Happy New Year


Glittrigt



Liten sneak peak på kvällens klädval, glitter, silver och svart blir det.

tårta, paj, cupcakes, cakepops...



Fortsätter att summera året och den här gången blir det summering utav min bakning. Jag älskar ju att baka och under året har det blivit lite olika bakverk. Självklart har det blivit en hel del av mina favoriter, cupcakes. Men det har även bakats Cakepops, Chokladcheesecake, whoopisar, födelsedagstårta, pannacotta, smulpaj, macarons, tårta med daimfluff, amerikanska pannkakor och senast julgodis.

Lite kreativitet







Ja lite kreativitet har det blivit under året som gått, året började med galaxnaglarna som var riktigt populära runt om i bloggvärlden, kanske måste göra sådana igen! Det blev mer naglar under året, mycket glitter nu i slutet, det stora hjärtat av 100 ballonger, kort, väsksmycke, anklecuffs, spetskant på shortsen, ask, ram och franslinnet som var en gammal gardin är nog favoriten och jag längtar efter våren och sommaren när jag kan dra på mig det igen.

Skärp till mig



Så här snyggt ser det ena skärpet som jag fick i julklapp ut på. Så enkelt men så snyggt! Tack bästa syster.

Hår året 2011


Började året med mörkt hår och älskade min knallrosa löshårsslinga. I februari blev håret ljusblont igen, för att sedan..

Bli till en kort paige och åter igen lite mörkare (ljusbrunt/mörkblont)

Beställde fjäderextenssions från ebay och älskade att få ha fjädrar i håret.

Håret fick växa ut men fick fortsätta att vara ljusbrunt

Under hösten älskade jag att ha håret i en donut när jag inte hade det utsläppt.

I november satt jag mig hos syster i frisörstolen och hon fick leka loss med färg, mörkare och ombre blev det.

Vilket hår år det har varit. Visst jag brukar gilla förändringar, tröttnar fort och vill alltd göra något nytt till hösten men i år har det varit många förändringar med håret. Det var väldigt fint med den korta paigen men gillar samtidigt det mörkare ombre håret som jag har nu och det får följa med mig in i 2012. Sen får vi ju se vad 2012 ska bjuda på i hårväg, det vet man ju aldrig fören efteråt.

Mina smycken 2011




Ni som föjer bloggen vet att jag älskar smycken, det går inte att ha för mycket smycken helt enkelt. Så nu när året går emot sitt slut och jag tittar igenom bloggen för att se vad jag gjort under 2011, så är det självklart att jag börjar med mina smycken. Smyckena som jag själv pysslat ihop, mest armband och mycket fjädrar skulle man kunna sammanfatta det.

Vårkatalogen



I dag damp H&Ms vårkatalog ner i brevlådan, så nu ska jag fixa lite lunch och sätta mig och blädra och se om det finns några godbitar. Åh om det ändå vore vår...

Mini jul




I tisdags var jag bjuden på middag hemma hos gudson med familj och vi hade lite årig mini jul. Även fast jag sagt att jag inte behövde några julklappar så fick jag två fina. En ljuslykta (eller vad man ska kalla den) och en liten ask med formar och en receptbok med massor av smariga recept på chokladpraliner, mums! Tack så hemskt mycket!

Svartglitter


Jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig på nyår, det ända jag tänka är att jag inte vill ha något svart men det ännda jag dras till och gillar just nu är svart, så ja de lutar nog åt något svart ändå. Gillar verkligen topen från Vila, finns att klicka hem hos Nelly, men det kanske är lite sent att klicka hem den nu...

Fjädrar



Snygga örhängen som finns på Gina just nu. Älskar de första, bruna lååånga fina fjädrar. Till och med syster som inte är lika förtjust i fjädrar som jag blev lite små kär i dem ♥

H&M Vår



Det är inte bara mellandagsreor, utan nu har även H&M fått in ganska mycket vårnyheter och ovan kan ni se mina favoriter. Har ni spannat in vårnyheterna? Och hittade ni något ni gillade?

