Spring Looks

 
Igår fyllde h&m på med en del godbitar. Mina favoriter ser ni ovan, men skulle det bli ett klick så ligger nog den vita toppen illa till, eller leo espadrillesarna. 

Zara sale shoes 2

 
De andra paret som jag klickade hem från Zaras rea, barnavdelningen för 129kr=kap. Lär dock dröja tills jag får använda de här små godbitarna, men som jag längtar! 

Fox robe

 
 åh vad jag gillar den här morgonrocken från free people. Skulle kunna använda den som blus till ett par svarta jeans... sugen!

Swedish grace

 
Äntligen har de anlänt min premurationsgåva som skulle ha kommit i november, sen december och sen hör jag inget mer. Mailar utan något svar och två veckor senare får jag ett mail att jag kan hämta ut dom hos mitt ombud... Suck. Nu är de i alla fall här finaste kopparna från Rörstrand. 

semelfeber

Förra årets semlor
 
Varit så sugen på semla så länge nu (eller i nån vecka kanske). Det svämar ju över av semlor överallt, alla äter, instagramar, bloggar... Just nu spelar det ingen roll om den är hembakad eller köpt. Måste nog ta mig en semelfika till helgen...

Zara sale shoes

 
Klickade hem de här skorna från Zaras rea och så himla nöjd med det. Magiska helt enkelt. Råkade bli ett klick på ett par andra också, lovar att ni får se de senare.

Isabel Marant Etoile

Får man drömma lite så skulle jag inte tacka nej till dessa i min vårgarderob. 
Isabel Marant Etoile
 

Rif Design

 
Beställde de här underbara kakelplattorna från Loppisverkstan. De kommer från Rif design och är helt magiska. Så fina att bara ha framme på bordet, ställa ljus på eller bara låta de ligga flera tillsammans. Love it!

Through my iPhone

 
 1. Mysfika / 2. Nya ljuslyktan från Mio / 3. Möts av den här lappen när jag kommer hem ♥ / 4. Ny klänning, love it! / 5. Jag och Elle i soffan / 6. fredagsfika med mamma

Childhood 15år

 
I sambande med Childhoods 15årsjubileum har de valt att ta fram ett jubileumsarmband. Likt det andra armbandet så representerar färgerna på armbanden artiklar i FN:s Barnkonvention och ska påmina alla om rätten till en barndom. Armbanden kostar 500kr och 255kr går oavkortat till Childhood. Mitt förra armband från Childhood sitter på nästan för jämnan och då pengarna går till en så bra sak som barn så ärjag sugen på ett klick eller två.

Western Chic

 
Älskr verkligen de här bilderna fårn H&Ms lookbook - Wester Chic. Helt i min smak och precis som jag vill gå klädd nu istället för tjocka jackor och tröjor...

greyish

 
Ett reafynd från Åhlens. 

House Doctor

 
Så mycket fint bland House Doctors vårnyheter. Lampan vill jag absolut ha och korgarne ser ju riktigt fina ut också...

Pillows

 
Köpt mig lite tyg på rea, kunde bara inte låta det vara. Nu ska det sys kuddar hade jag tänkt mig. Wish me luck!

Scuba

Hur snygg är inte den här jacka? I vår är jag grymt sugen på en vit jacka. 

Deloom

 
Ny klänning från Deloom som jag bestälde i mellandagarna har nu landat hemma. Perfekt klänning som både går att klä upp och ner och sitter som ett andra skinn. Sen är den ju i favoritfärgen grå också...

standard

 
Standard uniformen, svarta byxor, t-shirt  (i grått) och skärp. Ja så här ser jag helt ut nu för tiden. 

Eightmood

Den här fina ljuslyktan fick jag med mig hem från Mio i helgen. Är så nöjd med den!

Zara ss14

De här skorna från Zara skulle inte sitta fel på fötterna både i vår och i sommar. 

through my iPhone

 
1. Nya lampan från Erikshjälpen / 2. Årets första tupaner / 3. Happy B-day Chloe / 4. True / 5. Inne på min andra nu, såå bra! / 6. Frukost / 7.  Detaljer / 8. Inspiration på Mio / 9. Bjöd familjen på middag och fick fin liten present ♥

interior

Idag har jag varit iväg och tittat inredning, inspirerats och så fick jag med mig några saker hem. Bland annat en sak från bilden ovan, kan ni gissa vad? 

