jaha å så skulle man packa.



Jag hatar att packa, det är helt omöjligt för mig att packa och framför allt packa lite. Man vet ju aldrig vad man kommer att behöva och hur vädret kommer vara. Men nog om de. I dag efter skolan tog jag en sväng till gymmet med mamma, efter det så bestämde jag mig för att akut ringa syster och titta om hon hade någon tid til mig för min utväxt behövdes fixas och håret topas. Som tur är hade världens bästa syster tid för mig så nu är mitt hår åter i underbart nytt skick!

Nicki

Last day




Idag är det sista dagen i skolan för den här veckan och det är föreläsning på schemat. Imorgon blir det jobb och efter jobbet bär det av till Småland och släkten. Måste packa, men jag är verkligen sämst på det, blir alltid för mycket (fast då har man ju valmöjligheter ;)).

♥Nicki

around my finger



Dagens smycken är ett flätat armband (gamlat från Indiska) och ett Norrlandsarmband (Pajala marknad) och sen är väldigt gamal ring som jag tror är från H&M.

Nicki

Bianco halsband


Bianco

Såg de här snygga halsbandet inne på Biancos hemsida, kostar 100kr och finns även i grått. Tycker de va riktigt snyggt.

Nicki

Nystart

När man har kursstart på måndag och eftersom det är första dagen på veckan så känns det alltid som en sorts nystart, lite nya krafter, nya tag. Det värsta var bara att vi hade introduktionen kl 15 och skulle ha hållit på till 18, men kursansvarig var snäll och släppte oss vid 17. Nu har jag i alla fall landat hemma och hunnit ätit middag. Imorgon är det seminarium på schemat. Tror att den här kursen kommer att bli riktigt rolig och framför allt intressant.

Nicki

Mars 28, 2010



Idag blev det svart från top till tå så för att bryta av det svarta lite fick mitt egengjorde turkosa halsband åka på + mitt ormarmband i guld.

Nicki

Sommrigt


Bild: Frida Fahrman

Såg hos Therez att det underbara halsbandet från Indiska ska finnas i butik nu! Har tittat efter det sen jag såg det på Fridas blogg i Januari och nu finns det alltså för 129kr. Men eftersom jag inte får köpa något nu innan jag fyller år så kan jag ju önska mig det och hoppas att det ligger i ett paket!

Nicki

Erickson Beamon


Net-a-porter

Broscher har börjat synas allt mer igen. När jag gick i gymmnasiet hade jag massor av broscher, bland annat en fin spindel. Idag såg jag i alla fall dessa från Erickson Beamon hos net-a-porter. De är självklar dyra, men riktigt snygga och kanske kan man hitta något liknande second hand.

Nicki

Blått är flott




Nu har jag äntligen pysslat ihop ett nytt smycke. Det fick bli ett armband med blåapärlor och sen med en guldring och guldlås. Tycker att de blev riktigt snyggt och älskar den blåfärgen tillsammans med guldet.
Vad tycker ni?

Nicki

earth hour



Idag eller ikväll är det dags för årets earth hour mellan kl. 20.30-21-30. Jag kommer delta, kanske tända lite ljusa och spela något roligt spel och bara umgås! Blir nästan som när man var liten och det blev strömavbrott, mysigt.
Kommer ni att delta?

Nicki

I love colour



det var länge sen jag visade dagens smycken. Idag sitter i alla fall den underbara ringen från Glitter på mitt finger och Ett armband från föra sommaren från Gina tricot.

Nicki

Bikinitävling



Nu har jag också designat en bikini i Nellys tävling och så här skulle mina bikin se ut. Min favorit modell och så vill jag ha en härlig turkosgrönfärg som känns snygg till solbränan!
Om du gillar min bikini så kan du rösta här.

Nicki

Våffeldagen



Eftersom det är våffeldagen i dag så fick de blev våfflor till middag. Så jag gjorde smet och gräddade våfflor till hela familjen. Riktigt goda tycker jag att de blev, hemmagjorda frasvåfflor är godast!