Julklapparna



Måste ha varit riktigt, riktigt snäll i år eller så har jag helt enkelt världens snällaste familj. Fick så mycket fina julklappar ♥

Stövletter
Bh & Trosor
Linne
Bakbok, Lyxiga cupcakes & läckra kakor
Vampire diaries säsong 1 & 2
Harry Potter
2 skärp
Glasskål från Ittala
Pastaslev och sked
Silver ringar
Dumle pepparkaka
Tofflor
Fejkskinnbyxor
Ljuslykta

Hockey

Har jag varit iväg hela dagen, tittade när en kompis spelade hockey på Hovet och sen senare på kvällen tog vi en liten snabb runda på stan. Härligt att vara ledig! Imorgon blir det fika med en klasskompis och sen är jag bjuden på middag hos min gudson med familj, mys.

Mellandagsrea



1, 2 & 6 Nelly, 3, 4, 7 & 9 Asos, 5 & 8 Topshop.

Mellandagsrean är i full gång, vissa tjuvstartade innan jul och andra på julafton. Det finns en hel del fint och klicka hem i webshoparna. Själv brukar jag tycka om att shoppa smycken och underkläder på rean och givetvis kläder när jag hittar någon riktig godbit. Ovan kan ni se några godbitar som jag gillar från Nellys, Asos och Topshops reor.

Min Julafton



Hade en sån mysig dag igår hemma med familjen. Massor av god mat, godis, Kalle Anka, ljus, paket, julmusik, mys, Karl Bertil, kramar. Ja en riktigt härlig och mysig dag samt kväll. Så tack min underbara familj, älskar er ♥
Hoppas att ni också hade en riktigt mysig julafton.

Julaftonens klädval


I år matchade jag julgranen och körde på grönt istället för rött och till klänningen hade jag mitt fina snöflingehalsband. Senare ska jag lägga upp lite bilder från min julafton och även mina fina paket om ni vill se? Jag måste ha varit riktigt snäll i år, för nu behöver jag inga paket på ett år.

Merry Christmas


GOD JUL!
Hoppas att ni får en riktigt mysig julafton

Julklapparna



Så här blev årets inslagning av julklapparna. Mycket rött, lite gammaldags, rosetter och lack. Nu vankas snart uppesittar kväll med lite gotti gott och mys.

Taggar


Det var länge sen jag använde diadem. I 1:an på gymnasiet tror jag att jag hade diadem nästan varje dag, så jag har ju en liten samling. Nu flera år senare fastnade jag för de här diadement från Topshop, lite tuffare och inte så sött som de brukar vara med diadem.

Dan före...



Igår kväll hade jag klappinslagningsverkstad. Fin fina paket blev det och jag kan berätta att paketet går i rött i år. Visar er paketen senare ikväll. Idag ska pysslas och pyntas med det sista, tänk att det är julafton imorgon!

Happiness

Bild: Jag

LYCKLIG! Ja jag är så himla glad, lycklig och stolt över mig själv. Mest stolt kanske. Nu undrar ni ju så klart varför, jo för att jag har klarat min uppsats, uppsatsen som jag fasade för inför att jag började plugga. Men nu är det klart, överstökat och ja då får man vara STOLT över sig själv.

Flower


Smyckesföretaget EverSilver har designat dessa underbara armband kallade Flower till förmån för Childhood. Armbanden kostar 850kr och av dem kommer 100kr att gå till Childhoodsarbete för barn. Jag gillar verkligen det orangea och skulle inte tacka nej till det. Vilken färg är eran favorit? Och vad tycker ni om armbanden?
Läs mer här

Julledighet


Äntligen jullov! Så himla härligt och välbehövligt. Det är även mitt sista jullov, är nu är det inte långt kvar till examen. Efter skolan köpte jag med fika och åkte till systers jobb och fikade med henne. Nu ska jag bara ta det lungt och njuta av lite ledighet. Skönt!

Paljettdrömmar





Bilder: Weheartit

Jag får inte nog av paljetter, finns så mycket härliga bilder med glittrande paljetter som får mig att vilja bära paljetter varje dag! Tycker det är fantastiskt fint när man klär ner det till vardags, åh vilka paljettdrömmar jag har!

