091031 lördag



Kofta gamal från KappHal, Linne Gina tricit, Halsband Topshop, Jeans H&M.

Nicki

Svart och grönt



Igår köpte jag detta underbara halsband från Topshop, 179kr - 10% i studentrabatt, så 161kr. Tycker de är så himla snyggt och roligt med lite grönt! Det åker på idag.

Nicki

Allhelgona



Idag är det alla helgons dag, om vi ska följa de gamla traditionerna eller Halloween som har blivit allt större i Sverige. Själv blir det inget speciellt idag, tända lite ljus på kvällen för att få det lite mysigt i höstmörkret. Vad hittar ni på idag? ska ni kläut er?

Nicki


I♥Cupcakes




Det blev lite muffinsar, mm ska bli så gott var riktigt länge sedan jag bakade!

Nicki

Ljus



Eftersom det är Allahelgona i helgen fick all personal på förskolan ett ljus och en tändsticksask och jag fick också en, de är så himla snälla och goa på min VFU! Tackar,tackar! Valde ett med lite rosa och på asken står det drömliv. Ska tända de sen för farmor och farfar♥

Nicki

fredag, fredag, fredag




Som jag sagt så flyger min tid just nu och på söndag är det November(redan). Ska snart bege mig till VFU:n, tredje dagen. När jag kommer hem kanske jag ska slänga ihop en sats muffins, är lite småsugen. jaja vi får se hur dte blir med det. Ikväll är det favoritprogramet Idol (ja jag är idolnörd). Hoppas att ni får en fin, fin fredag!

Nicki

Sista delen (del 5)

Sist i min förvarings serie kommer smyckes handen och smyckesträdet som jag och pappa har gjort.

På handen sitter favorit ringarna, några armband och en toffs (när den inte används).


På trädet hänger massor av armband och några stora örhängen, ganska överfullt.

Nicki


God morgon torsdag!



Veckan är snart slut, bara imorgon kvar. Snart ska jag iväg till VFU:n för andra dagen, var riktigt roligt igår men trött bir man och trött av att gå upp tidigt. Ska bli skönt med helg sen, får se vad som händer då. Hoppas att ni får en skön torsdag!

Nicki

axlar i fokus



Har föresten gjort klart mina axeldetaljer, ska bara sy fast de på en tröja som jag har köpt. Men det blir nog till helgen, så då ska ni få se hur de blir!

Nicki

godbitar


Tumvantar från H&M, 99kr.


Armband från BikBok, 99kr.


Klänning från BikBok, 399kr.

Fuskpäls från H&M barn, 399kr.

Hittade lite annat fint i forum igår, men inget fick följa med hem. Fast skulle vilja ha de underbara vantarna och kanske en päls..
Första dagen är i alla fall avklarad på VFU:n, gick jättebra och roligt att se alla gullungar igen! Ikväll ska jag slappa i soffan, man blir verkligen helt slut att jobba jämfört med att plugga.

Nicki

Tack!

Vad tycker ni om den nya bloggdesignen?
Jag älskar den, tack världens bästa syster som kan och vill fixa åt mig♥


Den gamla headern

I påsen




Detta fanns i påsen. Två halsband fick följa med mig hem från Glitter, fick de till riktigt bra pris då de var på rea. Båda för 57kr. Det med blåstenar(?) ska jag göra om på något sätt, ska bara komma på något bra.

Nicki


Handlat

Efter att jag lämnat in tentan idag så åkte jag och syster till forum eftersom hon var ledig idag. Kom hem med denna påse, vad kan det vara i?

Nicki

091027, tisdag


Lite turpuss på tentan.


Nu ska jag åka och lämna in tentan. 13 sidor senare och den är klar, ska bli skönt att bli av med den men ändå nervöst för om man klarat den eller inte (precis som vanligt). Sen blir det hem och ta det lugnt, lika bra att passa på den tid som man får. Imorgon börjar praktiken, ska bli roligt att komma tillbaka till alla barnen, men vädret är ju inte det roligaste. Men nu ska jag ta bussen, hörs senare.

Nicki

På läpparna




Idag kom detta läppstift hem i brevlådan. Skickade in ett gammalt läppstift med en lapp från Elle och fick hem detta. Ett bra bytte. Läppstiftet kommer från Maybelline och är i färgen Sweet pink.

Nicki

Leo


Bild

Åh jag skulle vilja he en päls (fusk) men har inte hittat någon som känns helt 100. Denna är ju helt perfekt och hur fin som helst, nackdelan: den finns på H&M barn i störst strl. 128. Synd att man inte kommer i de..