Nicki

Världens bästa syster dag



Idag har jag haft en fantastikt rolig dag med syster. Vi började med att åka in till stan kl. 8. Väl där gick vi på Hanky Panky utförsäljning, fick med mig hem 4 stycken och är riktigt nöjd! Sen vandrade vi runt lite i stan, tittade H&M´s garden collection släpp, men de va så hysteriskt och alla små storlekar slut. Men de gjorde inget då jag redan fått tag på klänningen som jag ville ha och syster i de hon skulle ha. Senare blev det i alla fall lunch på Pizza Hut och de var riktigt gott och länge sen. Tack för en underbar dag, älskar dig mest av allt lillstrumpan!

Nicki

Festival



Såg hos Elin Kling att H&M ska släppa en festiva kollektion, var inne hos Glamour och tittade på bilderna och det fanns mycket snyggt enligt min mening! Kollektionen ska släppas i maj och 25% av intäkterna kommer att gå till Hiv-organisationer. H&M är riktigt farligt i vår!
Halsbandte måste jag bara ha och sandalerna!♥

Nicki

Nu är opponeringen klar och tentan inlämna...

foto0396 (MMS)

Nu är opponeringen klar och tentan inlämnad. Nu tar jag helg!


Systers garden



Idag fick syster hem paket från H&M och det var hennes efterlängtade röd klänning från Garden collection och en kjol från samma collection. Måste säga att jag blev riktigt förtjust i kjolen som hon passade utmärkt i. Hon älskade klänningen och den passade väldigt bra på henne som är brunett, tror dock inte den skulle vara lika snygg på mig.

Nicki

Mars, 23


Min otroligt roliga litteratur!

God morgon! Nu har jag ätit frukost och sak sätta mig och skriva det sista på tentan, sen ska jag förberdea lite inför opponeringen imorgon. Känner mig hur nervös som helst över redovisningen, men lite nervositet är ju alltid bra (säger vi). Nä nu är det bäst att jag börjar, hoppas att ni får en härlig tisdag.

Nicki

Födelsedagsplaner?


Förra årets tårta

Under påsken är typ alla bortresta, det är alltså ingen bra tid att fylla år. Och nu har familjen blivit nerbjudna till småland, kanske skulle vara en bra ide att fira födelsedagen där ner? Var ju nere föra påsken och det var rätt mysigt. Sådär lite lantligt, barnen i bullerbyn känsla i lilla vimmerby. Men men vi får se, det tåls i alla fall att tänkas på.

Nicki

Stora örhängen





Topshop

Just nu gillar jag stora örhängen, hittade dessa på topshops hemsida och kan säga att jag älskar alla! Hur snygga som helst. Skulle jag välja ett par så skulle det i så fall vara de sista eller kanske de ovanför.
Men nu ska jag fortsätta med tentan.

Nicki

Söndag, måndag, tisdag, onsdag

Idag har jag haft en "duktigdag" har varit på gymmet imorse och sen har jag skrivet på tentan. Ska fortsätta med den imorgon och på tisdag, sen på onsdag är det redovisning/opponering av arbetet. Kanske inte så rolig söndag, men nu efter känns det riktigt bra! Har skrivit sammanlagt 5-6sidor och tentan ska vara på 8-9 sidor så det är ganska bra början! Kanske hinner jag klart imorgon om jag fortsätter i den här takten!

Nicki

Smyckesträd i silver



Igår hittade syster de här snygga smyckesträdet inne på Åhlens, 229kr tror jag att det kosta. Riktigt snyggt, ett sådant skulle jag vilja ha! Och det bästa är att längst ner är det som en liten skål där man kan lägga ringar eller små örhängen.

Nicki

Mars 20




Struntade i att fortsätta med tentan idag och följde iställer med syster till Forum där de har mode och skönhetsdagar. Vi fick en goodibag, tittade på Frida Fahrmans modevisning hon satt ihop och så var Dolf Lundgren där. Rätt roligt och skönt att även komma ut i det underbara soliga vädret!

Nicki

vitkladdkaka


Ikväll blev det lite kaka, fick en bakryck och slängde ihop en vitkladdkaka. Såg receptet på blogg.se första sida för nån vecka sen och blev sugen på att pröva. Den blev faktiskt riktigt god!

