Gold



Systers fina halsband från H&M, är också lite sugen på ett. Har ju mitt silvriga smala, men det skulle vara roligt att variera med ett bredare i guld.

Nicki

Patron



God morgon på er! Idag fick jag lite sovmorgon, men ska snart bege mig till skolan för grupparbete. Det är fullt upp i skolan och massor att ta in, så på kvällarna är jag helt slut.

Såg att Bik Bok har ett snyggt patron halsband för 79kr, riktigt bra pris till skillnad från alla andra som kostar flera hundralappar mer.

Nicki

Bik Bok fall collection 2011


Gillar de här bilderna från Bik Boks fall collection, härliga bilder på stranden, New York och Brooklyn bridge. En svart/vit randig tröja, spetstoppen med öppenrygg  och spetströjan skulle inte sitta fel i höstgarderoben.

Nicki

Black or white?



Fastnade för den här snygga blusen hos Gina Tricot, kan bara inte bestämma om jag tycker bäst om den svarta eller den vita. Vilken tycker ni?

Nicki

knitting



Fick ett sånt sug efter att sticka igen, de va ju flera år sen jag gjorde det. Eller i alla fall 2 år kanske. Införskaffade mig i alla fall lite garn och nu är jag igång igen, kommer sitta som en liten tant framför tv:n om kvällarna!

Nicki

Time for school



Dags för skolstart igen, sista terminen vilket ska vli otroligt skönt men ändå lite nervöst inför uppsatsen och allt. Skolväskan är packade med block, pennor, litteratur och studiemanual, redo med andra ord.

Nicki

the look



Dagen små detaljer, donutsknut och halsband.

Nicki

höstiga vindar

Favoriter hos Forever21 just nu, lite höstinspirerat men ändå färg, helt i min smak.


Idag känns det verkligen som söndag, innan har jag ju inte behövt bry mig om vilken dag det är men imorgon drar skolan igång igen och jag vet inte riktigt om jag är redo... Så idag är det lika bra att passa på att njuta av ledigheten och ikväll dags att paka block, pennor, kursmanual och litteratur.

Nicki

sunny saturday



Haft en riktigt härlig dag med Antonia, vi fikade hemme hos henne, kikade in Bondensmarknad, promenerade längst vattnet och satt oss och prata i solen. En riktigt härlig dag i underbara Stockholm med härligt sällskap och visst har hon en riktigt härlig utsikt från sin lägenhet?

Nicki

A|Wear Paisley Cape Top




Denna lördagsmorgon startade jag med att titta runt lite hos asos, det var riktigt länge sen och bland nyheterna hittade jag den underbara paisley toppen och denna underbart fina mönstrade kjolen. Kjolen var dessutom riktigt billig 190kr och kommer från Vero Moda, ska nog titta på den i butik.

Idag ska jag möta en kompis som jag inte sett på hur länge som helst, så de ska bli riktigt kul. Får se vad vi hittar på. Hoppas att ni får en fin lördag!

Nicki

Chocolate swirl cheesecake



Har haft en riktigt toppendag idag med flera av mina härliga goa vänner, tack bästa ni! När jag väl kom hem igen väntade middag och en chokladcheesecake som jag slängde ihop sent igår kväll. Den var god men inte den godaste cheesecake jag har ätit, inget slår New York blueberry cheesecaken. Men det är alltid roligt att baka något nytt, vi får se vad jag ska slänga ihop nästa gång...

Nicki

Missoni for Target


Läste på DV att Missoni har gjort en kollektion för Target som ska finnas tillgänglig i deras butiker och online från den 13 september fram till den 20. Synd att jag inte är i närheten av en butik för detta är något som jag skulle vilja spana in, gillar bland annat kimonon till höger och ballerinaskorna är ju för fina. Sen ska de även finnas accesoarer, inredning, barn & Herr. Vill du se lite mer av dam kollektionen spana in här och för att se hela kollektionen här.


God morgon fredag, snart är det helg för er som börjat skolan eller arbeter, själv ska jag äta lite frukost och sen ska jag möta upp några kompisar för en fika och massa prat. Hoppas att ni får en fin fredag!

Nicki

metallic dress



Här är den sista klänningen som jag fyndade på Erikshjälpen i sommras. Skulle ju sy upp den lite, men så kom jag på att resorstickningen i midjan måste flyttas upp så de var bara klippa av, fålla kanten och sen sy ihop den igen. Tog lite tid och var lite pyssligt men tycker den blev så himla snygg med den öppnaryggen som egentligen var framsidan av klänningen och metallic effekten i den. Vad tycker ni?

