TWO

 

Såg de här två fina halsbanden på H&M, härligt med ett riktigt rött halsband, skulle verkligen piffa upp vad som helst. Det första kanske lite mer jag, men underbart fina båda två, kostar 99kr/st.

 

Nicki


Heldag av härligheter



Igår hade jag en riktigt härlig och rolig dag och kväll tillsammans med Sandra. Vi mötes i stan vid 11, åkte till Grönan och där blev de en hel del åkande. Hade glömt bort hur kul det faktiskt är! Var säkert 3-4 år sen jag var där sist och åkte karuseller. Sen blev det grekisksallad, rosé, lite fler åk och sen vidare till Snaps och avslutade på 54. Spontan och härlig heldag/kväll är ju ändå de bästa. Idag blir det att ligga ute i solen och läsa. Sommaren är ju bara för underbar, eller hur?

Nicki

Fynd, del 1



Några av mina fynd från Erikshjälpen. Ett halsband, rosa bomullstråd, snäcka (som jag tänkte ha som smyckes skål), armband och sjöstjärneberlock. Känner mig lite pysselsugen, så vi får se vad jag kan knopa ihop av tråden och kanske berlocket..

Nicki

Hemma igen!



Hemma igen efter två veckor nere i Småland. Känns otroligt skönt att sitta i min säng igen, med alla mina saker runt omkring mig. Har haft två riktigt härliga och roliga veckor, träffat kusinerna från norr, grillkvällar, utflykter, fika, kramar, sol, regn och lugnet. Riktigt skönt att få koppla av och varva ner. Men nu är jag hemma igen och jag har massor att visa er.

Nicki

Moroccanoil



Mamma var snäll och köpte med sig den här från Lykos affär i Vansbro, har man inte vägarna förbi deras affärer så går det klicka hem på lyko.se. Har velat testa den ett bra tag och hoppas verkligen den är så bra som alla säger. Lovar att skriva mer sen när jag använt den ett tag.

Nicki

koftor



När jag packade så märkte jag att något som jag skulle behöva lite nytt av är koftor. Spanade in asos och hittade ett helt gäng med snyggingar, så här ovan kan ni se mina favoriter. Tror nog att jag gillar den svarta mest, så fint med fransarna som rör sig. Vilken tycker ni var snyggast?

Nicki

bleach feathers



Innan jag åkte iväg på lite semester så fixade jag ihop de här halsbandet, blekte några fler fjädrar och så satt jag fast de på en kedja jag hittade hemma. Visst blev det fint? Kanske inte lika fint som detta, men något liknande i alla fall.

Nicki

Hard rock boots




Har klickat mig in på dessa skor flera gånger hos Nelly och varje gång tycker jag de är lika fina men de har ändå aldrig slutat med att jag klickat hem dem. Men nu tillslut står det hemma på mitt golv. De är mycket finare i verkligheten och kommer vara perfekta i höst, nu också i för sig.

Nicki

Topshop jewellery

Fin fina smycken från Topshop, helt i min smak. Gillar nog mest den enkla kedjan som blir ljusare nedtill.

 

Nicki


Småland!


Idag åker jag till mitt lilla Småland. Ska bli skönt att komma hemifrån och försöka komma in i ett lite långsammare tempo, fast det brukar ju inte gå så bra. Ska även träffa mina kusiner som har kommit ner ända från Norrland (wiie). Så det kommer nog inte bli så mycket bloggande nu, har dock förberet några inlägg till veckan så ni får något att läsa/titta på.

Nicki

Små presenter



Igår kom mamma och pappa hem och hade med sig små presenter, fick supersöta muffinsformar och en hjärtsten. Söta dom är, fast vilkoret att jag fick formarna var att de ville ha lite cupecakes, men de ska nog gå att ordna.
Och tack för alla era fina kommentarer om skorna, blir att behålla dem! Wiie!

Nicki

Fringe shoes



Var en snabbis till Forum igår och så gick jag rakt in i dessa skor på H&M och hjärtat stannade. Skorna fick följa med hem, men nu är frågan om jag verkligen ska behållad dem eller inte. Vad tycker ni?

Nicki

SHANTARAM

 

Idag har jag legat ute i solen, var ju varmt och soligt på morgonen och fram till halv tre tiden, sen blev de ju riktigt kallt. Med ut i solen följde i alla fall min "lilla" bok, Shantaram av Gregory David Roberts. Valde att köpa den på engelska så de går ju lite långsammare än att läsa den på svenska, men bra är den. Än är inte sommaren slut (hoppas jag) så ska nog hinna ta mig igenom de 933 sidorna. Har ni läste den? Vad tyckte ni?

