.
2. Blanda i kokosolja, vaniljpulver och hallonen. 
3. Rulla till bollar och rulla i kokosen (eventuellt kan du behöva ställa smeten i kylen ett tag). 

Hairband

 
Med det här ska jag öva på lite oika frisyrer som syster yster har visat mig. Även de här ett köp från London - Forever21. 

clutch

 
Den här clutchen som jag fyndade i London på Primark har jag helt glömt att visa upp. Visst är den fin!?

Myee Carlyle

Ännu mer snygga och somriga smycken från Myee Carlyle
 

gånger 4

 
Mina rea favoriter från Nelly ser ni här ovan. Men ännu har det inte blivit något klick, även fast jag är ruskigt sugen på bikinin. 

Through my iPhone

 
1. Nya skor och vita byxor / 2. Oh... / 3. Say hello to my new friend / 4. Banana ice cream / 5. <3 / 6. DIY påskägg/ 7. Nya armband / 8. I provrummet / 9. Back to blondie / 10. Redo för lördag / 11. Charkis & vin mys / 12. Uteserveringshäng - Urban Deli

The Bookworm

 
Finaste bokmärket i dess perfektasteform - en fjäder. Perfekt för en läsluss som jag eller varför inte som en snygg inredningsdetalj. 

Hårfix

 
Igår var jag äntligen och fixade håret (minst sagt välbehövligt), Emma har verkligen haft fullt upp på jobbet men nu äntligen är jag fin igen. Så nöjd med resultatet (som alltid) och som jag saknat mitt ljusare hår. 

don't bossa nova me around

 
Ännu en ny färgfavorit, O.P.I - don't bossa nova me around

The jewelry

 
Så snygga smycken från The Jewelry. Är verkligen inne i en period av enkla små guldhalsband just nu, eller enkla smycken över huvudtaget. 

DIY påskägg II

 
Riktigt nöjd med mina påskägg och de passar så himla bra hos mig nu så jag knappt kommer vilja plocka undan dem efter påsk.  

DIY påskägg

 
Påsken närmar sig och påskägg finns det över allt i alla möjliga mönster och storlekar. Själv plockade jag fram några gamla mönstrade med kycklingar och blommor, färg, pensel och så fick sig äggen en makeover. Sugna på att se resultatet?

Bracelets

 
 
Ännu en födelsedagspresent eller två, dessa två helt fantastiska armband!

Randigt

 
En närmare titt på ännu ett paket. Randig t-shirt med liten volang och så ett litet halsband, snygga ihop eller var för sig. 

Hair wand

 
Hårets nya bästa vän för pefekta lockar, tack Emma nu lovar jag att bli bättre på att fixa håret!

Banana ice cream

 
Ännu en nyttig efterrätt eller varför inte ett mellanmål? Skala och dela en banan och frys in, mixa den sedan och ät som glass med hackade nötter (i mitt fall pumpafrön och solroskärnor), eller mixa i kakao eller bara som den är. Mums!

By Malene Birger

 
Säg hej till min nya goding. Kunde inte låta bli att klicka hem den när Best of Brands hade 20% rabatt. 

Love21

En hel del snygga plagg från Love21 / forever21 som jag inte skulle tacka nej till! 
 

minnetonkas look a like

 
Första närmare titten blir på de här godingarna som fick åka på redan igår. Perfekta både till byxor och klänningar i sommar. Like a lot!

Through my iPhone

 
1. Nyttiga kokoskakor / 2. Årets första - Vitsippor / 3. Home made juice och påskpyssel / 4. Startar påsken lite tidigt i år / 5. Bakat favorit kakorna / 6. Surprise frukost på födelsedagen♥ / 7. Underbara fredag och födelsedag / 8. Födelsedagstårtan / 9.Bortskämd med fina paket 

Birthday presents

 
Fick så mycket fint igår och här ser ni allt samlat. Har fotat en del grejer för sig själva och självklart ska ni få en närmare titt på sakerna. 

My day

 
 
Lite bilder från min dag igår, en rikrigt härlig och solig födelsedag fick jag! Första överaskad med frukost hemma hos mig, grillningen, fin fina paket, favorit tårtan som jag bakat och så tid med världens bästa familj♥

Happy B-day to me

Kopp inköpt i London, från Anthropologie
 
Fredag, underbara fredag och idag är ingen vanlig dag heller för idag är det min födelsedag. 

my little bird

 
Senaste secondhandfyndet är de här lilla fatet för endast 5kr. Blir perfekt litet fat till ringar. 

Sea Sailor Tassel

 
Sea Sailor Tassel necklace från KyssJohanna Mye Carlyle. Ett perfekt boho sommarhalsband!
 
 
 

Mitt mars

 
 En hel del vårshopping, en Londontrip och så en hel del hempyssel. 

Coaster from Zara Home

Sugen på glasunderlägg, några snygga som man kan ha ligga framme i en lite hög på vardagsrumsbordet. Hittade de här fyra varienterna från Zara Home, svårt val det blev helt plötsligt. Vilka gillar ni bäst?

sexy little things

 
Favorti bodylotion fick sig en kompis när jag var i London i form av en body mist i samma doft, Sexy little things. 

april, april

 
April är här och årets bästa månad. Vårtecknen har funnits ett tag och nya kommer hela tiden. Men nu har mina favoritblommor kommit upp och var självklart tvungen att plocka in en liten buket, jag talar såklart om vitsipporna. 

RSS 2.0