Go west



Gillar de här bilderna från H&M, inspirerande, väldigt mycket jag och så älskar jag ponchosarna. Ska nog försöka hitta en fin mönstrad till i höst skulle jag tro.

Nicki

tooth



Såg det här fina "tand" halsbandet på H&M, har för mig att de var rätt billigt också. Fanns även i svart, men de vita är min favorit.

Nicki

Top.. Topshop


De här kändes som ett riktigt Nicki armband, kärlek vid första ögonkastet så här på morgonen. Kommer från Topshop och hittas här

Färger



Detta fina armband gav vi mamma i födelsedagspresent. Kommer från Indiska och jag älskar färgerna på de. Kanske om jag är snäll så får jag låna de..

Nicki

2



Två halsband fick hänga med mig under dagen, de långa som jag gjort själv och det andra second hand.

Nicki

Dress



Så här såg jag ut igår på 2 års kalset. Klänning från asos och kofta gamal från H&M.
Nu är det ny vecka och dags att jobba, bara två veckor kvar till ledigheten (längtar). Skönt att det är soligt ute, får hoppas att det håller i sig och att ni alla får en solig och härlig måndag!

Nicki

2 års kalas



Idag har jag varit iväg på 2 års kalas för bästis Prins, lilla V. En mysig dag, med paket, skratt, lek, tårta, bullar, mer lek, puss och kram. Andra bilden är på kortet jag pysslat ihop, klart det måste vara bilar till en biltokig kille.

Nicki

Midsommarafton och midsommardagen



Lite bilder från min och systers kryssning till Åbo. Vi har haft så roligt, härligt väder, god mat, drinkar, shots och dans.

Nicki

Mammas födelsedag



Oj nu har jag en del som jag inte bloggat om, kanske ska börja från början. Den 23 juni fyllde mamma år så då firades det med den tårta som Emma bakat. Underbart god är den och i år fick jag hjälpa till att dekorera med massor av jordgubbar, MUMS!

Nicki

Zara

Nu är jag på båten, njuter av buffe och systers sällskap. Så här är ett litet förinställt inlägg till er.

Zara har fått in en hel del fint på weben, halsbandet och kimonokoftan gillar jag speciellt. Gillar rosa detaljer, fin fint som piffar upp med sin starka färg.

Nicki

Midsommarafton


Glad midsommar! Jag ska åka på midsommarkryssning med syster så jag är tillbaka imorgon kväll igen. Har förinställt ett inlägg som kommer upp imorgon, så inte bloggen står helt död. Hoppas att ni får en jättemysig dag!

Nicki

Grattis världens bästa mamma!


Nicki

Topshop Sale



Reorna är i full gång i affärerna och i webshopparna, spannade in Topshops rea och hittade en del favoriter (som ni kan se ovan), som passar lika bra nu som i höst om ni frågar mig. Koftorna ser riktigt mysiga ut och väskorna är.. ja alla 4 är helt enkelt underbara.

Nicki

Screw



Fin fina armband från Sophie by Sophie, ett av varje vore inte fel även fast min plånbok inte skulle tillåta det. Påminner om Cartiers Love bracelet och kanske därför jag gillar det. 

Nicki

Carry my Love



Snörde ihop en liten ring med ståltråd, väldigt pilligt kan jag lova! Men visst blev resultatet fint?

Nicki

gamla godbitar



Gjorde ett garderobsfynd i min garderob idag. Gamla godbitar som jag gick i jämt i för 4?år sen kanske. Gillar de flätade remarna och de är låga killklackarna. Perfekta vardagsskor att traska runt i.

Nicki

ASOS White



Den här underbara ringen finns på asos rea för 388 kr. Silver och guld plätering och så kan man bära den på olika sätt. Lilla fina ring du får gärna flytta hem till mig!

Nicki

Fläderblomssaft



Regn och rusk dag idag, så vad passar inte bättre än en dag i myskläder framför en film. Var dock ute en sväng och plockade fläder så nu har jag och mamma gjort flädersaft, eller ja nu ska den stå i 4 dagar innan den är klar för att drickas.

Nicki

USA



Åh vad jag vill ha de här Conversen, synd bara att de är barn och störrsta storleken verkar vara 35. Ett annat allternativ är dessa, men de är inte riktigt lika snygga.

Nicki

små silvriga detaljer



Halsring Garde-robe, Crystal bullet halsband har jag gjort, Silver/rosa armband jag, Silverring, och Dubbelring fortunauf

Nicki

Fjädrar hos H&M



Inann bion igår han i gå i lite affärer. Hittade de här fina fjäderhalsbandet på H&M Divided för 69kr, gick och höll i det ett bra tag men sen fick de stana i butik. Väldigt fint och prisvärt, men jag känner mig duktig som lyckades komma hem utan att ha shoppat.

Nicki

Water for Elephants


Ikväll blir det biomys med syster, passar perfekt en regning och grå dag som denna. Water for elephants blir det. Den verkar bra, någon som sett den? bra, dålig, sådär?

