Äntligen, äntligen klart






Idag har jag gjort de sista sidorna i mitt resealbum, så nu är alla fotona insatta. Riktigt skönt att vara klar, de var ju en del foton och de fyllde exakt alla sidorna! Här är några sidor så nu får se, kan ju inte visa alla. Och framsidan fixade jag till idag med, ska bara fixa plast så jag kan plasta in den, sen är det helt klart.

Nicki

Väskfeber


Bilder: asos

Har ett litet sug efter en ny väska just nu, men eftersom jag inte ska shoppa något förens New York så tittar jag bara runt lite och inspireras. Dessa ovan gillar jag, några dyrare än andra, men titta kan man ju! Om du är sugen själv så finns dessa hos asos.

Nicki

28 juni


Nu när det är så här fint väder kan man ju inte göra annat än att vara ute och njuta. Men eftersom jag blir rastlös av att bara ligga/sitta stilla utan något att göra så har jag klickat hem lite nya böcker. Så min dag idag kommer bestå av läsning i solen/skuggan och som ni ser på bilden kanske de blir lite teoriplugg också (måste ju sätta fart med körkortet nu).

Nicki

Resväska


Innan




Efter

Inuti

Det här är alltså 1års presenten som jag har pysslat med. Har alltid tyckt att små barn med dessa små resväskor är så himla söta och hur roligt är det inte med en aldeles egen, en som ingen annan har och med sitt namn på? Jag är i alla fall hur nöjd som helst och tycker den blev riktigt fin. Hoppas att födelsedagsbarnet också kommer att gilla den.

Nicki

27 juni


Kom hem igår kväll från Dalarna, blev en trevlig och lugn midsommar med god mat och lite dricka. Igår när vi skulle åka hem råkde vi på något sätt åka en annan väg än när vi åkte dit och när vi kom till Gävle fick vi äntligen se en Stockholmsskylt och blev riktigt glada! Men sen måste vi ha missat en avfart och helt plötsligt är vi på väg till Sundsvall!! Hahha och inte fanns det någon stans att vända eftersom det var motorväg. Så efter 25 minuter åt fel håll lyckas vi vända för att köra hela vägen tillbaka igen. Men hem kom vi i alla fall och rätt roligt så här i efterhand.
Nu ska jag åka iväg på 1års kalas, lite lagom trött och knott biten (kliar i hela huvudet).

Grattis lill prins V på din födelsedag!

Nicki

Midsommarafton


Jag & syster midsommar 2009.

Så var det midsommar, vilket betyder att tiden fortfarande flyger fram. Hade inga som helst planer till idag, tänkte bara ta det lugnt, ligga ute i solen, kanske bada. Men Igår kväll ändrade jag lite planer, så nu ska jag åka med en kompis upp till Dalarna. Hoppas att de är fint väder där uppe, men de blir kul ändå, skönt att komma hemifrån i alla fall. Trevlig midsommar till er alla och hoppas att ni får en härlig dag (utan regn).
Bloggar igen på söndag när jag kommer hem.

Nicki

Triwa



Jag är lite sugen på en ny klocka och jag skulle inte tacka nej till en snygging från Triwa. Dessa ovan är mina favoriter, men vilken är snyggast? Kul med färg, men en enkel i "vanlig" färg fungerar ju alltid..

Nicki

Napolion, Tårta och Dumlekakor



Napolionbakelse och dumlekakor.


Överaskade mamma med hennes favorit bakelse idag, egenbakad Napolion. De blev riktigt goda, till och med godare än de man köper. Syster bjöd också på världens godaste tårta, med massor av jordgubbar. Så nu är jag riktigt mätt, kanske får ner en bit tårta imorgon! Har i alla fall haft en riktigt mysig dag, bakat, solat och tagit året första dopp! Var faktiskt riktigt skönt i vattnet, kanske blir mer bada i helgen om vädret håller i sig!

♥Nicki

23 juni


Idag är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag! Grattis mammsi! Det blir fika ute i solen och god middag, kanske något litet paket ska delas ut också och en liten överaskning..
Grattis världens bästa mamma♥

Nicki

Min gangster hund



Vilket underbart väder det har varit idag! Vädret passar utmärk då jag är ledig idag och imorgon, och förhoppningsvis är det lika fint väder imorgon! Chloé skyddade sig från solen idag med mina solglasögon och hatt, visst är hon en riktigt söt liten gangster? hihi

Nicki

snart..



