Stockholms Maraton

Idag har jag med delar av familj och släkt varit inne i stan och tittat på Stockholms maraton. Mammas kusins man sprang och han var riktigt duktig! Stort grattis! Var riktigt varmt så det måste ha varit jobbigt för alla som sprang. Själv är man helt slut efter en låång dag på stan och mycket gående, fatta då hur de som sprang måste känna. Är i alla fall jätte trött nu och skulle vilja lägga mig och sova, men eftersom jag inte kunnat plugga så mycket idag blir det lite läsa nu.



Stort grattis till alla som sprang!
Nicki

Orminge karneval

Underbart väder idag och det är orminge karneval i helgen! Var nere med V och tittade på lite band under dagen, riktigt härligt.

Nicki

hittat

igår kväll när jag rensade lite hittade jag ett album med bilder på smycken jag gjort. Duktig jag var som fotade allt och satt in det i albumet. Fast nu lägger jag ju ut det i bloggen! Tänkte i alla fall visa lite bilder på gamalt smyckespyssel, nu när det är pyssel torka på bloggen.


Nicki

bortglömt

Hittade det här armbandet idag, hade helt glömt bort att jag hade de. Fick de i studentpresent för två år sen, riktigt fint är det.

blir inte så bra på bilden, men ni ser ungefär hur det ser ut.
Nicki

pluggbubblan här!

Bloggen fungerade inte imorse innan jag skulle till skolan. Nu har jag i alla fall kommit hem och precis ätit, ska sätta igång med pluggandet på en gång (efter jag skrivit klart inlägget). Känns lite stressande just nu, men det är väl som det ska vara innan sommaren och de sista två tentorna ska göras (4juni). Men sen lovar jag att det ska bli pyssel, har lite små idéer på vad jag skulle kunna göra.. Hoppas att ni står ut i alla fall mitt i min pluggbubbla/blogg/pysseltorka.


Så här såg lilla jag ut idag i alla fall.
Nicki

lördag 09.05.23

Känns som söndag idag, har pluggat nu i några timmar och känner mig riktigt duktig. Skulle behöva plugga mer men man är ju inte så motiverad just nu. Får se om jag ska hitta på något idag eller om det blir att ta det lugnt och försöka plugga ännu mera. Kanske sy lite mellan allt pluggande, får se hur dagen blir.

Hoppas att ni får en trevlig lördag!

Nicki

Önskningar

Lite tur eller önskningar som går i uppfyllelse, ja de skulle ju inte vara helt fel! t.ex. att klara de sista tentorna..


Brazilets är en 200 år gammal tradition från mystiska Bahia i Brasilien.
Det sägs att orten för lycka med sig och den som bär armbanden därifrån får tre önskningar uppfyllda.

Vira armbandet två varv runt handleden, knyt tre knutar, en knut för varje önskning.
När armbandet faller av skall dina tre önskningar gå i uppfyllelse.

Unisex, passar både tjejer & killar.

Genom att köpa Brazilets stödjer du samtidigt bevarandet av den Brasilianska regnskogen.
Från kyssJohanna

Nicki

Långhelg?

Skönt med lite "ledigt" från skolan, då har man i alla fall tid att plugga. Ja det är vad jag ska roa mig med och jag ska vara så duktig! (försöka i alla fall).

Nicki

Färg i öronen

Supersnygga örhängen från H&M, jag vill ha! Underbar färg och skulle vara så snygga i sommar.


59,50kr.
Nicki

träddjur..

Ja idag hade jag drama, eller det var mer som pyssel. Vi skulle i alla fall göra strumpdockor och här nedan kan ni se min lilla trädälva, haha. Ja vad gör vi i skolan egentligen?


Nästa vecka ska vi rappa med dem, vår vattenrapp...
Nicki

nästan som fredag

Bild och drama i skolan idag, kändes inte så nödvändigt men vad gör man inte när de är obligatoriska moment. Hade på mig dessa smycken, ormarmband, guldarmband med berlocker, norrlandsarmband och liten klocka.

Nicki

Svart, silver och mynt

Idag hade jag dessa armband på mig, kändes som en riktig silverdag.

