Kokoskakor

 
Nu när jag ska försöka att inte äta sötsaker fram till påsk (eller ja med undantag när jag fyller år på fredag) så är man ju konstant sugen på något. Hittade ett recept på de här nyttiga kokoskakorna, verkligen perfekta för en kokosgalning som mig. Gillar ni kokos så måste ni testa! Annars är ju de här chokladbollarna ett hett tips
2 äggvitor
2 msk honung
5 dl kokos
 
1. Vispa äggvitorna till ett hårt skum.
2. Häll i kokosen och honungen, blanda ihop. 
3. Rulla till bollar och lägg på en plåt. 
4. In i ugnen 175°C i ca 10 min. 

The goodiebag

 
På Vip frukosten fick man en härlig goodiebag, varför gör alltid dessa små gratispåsar en så glad? Bästa i var såklart Bodyliciousboken som jag även fick singerad. Sen var det allt från rituals bodyscrub, handkärm, tandkräm, Sofis mode, armband och rabatthäfte i Nacka Forum, shopping någon? 

Paisley print

 
Resan till Sardinien är bokad (i september) och så närmar sig sommaren så kan ju inte låta bli att kika runt på härliga somrigaklänningar, hur underbar är inte den här

Through my iPhone

 
1. Ny nyckelring / 2. Vårens färg? Chanel Orange Fizz / 3. Våffeldagen / 4. Soffmys och nya StyleBy / 5. Grötfrukost / 6. Fredagsmys = fruktsallad / 7 & 8 Vip frukost med Sofi Fahrman / 9. Härlig vårpromenad 

VIP frukost

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta vill vi gärna vinna, för att få träffa denna modekvinna. Mode är vår passion, därför kommer vi lyssna med fascination. Sofi är en gnist en riktigt härlig fashionista. 
 
Igår var jag med Emma på Vip frukost med Sofi Fahrman i Nacka forum som vi vunnit (tack vare mitt superrim ovan haha). Superhärlig morgon med godaste juicen från Joe and Juice och såklart en härlig Sofi och massor av vårmode. 
 
 

Broderat

Föll för den här blusen bland H&Ms nyheter, så mycket fint det finns juste nu!

For spring and summer

 
De här två godingarna har jag helt glömt att visa upp. Den vita helt underbara tunikan från kappAhl och den gröna känner ni igen från H&Ms Spring collection. 

Midsummer Storm

 
Lite härliga bilder från Spells senaste lookbook - Midsummer Storm

THE ANNIVERSARY ISSUE


 
Nu ska jag slänga mig i soffan och fortsätta blädra i senaste numret av StyleBy the anniversary issue. 

jewelry shopping

 Örhänge, anklet & halsband
 
Tyckte jag var duktig att hålla mig ifrån smycken, men några fick följa med hem som jag bara inte kunde lämna kvar. 

Orange Fizz

 
På flygplatsen kunde jag inte hålla mig från att köpa det här Chanellacket som jag tittat på. Orange fizz är färgen och jag älskar den, kommer även att vara grymt snygg i sommar också. 

TBS - The Black Skrit

 
Gillar den här kjolen från H&M conscious collection, måste nog ta och testa den när den landar i butik. 
 
 

Victorias Secret I love you

 
Precis som i New York så är det i Victorias Secret butik jag blir fattig, så mycket fint och man vill ha allt. Den här gången blev det nya yogabyxor, trosor, bh:ar och så en ny fin vit bikini. Nöjd tjej!

waffles

 
Sen jag åt de här våfflorna i London så går jag och är konstant sugen. Tror det måste bli våfflor ikväll, våffeldagen till ära. 

ashtrays - No smoke

Snygga askfat men inte för några cigaretter här inte, så mycket snyggare att ha stå frame med några favorit smycken på. Zara Home levererar. 

Harry Potter shopping


 
Två köp från Harry Potter, en chokladgroda och så en nyckelring i form av en timeturner. 

Key lime pie

 
Oj vad länge sen det vara jag bakade och varför inte testa ett nytt recept när man ändå är i farten. Den här Key lime pajen hade jag med mig till middagen igår. Mycket god, syrlig men ändå söt, tror den skulle vara den perfekta efterrätten till sommaren. 