Plum & cherry



Igår var jag ute och plockade lite frukt från gården, plommon och körsbär. Extra roligt att få klättra runt i trädet för att få ner plommonen och självklart så gott att ha hemma och sitta och mumsa i sig på kvällen, nam nam...

♥Nicki

Black



Glömt att visa mitt nya armband (oops jag som inte skulle köpa smycken) från H&M som jag bara inte kunde lämna kvar i affär. De satt perfekt på mina smala handlede så därför kunde jag ju inte lämna de... Jag är bra på att övertala mig själv, hihi.

Nicki

Skeppsholmen


Igår kväll möte jag upp en kompis efter hon slutat jobba. Vi köpte med oss smörgåsar och kaffe och promenerade ut till Skeppsholmen och satt där i solen och njöt. Underbart att det är sommarvarmt och lika bra att passa på att njuta så länge man kan. Idag är det också soligt så ska snart ut och sätta mig och läsa lite.

Nicki

Stars and Stripes

Här är det jag skrev om förut som jag hade gjort, ett USA flagg linne. Allt som behövs är textilfärg, en svamp, stjärnor utklippta ur pappar, maskeringstejp och ett vitt linne. Tycker de blev riktigt snyggt och roligt att ha gjort det själv än att köpa ett färdigt. Det ända pilliga och lite tidskrävande var att klippa ut alla stjärnorna och sen sätta fast dem på linnet, men det var de värt, för visst blev det fint?

Nicki

born in the USA


Bilder: The Style diary & Gina Tricot

Såg den här tröjan första på Gina tricot bloggen och sen på deras hemsida, tycker den är riktigt fin och ser riktigt mysig ut. Skön tröja att mysa runt i nu när det tyvärr börjar bli kallare ut och på tal om USA flaggan så ska jag visa er en sak senare som jag gjort.


Nicki

Jewelry takes people's minds off your wrinkles



Snygga smycken hos forever21, första halsbandet är nog en favorit och sen guldarmbanden som jag skulle använda till flera andra snygga armband.

Nicki

Nerd



Nytt nagellack från H&M. Har letat efter en ersättar till mitt gamla H&M lack, Late2go som tyvärr inte finns längre. Hittade i alla fall Nerd som är lite ljusare, men jag gillar´t.

Nicki

Fjäderhårspänne

 

Gjorde mig ett eget fjäderhårspänne och visst blev det snyggt? Använde mig av mina fjäderhårextensions och påfågelfjäder och satt fast på ett hårspänne.

 

Nicki


Hair

Så här blev håret. Mörkare lite kortare, älskar´t. Tack igen världens bästa frisör syster yster, Emma!


Nicki

Tre godbitar


Nu är jag supersnygg i håret igen! Försökte fota håret men färgen blir inte rättvis i det här ljuset, så ni får vänta tills imorgon så ska ni få se hur snyggt det blev. Efter frisör besöket hos syster åkte vi till Forum och tittade i affärer. Såg dessa tre godbitar som jag gillar extra mycket och ville visa er. Skorna från H&M (299kr, har jag för mig), halsbandet (149kr)och ringen från Indiska.

♥Nicki

just as free as my hair


Idag ska jag till bästa syster och få håret fixat, det har blekts som bara den nu i sommar och sen måste det topas lite. Får se vad hon gör, men jag vet att de kommer bli kanon, det blir det alltid!

Nicki

death skull & feathers



I måndags när jag hade en riktigt pysseldag gjorde jag även det här örhänget. Allt som behövdes var lite fjädrar, döskalleberlocket, limpistolen och en örhängeskrok. Snabbt och enkelt, men visst blev det fint?

Nicki

Poncho Love



Pix. Lindex & CarolinesMode

När jag såg den här ponchon på Lindex webshop så blev jag helt förtjust! Underbart mönster och färger tillsammans med fransarna. Sen såg jag den även på snygga Caroline och då blev jag totalförälskad i den. Måste spana in den i butik och testa.

Nicki

Blåbärs och jordgubbspaj




I flera dagar har jag varit riktigt sugen på bärpaj, så igår slängde jag ihop en liten med blåbär och jordgubbar. Den blev hur god som helst och nu har jag precis ätit upp det som blev över, mums!

Nicki

spending my time watching the days go by



Onsdag idag, tänk vad fort veckorna kan gå, nu är det inte alls långt kvar till skolan börjar igen! Bästa att passa på att njuta när man är ledig, speciellt idag när det är sol ute, så efter jag har handlat så kanske jag ska sätta mig ute i solen och läsa/njuta lite av sommarsolen. Vad har ni för er idag?