Ny vecka, några får ha höstlov (lyx, så passa på att njut). Själv ska jag gå igenom tentan en sista gång, sen lämna in den imorgon och på onsdag blir det VFU. Hoppas att ni får en bra start på veckan.

Nicki

Dopkort




Är riktigt roligt att göra kort, detta är mitt andra scrapkort försök. Det första hittar ni här.

Nicki

Doppresenten




Här får ni se vad doppresenten blev och vad jag höll på att måla för länge sen. I minsta lådan ligger det en lyckopeng med gravyr.

Nicki

Dopklänning..




Så här såg jag ut på dopet idag, blev en lång dag så nu är jag trött. (Till S: Hoppas att ni tycket det var ett bra dop och att jag sköte mig, haha. Puss och kram).

Kofta Zara, Klänning från London, Skor H&M.

Smycken;
Högerarm uppefrån: Svarta flätade gjort själv, Guldarmband, Silverarmband present, Norrlandsarmband från Pajala, Marc Jacobs armband.
Vänsterarm: Peace armband gjort själv (FN-dagen ju!).

Nicki

FN-dagen




Nu ska jag iväg på dop, min gudson (eller blivande kanske man säger) ska döpas.
Visar kortet och vad som finns i packetet när jag kommer hem.

Nicki

rätt person?


Bild

Nu har jag sutita och tittat på Idol, Nicklas fick lämna, synd fast Eddie var bättre ikväll (enligt mig) Var de rätt person som åkte ut, vad säger ni? Rätt eller fel. Själv tyckte jag att calle kunde åka ut, om man fick välja av alla.
Nu blir det nog en filmis.

Nicki


Del 4 smyckesförvaring





I min garderob har jag även satt upp som små krokar på insidan av dörren med mattejp. Blir en tydlig översikt över alla och inspiration när jag väljer kläder.

Nicki


Fredag igen

veckorna springer fram, skulle få vara skönt att få njuta av en lugn, inte behöva göra något helg. Men tentan ska skrivas klart. Borde hinna ganska mycket idag, så det kanske är lite kvar till söndag. För imorgon ska jag på dop och då blir det inget skrivande, så lite roligt får jag ju i helgen trots allt. Nu ska jag pter till skrivandet.

Nicki

Grönt är skönt idag




En dagens, första för veckan (men bättre än ingen).
Tröja Topshop, Jeans H&M, Halsband gjort själv, Ring H&M.
Nicki

091022 torsdag



God morgon på er!
Nu ska jag strax bege mig till skolan för seminarium och sedan lite grupparbete inför tentan. Glömde föresten berätta igår att jag hämta ut grammatikduggan och fick VG (shit va förvånad jag blev) var helt inställd på att få göra om den. Fast det är ju typiskt mig också att alltid vara så kritisk. Nä nu måste jag skynda mig, hoppas att ni får en bra torsdag (snart är det helg!).

Nicki

Smyckesförvaring del 3


För att få plats med allt har jag denna stående i garderoben.

Fast där i ligger smycken som inte används så mycket just nu, KAOS!

och brevid lådan står mina pärlhalsband och armband som förvaras i denna ask som jag vikt och piffat till.

morning, onsdag

så var det onsdag, halva veckan har nästan gått. Är det någon mer än jag som tycker tiden bara springer fram?
Nu ska jag snart åka till skolan, föreläsning och sen hämta ut grammatikduggan (håll tummarna för att jag klarat den) men jag är helt inställd på att få göra om den. Men hoppet är det sista som sviker en. Efter sa jag möta mamma för träning och sen hem och skriva mera på tentan (tjat, tjat). Ska fortsätta fota mina olika smyckesförvaringar också, så de kanske kommer upp en till idag.

Nicki

Förvaring del 2






Jag har varit en riktig örhängstjej, haha. Hade olika örhängen nästan varje dag och hittade alltid nya snygga. Nu är jag sämre på att byta örhängen, blir mest mina pärlor. Ska bli bättre på att använda lite andra, blir ju sugen när jag ser alla. De längst ner är jätte snygga, stora, men tunga så de orkar man inte ha en hel lång dag i öronen. 

oppss!


Vad kan detta vara..


okej jag kunde inte låta bli! Men det är helt underbar! Mycket snyggare i verkligheten än på bilderna.

Nu ska jag sätta igång och skriva på tentan (igen). Uppdaterar senare med fortsättning i smyckesförvarings serien.

Smyckesförvaring, del 1

Här är del ett i min smyckesförvarings "serie". Börjar från början, detta smyckeskrin fick jag när jag var liten och här i förvaras alla smycken från dop, födelsedagar och så vidare. Alla smycken i guld och silver som jag använt när jag var mindre.


