Hos Indiska



Fina halsband hos Indiska. Det första påminner om ett som jag köpte där förra året, bara lite uppdaterat men riktigt snyggt. Syster hittade det andra och det är väl egentligen mer hon än jag, men de va riktigt snyggt och stort. Kan säkert vara fint till ett enkelt linne och shorts i sommar, för att piffa upp.

Nicki

Vitsippor



Favoritblommorna står i en vas på bordet. Snälla mamma kom hem med en bukett till mig igår. Vitsippor måste vara den finaste blomma som finns, det är i alla fall min favorit och sen kommer nog påskliljor. Ja vårblommor de är min grej de, nu är det bara den japanska körsbärsblommen i kungstädgården kvar. Måste komma iväg innan de har blommat klart.

Nicki

Solskydd


Något som jag har dåligt av men som jag tycker är viktigt är att skydda solglasögonen. Fick ett fodral till mina Ray ban, men till mina nya runda så skulle jag behöva ett fodral. Hittade detta snygga hos Gina Tricot (finns även i svart). Och de bästa att de bara kostar 59kr, tror att jag måste se om jag kan hitta ett i butik. Brukar ni skydda era solisar?

Nicki

Färg


Fastnade för de här härliga armbandet på Nellys rea, 199kr. Så snyggt med den rosa färgen och speciellt när man blivit lite brun också. Ska nog göra mig ett riktigt färgglatt eget armband i helgen. Logga in med VIPSALE, annars släpps rean på fredag. 

Nicki

Jackie O



Fick ett par fina solisar från syster i påskpresent. Runda och fina, kul att variera med mina Ray ban. För vist är det fint med runda solisar? Sådär Jackie O insiprerat.

Nicki

Vitsippsängar



Syster och jag var ute och fotade lite när vi var nere i Småland. Det finns så mycket fina platser och speciellt alla stora vitsippsfält, helt underbara.

Nu ska jag snart åka till min vfu skola igen, hoppas att dagen blir lika bra som igår och hoppas att ni får en fin onsdag!

Nicki

♥Erikshjälpen


Ask som jag ska ha smycken i.

Orange tråd.

Ett fat

Fina halsbandet
Favoriten, en söt liten Bambi

Första dagen avklarad, man känner att man är ovan för nu är jag helt slut. Tänkte i alla fall visa upp några av mina fynd som jag gjorde på Erikshjälpen i lördags. Köpte två saker till som jag glömde fota, men de kommer. Det roliga är att halsbandet jag köpte hade tydligen mormor lämnat in, haha. Så nu måste mormor visa sina smycken innan hon lämna in dem.

Nicki

Tisdags måndag

Så är det dags att gå tillbaka till vardagen och inte vilken vardag som helst utan nu väntar 5 veckor utav vfu i skolan. Tillbaka till åk 1 och jag har en hel del att göra. Börjar känna mig lite lätt stressad, men det är bara andas, 5 veckor det är lång tid! Nu är det dags att gå till bussen och snart är man inne i alla skolrutiner och lektioner igen.

Nicki

Borta bra men hemma bäst


Har haft helt fantastiskt fina dagar i mitt underbara Småland. Sol, varmt, glass, världens godaste pizza, Västerviksbesök, Erikshjälpen shopping, vitsippor, foto, släkt, grillning och jordgubbsvin. Ja min påsk har verkigen varit avkopplande, precis vad jag har behövt i flera veckors tid, bara få vara. Har massor av bilder att visa er från min fina påsk och shopping på älskade Erikshjälpen.

Nicki

små färgglada påskpresenter



Shoppade en orange påskpresent till mig och en rosa till syster, håller längre än godis och är färgsprakande fin hela sommaren. Och de kommer från Zara, 179kr/st.

