den vida byxan

 
Förälskad i de här byxorna från Zara. Knytdetaljen i midjan, kostymkänslan och benvidden. Lika sugen som jag? Då hittar du dom här

Saturday breakfast in my heart

 
Helgfrukost är ju det bästa som finns, elle frukost när man har tid att göra det lilla extra. Idag fick det bli smörgås med avocado, juice, kefir med hallon och cocosflakes och några skivor apelsin. Mums!
 

B l a c k

 
På jakt efter den perfekta svarta V-ringade t-shirten. Hur svårt ska det vara? Tydligen väldigt svårt eller så är det jag som är kräsen. Vill ha en i skönt material, ganske djupt V-ringad och inte för långa ärmar...
 
1. Vila, 199kr
2. Underbart skönt material (klämt på den i butik) Lindex, 249kr. 
3. Vila
4. Djup V-ringning (gillas) Gina Tricot, 99kr
 

guldkrukan

 
Klickade hem den här guldiga krukan från Jotex, som har ett betydligt bättre pris än både Skultunas och Svensk Tenn. Nu står den i alal fall fint i mitt vardagsrumsfönster tillsammans med min andra favoritkruka från Rif design. 

L i g h t

 
(Klicka på bilen för att hitta till alla ljusen)
 
Fortfarande mysigt att tända ljus och krypa ner i soffan efter en lång arbetsdag och då finns ju inget bättre än snygga ljus med underbar doft. Sugen på att klicka hem ett av de guldiga ljusen från Boligheter, kanske mest de i guld och grön marmor. 
 

Palm green

 
Den här härliga kudden har fått flytta in i min soffa, 149kr från Lagerhaus och det måste man ju nästan se som ett kap. Snygg är den i alla fall och suget efter mer grönt har satt in. 

lovely earrings

 
 
Kan inte få nog av örhängen och det är nog de smycken jag använder mest just nu, det går ju att variera i oändlighet. Gillar mycket pärlor, guld och speciellt de som hänger ner bakom. 

matmuffins

 
För nån vecka sen bakade jag de här matmuffinsarna. Blev supergoda och går ju att variera i oändligheter beroende på vad man väljer att ha i. Gjorde i alla fall två olika, en med kalkon och ost och den andra med tomater, salami och ruccola.
Du behöver
4 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
3 ägg
0,5 dl olivolja
2 dl matlagningsyoghurt
 
Fyllning 1: 
Salami
tomat
roccula
Ost
 
Fyllning 2: 
Kalkon
ost
 
Gör så här: 
1. Sätt ugnen på 200°C
2. Blanda ihop äggen, matlagningsyoghurten och olivoljan. 
3. Blanda sedan i de torra ingredienserna. 
4. Fyll myffinsformarna och gör ett håll i mitten, fyll med önskat innehåll. 
5. Vik över degen över fyllningen och strö över ost.
6. Grädda i mitten av ugnen i ca 20-30 minuter, till de fått en härlig gyllenefärg. 

insta

 
Varje gång jag spanar in mitt eget flöde på instagram, börjar jag skratta... För tittar man igenom bilderna så är det mest bilder på mat, fika, frukost (kanske mest frukostar). Men vad vore livet utan mat! En och annan selfie dyker också upp, har ju lovat syster att bli bättre på dem...
 

m i o

 
Mest hypade just nu, soffbordet från mio i marmor och mässing. Supersnyggt och jag skulle inte tacka nej, synd bara att jag inte har någon plats att ha det. 

C vitamin boost

Bästa som finns just nu? Att starta morgonen med en c-vitamin kick. Blodapelsin, grapefrukt...
 

G r e e n

(klicka på bilden för att hitta till allt)
 
Nu när våren närmar sig är jag sugen på mer grönt till hemmet. Mässing har jag en del, men varför inte fylla på med lite mer av det också? Grönt och mässing måste ju vara snyggaste kombon just nu och Åhlens bjuder på en hel del gosbitar. 
 

S p o r t

 
Hittade de här skorna på Zara barn och blev helt kär. Gillar färg kombinationen och priset är grymt bra, 299kr. 
 

RSS 2.0