Bags


Älskar min väska från Romwe och har ett tag titta på samma modell fast i lite ny tappning som Romwe fått in. Gillar den första, hur de ljusa bryter emot de mörka, samtidigt som den andra ser så mysig och så snygg ut! Vilken är eran favorit?

Silvernails



Målade naglarna silvriga igår, var ett tag sen och vet inte varför jag inte använt det på ett tag för hur snyggt är det inte? Nä nu ska jag göra mig i ordning, idag blir det en dag på stan med en vän, julskylltning och gamla stan väntar. Hoppas att ni får en mysig tisdag.

Snow



Julveckan inleds med lite mer julstämmning av snön som nu ligger där ute på marken. Det har snöat nästan hela dagen också, men vi får väl se om den ligger kvar till på lördag...

Julgodiset



Här är julgodiset som vi bakade igår jag och syster. Det blev Lakritskola doppade choklad och flingsalt, Cornflakes krisp med cocos, Knäck (både med och utan mandel), Bounty och Päronfudge. Mm... massor av gott som jag bara vill äta NU!

Perfekta paljetter





Den här paljettkjolen från Melba är så himla snygg! Älsakr matchningen på nederasta bilden, mönstrat fransar och sen paljetterna. Snyggare och mer jag än så blir det nog inte. Love!

Julgodisverksad hela dagen



Riktig julgodisverkstad hemma idag och vi håller fortfarande på. Mycket gotti gott blir det, men det är ju så det ska vara till jul eller hur? Nä nu måste jag fortsätta i köket, så imorgon ska jag visa er alla sorter och berätta vad vi gjort.

Julgodisbakardagen



Idag är det äntligen dags för min och systers julgodisbakardag. Ingredienser inköpta, recept framtagna, nu ska jag bara träna sen lär resten av dagen bestå av godisbak, mums!
Hoppas att ni får en fin söndag

Me x2


Lilla jag idag, nu sticker jag iväg med syster för sista julklappsshoppingen. Lär ju vara hur mycket folk som helst, men det är väl bara att ta det lungt, andas och få det överstökat.

Nicki

systers



Måste bara visa systers nya skor, de kommer från Zara. Hur snygga är de inte? Ibland är det synd att vi inte har samma storlek...

Tre



Dagens små detaljer, Klocka second hand, Silverarmband med stjärna Gina Tricot, Orangetarmband SOS Barnbyar.

Lovely


Bilder: tumblr

Det  är så härligt att sitta och spanna på massor av underbara bilder, bilder som verkligen inspirerar, nästan som man blir lite små förälskade i. Bra start på fredagen, oh yes!

X-mas cards



Som vanligt har jag pysslat ihop lite julkort även i år, ovan kan ni se några av dem. Gjorde även några med lilla voven i sin tomtedräkt, fast de glömde jag självklart bort att fota.

MINT


Snygga halsband och armband från MINT, finns hos Nelly. Gillar enkelheten och att armbanden kommer med ett sött kort där det står: " Make a wish and put on your jewelry. When it comes off, your wish will come true." Fint att ge bort till någon eller köpa ett till sig själv.

Vit julgran



Det är inte bara jag som är pysslig i familjen, tror jag har smittat av mig lite på syster. Hon har nämligen pysslat ihop den här vita pinnjulgranen (eller vad man ska kalla den?). Fin eller hur?

Girl with the dragon tattoo


Idag släpps H&Ms kollektion, Girl with the dragon tattoo. Finns en del snyggt, bland annat skinnbyxorna, skinnjackan i vinrött, den vinrödakoftan. Men det blir ändå inga klick, shoppar ni något?

Lilla julgranen



Har satt upp min lilla julgran, ger lite juligkänsla och härligt mysljus! Åh vad jag känner att den här julen kommer bli mysi mys, längtar som bara den efter lite julledighet.

Wonderful bracelets


Skulle inte tacka nej till ett ända av dessa fantastiska armband. Kan inte ens bestämma vilket jag gillar mest. Armbandsperfektion helt enkelt! Ni hittar de hos asos.

