Min vecka på Instagram

My Instaweek
 
1. Våffeldagen / 2. Runt min handled / 3. Påskpyssel på jobbet / 4. Läser Nya Metro Mode / 5. Armswag / 6. Biomys med bästa syster - Oz the great and powerful / 7. Bästa påskäggen / 8. Mera armband / 9. Firar påsk i Småland och fikar på Astrid Lindgrens Näs

pyssel i påsk

 
Innan påsk bestämde jag att den här påskhelgen skulle jag bara ta det lungt, vila, läsa och göra sånt som jag mår bra av. Eftersom vi skulle til Småland packade jag ner tille pysselsaker som jag kunde sitta med. Så igår startade jag med en ny ide till ett armband (som ni givetvis får se när de är klart).

Påskägg

Påskafton idag och vi får hoppas att påskharen kommer med några påskägg eller vad säger ni? Själv så hoppas jag att det ligger Marabou chokladägg i mitt och så finska marmeladgodisar, mums! Hoppas att ni har en riktigt mysig påsk.


Marabou påskägg

 
Äntligen, äntligen, äntligen har jag fått tag på Marabous choklad ägg. Som jag har letat, har varit runt i flera olika mataffärer och nu äntligen fanns de på Ica Maxi, lycka! De är ju så himla goda och jag kommer leva på dessa i Påsk känns det som. Har ni provat?

Långfredagen

 
Lite enkelt, fin och lätt påskdekoration att göra själv. Allt som behövs är servetter och häftapparat. Antingen kan man bara lägga ut dem över bordet eller stoppa ner dem i små vaser eller ljuslyktor. Vill du göra egna så hittar du min guide här

White on White

 
H&M fyllde på med lite nytt igår, White on White. Gillar kanske inte bilderna så speciellt mycket men jag gillar verkligen det där med helvitt eller en outfit med olika nyanser av vitt. Så vårigt ochh fräscht. Nu känns dock inte som rätt tillfälle att sätta på sig vita byxor då de bara skvätter upp slask hela tiden, men snart hoppas jag.

Metro Mode

 
Igår fick jag hem nya Metro Mode i brevlådan, alltid lika roligt att blädra i en ny tidning. Så efter ett träningspass och en sväng till Ica Maxi för att handla kröp jag ner i sängen med denna. Inte så många sidor, lätt blädrad och en härlig tidning som jag tror bara kommer att bli bättre för varje nummer.

fotolister

 
Tänkte att ni kanske skulle vara intresserade att se små detaljer hemifårn mig. Här är mina två fotolister som sitter ovanför min säng men en hel del foton från resor (London, Paris, New York), drömfångare, Bambi och så lite kärlek.

Cubus necklace

 
Såg det här fina halsbandet på Cubus hemsida och tycker de är rätt fint. Gillar att det är massor av färg och att det är stort. Tror att det skulle kunna vara riktigt fint till sommaren när man fått lite färg.

Smashbox Try It Kit

 
Kunde inte låta bli att köpa mig prova på kitet från Smashbox, speciellt inte när det även var 10% för medlemar på Kicks. Har ju en liten hatkärlek till smink, det är jättekul ibland att sminka sig och verkligen känna sig fin, men samtidigt så är jag mer bekväm och sätter oftast bara på mig mascara. Så nu ska jag pröva Photo Finish och även massor av andra produkter, spännande.
 

Valley Girl

 
Gillar de här bilderna från Nasty Gal, tänk vad härligt om man kunde gå runt i shorts eller klänning, slippa vinterjackan. Men snart så, hoppas jag. Det känns i alla fall som våren är påväg ordentligt nu.

flowers

 
Hur sugen blir man inte på att samla på sig ett par flaskor och spraymåla dem vita, köpa färska snittblommor och dekorera med hemma? Jag blir i alla fall supersugen, för hur snyggt är inte det här. Ide från I Spy DIY

Våffeldagen

 
Våfflor kan man verkligen variera på många olika sätt. Om man har lite grovare fibermjöl i så blir de lite mer matiga och med gräddfil och rödlök på så blir det en god lunch/middag. Men det är ju alltid gott att avsluta med någon våffla med sylt, grädde eller färskabär. Hur äter ni helst era våfflor?

soon

Idag är det bara en månad kvar till New York, 31 dagar som jag tror kommer gå riktigt fort. Åh vad jag längtar, shopping, mat, förhoppningsvis vår och värme och bara få umgås med min älskade lillasyster.

