lace and flowers



God morgon på er! Lördag och det blåser och regnar, inte alls något roligt helgväder. Igår efter jobbet var jag i Nacka Forum och shoppade lite. Blev en spetstopp, trosor, hårblommor och en fotkräm. Idag blir det second hand shopping med syster, hoppas att göra lite fynd. Sen ska vi leta födelsedagspresenter till mamma som fyller år snart. Hoppas att ni får en riktigt härlig lördag trots ruskväder.

Kommentarer
Postat av: YEEY SCORE!

Hej hej fin blogg du har!:D på min blogg har jag just nu en tävling! YEHAO där JAG KAN RITA AV DIG! Det ända du behöver göra är att gå in på min blogg salukis.weblogg.se och kommentera ” något som jag är med” jag har skickat ett foto dör det är det du behövber göra skicka ett foto på nåt du vill jag ska rita av tex dig själv:) sedan så tar jag nästa helg en vinnare och gör en sån här http://www.youtube.com/watch?v=B4qrmZn5zKU video på just dig:D kul va? Så skicka ett foto till [email protected] och skriv varför just du vill bli vald kramar på dig!

2012-06-02 @ 12:34:49
URL: http://salukis.webblogg.se/
Postat av: JohannaStekpanna

Hejhej söt blogg!



Jag har precis gjort en cover, och det skulle betyda grymt mycket om du ville gå in och kolla och lämna en kommentar vad du tyckte! Länk hittar du under. Kram JohannaStekpanna



http://johannastekpanna.blogg.se/2012/may/cover.html

2012-06-02 @ 14:58:50
URL: http://johannastekpanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0