Lucia 13 december



Lucia, 13 december. Är uppe tidigt som säkert många andra där ute, dock inte för något mysigt luciatåg utan för seminarium i skolan. Men ikväll får det bli lite lussemys med lussebullar och pepparkakor. Hoppas att ni får en mysig lucia

H&M i februari


Hur fina är inte de här halsbanden då som ska komma in på H&M i februari. Gillar det första mest, härlig färg och de genomskinliga plattorna. Åh vad jag vill ha vår!

Red, blue, gold and spikes



Gillar de här fantastiska halsbandet från Forever21. Snyggt till helsvart, sådär enkelt med halsbandet som sticker ut. Ser det framför mig!

Mys söndag


Haft en supermusig dag. Promenerade från Slussen till julmarknaden i Gamla stan, vidare till Kungsträdgårdens julmarknad och sist Sergels torg. Riktig julstämnng fick jag, trots att det inte är någon snö. Funderar på om jag ska sätta upp min lilla julgran också... Efter allt promenerande och tittande åkte vi hem till Antonia i Skrapan och vad fick vi se? Jo månen gå upp bakom Skansen, jelt otroligt stor och blodapelsinröd. Ja ni ser ju lite på min mobilbild. Hur häftigt och magiskt som helst!


Små detaljer från idag




Små detaljer

Julmarknad


Bild: från julmaknaden föra året i gamla stan.

Idag blir det julmarkand med Antonia, supermys! Det har ju blivit lite av vår tardition att gå på någon julmarknad varje år, för i år är det tredje året. Riktigt mysigt sätt att starta denna söndag och tredje advent, även ett perfekt avslut på veckan.

Nicki

Skokärlek


Som jag har letat efter de perfekta svarta pumpsen. Vill inte att de ska vara för höga, inte för låga, inget fusk skinn/mocka. Nu tror jag att jag äntligen har hittat ett par, de ser i alla fall perfekta ut på bilderna. 11 cm klack , från Zara. Måste åka förbi en Zara butik och spanna om de finns i affär. Jag är förälskad!

Snöflingor



Nu när det är december och julmånad plockade jag fram mina snöflingesmycken. Älskar snöflingor, kanske lite konstigt då jag inte är någon speciellt snö älskare. Men har alltid gillat formen, att ingen snöflinga ser lika dan ut, unika. Så idag fick halsbandet åka på, bäst att passa på medans det är vintermånad.

Kyligare temperaturer

Usch stora flingor av snö faller från himmelen, dat hade ju varit rätt fint om den la sig men nu blir det bara blötsnö. Eftersom det är lite kallare nu så letade jag fram mitt panband igår. Snyggt och så värmer de öronen skönt. 


Friendship bracelets

Har knytit ihop mig ett nytt vänskapsarmband som de så fint heter. Den här gången ett helt i silver (är i en riktigt silverperiod). Har dock varit sugen på att hitta någon guide hur man gör mönster och hittade en superbra sida, friendship-bracelets, med massor av olika mönster med olika svårighetsgrader. Så nu måste jag fixa lite trådar i fina färger, sen är det bara börja testa sig fram.


♥ ♥ ♥



Igår hade jag min mardrömsdag, eller dagen jag varit så nervös över, jag la fram min uppsats. Det gick som tur var rätt bra och när jag spanade in systers twitter mötes jag av detta. Hur söt är inte min lillasyster? ♥ Love you

TRÖTT


Vad trött jag är nu, kan jag gå och lägga mig kl 18? Dagen tog verkligen alla mina krafter och nervositetn gjorde sitt. Nu känner jag mig helt död och tror jag kommer sova gott nu när det värsta är över. Imorgon blir det förbereda det sista inför opponeringen på fredag när jag ska vara opponent. Snart helg, det längtar vi till eller hur?


Bone and tassel




Den här väskan har jag varit förälskad i ända sedan jag såg den någon gång i våras. Den helt perfekta fransväskan om ni frågar mig. Nu finns den att klicka hem hos KyssJohanna, synd bara att den är så dyr...

hope for the best an expecting the worst


Idag blir det en lååång dag i skolan. Tänkte gå på en hel del opponeringar och så är ju min egen idag (help!), känner mig riktigt nervös, men nu kör vi! Hoppas att ni får en riktigt, riktigt bra onsdag.

