Through my iPhone

 
Bilder från vecka. Ny frisyr, höstiga temperaturer, nya färg, tid med familjen...

SFW street Style

Bilder här
Lika roligt som dte är att spana in visningsbilderna är det även att se vad modefolket hade på sig, alltså streetsyle bilderna. 

Sthlm fashionweek s/s 15

 
Några favorit looks från Sthlms fashionweek, Hunkydory, J.Lindeberg & Altewai Saome. 

looks

 
Fyra snygga looks från H&M, ja tack säger jag!

åhlens interior

Lite fint från Åhlens som finns attg shoppa just nu. Är inne på det här med kartor märker jag...
 

mamba

 
Till hösten älskar jag mina nudefärgade eller ljusrosa lack, är nog inte så mycket för sädär jättemörka färger har jag kommit fram till. Köpte mig i alla fall ett nytt essielack i lite höstigare och mörkare färg, mamba. 

Lapels wool blend coat

 
På jakt efter en kamelfärgd kappa och kanske den här kan vara den rätta? Ett besök på Mango kanske de får bli för att se om den finns i butik...

shorter

I söndags fick håret ryka för en kortare frisyr, gillar på de!
 
 

stripes

Skjortor är ju aldrig fel och föll pladask för de här två randiga godingarna från BikBok
 

inspo, change, news

(klicka på bilden för att se vart allt är ifrån)
 
Till hösten vill man ju ha lite förnyelse och ett hem är väl egentligen nästan aldrig klart, finns ju för mycket fint och så lätt och kul att ändra om med nya kuddar, färger osv.

into the pale

 
Tisdags inspo från Free People

juice

Så här borde det se ut hemma jämt, massor av frukt och nyttigheter. Är återigen inne i en juicefas och gör massor av juicer, mums!

ankle boots love

(klicka på bilden för att hitta till skorna)
Älskar boots och man kan väl inte ha förmånga?... Nej, eller hur!? Skulle hemskt gärna ha de här två i min höstskogarderob, skulle sitta stadigt på fötterna... 

Through my iPhone

Min vecka
 
 
 

baptism

 
Idag ska jag iväg på dop och presenterna är köpta och inslagna på plats i affären (tack), kortet gjort och nu ska det bara väljas kläder. Sen är jag redo för dagens festlighet!

1,2,3,4

Fint från Zara som gärna skulle få hänga i min garderob just nu
 

Taxfree

Taxfreeshopping 
 
Va fort den här veckan har varit, även fast jag aldrig trodde de i måndags när tandvärken aldrig verkade gå över och jag bara ville hoppa av finlandsbåten och konferansen... Tisdagen spenderades hos tandläkaren och så onsdag tillbaka på jobbet och så nu var det fredag! Underbara fredag.

The color was green

 
Lite grönt som flyttat in hos mig, känns ju så mycket mer levande med växter. 
 

Extended

 
Måste ju bara säga att jag tycker att Lindex är riktigt vassa, det är sällan nu för tiden man går in och inte hittar något man gillar. Farligt för plånboken men härligt för ögonen...

the incredible face mask

 
Klickade hem the incredible face mask från maybeauty som jag läst massor om. Min andra från Glamglow som jag älskar är nästan slut så ska bli spännande att testa den här och se vad den har att ge. 

JPG for Lindex

Igår morse dök en bild på den här kappan upp på Instagram. Senare under dagen kom fler och fler bilder från Jean Paul Gaultier for Lindex, men fortfarande är det den där kappan som har fastnat på näthinnan, perfektion? 

Pearls & gold

 
Fanns så mycket snygga örhängen i Köpenhamn och jag är rätt förundrad att jag bara fick med mig de här två hem. Nöjd med mitt köp och de används flitigt! Gillar ni?

august Issue

 
Inspiration från Free people och shoppingsuget sätter in på en gång...

pearl

 
Smygfotade Emmas arband som hon klickat hem från ebay, så fint!

cashmere

Två snygga plagg i Cashmere som just nu går att klicka hem hos H&M. Så sugen på båda två...

Through my iPhone

 
 

Créme Brulée

 
Älskar när de kommer nya laktosfria nyheter (framför allt glass haha), eller ja den här har ju funnits ett tag men helt enkelt inte hunnit testa den. Supergod om ni frågar mig och kul med ett lite roligare laktosfritt allternativ och ingen är gladare för det än min mage. 

sugar scrub

 
Testade att göra min egna scrub med kokosolja, rosblad, socker och några droppar olivolja. Super enkelt och oj så bra den blev så var bara tvungen att testa att göra en till men då med lavendel. Det bästa med den är att den för det första scrubar bort döda hudceller men även att den återfuktar tack vare kokosoljan. Perfekt gå bort present och går snabbt att slänga ihop!
 
Du behöver: 
3 msk Kokosolja
1,5 dl Stösocker
Olivolja ( några droppar, kan uteslutas)
Rosblad från en ros
eller några lavendelblommor
Mixerbunke & bunkar att förvara scruben i
 
Gör så här: 
1. Värm upp kokosolja över vattenbad så den sakta smälter och blir rinnande. 
2. Häll i kokosolja, sockret, rosbladen/lavendelblommorna och eventuellt några droppas olivolja i mixerbunken och mixa ihop. 
3. Känns den för lös tillsätter du bara mer socker och tvärtom mer vätska (kokosolja eller olivolja). 
4. Häll upp i en tätsluten burk och scruba på. 
 