Nicki

ASOS | ASOS

Hittade en del snyggt hos asos som jag är sugen på, de har ju fri frakt och allt. Kimono klänningen har jag sittat på ett tag, men så hittade jag den fantastiska väskan, Pirates armbandet och ringen också.

Nicki

Jordgubbstårta


Idag blev jag beordrad att baka, eller som de sa 75% tycker att jag skulle baka, så eftersom bara jag var 25% så fick de blir som de ville. Men det är ju inte helt fel att baka på arbetstid och få betalt för det. Blev en smarig jordgubbstårta med vaniljkräm och grädde för att fira de blivande skolbarnen (de som slutar på förskolan).

Nicki

asos mini bags


Snygga små mini väskor i härligt oranget och rosa från asos. Dt gäller bara att inte ta med sig för mycket, vilket jag brukar vara expert på. Men söta är de.. Du hittar de här och här för ca 171kr.

Nicki

Mex bracelet

De här fina armbandet såg jag på BikBok i helgen och blev riktigt sugen, men duktig som jag var fick de hänga kvar i affär. Men nu när jag tittar på de på hemsidan så blir jag sugen igen... Priset? 79 Kr.

Nicki

Halens Festival


Therese har en fantastisk tävling i sin blogg tillsammans med Halens där man kan vinna 5000kr att shoppa för i deras webshop. Tävlingen går ut på att du ska plocka ut din favorit festival outfit från deras webshop och göra ett kollage. Så ovan ser ni min perfekta festival outfit, mönster, smycken, shorts, fransar, solisar.

myskväll


Har haft en jättemysig kväll hemma hos en kompis, middag eller ja först lite chips till matlagningen, sen middag, vin och lite till chips. Mycket prat och skratt. Tack för en supermysig kväll gumman!

Nicki

För hon har fjädrar i sitt hår



Har pysslat ihop mig ett eget diadem med påfågelfjädrar. Har tittat på flera liknande hos både Topshop och asos, men bestämde mig för att det är roligare att göra ett eget. Allt som behövdes var ett diadem, kedja, fjädrar, "fästen", limpistol. Gillar ni det?

Nicki

OAS



Syster har köpt de här snygga espadrillos från Nelly, märket är OAS och jag gillar verklugen USA mönstret på dem.  Även fast espadrillos är mer hon än jag. De får mig i alla fall att tänka på förra sommaren och vår New York resa som vi gjord. Vad tycker ni om skorna?

Nicki

Free people



Gillar verkligen den här bilden från Free people, inspirationen, ljuset, fjädrarna, drömfångaren, otroligt vackert om ni frågar mig. Men nu har jag inte tid att sitta och drömma, dags att gå och arbete.

 

Nicki


Gina T


Fina väskor från Gina Tricot, priset 249 kr. Kan inte bestämma vilken färg jag tycker är finast, ibland den beiga och ibland den svarta. Vilken tycker ni?

Nicki

Cupcakes kakor



Till picknicken igår hade jag bakat dessa cupcakes kakor eller vad man nu kan kalla dem. Hittade receptet på bloggen Bliminjäst, jättesöt blogg med massor av roliga recept.

Cupcakes kakorna
115 gr Smör/margarin
115 gr Marabou Caribbean choklad
225 gr socker
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
65 gr mjöl

Smält smöret och chokladen tillsammans, över vattenbad eller i micron.
Tillsätt sedan socker och rör om.
Rör sedan ner vaniljsockret.
Tillsätt sedan ett ägg i taget, rör om efter varje ägg.
Och sist rör du ner mjölet.
Klicka ner smeten i muffinsformar, ungefär halva formen.
Sätt sedan in i mitten av ugnenen, 160°C i 20-25 min.

Malibu frosting
50 gr Cream cheese
1/2 dl florsocker
1 1/2 dl vispgrädde
1/2 dl Malibu

Vispa Cream cheesen och florsockret slätt.
Tillsätt grädden och vispa tills det blir fluffigt.
Häll sedan i Malibun och vispa återigen tills det blir fluffigt.
Häll i någon droppe karamellfärg om du vill ha färg på frostingen.

Jag dekorerade sedan med jordgubbe och kokos.


Nicki

Picknick på Djurgården




Igår jobba jag och sen hem fixade i ordning sig lite för att sedan bege sig till stan. Träffade upp några från skolan och så begav vi oss till Djurgården för att ha myspicknick där ute. Blev en riktigt härlig, mysig och riktigt varm kväll med jordgubbar, bigaråer, choklad, annanas, godis, cider, vin och mina små bakelser.

Nicki

summer escape



Igår var det sista dagen i skolan, redovisning och så fick vi sluta tidigar (vilken lycka). Trött som bara den efter seminariet och det kändes som om alla mina krafter var slut, det har varit en riktigt tuff sista delkurs. Köpte mig i alla fall en liten avslutningspresent, Clean summer escape som jag gott och suktat efter ett bra tag nu. Luktar verkligen underbart gott.

Nicki

H&Ms nya webshop



Gillar H&Ms nya webshop, och hittade halsbanet jag bloggat om tidigare bland nyheterna.