Nicki

Ett litet skoinlägg




Tyvärr inte mina skor, ville bara visa upp Systers sandaler som hon fick av mig för några veckor sen, kommer från H&M. Och sen mammas fina nya skor som jag hittade till henne, så snyggt med ljusa skor, varför har inte jag några? Dessa kommer i alla fall från DNA. Nä nu kanske det är dags att jag köper mig ett par nya skor, det har jag ju faktiskt inte köpr några på länge. Tror de var i höst/vinter sist.

Nicki

Nu åker jag


Väskan överfull, skorna på, nu sätter jag mig i bilen och åker till Småland och Vimmerby/södra vi över påsk! Har förinställt några inlägg som dyker upp under påskhelgen om jag inte skulle ha tid att blogga.

Nicki

packning pågår


Igår kväll började jag packa inför Smålandsresan idag. Men som vanligt går det inte alls bra och jag är fortfarande inte klar. Jag behöver kläder för 4 dagar, det är inte alls länge och ändå så står jag där med hur mycket kläder som helst och undrar hur jag ska få plats med allt. Nä om man ska ta och trycka ner det sista i väskan och förhoppningsvis så klarar jag mig i 4 dagara, hihi.

Nicki

Indianpärlor



Fina örhängen hos H&M med riktigt bra pris, 49,50kr. Gillar de högra massor, färgerna var så himla fina tillsammans.

Nicki

protect my finger



Fastnade för den här ringen hos StylebyTyra. Tycker den va fantastiskt fin och roligt att den verkligen sitter över hela fingret, lite som ett skydd, fast ett snyggt sådant. Finns att klicka hem här

♥Nicki

påskharen är lite tidig i år



Nu när ni läser det här sitter jag på mitt sista seminarium, sen är det lite påskledigt. Ledigt med lite läsning och PM skrivande dock. Hade i alla fall med mig två små påskpresenter till skolan som jag ska överaska med. Nu kommer vi ju inte ses på ett bra tag, eftersom de är påsk och sen går vi ut på 5 veckors vfu, så en liten påskpresent måste de få.

Nicki

Fjäderfä



Dagens lilla detalj: Fjäderörhänge H&M.

Nicki

Ryggen



Den här klänningen från Vero Moda/asos ser riktigt enkel ut framtill. Men vänder man ryggen till så är den helt fantastiskt fin. Älskar fina ryggar på linnen och klänningar, det gör så himla mycket. finns att klcika hem här hos asos för ca 371kr.

Nicki

shoe love

Prövade de här otroligt fina skorna på Zara igår och blev hur kär som helst. De var verkligen hur fina som helst på och sen var de riktigt mjuka och sköna. De finns att klicka hem här om du inte har vägarna förbi en Zara affär. Hittade ett par lite liknande på DNA som mamma köpte. Kan visa de sen.

Nicki

måndag



Måndag igen, fast idag kännd det inte lika jobbigt att gå upp och åka till skolan som de brukar göra på måndagsmorgonar. Kanske för att jag bara ska till skolan idag och imorgon, sen är det inget mer schemalagt för min del. Ska bli ruskit skönt med lite "ledigt" även om jag har en hel hög med skolgrejer att göra.

Nicki

PINK



Tog fram lite ballerinaskor idag, bland annat dessa rosa med små silvriga nitar. Fick åka på när jag åkte till forum med pappa och mamma. Synd bara att när man har gått ett tag så börjar de skava bak i hälen. Men fina är de.

Nicki

Söndag

Längtar till det börjar blomma i Kungsträdgården..

Helgen fortsätter med fortsatt fint väder, helt underbart! Ska nog sitta ute i solen och läsa lite kurslitteratur, blädra i tidningar och bara ta det lugnt. Känns skönt att ha haft en helg helg utan några måsten, bara koppla av och göra ingenting. Välbehövligt med andra ord. Vad ska ni ha för er idag?

Nicki

Halsring x2



Två snygga halsband från Stylebytyra, älskar de silvriga men de kan nog vara riktigt snyggt med guld också till brännan i sommar. De kostar i alla fall 119kr/st.

