Insta

 
Senaste från instagram. Sjuk, gofrukostar, fransar, selfies och en del annat. 
@annicanorlin

F r i d a y

 
Förra helgen bjöd på sjukdom och chokladbollscarving, hoppas att denna helg blir betydligt bättre (även om det inte var något fel på chokladbollarna!). 

earcuffs

 
Köpte de här örhängena/earcuffs innan nyår och har sedan helt glömt att visa dem. Suppersnygga på, kanske speciellt till basgarderoben och uppsatthår. Enkelt sätt att piffa upp vardagen om inte annat. Från H&M. 

b e d r o o m

Gillar de här sängkläderna från Ellos, priset är också grymt bra. 6 delar för 299kr, ja tack säger jag! Ni hittar de här
 

Scented candles

Kan man ha för många ljus? Känns nästan som det är det ända jag bloggar om just nu, men kan inte låta bli att blogga om de här snygga ljusen från &Other Stories. Ja tack säger jag!
 
 

Friggs Hampafrö & svartpeppar

 
De här riskakorna är farlig goda, perfekt som mellanmål eller till frukosten. Det farliga är att det går inte sluta äta, så mitt tips är att göra i ordning de du ska äta och ställ sedan undan smöret och riskakspaketet...

Gold digger

(klicka på bilden för att hitta till allt)
 
Lite fina guldiga smycken sitter ju aldrig fel. Skulle inte tacka nej till klockan från Larsson Jennings. 
 

hot water, ginger and lemon

 
Gör allt för att kurera mig och favoriten just nu är varmtvatten med ingefära och citron, nyttigt och lenar halsen. 

Train hard, feel good


 
Hemma och är sjuk, har inte tränat på 2 veckor och det är det ända jag kan tänka på. Bli frisk och återgå till träningen! Galet vad man kan sakna det när man inte får, sen mår man ju så mycket bättre av det också. 

forever21 x 3

 
Tre snygga från Forever21, tar gärna alla tre och så sommar på det!
 

The Boyfriend

 
Sugen på nya jeans och jag gillar både de här modellerna från Gina Tricot. Kanske måste testa i butik och se vilka som är snyggast på... 
 

Magnolia

 
Snygga ljus och ljusstakar från H&M Home, kan inte få nog av guld/mässing och ljus kan man ju inte ha för många av!?
 

Carla Ferreri

 
Säg hej till min nya kompis från Carla Ferreri, tror vi kan få många fina stunder tillsammans!

alida

Gillar den här kjolen från gina tricot i skinnimitation. Tror den skulle vara riktigt snygg till en skjorta eller tjocktröja. Ni hittar den här för bara 199kr. 
 

gold and pearls

 
Senaste pysslet, enkelt som bara den. Älskar guldpälorna som jag hittade på Panduro, så fin guldigfärg. Nya favoritarmbanden just nu är de i alla fall och de med snäckan blir nog grymt till sommaren också. 

Cactus Rose

 
Spell kan verkligen få tankarna till sommaren och värmen, längtar efter att kunna gå runt barbent, solkysst hy och bara njuta... Nedräkning till sommaren nu!

Mojave Ghost

 
Älskar doften av Byredos Mojave Ghost och jag kan verkligen inte sluta att lukta på mina handleder när jag har den på mig, eller bästa hur den stannar kvar i halsduken! Favoritdoft nr 1 just nu. 

2014 DIY

 
Några av förra årets DIY projekt, vi får väl se vad de här året har att bjuda på...
 

T o w e l s

 
Sugen på nya handdukar och H&M Home har en hel del snygga i ljusa våriga färger. Frågan är bara vilka?
 

I can make your life memorable

 
Något jag måste ha varje år är en almanacka, älskar att skriva ner saker på riktigt, det funkar verkligen inte med mobilen för mig när det är saker som ska kommas ihåg. Den här kommer i alla fall från Bookbinders. 

Good morning - breakfast

 
Bästa starten på morgonen? Lång frukost i soffan i mjukisar. Det här är frukosten från igår, men dagens ser nästan exakt likadan ut. 
 

uniq one

 
En gammal favorit i ny doft, för vem kan motstå kokosdoften? Älskar kokos!

J o t e x

 
Jotex är inte någon sida som jag brukar spana in, men efter att deras guldkrukor synts lite överallt var jag bara tvungen. Hittade en hel del snyggt i mässing (vad annars?), sugen på lampan och så krukan förstås...

t r a v e l i n g

 
 
London, Albanien, Köpenhamn och Sardinien. Det blev några resor förra året och det här året väntar drömsemestern, resornas resa. Kan inte säga mer än att jag längtar till sommaren. 

Hello lovers

 Kärlek vid första ögonkastet, nu vill jag bara ha vår och värme. H&M 499kr. 

E l l o s

(klicka på bilden för att hitta till allt)
Så fort en ny säsong börjar så trillar det in massor av nytt och snyggt, mest av allt (som ni säkert märk) så är det mest inredning som snurrar runt i mina tankar. Ellos är en av alla som bjuder på massor av godbitar. 

I G latest

Lite av det senaste från IG. 
 
 

H o m e

Ser fram emot våren och vad H&M Home ska komma med, det man har sett ser lovande ut och kan tänka mig att de lär dyka upp en hel del mer. 

Ljusskimmer

 
Senaste reafyndet är de här ljuset från Åhlens, stilrent och enkelt och med guldlock som går perfekt att använda som ett litet fat. Nu saknas bara guldkopparna från Bruka Design så är vardagsrummsbordet så gott som klart.... 

Guld som glimmar

(Klicka på bilden för att hitta till allt)
 
Julen är utkastad och hemmet skriker efter vårnytt. Två saker som står på önskelistan (inköpslistan snarare) är de fina små ljuskopparna från Bruka design och en ljuslycka från Skulpruna, The London Collection av Lara Bohinc. 

RSS 2.0