Nicki

döskalle



Hittade det lilla döskalle berlocket i min pyssellåda och blev lite pysselsugen. Superenekelt armband och allt som behövs är en silver kedja, lås och ett litet berlock, + en tång.

Nicki

Biotime


Ikväll blir det bio, pirates filmen. Var riktigt länge sen jag var på bio nu så de ska bli roligt. Skönt att göra något avkopplande så att jag slutar tänka på redovisningen jag har imorgon. Hoppas att ni får en mysig onsdagskväll.

Update: Nu är jag hemma igen från bion och jag tyckte den var riktigt bra, fartfylld och det hände något hela tiden så man blev aldrig rastlös. Tycker dessutom att den vara bättre än den förra som jag inte var så speciellt förtjust i. Helt klart sevärd och så är ju min favorit med (Johnny Depp) såklart.

Nicki

♥F21



Hade inte tittat in forever21 på länge och nu när jag gjorde det blev jag väldigt glatt överraskad, för det fanns hur mycket fina smycken som helst. Favoriterna är nog earcufferna högst upp i mitten, änglavingarna och de blåa indianhalsbandet.

Nicki

Färg hos Zara


Färgglada väskor slog verkligen igenom stort i år och helst färgglada små eller stora clutchar. Jag fastande för dessa hos Zara, som även har en axelrem till. Skulle jag slå till på en så skulle det absolut bli den gröna. Vilken skulle ni slå till på?

Nicki

angel wings, gold and silver


Tisdag, fast det känns som måndag och att den nya veckan börjar idag. Idag har jag en hel del att ta tag i och förbereda redovisningar är väl de mest tidskrävande. Men innan jag börjar tänkte jag visa er några smyckesfavoriter som jag hittat hos asos.

Nicki

Nationaldagen, 6 juni 2011


Helt fantastisk dag idag, på sveriges nationaldag och allt och vilket härligt avslut på långledigheten. Den här veckan blir sista veckan i skolan, två redovisniningar på onsdag och torsdag, sen är det sommarlov! Eller ja sommarjobb...
Dagen tillära har jag bara tagit det lugnt, suttit ute i solen, ätit kräm och mjölk, bläddrat i Elle

Nicki

anklet



Pysslade lite igår, har ju skrivit att jag ville ha en ny fotlänk så de fick de bli. En vit med ett litet silvrigt löv på. Såg sen att den matchade tånaglarna riktigt bra just nu också.

Nicki

Väskan med stort V



Såg den här väskan hos asos och föll pladask. Fantastiskt fin, bra storlek, fin färg och underbart spänne. Perfekt helt enkelt. Det ända som inte är perfekt är att den verkar vara slut just nu när jag bestämmt mig för att klicka hem den...

Nicki

Målat lite



Den fina asken jag hittade på Erikshjälpen i påskas har blivit lite uppdaterad, från början hade jag tänkt att måla hela asken vit, men så kom jag på bättre tankar för den var ju fin som den var. Men lite uppdatering fick de bli ändå, målade den vit inuti så de ser lite ljusar och renare ut. Visst blev det fint

Nicki

Close up



En närbild på halsbandet önskades och här kommer den. Ett gammalt second hand fynd för en 10 på Röda korset om jag inte minns fel.

Nicki

Skomig

Såg de här skorna hos Victoria Törngrens och var tvungen att spana in dem hos Henry Kole och blev kär. Enkla men ändå otroligt snygga, inte så fasligt dyra heller, 890 kr. Sugen? Du hittar de här

Nicki


Postcard killers



Vilket underbar dag det har varit idag. Har varit ute nästan hela dagen, börjat läsa något annat än kurslitteratur (Postcardkillers av Liza Marklund & James Petterson), burit solhatt och målat min och pappas egengjorda grind.

Nicki

Sommarvindar


Foto: Jag, 2010

Fredag, fast egentligen har jag ingen koll på dagarna nu när det är långledigt. Gick i alla fall upp tidigt imorse och skrev slutet på min vfu-rapport. Så nu är alla tentor och inlämningar klara för denna termin och bara redovisningar som återstår. Dagen kommer jag i alla fall fortsätta med att slappa i solen och njuta av värmen. Hoppas att ni får en underbar fredag!

Nicki

Trådar




Så nu har jag gjort mig ett enkelt oranget armband utav brodyrtråden jag köpte i påskas på Erikshjälpen. Blev riktigt snyggt tillsammans med kedjearmbandet som jag också gjort.

Nicki

KapphAl - armband


Fina armband från KappAhl, 79,50 kr/st. Gillar nog de blå mest såhär när man bara ser de på bild, men tror att de korallfärgade kan vara riktigt snyggt också.

Nicki

1 juni


Så var maj över för denna gång och dags för ny månad, juni. Likt förre året så springer även de här året fram. Idag ska jag vänta på tvättmaskinsleverans och medans jag gör de skriva på tentan och hoppas att jag kanske kan bli klar med den också. Men istället drömmer jag om att sitta ute i solen och gå och handla en glass i denna klänning från Jeane Blush, Nelly

Nicki

RSS 2.0