Nicki

Mars 19, 2010


Lite inspiration, från asos.

Jag skulle vilja pyssla ihop några snygga armband eller halsband, skulle i och för sig behöva köpa lite nytt material då. Men det är ju inte så svårt, det är bara att min tid inte riktigt tillåter pyssel just nu. Måste nämligen skriva på tentan som ska in nästa vecka (8-9sidor vete katten om jag får ihop de), så det är vad jag kommer lägga all min tid på just nu. Men förhoppningsvis så har jag pyssellusten kvar om en vecka och då borde jag ha lite tid över.

Nicki

Färgberoende


99kr.

De här armbanden från KappAhl tyckte jag var lite härliga. Är så himla snyggt med färg, har fått nån mani på starka färger, turkost, rosa, orange, gult osv. Det skulle dock vara rätt lätt att fixa själv, men roligt med lite inspiration.

Nicki

Du är så snygg!



Igår kväll hämtade jag och mamma ut paket från H&M och i låg min underbara klänning! Den är helt underbar på och man känner sig så fiiin! Nu vill jag bara ha värme, bruna bränd kropp och klänningen på!

Nicki

Wednesday 17 mars



Onsdag morgon, tiden går riktigt snabbt när man är ute på vfu. Bara tre dagar kvar (om man räknar med idag) sen är det helg igen. När jag kommer hem idag tänkte jag att jag ska börja med tentan, så jag slipper stressa med den på måndag, tisdag nästa vecka. Och imorgon ska jag ha matte spel i halvklass, det ska bli kul. Hoppas att ni får en bra onsdag.

Nicki

Färgglada halsband




Forever21 har alltid snygga och billiga smycken, dock så tillkommer ju ofta tull när man beställer till Sverige. Just nu är i alla fall dessa två halsband mina favoriter och som sagt är det färg som gäller på smyckena för min del.

Nicki

Love at first sight




Så det var denna jag inte kunde låta bli! En helt underbar ring i guld och turkost, den är perfekt! Stor och i rätt färger. I'm in love! 129kr kostade den från Glitter!

Nicki

Kunde inte låta bli..



I lördags köpte jag en liten sak inne på Glitter, kan ni gissa vad de kan vara? Titta in i eftermiddag igen, när jag kommit hem från vfu:n så får ni se vad jag inte kunde hålla fingrarna ifrån! Nu måste jag till bussen, hoppas på att första dagen på vfu:n kommer vara lika rolig som sist!

Nicki

Söndag är dagen innan en ny skolvecka

och inte vilken skolvecka som helst utan en vecka i årskurs 3. Jag ska nämligen ut på vfu igen, ska bli riktigt roligt att få komma tillbaka. Nästan så att jag längtar till imorgon, även fast jag tycker helgerna går läskigt snabbt nu för tiden! Och lite nervös är jag nog också, men de beror nog mest på att det är så kort tid efter att skriva ihop tentan och förbereda inför opponeringen. Nu ska jag i alla fall njuta det sista utav söndagskvällen, kanske blir det en film om jag inte somnar i soffan då!

Nicki

Önskekollaget


Skor Topshop, böcker Bokus.

Det är inte så jättelångt kvar till jag fyller år, 3 veckor. Och jag vet att syster vill ha lite tips på vad jag önskar mig, så för hennes skull -ett litet kollage! Kanske kan även ni andra inspireras eller hitta något som ni gillar.

Böcker: Jeanette Lindblad "En tillräckligt vacker dag för att dö", Marian Keys "This charming man",  James Patterson "Mary Mary".