Samlade på Broscher som liten och de ligger här i.



I några av askarna.

klagar på


usch nu har jag skrivit och läst hur länge som helst! (förutom en paus för träningen). Är i alla fall helt slut i huvudet, känns inte som jag kommit någon vart, fast jag vet att jag har ju faktiskt kommit en bit. Nästan klar med en fråga (lite korrekturläsning och tillägg bara). Men det är å andra sidan tre frågor kvar! + två seminarie uppgifter.
oj nu gnäller jag bara massor, men var tvungen att få skriva av mig lite.

Nicki

god morgon-ny vecka

usch känns inge bra att det är måndag idag, vet inte varför eller kanske för att just den här veckan känns det extra jobbigt med ny vecka. Nu ska jag fortsätta skriva på tentan, imorgon är det skola..

så här ser min vecka ut:
måndag: skriva på tentan, träna
tisdag: seminariume (9-12), skriva på tentan
onsdag: 2 föreläsningar (10-16) får se om jag går..
torsdag: seminarium, skriva på tentan.
fredag: plugga med några
Lördag: Dop
Söndag: skriva på tentan
(rolig vecka va? nästa kommer att bli bättre)

Tipsigt



Fick en fråga av JC om jag kan visa hur jag förvarar mina smycken (får bli en ny kategori) och om jag kan visa upp alla mina smycken. Eftersom jag har för många smycken (om man nu kan ha de?) så kommer jag inte kunna ta med alla, men jag ska ta med så många som jag kan. Sen kanske jag skulle kunna dela upp de och göra som jag gjorde med mina favorit halsband för tillfället, att visa upp favorit armband, ringar, örhängen osv.
Nu ska fotas, lovar att del 1 kommer upp vi veckan.

God morgon söndag

veckorna bara springer iväg och helgerna springer ännu snabbare! Idag blir det plugga för min del, ska läsa och skriva på tentan. Kanske ska försöka komma iväg till gymmet också, fast pluggandet går före, får se hur långt jag hinner.
Vad ska ni hitta på denna söndag, sista dagen på veckan?

Nicki

natti natt



Nä nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på någon bra film, Harry Potter kanske eller Batman The dark knight? aja någon blir det.
God natt så hörs vi imorgon och stort GRATTIS till Foki som vann kategorierna årets blogg, nykomling och orginella + grattis på födelsedagen!

Nicki

Oj så mycket ringar




Hittade efter ett tag inne på H&M ringarna även i guld, beslutångesten över vilka som skulle få följa med hem blev svår. De var ju så fina på olika sätt, silver gillar jag ju alltid på vintern, men guld passar på något sätt till allt. det slutade med att mamma blev trött på min beslutångest och snodde de silvriga från mig. Så jag köpte guld och mamma de silvriga (till mig) tack världens bästa mamma♥
Från H&M 49,50 kr.

Nicki

accessoarer




Snygga ringar som liknar de från Pandora som jag suktat efter. Flera stycken som man kan variera som man vill och känner för. Hittade även denna snygga "klämma" som man kan säta i håret, på panband, som axeldekoration eller vad man nu kan hitta på. Båda kostade 49,50kr, H&M. Ångrar lite att jag inte köpte en eller två av "klämmorna", kanske blir senare.

Nicki

Lördag 17 okt, 2009



Idag ser jag ut så här, har varit en rund i stan med mamma. Ska visa senare vad jag hittat och vad som fick följa med hem.

Tröja (klänning) från H&M, Jeans H&M, Stövlar Vagabond.

Nicki

Blog Awards


Bild

Idag är det dagen många bloggare har väntat på, nämligen Blog Awards.
Jag hoppas att alla som ska gå kommer att få en underbar dag/kväll/natt! Och lycka till alla nominerade!

Nicki

Mys pyss



Skulle vilja ha en ny pjamas och blev kär i detta sätt som jag såg i mailet från Topshop. Hur sött är det inte? Får gärna komma hem till mig, så jag kan sitta i soffan och mysa med dessa snyggingar på!
Sen är det ju lite billigare nu i och med att pundet ligger lågt (ca 8,36) en London resa skulle ju inte sitta helt fel!

Nu blir det Idol, Heja Tove och Erik!

Nicki

Nagelfix



Nu ska jag måla naglarna med favorit lacket från Mavala, nr. 56 Riga. Underbar ljusrosa färg och för mer färg är det bara att måla flera lager.