Through my iPhone

 
 
1. Vackra blommor överallt i London / 2. Nytt nagellack och nya Elle / 3. Bakat/ 4. Ett snöigt Sthlm / 5. Me / 6. Sconesfrukost

wishes

Orange kudde, liten murgröna, sängkläder, överkast, bonsaiträd, citruskrukväxt, sängkläder mönstrade, Londonprint, askfat
Solisar, vitklänning & rosamönstrad klänning (Lindex), skor,  väska, randigt, ringar
 
Min födelsedag närmar sig och jag brukar inte önska mig så mycket och tycker bättre om att ge än att få. Men i år har det hänt något och helt plötsligt har jag ett helt gäng med önskningar...

Scones

 
Härlig lördagsfrukost och visst är frukostarna på helgerna riktiga guldstunder? 

Sunshine

 
Solglasögon behövdes i London och även fast jag packet ner mina så kunde jag inte motstå de här snyggingarna från H&M av alla ställen. 

London shopping

 
Londonshoppingen i sin helhet. Sugna på en närmare titt? 

H&M conscious exclusive

 
Snygga bilder från H&M Conscious Exclusive, gillar verkligen den första tunikaklänningen, armbandet och skorna! Allt landar i butik den 10 april. 

galgar

 
Snygga galgar från Lagerhaus, tre för 69kr är ju ett kap också. 

The making of Harry Potter

 
Under Londonresan blev det en tur till The making of Harry Potter och jag är så glad för de. Harry Potter nörd som jag är var helt spänd inför dagen och kan inte säga annat än att jag älskade de. Intressant, spännande och roligt och självklart kunde jag inte hålla mig från att köpa något. En chokladgroda och så snygga nyckelringen (time turner). Nu är jag sugen på att se om alla filmerna, kanske ett maraton i helgen? 

update

 
Klantig som jag är så glömde jag ju såklart systemkameran hemma hos mamma och pappa när jag var där och visade dem bilderna. Får ta en sväng förbi efter jobbet idag och hämta den, så jag kan visa er lite bilder från London. Så länge får ni några mobilbilder. 

Boho Remix

 
Idag släpps Lindex - edited by Kate Hudson, Boho Remix och det finns verkligen en hel del godbitar som jag inte skulle ha något emot att ha i min garderob i sommar. Eftersom det blev en hel del shopping i London så blir det inga köp för mig, men man kan ju alltid önska sig några godbitar (mamma ser du klänningarna med hjärtan. Blink, blink). 

From London to Stockholm

 
 
 
Hemma igen efter fyra underbara dagar i London. Så skönt att bara komma bort från allt, umgås med bästa syster, shoppa, äta massor av gott och så det underbara vårvädret (säger bara värmen!).Sen kommer man hem till hemsk snö, var tog våren vägen? Nu back to work, men lovar er mer om London senare. 

Rifle Paper Co

Helt förälskad i de här printen från Rifle paper Co som bland annat Room har tagit in. New York, London tack och så en resa till Los Angeles och de printet också tack!

First day in London





Haft en sådan härlig första dag i London. Underbart vårväder och att slippa ha jacka, bara de! Idag fortsätter vi med vår shopping men först lite frukost. 

Through my iPhone

 
1. Pärlfeber / 2. Nyklippt och med fjäder i örat♥ / 3. Pysslat lite / 4. Mysfika med S / 5. Printagramtavla / 6. DIY

Up in the air


Sitter och tittar ut på havet av moln, Ser alltid så mysigt och vackert ut. Närmar oss London och allt vad det innebär, ser i alla fall fram emot en mysig långhelg med syster! 

Marbel and gold stool

Här har ni resultatet. Sån skillnad det kan bli med lite färg och marmorplast. Känns så mycket lyxigare nu och passar mycket bättre in hemma hos mig. Gillar ni?

DIY - Before

 
Såg en så snygg DIY pall hos mormors glamour på Sköna hem, hade jag sett den själv hur den såg ut från början i butik så hade jag aldrig kommit på tanken att köpa den. Snyggaste DIY projektet på länge så var bara tvungen att göra en egen. Titta in senare idag så får ni se hur det blev. 