Nicki

Hårringen


Bild: Sanna Tranlöv

Längtar, längtar till dessa tofsar kommer in på Nelly Trend. Har letat som en galning efter en ring i lagom storlek och tjocklek men utan resultat. Så när de här kommer in vill jag ha både en i silver och en i guld.

Nicki

Första snön



Igår kväll kom första snön och idag på morgon promenaden med hunden låg det lite, lite snö kvar. Känns faktiskt lite mer juligt, även fast det bara är lite vitt. Nu ska jag sätta fart med uppsatsläsandet och förbereda mig inför opponeringen imorgon.

Nicki

SPIKE


För alla er som var sugna på, men aldrig fick tag på Jeffrey Champbells Spike så finns de nu att klicka hem hos Nelly. Jag tycker de är grymt snygga och skulle inte tacka nej till ett par, tyvärr så håller inte plånboken med...
Här finns de, men skynda för de lär ta slyt snabbt!

Nicki

Julklappar


Klockor, Svart väska, Skor, Linne, Clutch, Missoni Badlakan, Skärp.

Nu närmar vi oss jul, så slänger upp en lite önskelista på saker jag önskar mig.

Nicki

Skydd, cover, protection



Telefonen har fått en liten julklapp. Har länge tittat på snygga skydd, men inte hitta något som kännts helt rätt. Så när jag fick syn på detta blev det ett klick. Inte bästa bilden och inte lätaste att fota för att visa hur de ser ut. Men jag gillar det som bara den. Klickade hem det HÄR

Nicki

julgodistankar


Brända mandlarna från förra året

Har börjat findera lute över årets julgodis. Jag och syster har ju en dag varje år som vi gör massor av julgodis, så mysigt och gott! Nu har jag börjat klura lite på vad jag ska hitta på och göra i år. Har ni några fröslag på gott julgodis som ni kanske brukar göra?

Nicki

Paljettkjolen



Den här kjolen skulle inte sitta helt fel ikväll. Har tittat på den förut blans Vilas bilder och nu finns den att klicka hem hos Nelly, här. Visst är den underbar?

Nicki

Fredagen


Igår blev en riktigt trevlig kväll middag på TGI Fridays med underbara kurskamrater. Skönt att kunna koppla av lite från uppsatsen, även fast det blev en del prata om den också.

Nicki

Just because I want my friends To think I'm dynamite



Lekte lite i PhotoBooth innan det var dags att sätta sig på bussen. Nu blir det middag och drinkar med ett helt gäng från skolan, firandes att uppsatsen är inlämnad. Hoppas att ni får en underbar fredags kväll!

Marc By Marc Jacobs



Har ju varit sugen på en Michael Kors klocka ett tag, men nu har jag spanat in den här istället från Marc By Marc Jacobs. Så jag är nog mer sugen på denna. Like! Finns hos Shopbop.

Nicki

trousers


Igår fyllde H&M på med lite nytt, kändes lite mer vårigt. Gillade byxorna för 199kr (har de oranga) och skulle vilja ha ett par svarta och de ljusa beiga.

Nicki

DIY Ankel cuffs



Här kommer det, det som jag pysslade med igår. Som en av er gissade så blev det ankle cuffs. Snygga till både baraben och till svarta strumpbyxor nu när det är kallt ute. Fick inspirationen härifrån, men valde att göra lite annorlunda med hur man sätter fast dem. Skulle vilja ha ett par i silver med, men då måste jag införskaffa silverkartong.
Vad tycker ni?

Nicki

1 december



Så var vi inne i december, inte långt kvar till lite julledigt så bara kämpa på sista tiden. Ikväll måste jag komma ihåg och se julkalendern, hoppas att den är bra i år. Måste i alla fall se första och sista avsnittet, det är lite av en tradition. Tittar ni på julkalendern?

Nicki

RSS 2.0