Nicki

feathers in my hair

Satt i en fjäderslinga i håret igår också och jag gillar det som bara den. Blev riktigt jag och passar perfekt i det korta håret. Kändes väldigt ovant i morse när jag vaknade och skulle kamma igenom håret, det tog ju bara slut, haha.

Nicki

Makeover



Nyss hemkommen från några timmar i frisörstolen och jag fick verkligen en makeover av syster yster. Mörkare och mycket kortare, gillar det som bara den även fast det känns väldigt kort. Men de är ju inte så konstigt när hon tog ca 25 cm. Så här såg det ju ut innan jag åkte. Tack världens bästa syster!

Nicki

shortsi



Nu åker jag iväg till syster för att fixa håret, ska bli skönt att bli av med slitna toppar och utväxt. Invigier mina fina shorts idag som jag klickade hem från ebay i januari. Helst skulle jag ha dem utan strumpbyxor men de får nog vänta ett tag till. Men visst är de fina?

Nicki

plasticfantastik


God morgon fredag! Underbart väder ute idag också. Tur för mig för då kan jag sitta ute och läsa lite kurslitteratur och sen är de helg! Hittade de här skolan från Nelly shoes, tycker de är riktigt häftiga. Vad tycker ni? Gillar du dem så hittar ni dem här

Nicki

Coconut dream


Så underbart väder idag! Har sutit ute i solen och blädrat i nya DV och druckit världens godaste Loka som ni bara måste smaka! Det är Loka Likes L.A i smaken Coconut Dream och ja den är verkligen är dröm. Hopppas att det här vädret fortsätter nu, speciellt i påsk när de är lite ledigt.

Nicki

H&M conscious collection


Åh nu är jag glad, klickade precis hem den här underbara klänningen som jag har velat ha sen jag såg första bilden på den. Helt underbar!

Nicki

feather extension


Oj va veckorna rullar på, håller ni inte med? Idag känns det lite som fredag, kanske för att jag slipper åka till skolan något mer den här veckan utan bara ska plugga hemma, vilket känns riktigt skönt. Men det var inte de jag skulle blogga om, utan om mina feather extension. Kommer ni ihåg när jag bloggade om dessa för flera månader sedan? Ja då klickade jag i alla fall hem tre stycken från ebay och sen har de bara legat här hemma och väntat på att jag ska sätta i dem och nu kände jag att det var dags. Så ikväll när syster kommer hem ska hon få hjälpa mig och så ska ni få se resultatet sen.

Nicki

Update: Okej fjädrarna får vänta att åka i håret till helgen, för nu har syster bokat in en tid till mig till på fredag. Bäst att fixa ordning håret innan de åker i.

Sandaler

Vädret blir ju bara gråare för varje morgon som går, hoppas i alla fall på bättre väder imorgon när jag är ledig. Spanade runt lite hos Topshop och såg att de hade en hel del snygga sandaler. de ovan är mina favoriter, speciellt de orange/silvriga. Det är snyggt med silver på bruna fötter, vet att jag ska ha ett par silverpaljtt ballerina så de ska letas fram när de börjar bli varmare.


Nicki

gult är inte fult



Dagens små detaljer. Gult/beiget linne från Forever21 (gammalt), Childhoodarmbandet och nya fjäderörhängena.

Nicki

Strumpor


Jag skrev för någon vecka sen att jag verkligen behövde strumpor. Så jag fick några nya av mamma och visst är de fina? Fick två par av de vita/lilla och de är riktigt sköna. Kitty strumporna är också söta med sin ljusrosa färg och svarta rosetter. Det blir inte så mycket roligare med strumpor. De kommer från Lindex om de var någon som undra.