Printogramtavlan

 
Bilderna är inramade och tavlan är uppe på väggen, gillar den som sjutton. Nu måste jag bara hitta en mindre med något snyggt motov att ha bredvid. 

Rose

 
 
Måste bara tipsa er om det här doftljuset som jag gav till syster i födelsedagspresent. Gillar ni rosdoften så är det här ljuset för er, doftar verkligen magiskt av ros. Sugna på ett så hittar ni det på Ica Maxi för endast 30kr. 

Blue and a little bit of gold

 
Det har blivit mycket hempysslande senaste tiden och det kanske inte är så konstigt heller. Men när syster hade gjort armband så blev jag ruskigt sugen jag med, så det blev två stycken i blått och så lite guldigt. 

Pearls x2

 
Här ser ni de underbara pärlörhängen på. Så glad att jag klickade hem ett par till mig också när jag beställde Emmas. Jag som inte använt örhängen på ett bra tag har nu dessa dagligen i mina öron. 

Pearls

 
Klickade hem de här örhämngena från ebay, först skulle jag bara klicka hem ett par till systser i födelsedagspresent men så råkade det att bli två klick (opps). Men glad är jag för de, för de är helt underbara på. 

Notion 1.3 Lookbook

 
Gillar verkligen Notion 1.3 lookbook, underbara bilder och så sugen på att klicka hem flera saker. 

Through my iPhone

1. Sister ♥ / 2. Mys middag en tisdag / 3. Från silver till guld / 4. Min älskade pouf / 5. Happy Birthday Sister! / 6. Prinsesstårta / 7. Födelsedagsfrukost för pappa / 8. Selfie / 9. Home made Pulled Pork 

Födelsedagar i dagarna två

 
I fredags var det systers dag och igår pappas. God mat, tårta, cupcakes och massor av kvalitetstid. Har njutit som bara den den här helgen och nästa helg väntarf London!

Happy Birthday daddy


 
Idag startade jag dagen tillsammans med familjen och födelsedagsfrukost för pappa som fyller år. Stort grattis på din dag pappa ♥

Happy Birthday the best sister in the world

 
Idag är ingen vanlig dag för idag är bästa systersfödelsedag, hurra hurra hurra! 

Pouf

 
Klickade hem mig en marockansk pouf och är så himla nöjd med den. Vit såklart (vad annars) men den passar in så bra här hemma hos mig. 

H&M SS14

Idag släpps H&M SS14, så sugen på några plagg men får se hur jag gör. Ska nu klicka hem något?
 

silver to gold

 
 
Sprayfärg och ny skärm kan göra mycket, blev i alla fall en totalförändring för min lilla lampa och nu matchar den snyggt in i sovrummet. 
 

The Bag

Sugen på en ny väska, kanske en sån här chanelliknande från Have2Have. Maybe, maybe...

SISTER

 
Fick det här fina armbandet av syster i helgen som hon gjort. Ett till henne och ett till mig ♥

Mules

Lite småsugen på de så kallade mule sandalerna. 
1. Zara 2. Cos 3. Zara 
 

Bling ring

 
Nya ringar från H&M. Älskar den lilla tunna ringen med en liten sten och sugen på att köpa ett paket till för att ha en ring högre upp på ett annat finger. 

gånger 2

 
Shoppingsugen som bara den, två veckor kvar till London gahh... Hoppas i alla fall att jag stöter på de här två på Forever21

Birthday present part 2

 
I fredags fick jag äntligen överlämna presenterna till finaste 10 och 8-åringarna. Ovan kan ni se vad jag gav till 10åringen och som ni kanske ser gillar hon att baka. Satt ihop mina favorit recept i en bok men mina bilder och allt och sen formar och strössel. 
 
 

Through my iPhone

 
1. DIY / 2. Hur snygga? Från RIF design / 3. Nya plånboken / 4. Vackra rosor från Sia / 5. Bakat muffins med barnen / 6. Inslaget och klart / 7. Redo för stan med mamma / 8. Go fika på Chokladfabriken / 9. Snygg klänning från H&M

Mitt februari


Happy B-day i efterskott

 
Igår firade jag världens finaste små tjejer. 

RSS 2.0