Nicki

Drömmen om Marrakech



Ett drömresemål som jag har är att någon gång åka till Marrakech. Det verkar vara en så spännande stad, värmen, dofterna, alla färger och marknaden. Någon gång ska jag ditt, så är det bara. Men än så länge får jag fortsätta drömma!

Nicki

it's the small things that you do that makes me want to hold on for that much longer



Byxor & Linne H&M Divided, Jacka Lindex (förra året), Dubbelring, Ring Marc by Marc Jacobs, Turkost, Rosa/silver, Vänskapsarmband gjort själv, Klocka second hand.

Nicki

jewellery news @ GT


Stora fina smycken bland nyheterna hos Gina Tricot. Dras verkligen till grönt just nu och silver, så mina favoriter är "spikarmbandet" och de enkla gröna armbanden. Vilka är dina?

Nicki

Drömfångare



Blev en riktigt pysseldag idag, med massor av små pyssel. Knåpade bland annat ihop den här fina drömfångarsmycket som jag tänkte ha på väskan, men de går ju även sätta ditt en kedja och ha den om halsen om jag skulle vilja de. Nu är jag riktigt sugen på att göra en stor som jag kan hänga upp ovanför sängen.

Nicki

Fjädersmycken


Fina fjäderhårsmyckena från StylebyTyra skulle inte sitta fel idag. För hur fint är det inte med fjädrar i håret?

Nicki

colour of the rainbow



Såg de här fina armbandet på Rusta av alla ställen. Älskar alla färgerna tillsammans, får mig att tänka på regnbågen. Får passa på att använda det medans armarna fortfarande är lite solbruna!

Nicki

Stockholm

 

Igår kväll cyklade jag till Telegrafberget och satt där i solen och tittade ut över Stockholms inlopp. Så otrligt vackert, vattnet, ljudet av båtarna, luftballongerna, himmelen som ändrar färg...



Höstskor, chek!



När jag var i Sickla hittade jag även de perfekta höststövlarna. De är nog de skönaste skor jag köpt, satt på mig dem och de kändes så mjuka och sköna, perfekta på foten. Lite Acne pistol liknande men för ett bättre pris, 999 kr kostade de och finns hos Din sko. Nu är det bara en svart kofta som står på min höstlista.

Nicki

LBD




Så här ser min fantastiskt fina svarta second hand klänning ut på. Den sitter verkligen perfekt på och ryggen är så fin, love it!

Nicki

New perfect jeans



Hittade jeansen på Gina igår och de satt perfekt! Helt underbara så de fick följa med hem. Visst är de fina?

Nicki

Höstsmycken



Höstiga inspirerande smycken från Topshop, skulle vilja ha allt! Finast ändå kanske är halsbandet med ormskinnsinsperation. Vilken är eran favorit?

Nicki

Sabrine Flare

 

Göll flr den här bilden på Gina tricots hemsida, de perfekta jeansen! Rätt färg, rätt fickor, hoppas bara att de är lika snygga på mig som på bilden för då är de perfekta. Måste ta mig till en Gina butik och testa.

 

Nicki


Rött



Idag bär jag mina röda fjäderörhängen från H&M, riktigt fint till min svarta klänning.

Nicki

Orofluido



Min frisör till lillasyster tycker den här oljan för håret är superbra, Orofluido. Hon säger att den gör håret lent och motverkar torrt hår. Den innehåller även Arganoil, som finns i Moroccanoil, plus att den innehåller två andra oljor som ska vara bra och vårdande för håret. Det roliga är att den även luktar lika dant som min Moroccanoil, men de bästa med den här är att den är ungefär 100 kr billigare.

Nicki

American pancakes



Nu är jag mätt effter min superdupergoda lunch som jag fixade ihop idag. Var ruskigt sugen på american pancakes så slängde ihop en smet och skar upp jordgubbar och banan, tog fram hallon och blåbär från frysen och sen på med kokosflingor och lite sirap. Mixade även ihop en liten smoothie med jordgubbar och vattenmelon. Mums!

Nicki

Clutches


Flera fina kuvertväskor från asos. Den silvriga är favoriten, älskar kuvertväskor som ser ut som riktiga kuvert.

Nicki

Wonderful



Så här ser den fin fina kavaj/koftan ut på. Älskar den och den måste nog vara mitt favorit second hand fynd för denna gång och kommer nog bli använd en hel del. Visst är den fin på?