På söndag är det 1 månad kvar till jag och syster sätter oss på planet till New York. Känns fortfarande rätt overkligt, att jag ska få göra min drömresa. Längtar som bara den! Spanade in hos forever21´s webshop och hittade dessa två snygga halsband. Känns som att det kommer bli en del shopping in the U.S.A.

Nicki

Fotbollstema


Lådan som vi stälde presenten i. Pappa gjorde en liten hasp till "dörrarna".

Inslaget i cellofan

Öppnat.

Födelsedagsbarnet, eller barn och barn. Grannen som hade 50års fest igår fick en fotbollsresa av sin familj och då ville vi göra något roligt till detta. Så i fredagskväll satt jag och pysslade ihop våran present, britiskt, fotboll, ett mål och  drottningen som målvakt. Ja de ska passa till en Premier League match present. Vad tycker ni?

Nicki

den lilla vita



Så här såg jag ut igår, spetsklänningen från asos fick äntligen åka på. Sen fick löshåret åka in i en fiskbensfläta och platta skor istället för klackar.

Nicki

Så fick de varandra



Vad fin Kronprinsesan Victoria var i sin klänning, en klänning som verkligen passade henne! Fick en lite tår i ögat när jag såg dem i kyrkan. Det närmaste saga vi kommer och visst är det härligt att vi får ta del av det genom tv-rutan. Prins Daniels tal vid middagen till sin Prinsessa, var hur fint som helst och visade deras kärlek till varandra.

Nicki

19 Juni


Bild: Ebba von sydow

Idag får vi säga grattis till Victoria som äntligen får sin Daniel. Själv kommer jag sitta framför tv:n och titta på vigseln (måste se klänningen och vem som designat den!). Sen ska jag iväg på 50 års fest, så de blir en riktig kalasdag.
Kommer ni titta på bröllopet? Eller har ni andra planer denna lördag?

Nicki

Do it


Fjädrar
mockaband
stora ring örhängen
små smyckesringar
"Klämmor"

1. Sätt lite lim där du börjar linda mockabandet, fortsätt sedan linda bandet runt hela örhänget (jag använder mig av en limpistol).


2. Ta en "klämma" och kläm runt fjädern med hjälp av en tång.
3. Ta sedan en ring och sätt runt örhängen, kläm sedan fast en fjäder (klipp till den efter den storlek som du vill ha).
Fortsätt sedan och sätt dit så många fjädrar som du vill ha.

4. Klart!

Nicki

torsdags nytt



Idag låg det bland annat två halsband bland H&Ms nyheter, bäst gillar jag det andra. Om du är sugen så är priset 99kr/st.

Nicki

Fjäderringar





Ni kommer bli galna på mig haha, men nu har jag gjort mig ännu ett par fjäderörhängen. Dessa med hjälp av ett par gamla stora ringar, lite band och självklart fjädrar. Gillar dessa riktigt mycket! Gillar ju fjädrar överhuvudtaget (som ni säkert märkt). Kan lägger upp en guid sen på hur jag gjort dem, ifall ni skulle vara sugna på att göra egna.

Nicki

Äntligen Indiska


Bild: Indiska

Nu ni alla halsbandsletare, syster tipsade mig om att Frida Fahrman hade köpt det efterfrågande halsbandet på Indiska. Det verkar alltså finas i butik nu! Jag måste förbi mitt närmaste Indiska för att titta efter det. 129kr är ju ett riktigt kap, eller hur?

Nicki

en liten ask




Idag har jag gjort denna lilla ask, som jag stoppat i olika chokladpraliner som är köpta på puss&kram. Klistrade på klistermärket därifrån och la även ner lappen med vilka praliner de är. Visst blev den fin?