Nicki

Fredag 16 okt, 2009


Äntigen fredag, på schemat idag står skola (föreläsningar). Sen ska det bli helg med kväll i soffan framför Idol. I helgen kommer det bli plugga, måste läsa klart det sista och skriva på tentan. På onsdag nästa vecka ska den in, så det är bara sätta fart.

K
länning Gina, Halsduk föra året från H&M.

Update: nu är jag virrig, jag som brukar ha koll på allt och ordning, nu är det verkligen för mycket i skolan. Tentan ska ju inte vara inne förens v44, alltså inte på onsdag utan onsdagen efter. Skönt det, men bäst att skriva lite på söndag ändå.

Nicki

Påfågel på



När jag visade er mina favorit halsband så glömde jag ju ett. Det jag har på mig idag!
Halsbandet från Matthew williamson for H&M. Blir väl att man glömer något när det är några stycken.

Nicki

Torsdag 15 okt, 2009



Ska snart iväg och jobba, snart är ännu en vecka slut. Tiden bara springer iväg nu för tiden.

Kofta Kaphal, Linne H&M, Jeansleggins Vero Moda, Halsband Matthew williamson for H&M. 
haha ser nästan lika dan ut som i tisdags, fast man ska ju ha sköna kläder på jobbet när man jobbar med barn.

Nicki

Onsdag mitt i veckan



Idag skulle ha varit en kort dag, 10-12 (seminarium). Men så blev jag erbjuden att jobba från kl 13 och lite extra inkomst tackar jag inte nej till. Får slinka förbi Gina någon annan dag, kanske hinner på fredag?
Nu är jag i alla fall trött, ska bara ta det lugnt, mysa i soffan och kanske, men bara kanske läsa lite om tvåspråkighet.

Nicki

Stora halsband

Såg hos Angelica att Gina har fått in fler stora halsband! De första de hade gillade jag inte riktigt (därav det egen gjorde). Men dessa två nya ser riktigt snygga ut, speciellt nr 2. Måst förbi en Gina. Spanna in!

Nicki

Koftan på



Idag föll första snön här i stockholm. Inte för att den fick stanna kvar, men det föll ändå stora vita flingor. Usch jag vill inte ha vinter ännu! Min puderrosa kofta fick i alla fall värma mig idag, mys!

K
ofta H&M, Linne H&M, Jeansleggins Vero Moda, Halsband Aldo.

Nicki

091013 tisdag


Foto: Jag från september -09

Nu är det dags att åka till skolan, två föreläsningar står på schemat.
Ha en bra tisdag

♥Nicki

feathers



Stora örhängen med små fjädrar skulle inte vara fel. Ni är välkomna hem till mig.
Från Topshop, £20.00.

Idag är det skola, föreläsning 13-15, ska läsa lite nu så slipper jag de ikväll. Hoppas att ni får en bra start på veckan.

Nicki

Lackväska



Har hittat en underbar väska, från Karen Mille. Kostar dock 1 921,26kr. Finns hos asos. Underbar är vad den är!
Nu åter till pluggandet, ska börja skriva lite på min stora hemtenta, alltid skönt när man har börjat!

Nicki

Favoriterna

Här har ni mina favorithalsband just nu.


1. Stort med många färger, Primark.
2. Halsband med tre berlocker (ros & två pärlor), gjort själv.
3. Mockaband med stort guldberlock, gjort själv.
4. Svart band med runt berlock i svart, guld och spegel, Forever21.
5. Halsband med stort Peacemärke och tre fjädrar, Aldo.
6. Silver kedja med silver och grönt berlock, Kedja egen & berlock secondhand.
7. Pärlhalsband, gjort själv.

Nicki

Min lördag




Idag har det varit fullt upp, gick upp 6.45 och gick till tvättstugan. När jag var klar där vid 12.30 tiden så hjälpte jag till på städdagen som var här i föreningen jag bor i. Efter allt detta slutade det med att jag somnade på soffan. Så nu är jag pigg och har varit ute fått luft, handlat. Ska ta det lugnt ikväll, titta i Elle och inspireras av Elle mat & vin.
Ska försöka fota mina favorit halsband och lägga upp också!

Nicki

Markerade axlar




Denna underbara tröja har ni säkert sätt i flera bloggar, gillar den massor själv. Finns att klicka hem hos Glitzy för499kr. Visar den den för mamma och hon säger, "äh de där kan du ju göra själv". Sagt och gjort, jag har börjat pyssla. Och jag som aldrig skulle hålla på att sy fast pärlor efter halsbandet, haha.