 

Nicki


Två par fast ett par



Igår fick dessa underbara örhängen följa med mig hem från stan. Ett par röda till mig och ett par bruna till syster (snäll jag är). Jag som hade fjädershoppingförbud, bra de går för mig va? Men 49kr är ju nästan ingenting och om ni också blir sugna så finns de hos H&M.

Nicki

en perfekt dag



Åh vilken udnerbar dag jag fick idag, syster och jag gjorde kyklingsallad och satt oss på balkongen och åt. Nu blir det mysig filmkväll och så hoppas vi på fint väder imorgon, då ska ni även få se ett lite köp jag "råkade" göra igår.

Nicki

The End



Hemma igen efter en helt udnerbar dag med syster på stan och sedan Harry Potter och dödrelikerna del 2. Den var hur bra som helst, går inte sätta ord på hur bar jag tyckte att den var, magisk! Men samtidigt känns det tomt..

Nicki

The end is near...



Idag ska jag äntligen få se den sista Harry Potter filmen, Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Som jag väntat och längtat, men samtidigt så känns det konstigt att det ska vara slut sen. Ingen mer film att se fram emot, inget mer Harry.. Tur att jag har alla filmerna så då kan jag fortsätta titta!

Nicki

Pimms och blåbärsmuffins



Igår hade jag och syster en liten middag här hemma med hennes pojkvän och hans kompis. Riktigt trevligt med mat, blåbärsmuffins och Pimms som vi hittade på systemet i små söta burkar, gott gott!.

Nicki

fade, bleach



Sen jag såg det här halsbandet från Planet blue har jag varit ruskigt sugen på blekta/vita påfågelfjädrar. Letade runt på nätet som en galning men hittade inte många sidor som sålde just sådana. Så jag googlade lite mer och hittade en fiskesida och tipset att det går att bleka fjädrarna med blekning, dock kunde de bli lite tunna. Nu är det tur att jag har en syster som är frisör som fixade och blandade ihop blekning till och vips så har den färgglada påfågelfjädern blivit ljusare. Nu måste jag bara fixa några till...

Nicki

Nelly accessories



Gillar verkligen de här underbara halsbandet från Nelly accessories, får mig att tänka lite på Marni halsbanden med de svarta banden. Detta är dock mycket billigare och blir mitt eller ditt för bara 99kr. Jag är riktigt sugen, är du? I så fall hittar du det här

Nicki



Kantband

Har haft lite pyssel sug den senaste tiden men inte riktigt veta vad jag ska göra. Men nu så har jag en hel del idéer som ska bli genomförda. Bland annat fick en gammal svart klänningen från H&M en liten makeover. Sydde ditt lite band längst kanten på den och vips så blev det som en ny klänning. Vad tycker ni?

 

Nicki


Underwear

Igår reashoppade jag lite, två par troser från Twilfit för bara 34kr/st. Fanns i fler fina färger/mönster så är lite sugen på några till, bäst att passa på när de är rea. 

Nicki

DREAM CATCHER


Forever21 har gjort en ny smyckeskollektion med namnet, Dream Catcher som föll mig i smaken. Ovan kan ni se mina favoriter, saknar dock lite fjädersmycken. Klicka på första bilden och kom direkt till Dream Catcher smyckena.

Nicki

Hundraåringen



Under sommaren passar jag på att läsa en hel del böcker (som att jag inte läser nog annars, haha), så skönt att lägga sig i solen eller sängen med en bok som inte är kurslitteratur där hjärnan måste vara allert till 100%. Nu till saken kanske, fick låna den här boken av mamma som hon fått i sommarpresent. Ingen bok jag skulle ha valt själv eller första handsval att läsa kanske, men efter första sidan var hag fast. Rolig som bara den, välskriven och svår att lägga ifrån sig. Så läs den!

"...en dag bär det sig inte bättre än att det är dags för honom att fylla tresiffrigt. Pompa och ståt väntar, med kommunalråd och lokaltidning på plats. Ett spektakel så oönskat av Allan att han i stället kliver ut genom fönstret. Därmed är han på rymmen från sitt eget födelsedagskalas. I hast råkar Allan få med sig en väska som han bara skulle vakta ett slag och strax har han både tjuvar och poliser efter sig."

Nicki

GT SALE



Mina favoriter på GTs webrea. Är ruskigt sugen på de svarta remskärpet.

snart...



Snart dags att bege sig för den sista arbetsdagen, slutar kl 16 och då börjar semestern/sommarlovet, ledigheten! Fick nya Styleby och La Redoute i brevlådan igår, perfekt att läsa/blädra i nu när de snart är ledigt. Hoppas att ni får en toppen fredag!

Nicki

Till en liten indian



Den här klänningen missade jag ju totalt i morse bland H&Ms nyheter, hur kunde ja? Den är helt fantastisk fin, så jag och perfekt nu och i höst. 299 kr kostar den och jag är riktogt sugen, men ska nog se när den kommer ut i butik så jag kan pröva den!