Nicki

Tisdag 12 April 2011


God morgon tisdag! Varför ska det vara så grått och tråkigt ute? Hoppas på att det blir bättre under dagen som igår då var de ju riktigt härligt varmt. Idag är det i alla fall seminarium på schemat igen. Så nu dags att göra sig i ordning och sen till bussen. Ha en fin tisdag

Nicki

Nelly trend perfektion


Jag är kär i den här jackan. För hur snyggt är det inte att variera den klassiska svarat skinnjackan med denna vita. Den är verkligen perfektion enligt mig. Underbar. Från Nelly Trend och den blir din för 499kr, sugen? JA. Lika sugen som jag så hittar du den här.

Nicki

undantaget


Eftersom jag aldrig brukar ha lösa pengar och nu hade en 50 lapp i plånboken i lördags så fick dessa underbara örhängen från H&M följa med hem trots shoppingförbudet. Ett litet undantag från förbudet...

Nicki

Underbara vårsol

Vilken underbar dag det har varit och fortfarande är idag. Har suttit ute i solen i bikini och solat och läst kurslitteratur. En sväng till centrum och ätit glass. Nu är det verkligen vår och när solen är framme njuter jag som aldrig förr. Hoppas att ni också har haft en lika mysig söndag i solen.

♥Nicki


en liten färgklick


Igår i stan tittade jag på dessa finna väskor/necessärer inne på Zara. De är så otroligt fina, skulle gärna vilja ha en i oranget och gå runt med i sommar. Har du ingen Zara så finns de att klicka hem i webshopen och det bästa är att de bara kostar 179kr. Ett riktigt kap alltså. Synd för mig att jag har shoppingförbud bara..

Nicki

Missoni



Idag var jag i stan med Syster, mamma och moster. Riktigt trevligt har vi haft. Under statsbesöket tar syster yster mig i armen och frågar om vi ska gå och titta om de har fått in min födelsedagspresent. Så jag går nyfiken arm i arm med henne in på NK och där köper hon mig de fina Missoni handukarna som jag tycker är så otroligt snygga. Hur snäll är hon inte min bästa lillasyster, tack tack tack!

Nicki

Carpe Diem



Igår kom mammas syster upp från Nybro och överraskade mamma som inte hade någon anning om att hon skulle komma. Riktigt roligt att se mammas min kan jag lova! Fick i alla fall den här fina lådan i födelsedagspresent av henne (Tack så jätte mycket). Så nu ska jag fixa fint och lägga ner några av mina smycken i den. Visst är den fin?

Nicki

åh...



vad jag tyckte den här toppen från Forever21 va snygg. det finns verkligen för mycket snygga kläder i vår och jag får verkligen inte shoppa mer just nu. Men sugen är man ju alltid.. men shoppingförbud va de ja. Är du sugen och inte har shoppingförbud så hittar du den här.

Nicki

God morgon fredag!

Så är det äntligen fredag. Har en lektion idag och slutar kl 12, så himla skönt! Sol och blå himmel så idag får äntligen mina nya solisar åka på. Hoppas att det blir lite varmare också så kan man sitta ute i solen under eftermiddagen. Ni får ha en toppenfredag, snart är det helg! 

Nicki

Bruna fina

Det blåser som bara den ute, men jag fortsätter dagen med att drömma om att få traska runt i ballerinaskor (snart så). Gillar de här hos Nelly, förutom att de är riktigt snygga så kostar de bara 179kr, kap! Fast egentligen behöver jag nog inga bruna, men är du sugen hittar de här

Nicki

Shoe-shop



Massor av ballerina skor hos H&M hittade jag idag. Ballerina är alltid skönt att traska runt i på sommaren och jag skulle behöva uppdatera min ballerinasko garderob lite, hihi. Fastnade i alla fall för de röda och de beiga, och de blåa. Ja typ hela mittenraden.

Nicki

B-day presents


Träningslinne och bakbok med härliga chokladrecept1

Fina svarta shorts

Älskade Ray Ban solisar
Ännu mer födelsedagspresenter som jag fick i måndags. Älskar mina nya fina solisar, så nu är det bara solen som fattas! Tack för alla fantastiskt fina presenter.