Nicki

dripp dropp

Just nu sitter jag och tittar ut genom vardagsrumms fönstrena, regnet öser ner. På något konstigt sätt så känns de rätt härligt, det luktar lite sommar, men mest av allt för att de ursäktar att man sitter inne, har det lite mysigt framför en bra film. Jag har fortfarande inte blivit av med min förkyllning/pollenallergi och även fått nå torrhosta till råga på allt. Har gått med detta i över en vecka nu och det verkar aldrig släppa. Vill känna mig riktigt pigg och frisk, känner för ett härligt pass på friskis eller träna musklerna på gymmet. Men idag skyller jag på vädret istället för förkyllningen. När jag känner mig 100 igen, då blir det träning (lovar mig själv). Men nu tillbaka till soffan och en film.

Nicki

like, like, like



Spanna in dessa snygga örhängen som jag hittade hos asos. Grymt snygga anser jag och de blir dina eller mina för ca 218kr.

Nicki

Den man Älskar



Efter den fjärde terminen på högskolan, som minst sagt var intensiv så trodde jag att jag inte skulle läsa en bok på hela sommaren. Så trött var jag på böcker och läsning. Men va tog det, en halv vecka efter tentainlämningen, så var lässuget där. Hittade denna bok i ett ställ på coop och så fick den följa med hem. Har läst lite mer en halva och måste säga att den är rätt bra och så skönt att bara slappläsa, utan krav eller tänkande bakom innehållet.

Nicki

H&M rea



H&Ms webshop pågår rea för fulla muggar. Här är mina rea favoriter, mest av allt gillar jag halsbandet och armbandet till vänster. Fast skorna är ju också riktigt snygga.. Det gäller att hålla hort i plånboken nu när reorna drar igång, för de lär ju bli en del shopping i New York!

Nicki

Love rings

Ringar är både snyggt och enkelt sätt att använda för att piffa upp kläderna lite gran. Stora, små, mellan, ja det finns en djungel av snygga ringar, något för alla smaker. Här är några som jag hittar runt om på webshopparna och de med hjärta gillar jag extra mycket.


1-6 Asos, 7-8 Accessorize, 9-11 Forever21, 12-14 Cocoo.

Någon som föll dig i smaken?

Nicki

9 Juni


Juni månad går med stormsteg framåt. Känns inte riktigt som sommar ännu, kanske för att våren kom så sent, men det börjar ta sig. Skönt med värmen i alla fall, hoppas att det blir lite varmare så att vattnet blir badvänligt också. Idag ska jag åka till forum och handla lite pyssel till en 1års present och kanske börja pyssla lite med den. Får visa er sen när de är klart och presenten är given (så inte nyfikna mamman vet vad det är för något!).

Nicki

Safari animal




Så här ser safari halsbandet med djur ut på. Tycker att det var snyggt att ha till en naturvit tunika och short, lite avslappnat snyggt så där. Lite roligt med ett halsband som ingen annan har också, alltid roligt att göra fynd hemma eller i mammas garderob!

Nicki

Fjäderörhängen all over

Som ni kanske har märkt så har jag fått nå fnatt på fjädrar (igen). Så för er som inte gillar att pyssla, eller helt enkelt tycker bättre om att köpa färdiga tänkte jag tipsa om lite snygga fjäderörhängen som finns att beställa på internet.



1-3 asos, 4-6 forever21, 7-8 Topshop, 9 forever21, 10-14 Topshop.

Någon som föll dig i smaken?

Nicki

Långt, tjockt och blont


Löshåret

Med fläta


Utsläppt, man ser skarven nu men ska man ha det utsläppt så får man locka till det så blir det snyggt.

Fick hem mitt löshår idag som jag beställt från Rapunzelofsweden. Färgen är identisk med min färg och det var lätt att sätta i med clipsen. Betsällde det eftersom jag vill kunna göra en tjock och långfläta i håret och visst blev det snyggt? Är supernöjd och jag hoppas att jag kommer orka hålla på att sätta i det!

Nicki

Old picture of my hair



Första sommarlovsveckan är inledd och idag ska jag jobba! Tittade igenom mina gamla foton igår och fann denna från midsommar 2008, måste ge mig på och göra en sån där knut igen. Riktigt snyggt faktiskt! Men nu ska jag kila iväg till jobbet och alla barnen. Hoppas att ni får en härlig måndag.