Nicki

News @ H&M


H&M har fått in massor av snyggt och nytt i webshoppen idag. Bland annat ponchon och tandhalsbandet som jag bloggat om förut, men även de fantastiska drömfångar örhängena och halsbandet!

Nicki

ASOS | ASOS Upper Arm Cuff, feather and colors


Snygga smycken från asos, armcuff som man har uppe på armen med fjädrar som hänger ner. Hur finnt är det inte? Kan inte hjälpa att jag fastnar för allt med fjärar, men de är ju så himla fint och finns så mycket olika sätt att bära fjädrar på. Stora färgglada örhängen gillar jag också på sommaren, även fast jag brukar vara ruskigt dåligt på att använda det..

Nicki

Jordgubb- och daimtårta

Tårtreceptet på mammas födelsedagstårta var efterfrågat, så här kommer det. Detta är en av mina favorit tårtor, underbart god och med alla jordgubbar så är det en riktigt sommartårta.

Botten
110 gram smör
2,25 dl strösocker
1 msk sirap
2 st ägg
1,5 dl vetemjöl
0,5 tsk salt
1,5 tsk vaniljsocker
1 dl kakao
2 st dubbeldaim

Fyllning
5 st gelatinblad
0,5 l jordgubbar
3 st äggulor
2 dl florsocker
6 dl vispgrädde

Dekoration
1 l jordgubbar

Gör så här
1. Sätt ugnen på 175°c, Vispa smör, socker och sirap pösigt.
Rör ner äggen.
2. Blanda vetemjöl, salt, vaniljsocker och kakao. Hacka daimen grovt. Tillsätt mjölblandningen och daimen i smeten. Bre ut smeten i en smord, bröad springform, ca 24 cm i diameter.
3. Grädda i ca 20 min, låt sedan svalna.
4. Blötlägg gelatinbladen 5 minuter i kallt vatten
5. Mixa 1/2 liter jordgubbar i matberedare/stavmixer till en slät puré.
6. Vispa äggulorna och florsocker luftigt. vispa grädden till lös konsistens.
7. Värm 1/2 dl av jordgubbspurén i en kastrull. Ta upp gelatinbladen och tillsätt i kastrullen. Låt det smälta på svag värme. Rör ner gelatinblandningen i resten av purén.
8. Blanda försiktigt ner äggsmeten i purén och sedan grädden till en slät smet. Häll smeten över bottnen. Ställ minst 4 timmar i kylskåp eller i frysen. Tina 4 timmar i rumstemperatur vid servering.
9. Toppas tårtan med 1 liter jordgubbar.


Nicki

Ellos skor


Gillar de här skorna som kom in bland Ellos höst nyheter. Tänk att jag inte köpte några skor i år, det är helt otroligt för att vara jag. Men för att kompensera upp det kanske de blir en hel del höst/vinter skor, haha. Är du suegn så finns de här


Nicki

Tusen tack


Vilken trevlig överraskning, såg att jag hade fått flera kommentarer på detta inlägg och sen berättar syster att jag är på första sidan igen! Tusen tack! Och hoppas att ni som tittar in stannar, även fast bloggen går lite på sparlåga just nu då inspirationen inte riktigt vill infinna sig.

Nicki

Toppensöndag!




Det blev en riktigt härlig dag trots att planerna om stranden sprack. Vi åkte ut mot Nynäshamn, hamnade på Muskö vid några klippor vid vattnet. Molnigt men varmt och tillslut tittade solen fram. Vattnet var riktigt skönt och varmt, jag hoppade runt bland klipporna, promenerade i vattnet och bara njöt av dagen. Efter några timmar på klipporna stannade vi till vid en liten loppis, men inga fynd, sen avslutades utflykten med en mjukglas i Nynäshamn.

Nicki

sommar, moln och utflykt



Det blir dåligt med bloggande nu när det har varit så varmt. Först jobbar jag hela dagarna och på kvällarna vill jag bara njuta av den sista solen på dagen. Idag är det molninigt och ingen sol syns, otur då jag tänkt åka ut och bada vid min favorit strand. Men inte deppa för det, istället för det bli en annan utflykt, får se vart bilen tar oss.

Nicki

F21 & Miss Selfridge

En härlig blandning av snygga smycken hos Forever21 och Miss Selfridge.

 

 


Planet Blue



Älskar den här bilden från Planet Blue, för hur snyggt är det inte med vita påfågelfjädrar? Känns väldigt sommrigt, även fast solen verkar svika oss idag. Får hoppas att vädret är bättre till helgen när jag är ledig, men nu göra sig klar och sen jobbet.

Nicki

RSS 2.0