Nicki

igår

Förlåt att jag inte uppdaterade mer igår, var nämligen iväg till forum först på dagen och sen skulle jag följa med mamma till ica för att handla lite. Sen på ica möte jag upp S som jag skulle hem till och äta middag hos, vi handlade middag och sen åkte jag med henne hem. Så där av ingen uppdatering. Hade i alla fall en trevlig kväll med middag, vin, drinkar, melodifestivalfinal och NHL spel. Tror dock inte att jag är så på på det längre, men det var roligt.
Så tack S för en jätte trevlig och rolig kväll♥

Nicki

Statement necklace



Syster fyllde ju år föra helgen och självklart fick hon ett smycke av mig, det finns ju så många snygga. Jag hittade i alla fall detta halsbans på ebay (från Primark) som jag lyckades buda hem. Tycker de är riktigt snyggt och det passar henne perfekt, som handen i handsken, haha.

Nicki

like a ocean




asos

Titta vilket underbart halsband från asos och det kostar bara 148kr! Tror de skulle vara jättefint till sommaren! Kanske något för önskelistan?

Nicki

Good morning friday



Fredag, fredag. Blir helt lost på dagarna när man inte är i skolan. Igår började jag på tentan och det gick faktiskt rätt bra. Idag ska jag snart iväg och jobba lite och efter det blir det en sväng till gymmet. Kvällen blir lugn, men det känns skönt, kanske sommnar i soffan som jag gjort senaste tiden, hahaa. Nä nu ska jag iväg och ni får ha en toppen fredag!

Nicki

H&M smycken



Det fanns flera snygga smycken bland nyheterna hos H&M också. Gillar fotlänken med färgade pärlor, de långa örhängena i den guldaktiga färgen.

Nicki

LOVE



Satt precis och spannade in H&M.s hemsida och nyheterna som kommit upp. Jag vet att delar av The Garden collection finns i butik nu, men jag trodde att det var mest toppar och små grejer som skulle släpas nu och sen nästa vecka skulle allt komma ut på weben och sen den 25 mars skulle storsläppet vara u butikerna. Så gissa om jag blev försvånad när jag fick se min favorit i collectionen på nätet, var bara tvungen att klicka hem dem! det bästa? den kostar bara 199kr!

Nicki

Habegär till tusen



Såg det här armbandet i Therez:es blogg igår och jag dog lite. Hur snyggt som helst! Det kommer från littmarck och kostar 819kr! Jag vill ha, habegär till tusen! Så snyggt.

Nicki

jobb och vårväder



Det gick bra att jobba idag, men nu är jag helt slut, speciellt i huvudet. Men det var underbart skönt att vara ute med alla barnen, älskar vårsolen! Nu när solen är framme känner jag att jag får ny energi och går ständigt runt med ett leende. Nu ska bara snön försvinna, åh vad jag älskar våren!

Nicki

Helgen i bilder


Syster

Mer Cupcakes

Jag och Chloé

Ska snart iväg och jobba, allt känns rätt häktiskt i mitt liv just nu. Skola, plugga och så lova jag att jobba. Skulle behöva komma bort från vardagen, bara några dagar. Tänka på annat, även fast det känns skönt att håla sig sysselsatt så att tankarna inte ska hinna ifatt. Låter ju lite luddigt, men just nu har jag så mycket tankar i huvudet.. Bjuder på lite bilder från helgens kalas, så har ni något att titta på under dagen!

Nicki

Födelsedag nr.2



Idag är det pappa som fyller år! Grattis♥
Idag blir det alltså kalas igen, men kl.14 börjar jag skolan och går till 17, vilken tid va? Så vi firar ikväll när alla är hemma. För att få tiden att gå så ska jag gå ner till gymmet (måste ju träna bort all fika, haha). Hoppas att ni får en bra start på veckan.

Nicki

Shoppinpåse?



Här är systers packet, eller påse! I den fanns i alla fall massor av fina inslagna packet i ljusrosa. Själv är jag riktigt nöjd med påsen som jag fixat till och jag hoppas att hon även blir glad för innehållet i den!

Nicki

Grattis världen sötaste syster


Idag blir lillasyster 20 år, usch vad åren går fort! Nu får du ju gå på systemet och är inte längre tonåring, välkommen in i vuxenvärlden! Du är den bästa syster man kan ha, även fast du kan vara ilsk och arg på mig så har vi samtidigt så himla roligt tillsammans. Du är så mycket mer än en syster, en vän som alltid kommer att finnas där vad som en händer. Jag kommer alltid att finnas i ditt liv och jag är stolt över att vara din stora syster. Älskar dig världens bästa etriga, lilla my Emma! Hoppas att du får en fantastisk födelsedag!