Nicki

crazy in love with feathers




Gjorde mig ett par till örhängen, vita fast med en liten tvist. Klippte till två små fjädrar av de bruna som jag också köpte. Gillar nästan dessa mer än de vita som jag gjorde, lite roligare med dessa. Eftersom de vita fjädrarna var så yviga och luddiga och jag villa ha dem mer smala så sprayade jag hårspray på dem och formade till som jag ville ha dem. Ett litet tips så där!
Vad tycker ni om dessa?

Nicki

6 juni


Jag igår

Söndagen är här och imorgon ska jag jobba, ska faktiskt bli rätt kul att jobba men de är väl för att jag vet att jag inte ska jobba så mycket i sommar, bara då och då när de behöver vikarie. Så jag jobbar lite för skojskull, skulle man kunna säga! Idag hade jag täkt att jag skulle visa er ett par nya snygga örhängen som jag gjort, men när jag skulle fota dem så säger syster att hon har släpat med sig systemkameran hem till sin pojkvän och lämnat den där!! Helt jävla otroligt, hur svårt kan det vara att släpa hem den också?? Nä andas. Får fota ikväll för då hoppas jag att kameran är hemma igen!

Och just de det är Sveriges nationaldag idag, hade jag nästan glömt bort. Kom på de när jag skrev datumet högst upp.

Nicki

Sex and the city 2



Idag ska jag äntligen få se Sex and the city 2! Som jag har längtat, var ju tvungen att vänta på att syster skulle komma hem från Grekland eftersom jag lovar att gå med henne! Så snart ska jag, syster och mamma åka till stan för kanske en drink och sen bio. Vad ska ni hitta på denna lördag?

update: Jag tyckte filmen var jätte bra och framförallt rolig. Ettan var bättre men tvåan är inte långt efter, fantastiska kläder och snygga smycken! Ja vad mer kan jag säga, vill se den igen!

Nicki

Fredag kväll


Nu åker jag iväg för middag med klassisarna! Syster fixade snygga lockar i håret när jag var där och fixade utväxten, snyggt eller ur? Hoppas att ni får en riktigt härlig fredagskväll, för det tänker jag ha!

Nicki

Bättre begagnat



Har rotat bland mammas saker och gjort två fina fynd. Nämligen dessa två halsband. De nedersta är lite längre, men prövade att ha det på och göra en knut längst ner, vilket blev riktigt snyggt. Och det översta med djuren som jag tycker är rätt tufft, ska bara hitta rätt sätt att matcha de på. Får visa er sen hur de ser ut på!

Nicki

Friday, 4 juni

Så var det äntligen fredag, idag ska jag och några härliga tjejer från skolan köra avslutningsmiddag för den här terminen. Vi ska åka båt ut i skärgården och äta taco och efteråt blir det nog att gå vidare ut och dansa lite! Åh vad vi har sett fram emot det här, efter en riktigt tuff termin är vi verkligen värda de här.
Men först idag ska jag till syster och fixa håret, så kanska man känner sig lite snygg ikväll, eftersom näsan känns som en fotboll av pollen, kul! Det är i alla fall fortfarande soligt väder och varmt, så de blir nog en härlig dag och kväll.
Hoppas att ni får en härlig fredag

Nicki

en rolig idé



Var på systemet nyss och som vanlig höll jag fram leget för att vara snäll och för att de ska slippa fråga efter det och titta vad jag fick! En söt liten burk med små syrliga godisar i. Till alla oss som visar legget utan att de behöver fråga, bra idé tycker jag och plus för den söta rosa färg och blomma på!

Nicki

white feathers in the wind



Nu har jag pysslat med de vita fjädrarna. De blev ett par snygga örhängen, superlätt att göra och snyggt att ha att variera mina svarta med, lite mer sommriga.

Nicki

2 juni


Igår började juni månad, tiden fortsätter att springa fram. Natten till igår var jag och pappa och hämtade syster med pojkvän på arlanda, så nu är både syster och systmkameran hemma. Då kan jag äntligen ta bar bilder igen, haha. Igår satt jag hela dagen och skrev klart min tenta, men huvudvärk och halsont. Typiskt mig att bli sjuk när man absolut inte har tid för det. Nu idag ska jag åka till skola och lämna in tentan, sen hem och göra allt för att bli frisk och då tar jag även sommarlov! Har ni föresten några bra idéer om hur man blir av med halsont??

Nicki

RSS 2.0