Love swing Dress In Aztec Print

 
Kunde inte låta bli att klicka hem den här klänningen från asos rea, dock i storlek M så hoppas, hoppas att den inte är för stor. Tror nämligen den skulle blir perfekt i sommar.

Kitchen lamp

 
Kökslampan sitter uppe och är så nöjd med den, sist jag var på Ikea så var den slut så klickade hem den från deras hemsida. Smidigt som bara den måste jag säga och snabb leverans. 

Juicer

 
Min nya hobby? Göra juicer så klart! Allt testas och mitt kök ser ut som en frukaffär. Favoriterna just nu är broccoli, citron, päron, ingefära eller ananas, clementin, morot, äpple. 

Bling ring

Så sugen på små nätta ringar och de här från Anine Bing står högt på önskelistan. 

Tulpanens dag

 
Idag är det även tulpanens dag. Känns som allt har en egen dag snart. Men jag älskar tulpaner och i helgen köpte jag faktiskt hem årets första, vårkänslor delux. 

Chloes födelsedag

           
 
 
Idag är ingen vanlig dag för idag är Chloes födelsedag hurra, hurra, hurra. Älskade hund, familjens lilla bebis blir 10år och ikväll ska jag pussa på henne massor. 

H&M Home - grey thoughts

 
Funderar på de här överkastet från H&M Home, måste titta närmare på det i butik. 

Mitt sovrum

 
 
Just nu ser det ut så här i mitt sovrum. Funderar på ett nytt överkast i grått och sen behövs en mysig matta. Lampan på nattduksbordet ska göras om, även nattduksbordet tror jag och så en taklampa... Undra om man någonsin blir helt klar, men kul är det. 

hairdo

 
Så snygg syster är i sitt hårband som hon köpte (plus ett till) i höstas när hon var på frisörmässan i London. Jag vill också ha ett eller två, det verkar ju så enkelt att fixa håret med ett sånt här och så blir det ju nedrans snyggt. 

HMSS14

 
 H&M Spring Summer 14 är ju bara för magisk!

Through my iPhone

 
1. Say hello to my juicemaster / 2. Bionight / 3. Morgondrink, yummie! / 4. Like this sweater / 5. Favorit armbandet just nu / 6. Blow a wish - TineK Home / 7. Vinter ute och vår inne / 8. Snön kom tillslut, blä säger jag / 9. fin fina fynd!

från skattgömman

 
 
Igår blev det en tur till min lilla skattgömma (Erikshjälpen) och en hel del fynd blev det denna gång. Två lampfötter (en i marmor och den andra ska få en makeover), en is hink/flaskhink, en liten flaska och sötaste lilla serveringsfatet. Nöjd tjej helt enkelt. 

Vävd pläd

Blev lite smått förälskad i den här pläden när jag såg den i H&M katalogen, tror den skulle passa riktigt bra hemma hos mig. 
 

train insane or remain the same

 
Har ju helt glömt att visa upp mina nya träningskläder som jag shoppade i mellandagarna, några på rean och några inte, men vad gör de. Ska man fortsätta träningen lika bra som föra året så måste man ju få investera i lite nya träningskläder också. 

Blow a wish for love

 
Klickade hem det här ljuset från Boretts rea, så fint men ändå så enkelt.  Och det här året önskar jag mig lite mer kärlek i livet. 

Zara Shoes

 
De här skorna från Zaras rea snurrar just runt i mitt huvud, vill, vill vill ha!

The January Catalog

 
Free peoples January Catalog, lika fantastisk som alltid. 

home inspo

 
Nya tidningar och lite ny inspiration, i år ska jag fördigställa lägenheten (om det någonsin går att bli helt färdig). Ett sideboard, en morroccan pouf i vit, punktbelysning och en matta står på inköpslistan just nu. 

Nelly

Det kliar i fingrarna av shoppingsug, skulle gärna sitta i soffan och klickar hem de här godbitarna från Nelly just nu istället för att arbeta...