Nicki

Små bekymmer

Är så trött på allt i vardagen just nu, vill bara röra om lite, göra något oväntat. Åka bort, kanske kanske inte. Vi får se hur det blir..

Nicki

Lindex har en del snygga..


Supersnyggt armband

Silvriga nitringar

Tukost armband

Halsband

smycken just nu. Dessa såg jag idag när jag var iväg och spanade runt lite i affärena. Favoriten är det första armbandet som var mycket snyggare i verkligheten.

Lördagsplaner

Snart ska jag åka till Sickla för att titta lite, kanske hittar något roligt. Annars så ska jag baka lite tills imorgon då vi ska fira syster som blir 20! Heregud vad åren går fort.. Sen måste jag slå in paket, så jag har lite att göra idag men det bli kul. Kan visa systers paket imorgon när hon fyller år så får ni se vad fint jag ska göra (nyfiken nu emma?).

Nicki

Bf-middag


Foto: från tidigare idag.

Ikväll är det middag med Bf-tjejerna, ska bli så himla roligt och mysigt att träffa alla igen. Men nu måste jag byta tröja och sen springa till bussen. Hoppas att ni får en mysig fredagskväll.

Nicki

update: Tack för en jätte trevlig kväll och nu måste vi försöka göra det här oftare! Och lite otur med trisslotterna men ni får skylla det på mig ;)

Två halsband



Idag bar jag dessa två halsband, det svarta med cirkeln har jag gjort själv och det andra är från ebay.

♥Nicki

Torsdag 4 mars


Torsdag idag men min hjärna går och tror att det är fredag, kommer bli hemskt imorgon när jag säkert kommer tror att det är lördag. Försöker i alla fall intala mig själv att det är torsdag men hjärnan verkar glömma det lika fort. Idag ska jag i alla fall på föreläsning mellan 13-16.

Nicki

Barnsligt roligt



Eftersom jag är lite ledig idag, eller ledig och ledig. Jag tar mig lite ledigt från läsande och skrivande. Så tänkte jag sätta mig och titta på Disneys Alice i underlandet, blev lite sugen på att se den efter att jag bloggat om smyckena. Så nu har jag letat fram min gamla vhs film.

Nicki

Alice in Wonderland



Idag har den premiär Alice in Wonderland. Måste gå och se den Tim Burton producerade versionen, tror att den är hur bra som helst och fantastiskt gjord! Disney Couture har även tagit till sig filmen och gjort massor av fantastiska Alice in wonderland smycken. Dessa hittade jag hos asos, tycker att de är lite roliga och får mig att tänka på när man var liten och satt och tittade på Disneys version. Tänk vilka fantastiska smycken som man kan göra!

Nicki

Snäckor




Såg det här halsbandet i den lilla reklamtidningen som jag fick hem från H&M, spanade in på hemsidan och där fanns det också, 59,50 kostar det. Tycker att det var rätt sött och sommrigt. Får mig att tänka på varma dagar vid havet.

Nicki

619 Vintage Mint


Fick låna systers nya naglack igår från Isadora. Fortsätter med våriga färger på naglarna, kanske kommer våren snabbare då? hihi. Men visst är det en härlig färg, lite som Essie´s min apple candy, lite grönare (varmare) i fägen bara. Men jag gillart!
Tack för lånet!

Nicki

Måndag den 1 Mars

Så var det måndag, ny vecka och för en del av er vecka 9 som innebär sprotlov! Tyvärr så har vi inget lov på högskolan, skulle annars vara välbehövligt men det är bara att kämpa på. Den här veckan är det mcyket på schemat, ska bland annat förutom föreläsningar och seminarium skriva ett PM och fixa det sista till helgen då syster fyller år (och pappa på måndag nästa vecka). Hoppas att ni får en bra start på er vecka och juste det är mars!

Nicki

RSS 2.0