Nicki

tack

Jag har världens bästa mamma och pappa! Den här fina tunikan fick jag för att de tyckte den va så fin på mig och för att jag sköter skolan så bra! tack!

Älskar er.
Nicki

Tekniska

måndag igen och jag ska till tekniska igen. Kan det där museet utan och innan nu, får i alla fall hoppas att det är bättre denna gång än vad det var i fredags. När jag kommer hem ikväll måste jag i alla fall plugga, nu är det inte alls långt kvar till tentorna.


Hoppas att ni får en bra måndag.
Nicki

Eurovisionkväll

Igår var det som sagt Eurovision song contest, jag och famljen satt bänkad. Självklart var man tvugna att ha lite gott till så självklart hade jag bakat.



































Tittade ni?
Nicki

Bästisar

När vi var i småland i påsk hittade jag denna fina sten.

Grattis bästis på din dag!

Nicki

16 maj

Idag fyller världens bästa bästis år! Så då måste hon ju få ett grattis inlägg. Grattis!
Har precis slagit in paketen och snart ska jag göra mig ordning. Dagen består alltså av kalas och eurovision ikväll.


Nicki

experiment

Snart ska jag iväg till tekniska museet, heldag där idag. Hoppas på att vi får lära oss massor och att det är lika bra som de brukar vara. Hoppas att ni alla får en underbar fredag!


Glad man kan se ut då..
Jeans och linne H&M, Halsband Matthew Williamson for H&M, Kofta cubus.
Nicki

den osminkade saningen

var på gymet för nån timme sen, duschat och pluggat lite. Ska väl plugga mer men jag har ingen som hels inspiration för det nu.. usch jag måste verkligen ta tag i pluggandet på riktigt! Snart är det dags för sista tentorna innan sommaren. Så tillbaka till in och utflöden i sjöar..

Här är i alla fall jag just nu..
Nicki

ett till..

Har ju glömt att vissa mitt nya band. Skulle ju inte köpe fler, men det gick inte att låta bli!


Från gina tricot, 79kr tror jag det kosta..
Nicki

MW

Idag kom det mitt Matthew Williamson for H&M halsband. Det är underbart och färgena ser så mycket snyggare ut i verkligheten.



Nicki

Världens bästa circus!

JAAA!! syster har bokat biljetter, den 13 Juli ska vi se Brittney Spears. Åh vad glad jag är.

Nicki

back to school

efter 4 veckors Vfu + påskveckan så känns det lite konstigt att idag åka tillbaka till skolan, men snart är det dags att sätta sig på bussen. Dags att sätta igång med pluggandet ordentligt också, hoppas bara att man inte glömt allt.


håret har växt och blivit långt, dags att klippa topparna..
Nicki

lördag

idag har jag handsytt, tar lite tid...

Nicki

miss Selfridge

Idag var första gången jag klickade in på miss Selfridge och oj vad mycket snyggt de fanns. Självklart hittade jag smycken..


Nicki

4 veckor

Igår hade jag min sista Vfu dag efter att ha varit där i 4 veckor. Det har gått hur snabbt som helst och det har varit jätte roligt. Kommer sakna alla gullungar och personal.

Fick de här fina blommorna och ett biokort, tack!

♥Nicki

Topp

Igår han jag även med att fäst mina blommor på en topp, tog bort ett axelband på linnet också.
 
Svart linne från H&M


Efter

Vad tycker ni? jag tycker de blev riktigt fint.

Nicki

Vita jeans

Idag när det inte har varit lika fint väder har jag äntligen tagit mig för att sy lite. Hade ett par vita jeans som jag haft i flera år men som är utsvängda i benen och därför har de inte blivit använda så mycket på senaste år. Men idag fick de bli ett par stuprör av dem.

Innan

Efter

Nicki

1 maj

Idag har det varit/är en riktigt underbar varm dag! Mamma och jag skulle åka till kungsträdgården och äta glass och titta på den underbara blommningen (som man måste göra varje år). Det slutade i alla fall med att båda pappa och syster ville följa med och självklart fick också Chloé följa med. Det var i alla fall hur mysig och vackert som helst, tog massor av foton så här har ni några av dem.


Hoppas att ni har haft en härlig första maj!

Nicki

RSS 2.0