at instagram

My Instaweek
 
1. Känns nästan som NY är det ända som snurrar i mitt huvud, en ny T-shirt måste i alla fall inhandlas / 2. Startade måndagen med ett ben/rumpa pass, oj vad träningsvärk! / 3. Myskväll i veckan med senaste ELLE  sängen / 4. Provat Marabouglassen / 5. Mormor kom förbi med nya myssockor / 6. Sytt en kjol / 7. Morgon smothie / 8. Örhängen och fiskbensfläta / 9. Lördagkvällens armgodis

fishtail braid

 
Älskar flätor, så enkelt och lätt att variera på olika sätt. Idag kör jag på en enkel fiskbensfläta med lite löshår i för att få den lite extra tjock. Gillar ni?

Hipanema

Såg att Engla hade bloggat om de här armbanden från märket Hipanema och var bara tvungen att leta fram fler bilder och oj så snygga de är. "Ett" armband helt i min smak och så skönt att slippa knäppa på sig alla tio armbanden utan istället bara ta på sig ett.

Skirt me up

 
Ja det blev lite pysslande i helgen och jag fick ihop min kjol med en gammal väst från Gina Tricot som jag aldrig använder. Resultatet blev bättre än jag tänkt mig och är så nöjd med den. Tror den kommer vara extra snygg med bruna ben till sommaren. Vad tycker ni om den?

Friday im in Love

 
 
Bästa dagen på hela veckan, fredag! Och inte vilken fredag som helt utan min tidiga fredag. Träning, bada och så göra i ordning sig för kvällen. Känns som att det kommer att bli en riktigt härlig fredag.

Victorian Lace Caletto Dress

 
Jag har hitta min drömklänning! Visst är den helt underbar? Såg den på en tjej på The bachelor i after the final rose och blev helt kär. Snyggast tycker jag att den är i vitt men hittade ingen bild bakifrån. Synd att den bara finns på amerikanska sidor och att den kostar en del. Här hittade jag denna

The New Icons

 
Torsdag och man kan ju nästan säga att det är en H&M dag, då H&M brukar fylla på sin webshop. Men idag har jag ännu inte spanat in deras webshop utan tänkte istället berätta om deras The New Icons collection som jag blev helt förälskad i. Kollektionen är inspirerad av modellerna Joan Smalls, Daphne Groeneveld, Lindsey Wixon och Liu Wen. Helt underbart om ni frågar mig, gillar speciellt den Saint Laurent inspirerade hatten, fransväskan och så stylingen på översta bilden. Gillar ni?  Läs och se mer här
 

armgodis

 
De här armbanden köpte jag till lillasyster för ett bra tag sen, tror att det var i början av januari. De kommer från Zara och det var ett till, men dessa är mina favoriter. Kanske mest det leoparmönstrade med små guldnitar.

You catch a spell on me

 
Ett märke som alltis inspirerar mig och som jag säkert tjatar om för det mesta är Spell. Att bara titta på deras bilder och drömma sig bort ett tag. Dessa bilder är från KyssJohanna

Nail polish

 
Det var verkligen ett bra tag sen jag satt ner och målade naglarna ordentligt. Men nu är det gjort och vad mycket roligare och finare naglarna känns nu. Fick bli favorit lacket från essie och så lånade jag systers guldglittriga.

asos

 
asos har så mycket snyggt just nu och oj så svårt det är att låta blir att shoppa. Hjälper ju inte med att jag inte går i affärer när datorn finns... Försöker tänka att snart får jag shoppa gärnet i New York, inte långt kvar. 

cowry shells

 
I helgen var jag på Erikshjälpen, känns som jag är där ofta nu. Innan jag åkte ditt så var det ända som jag var intresserad av att hitta mer cowry snäckor och gissa vad det första jag hittar är när jag kommer in? Jo just sådana snäckor. 15 kr styck för halsbanden och nu ska de bara klippas isär och så kan jag använda snäckorna.

Smashbox

Har under flera år titta på Smashbox photo finish men det har aldrig blivit något köp. Nu såg jag att Kicks har ett grymt erbjudade på ett Try It Kit från just Smashbox för 225kr. Sugen som bara den att köpa ett kit och testa.

Hot chocolate

Underbart att solen värmer och att snön förhoppningsvis smälter. Dricker varmchoklad och njuter av solen, pysslar lite och bara är så där allmänt söndagsseg.