Nicki

Monday morning


Måndag och ny vecka, även fast det är tre veckor kvar till skolan början igen så börjar jag få lite små ångest. Det var ju så mycker som jag skulle hinna göra under sommare, fundera över c-uppsatsen, börja titta litteratur, vad har jag gjort? Massor av annat skoj. Nu sticker jag iväg och möter upp bästis och gudson i forum för att vara hjälp shoppare och för lite catch up.


Nicki

Regn, sängen och SATC



Regn och rusk dag, vad passar då bättre än ligga i sängen, mjukiskläder och Sex and the city?

Nicki

Ormskinnsmönstrat


En sak som dyker upp nu till hösten är ormskinnsmönstrat. Själv tycker jag att det kan finnas en del snygga plagg, men även plagg där det blir lite för mycket för min smak. Ett litet tips är den här fina ormskinnsmönstrade tunikan som syster har från KapphAhl, den är helt perfekt om ni frågar mig, tänker lite på Alexander Mcqueen när jag ser den. Färgerna och modellen är riktigt fin, man får dock ta en större storlek om man vill kunna ha den som en kort klänning. Men visst är den snygg?

Nicki

I've learnt that nothing really lasts for ever



Love ring och Armband egen tillverkade, Kjol H&M Divided, Blus Zara.

Nicki

egyptian necklece

Fin fint halsband från Indiska som kostar 99 kr. Skulle inte vara helt fel att ha i sin ägo, piffar upp ett enkelt linne eller topp. Fin, fint!

Nicki

En liten present


Min söta mor bad mig att fixa i ordning en present till min kusin som fyllt 40 och så här blev resultatet. Lite små plocka av macarons, choklad, rosévin, ljus med mera. 

Nicki

Recension: Moroccanoil


Lovade en liten recension när jag använt mig utav Moroccanoil ett tag och märkt om den verkar bra eller inte.

Oljan är bra för torrt och frisigt hår och ska passa för alla hårtyper. Jag har använt mig av den i nästan tre veckor och oljan verkar göra underverk för mitt hår. Mitt hår har nämligen lätt för sig att blir lite torrt, speciellt i topparna. Oljan hjälper till att vårda håret och motverkar mina torra toppar och ser till att det ser friskt och glansigt ut. Priset kanske inte är det bästa dock, 339 kr men jag tycker absolut att den är värd det då mitt hår inte alls känns torrt, plus att den är riktigt dryg. På tre veckor syns det knappt att jag öppnat den, så den kommer räcka länge länge till.

Nicki

När dagarna är som bäst


Underbart väder idag också, älskar denna underbara sommarvärme och vill aldrig att sommaren ska ta slut. Tillbringade i alla fall även denna dag på favorit stranden ute på Ingarö, nu blir det drinkar och sedan middag ute i solen.

Nivki

Fynd, del 2




Hittade även en hel del snygga kläder på Erikshjälpen i Vimmerby. Favoriten är nog koft/kavajen (59 kr), den var riktigt snygg till ett vitt linne och svarta byxor. Den svarta klänningen är i sammet och därför lite höstig/vintrig. Den satt verkligen helt perfekt på och så kostade den bara 59 kr. Blusen är perfekt nu och i höst (49 kr) och den svartglittriga klänningen (49 kr) som är i XL ska jag sy upp lite och så har jag den bak och fram så den får en snygg urringning i ryggen. Måste fota så ni får se sakerna på sen, för de är så mycket finare då.

Nicki

Bohemian Society


Underbara armband från Bohemian Society hos Nelly. Riktigt fina att ha flera olika eller med andra armband, kan bara inte bestämma vilket som är finast. Priserna på dessa ligger i alla fall mellan 69 -169 kr.

Nicki

Ta mig till havet...


Idag blir det än tur till havet, hur härligt som helst!

Nicki

Bracelets



Igår kväll fick jag tt riktigt pysselsugen och fixade ihop dessa två armband efter den här guiden. Det var riktigt enkelt och jag är riktigt nöjd med mina nya armband. Visst blev de fina?

Nicki

TIAMO


Hur fint var inte det här superenkla halsbandet från Tiamo/scorett? Jag vill ha! 129kr kostar det och man kan ju inte annat än bli sugen..

Nicki

VILA



Härligt inspirerande bilder från Vilas höst, med max med inspiration. Älskar den gröna klänningen, måste måste ha den! Fortsätter även jakten på de perfekta utsvängda jeansen. Vad gillar ni bilderna?

Nicki

1 augusti


Ännu en underbar dag av sol och värme, lika bra att passa på att vara ute och njuta så mycket man kan. Idag är det ju den första augusti, tyckte nyss det var början av juli...

Nicki

RSS 2.0