California Dreaming

 
Den långa väntan på våren har börjat och ännu mer börjar man ju längta efter värmen när man ser de här underbara bilderna från Spells lookbook - California Dreaming

light as a feather

 
Hur fina vänner får man ha? Fick det här fina fjäderarmbandet i mellandagarna av en vän med familj i julklapp. Så jag! Tack världens bästa♥
 

Juicemaster

Säg hej till min nya vän  - min juicemaster från Philips. Mums så gott!
 

sale shopping

 
Reashoppingen från igrå. Måste verkligen tipsa om t-shirtarna från Cos, så underbart sköna på. Sen blev det två randiga fynd, plus de spetsiga skor från Zara. 

The first of this year, just 51 weeks to go.

 
1. Tillbaka blick på 2013 / 2. Finaste hemgjorda julklappen från pappa / 3. Nyårsmiddag / 4. och dessert / 5. Skålade in tolvslaget med syster <3 / 6. Startade upp 2014 med gofrukost / 7. Nytt år, ny almanacka / 8. Torsdags mys med finaste mandis / 9. Lördagsshopping med bästa syster

some shopping @ a rainy saturday

 
En regnig lördag och kvalitets tid med bästa syster och lite reashopping på de. Jag som inte skulle shoppa...

Betongkärlek

Världens bästa och kreativa pappa hade gjutit de  här till mig i julklapp. Älskar verkligen den nya varienten som han hittat på, så himla fina♥ Tack du är bäst. 

Deal Closer

 
Nyårs desserten som jag äntligen fick möjlighet att testa att göra, en favorit från New York och som syster och jag åt på min "födelsedagsmiddag" i New York. Standard Grills Deal closer. Sugna på att testa? (Jag delade receptet i tre) så ser ni receptet nedan. 
 
8 personer
Du behöver: 
600g Valrhina choklad
115g smör
5,7dl grädde
1 tsk vaniljsocker
8 äggvitor och 8 äggulor
1/4 tsk salt
1 nypa vinsyra
1,2 dl socker
 
Gör så här: 
1. Vispa grädden och vaniljsockret så att det blir toppigt. 
2. Vispa äggvitorna med salt och vinsyra, när det är skummigt tillsätter du sockret långsamt medans du vipsar på hög hastighet. Vispa till du kan vända bunken upp och ner. 
3. Smält chokladen och smöret i en skål och ställ åt sidan. 
4. Rör ner äggulorna i chokladen och vänd sedan ner chokladen i äggvitorna. 
5. Sist vänder du ner grädden. 
6. Ställ i kylskået tills den är kall och fast. 
7. Vispa grädde, riv choklad och dekorera med. Strö över flingsalt över chokladmoussen. 

Lycka till!

 


I will always be here for you

 
Det är alltid tanken som räkans och tanken bakom den här julklappen jag fick av min syster är så fin att jag fick tårar i ögonen på julafton och alldeles varm i hjärtat när jag ser på det. Det här fatet var det hon fyndade när vi second hand shoppade och som jag blev så avundsjuk på. Sen dess har hon tittat på det, funderat och tillslut bestämt sig för att ge det till mig. Världens finast lillasyster♥

Nytt år ny almanacka

 
Nytt år kräver en ny almanacka så att det blir ordning och reda. Gillar att skriva upp saker som ska göras, kvällsmöten och annat. Som vanligt har jag beställt min från personligalmanacka och den här gången med massor av instagrambilder från förra året. 

Mitt december

 
December är över och ett nytt år är här, så vi börjar det nya året med att titta tillbaka på årets sista månad. Julmånade, den första snön kom och försvann lika fort, julbor, julmar, julgidis, advent, julbak, myskvällar, massor av tända ljus. Nu blickar vi fram emot ett nytt år och att fylla 12 månader av ett nytt år med massor av skoj. 

The last dress of the year

Klänning YAS, Skor Friis & Co
 
Så här såg jag ut igår, körde på ett säkert kort -svart. 

New Years eve

 
 
Hade en mysig och lugn nyårsafton igår med syster och lilla Chloe. God middag, världens bästa dessert (som ni ska få en närmare bild på), massor av prat och skratt. Skålade in nyåret och tittade på alla fyverkerier från balkongen och köksfönstret. 

RSS 2.0