Nicki

mitt i veckan

God morgon bloggisar! Jag vet inte vad det är med mig sen vi ställde om klockan, känner mig konstant trött och imorse höll jag inte på att komma ur sängen. Men nu är jag uppe! Dagens planer är att gå och tränna om ett tag, åka och lämna kurslitteratur, göra en skoluppgift och läsa lite litteratur. Så jag har en del att bocka av vid dagens slut (hoppas att jag ska hinna med allt). Så det är väl bara att sätta fart med dagen. Hoppas att ni får en härlig onsadg!

Nicki

earcuff





Nu har jag äntligen skaffat mig ett earcuff. Det var på tiden tycker jag. Klickade hem det från Style by Tyra för en vecka sedan och idag låg det i min brevlåda. Tycker att det är riktigt snyggt och lär bli välanvänt i sommar.

Nicki

Eftersom jag inte kan ta dig till New York...


Manhattan kudden

Ljuslyktor

Shorts från H&M Conscious Collection

Oj jag fick så mycket fina presenter igår så jag vet nästan inte var jag ska börja. Kanske säga tack! Kan ju visa lite av presenterna i taget, så börjar med de jag fick av syster och hennes pojkvän. Fick presenter mer kommentaren "Eftersom jag inte kan ta dig till New York..." Så gullig hon är. Sen väntar det tydligen två presenter som jag ska följa med hennes till stan om någon vecka, jag undrar vad hon nu har hittat på..

Nicki

gårdagen


Igår fick jag lite fina presenter av S och S. Tack söta ni. Fick presentkort på Village, ett fint kakfat och ett brunt fint skärp. Sen en liten bild på mig också från igår.

Nicki

min dag


Lilla jag sommaren 2007 i Paris.

Idag är ingen vanlig dag för det är min lilla födelsedag! Haha.
Tänk vad åren går fort, tycker det var nyss jag tog studenten, åkte till Paris och kände mig vuxen. Det är snart 4 år sen...

Nicki

Tårtkalas



Rosa Macarons

Min fina tårta
Idag hade jag ett litet födelsedagskalas eftersom jag fyller år imorgon. Hade bakat en riktigt fin tårta som var riktigt riktigt god (om jag nu får säga det själv) och så hade jag och syster bakat macarons, som kanske inte blev så jättesnygga. Tur att de var goda i alla fall.
Tack för en jättefin dag!

Nicki

Strumpisar

Jag hade hoppats på sol idag så att man kunde sitta ut i solen och njuta. Istället är det grått, dimmigt och ser ut som ett riktigt rusk, blä väder. Skulle behöva köpa mig lite nya strumpor, men de måste vara sådär lite söta. Dessa passar in för mina kriterier, från Gina Tricot, 39 kr.

Nicki

ALDO


Imorse läste jag hos Annas bazaar att aldo ska öppna i stockholm, närmare bestämt i maj på sergelgatan! Hur fantastisk är inte den nyheten? Inte bara för att de har snygga skor, men de har även hur fina smycken och väskor som helst!

Nicki

Vaniljdröm


Igår kväll prövade jag på Frödinges nya paj, vaniljdröm med jordbugg. Kan meddela att den var riktigt, riktigt god. Så gillar du jordgubbar och vaniljkräm så bara måste du pröva den här, kommer nog att bli en stor favorit i sommar.

Nicki

three is the magic number



Tre fina smyckan från Topshop. Två fantastiskt fina ringar, älskar allt med stenar. Och halsbandet är sådär enkelt och fint, ska nog försöka pyssla ihop ett själv. Den rosa pärlan piffar verkligen till det!

Nicki

april, april


Jag blev klar med min tenta igår, så idag åkte jag och lämnade in den. Så skänt att bli av med den, nu är det bara vänta och se hur det går. Tänk de är redan april och idag får man luras hur mycket man vill, haha.Synd bara att jag är så himla dålig på att luras, de syns på mig på en gång.. Har ni blivit lurade något? Eller kanske lurat någon?

Nicki

RSS 2.0