Veckans instagram

 
1. Avnjöt kronärtskocka för en vecka sen, mums! / 2. Närbild på min fina nya plånbok / 3. Pysslat ihop ett halsband med snäckor / 4. Äntligen läser jag denna / 5. Sockersöta Chloé / 6. Sugen på ett par nya Ray Ban / 7. hm... kanske ska pyssla ihop något av de här fina pärlorna / 8. Startade helgen med träning efter jobbet / 9. Lagade lördagsmiddag

testdocka

 
Idag prövade syster att göra två frisyrer på mig ocg jag agerar gärna försökskanin, för hur skönt är det inte när någon fixar med ens hår? Och snyggt blir det ju också alltid.

Fredagsmys // chokladbollar

 
Igår slutade jag sent, gick och tränade, hem och åt, badade och bara tog det lungt. Avnjöt några chokladbollar och tittade på film. en riktigt härlig och lugn fredagskväll med andra ord.

sy

 
I helgen ska jag nog försöka sy lite, har massor av idéer men så ibland räcker inte alltid tiden till. Men nu så ska jag försöka få lite tid till att sy, pyssla lite. Kanske ska börja med kjolen och västen som jag har tänkt ska bli ett, får se hur det blir...

necklaces XL

 
Fredag idag och idag drömmer jag om stora halsband, för hur fina är inte dessa halsband från Topshop?

H&M news - modern boho


H&M inspirerar när de fyllt på med massor av nytt. Allt bara skriker sommar, så var är våren? Vill verkligen ha allt här ovan, fast ska försöka att vara duktig och inte klicka hem något.

Mellanmål

 
Gillar verkligen när det kommer nya laktosfriaprodukter och senast har jag prövat denna ovan. Greek yoghurt med citron och oj vad god den är, perfekta mellanmålet. Skulle helt ärligt kunna äta flera stycken på rad.

Mango lookbook march


 
Gillar verkligen de här fina bilderna från Mangos mars lookbook. Inspirerande som bara den och riktigt snygga kläder. Något ni gillar?

sand mellan tårta och snäckor runt mi hals

 
Känns som det var länge sen jag gjorde ett smycke och kanske speciellt ett halsband så det kändes lite kul att plocka fram alla mina pärlor, snören, tänger osv. Den här gången fick det bli ett riktigt somrigt med snäckor och läderband som känns så jag. Vad tycker ni?

&OtherStories

 
Har spanat runt i &OtherStories webshop och det finns ju så mycket fint som helst och jag sparade ner en hel del bilder. Ovan kan ni se mina absoluta favoriter, men nu ska jag verkligen inte shoppa... Har ni hittat något som ni gillar?
 

My new friend

 
Har gjort mig ett riktigt fynd i en butik som jag aldrig brukar gå in i. I helgen lurade nämligen Emma in mig på Esprit i Forum och vi gick runt där och jag tänka att nä här finns inget för mig. Men påvägen ut precis vid kassan så hängde den här godbiten på rea (349kr istället för 699) och det gick bara inte att lämna kvar den. Så mycket finare i verkligheten än på bilderna.

leopardstuds

 
Hur snygga är inte de här leosandalerna som jag sprang på på Zara i lördags. Hello lovers!

leowalet

 
Mitt senaste ebay fynd, en plånbok i skinn och hästhår. Verkligen superfin och perfekt med massor av kortplats. Och så är det ju leopard!

från i lördags

 
Glömde ju helt bort att lägga upp detaljbilderna som jag fotade i lördags, men bättre sent en aldig eller vad säger ni?

fika hela veckan

 
Vilken segsöndag. Har verkligen inte gjort mycket idag. Suttit ute i solen, läst, legat i sängen och tittat på film. Tror det kan ha att göra med att det varit så mycket den här veckan. Ovan ser ni en del av min vecka.
 
1. föra veckan avslutades med söndagsfika med en fin vän / 2. Fika blev till middag / 3. Firade lillasyster med cupcakes / 4. firar pappa med choklad och frukost på sängen / 5. ätit en hel del tårta / 6.  och även cupcakes, stora som små / 7. Lördagsfrukost, mums! / 8. lilla jag / 9. juicepaus och prat med syster

lillstjärnan

 
Storstjärnan och lillstjärnan - du och jag
Systers morgonpresent.
Älskar dig!

glas

 
De här är vad som gömde sig i presenterna till lillasyster. 6 stycken glas från Lagerhaus som hon önskat sig ett bra tag nu och så fick hon såklar dollarna som låg uppe på paketen. Ska visa er henne lilla morgonpresent sen också som var så himla fin.