Adidas superstars II

 
Semester är slut och slut på allt flänga runt och inte veta när man är hemma och då börjar såklar paketen dyka upp igen... Klick, klick säger fingrarna och senaste in är dessa godingar från Adidas!

terrakottakruka

 
Gjorde lite blomstershopping när jag kom hem från Köpenhamn, kände att det behövdes lite mer grönt. Ville i alla fall ha en kruka med lite patina och tänkte att jag skulle testa att göra en egen... Så typiskt mig. 
 
Du behöver: 
En terrakottakruka
filmjölk eller yoghurt
Svamp
 
Gör så här: 
Dutta och dra på filmjölken/yoghurten på kruka med svampen och låt sedan stå och torka. 
Upprepa tills du känner dig nöjd med resultatet. 
 

Coconut

 
När man inte riktigt orkat packa upp resväskan och lyckan när man hittar chokladen man köpte med sig hem. Kokostokig som jag är köpte jag med mig de här från Albanien, mums säger jag bara!

Through my iPhone

Bilder från sista semesterveckan. Får se vad den här veckan har att erbjuda...
 
 

Vacay

 
 
Tillbaka till jobbet igen efter fyra härliga veckor semester. Albanien, Köpenhamn, många bad, goda middagar, för lite träning och massor av skratt. Så som sommaren ska vara, men än är den inte slut ska försöka så mycket jag kan ändå och om 4,5vecka sitter jag på ett flyg igen för ännu en veckas semester...

just me

 
Så här såg jag ut på bröllopet i lördags i klänning från H&M conscious collection och håret fixat av världens bästa syster. 

Mojitonad

 
Älskar lemonad och under sommaren brukar det alltid bli att jag gör vanlig citronlemonad och jordgubbslemonaden. Efter jordgubbslemonaden blev jag sugen på att testa något nytt så exprimenterade lite och så blev det en härligt god mojito lemonad -mojitonad!
 
Du behöver:
2,5 dl socker
2,5 dl vatten
6 limefrukoter
1,5 liter vatten
1 kruka mynta
 
Gör så här:
1. Häll sockret och 2,5 dl vatten i en kastrul och låt sockret smälta ordentligt. 
2. Pressa limefrukterna så du får ut all fruktsaft.
3. Häll upp fruktsaften och sockerlagen i en tillbringare och tillsätt sedan 1,5 liter vatten. 
4. Plocka av myntabladen och lägg ner i tillbringaren, rör om ordentligt och ställ sedan i kylen i några timmar. 
5. Servera iskall med massor av is och dekorerar eventuellt med mynta och lime. 
 

Wedding

 
Sneak peak på dagens, bröllop står på schemat och snart kommer bästa syster upp och fixar mitt hår. 
 

But first breakfast

 
Idag vankas det bröllop, så ska väl börja göra mig lite i ordning om ett tag... Eller ja ska ner till syster så ska hon fixa håret på mig, men först frukost!

strawberry lemonad

Förra årets favorit recept och riktigt svalkande nu i värmen, pratar så klart om min jordgubbslemonad. Sugna på att testa? Då hittar ni receptet här 
 

tomatos tomatoes

 
Hemmaskördat, direkt fårn balkongen. Solmogna tomater när de är som bäst.

home news

 
I köpenhamn blev det mest inredningsköp. En glaskupol, glas och metalask (som jag fyllt med stenarna från Albanien), ljuslykta och massor och massor av galgar haha. 

Ganni

 
Ett måste stopp för oss i Köpenhamn var på Ganni och ut därifrån kom jag med finaste linnet. Nu vill jag ju bara ha det i svart också, men det verkar vara slutsålt överallt...

light camel

Fortfarande helt insnöad på allt i camel/beige, går jag i en affär står jag plötsligt framför ett plagg i just den färgen. Mest sugen just nu är jag på en kappa till hösten och acnes underbara halsduk... Blev även ett köp i Köpenhamn i favoritfärgen som ni ska få se senare idag. 
 
(klicka på bilden för att se vart allt är ifrån)

Megan

 
Undrar hur den här jackan är i materialt... Letar nämligen som en galning efter en svart wrapklänning som ska se ut typ exakt så här! Kanske skulle den fungera som klänning, två i ett lixom... Eller har ni några tips vart jag kan hitta en liknande wrapklänning? 

Salta stänk

 
När jag och E var i Vaxholm gick vi in på mysigaste butiken, Salta Stänk. Kan säga att jag ville ha typ det mesta jag såg där inne... Kom i alla fall ut ur butiken med de här två ljuslyktorna från Tine K, som passar perfekt på mitt vardagsrumsbord!

finally

 
Överlycklig när jag sprang på de här skorna på Zaras rea i Köpenhamn, som jag letat efter de hemma och även varit nära på att klicka hem dem från ebay... Satt som en smäck och kommer nog vara hur snygga som helt till byxor under hösten. 

Kanna

 
Senaste nytt i skogarderoben är dessa reafyndade espadriller från Kanna. Bekvämt och snyggt i ett!
 

Through my iPhone

 
Blandade bilder från min vecka som började med en Köpenhamn och avslutades med dessert och blomshopping hemma. 

croissant dessert

 
Gårdagens dessert som syster yster hade sett någon stans, så vi bestämde oss för att testa att göra egna. Jag agerade hjälpreda och syster bestämde och oj vad gott det blev! Måste göras igen...

Mitt juli

 
Juli kom och juli försvann, vad fort det har gått! Fast gör det inte alltid det på sommaren... Albanien resan, kommer hem till rekordvärme, några dagar i köpenhamn och så lite där emellan...

home wishes

Lite önskningar jag har till hemmet just nu... Klicka på bilden för att se vart allt är i från. 
 

Biotherm & Clarins

 
Taxfree shoppingen på Arlanda blev påfyllning av mina två favoriter, deo från Biotherm och läppglans från Clarins. 

RSS 2.0