Nicki

Svart och guld



Även fast jag fortfarande är galen i armband (som ni säkert märker), så har jag använt stora halsband en hel del. Enkelt sätt att piffa upp en enkel tröja. Kanske ska ta och visa mina favoriter?
Idag slutade jag vid 12, vilket var jätteskönt. Möte mamma och så åkte vi till Sickla och spannade (shoppade) lite. Riktigt mysigt, tack för en trevlig dag mammi <3

Dagens Halsbandet är i alla fall gamalt från Forever 21

Nicki

Halvinbakad





Dagens hår, Flätor halvinbakade från båda hållen från pannan.

Nicki

Underbart på armen



Forever21 har hur många underbara armband som helst. Åh varför kan de inte finnas så här snygga smycken i Sverige för? Titta och njut!

Nicki

Jobbar

Idag blev det jobb för min del, trodde inte att det skulle bli något men ibland har man tur. Alltis trevligt med lite extra inkomster!
Vad har ni för er idag?

Nicki

Min dag i smycken




Träarmband jag & pappas som gjort, Klocka second hand och Armband jag.

Nicki

Lindex smycken


99 kr.

129kr


Båda armbanden 79,50 kr/st.

Lindex har en hel del snygga smycken just nu. Halsbandet högst upp som synts i en del bloggar. Fast jag FÅR INTE köpa smycken!
Annars är det bra med mig, har jobbat idag. Skulle väl behöva plugga men är så less på skolan just nu! En av anledninarne är att tenta resultatet inte kommit upp på hemsidan, så måste väl hämta ut den imorgon då. Sen är det bara för mycket uppgifter och allt. Usch.. nu tänker vi på något roligara, smycken var det ja ;)

Nicki

Kanelbullens dag



En stor bild på kanelbullar, mums. Blir bullar med mjölk.
Har ni ätit några kanelbullar idag?

Nicki

Söndag 4 oktober



Detta består min söndag av. Pyssel, började lite småt igår och idag blir det fortsättning. Måste ju komma någon vart med resealbumet. Under tiden håller världens bästa mamma på att baka kanelbullar, för ingen har väl missat att det är kanelbullens dag idag!

Nicki

pärlor, pärlor, mera pärlor

Har ju hållit på med ett filttyg ett tag och en jäkla tid har det tagit. Fast det är i och för sig förståligt...


Har handsytt alla dessa pärlor..




Tycker att det blev riktigt snyggt, speciellt till nya randiga tröjan. Blev inspirarad att göra detta när syster visade Olivia Palermos halsband. Hennes är dock snyggare!

Nicki



Secondhand shopping





Idag blev det en sväng förbi Röda korset, har inte varot där på jätte länge. Var föresten första gången i den nya lokalen, litet men det går ju alltid att hitta något. Och klart jag hittade. Som ni ser ovan fick ett skärp för 10kr följa med hem, tillsammans med ett gäng silver knappar för en 5:a. Fynd? Javisst!
Annars har jag pysslat idag, en av sakerna kommer upp om ett tag..

Nicki

snyggt!



Okej jag behöver inga fler armband, men ni måste bara se detta snygga från asos. Helt underbart, skulle jag gärna bära. Ska försöka att hålla mig borta. För er andra kostar det 349,32kr. Här hittar ni de.

Nicki

Fredagsmys


Gott, gott!

Chloé ville vara med på bild också!

Nu börjar Idol snart, jag kommer sitta bänkad, kommer ni?
Till Idol blir det grönsaker och dipp, smaskens. Har varit sugen hela vecka!

Nicki

Dag med syster



Vittunika från Gina, 149kr och i ekologiskbomull (riktigt bra tycker jag!).

Eiffeltorn och Big Ben

Silvriga döskallar

Sedan gick vi till Slussen, riktigt fint väder i Stockholm idag!

Idag blev det som sagt en sväng till stan efter skolan med syster. Gick i några affärer och sedan ringde bästis, så vi möte upp henne och gudsonen ;) en stund (kul att se dig!). Efter det blev det lite shopping, som ni kanske sett ovan. Lite nya berlocker, så här ska pysslas.

Nicki

fryser..

Idag har jag bara varit hemma, har frusit hela dagen, hoppas att jag inte ska bli sjuk! Han i alla fall läsa allt jag ska ha läst tills imorgon, kollat igenom frågorna till seminariet imorgon!
Sista dagen innan helg imorgon, skönt och jag slutar 12. Då ska syster möta mig och så blir det väl en sväng på stan. Hoppas på att gå förbi pärlshopen.

Nicki

1 oktober



Oktober betyder bröstcancer månad, ska köpa ett nytt rosa band (ett måste varje år)!

Nicki

RSS 2.0