Cake

 
Nu har det firats i dagarna två. Cupcakes och tårta så att det känns som det sprutar ur öronen, men gott har det varit. Ovan ser ni födelsedagstårtan som det mumsades på igår och iförrgår. En ricecrispcake med jordgubbar och hallon.

opps...

 
Okej jag skulle inte shoppa något till mig men en liten sak råkade jag få med mig ändå. Ett par nya örhängen. Tycker att de var så himla fina med taggarna som står ut.

PAPPA

 
Hipp hipp hurra och stort grattis pappa på din dag. Idag firar jag igen, den här gången pappa.

Paketinslagning

 
Tycker att det är så roligt att slå in paket. Finns ju så många fina papper, snören osv. Så här blev i alla fall syster ysters paket som hon fick av mig. Nyfikna vad som fanns i?

Birthday cupcakes

 
I går kväll bakade jag födelsedagscupcakes som Emma önskat sig i födelsedagspresent. Fint med mitt nya strössel, även fast en där i bakgrunden ran ut lite.

Happy B-day

 
Stort grattis till världen bästa lilla syster som fyller år idag! Love you♥

Lucky 3

 
Har tre favoriter som sitter på mina armar nästintill varje dag. Klockan från Marc By Marc Jacobs, Turarmbandet från tidningen Styleby och så mitt nyaste smycke 46664 Nelson Mandela Bangel.

Shoelove

 
För ett tag sen fick Nelly äntligen in de här skorna som jag bloggade om tidigare i år. De är verkligen supersnygg och jag vill, vill ha. Men med shoppingförbud så blir det inget klick.

kladdar lite

 
Det senaste jag gjort. Även om jag har massor av inspiration till smycken och annat pyssel så bara orkar jag inte, istället roar jag mig med att sitta och skissa, småkladda lite med akvarellpennorna.

aztec navajo bags


Två underbart snygga väskor från Zara. Zara har verkligen hur mycket snyggt som helt just nu och som verkligen faller mig i smaken. Blir verkligen svårt att låta blir att shoppa något.

Africa

 
Älskar det här halsbandet som mamma har och som hon haft ända sedan jag var liten. Tycker att det hänger så fint på spegeln i hallen och ger mig massor av inspiration. Tror att jag måste använda det någon dag och då lovar jag att ni ska få se det på. 

Monday and i feel good

Weheartit
 
Ny vecka och det känns som den här veckan kommer att gå fort, kanske för att det är så mycket som händer just den här veckan. Födelsedagsfirande både torsdag och fredag, att äntligen få träna igen efter all sjukdom och så slutar jag tidigt på fredag. Wiie nu kör vi igång eller vad säger ni?

This weeks instagram

 
1. Veckan började med att syster bjöd på pannkakor, mums! / 2. Vårpyntat i centrum / 3. Var fin i håret med utåtbakad fläta / 4. Fint armband från Lindex och / 5. Fin leomönstrad tröja också från Lindex / 6. blev ännu finare i håret / 7. med massor av foliepaket på huvudet / 8. Presentjakt och lunch paus med mamma / 9. Underbart fin tröja från H&M

Vårfint

 
Så mycket fint det finns i butik just nu. Var i forum igår och skulle köpa födelsedagspresenter och kunde inte låta bli att pröva lite saker. De fyra ovan är från Zara och sen H&M och KappAhl. Men även om det var mycket fint och tröjan frå H&M lokade så lyckades jag att inte shoppa något till mig, wiie så stolt jag är över det.

Skofeber

 
Nu till våren får Gina Tricot åter igen in massor av skor. Glömmer alltid bort att de har skor, men den här gången har jag sett ett par som jag måste ta mig en närmare titt på. Nämligen leopardloafersena för hur snygga ser de inte ut?

Hair color

I torsdags var jag hos Emma på Nacka Klippet och fick en härlig ny färg i håret. Oj så bra det blev är så himla nöjd med resultatet och nu känns håret som nytt igen.

Mitt februari

 
Blandade bilder från mitt februari, nu är jag redo för att se vad mars har att erbjuda

Arnhem

 
Hittat en ny favorit sida, Arnhem.co. Helt underbara kläder och smycken, vill bara klicka hem allt. Australienarna kan verkligen det där med boho/indian snyggt. Mina favoriterna kan ni se ovan och just nu önskar jag att det vore sommar så att man kan gå runt exakt så där.

RSS 2.0