Papper



Här ska det göras dopkort! Klart det ska vara hemmagjort när det är från mig.
(Färdiga resultatet kommer upp 24 oktober).

Nicki

Sista september



Åter dags för skola, skulle behöva en liten paus efter duggan igår. Men, men, det är som det är. Kommer hem efter 16 idag. Hoppas ni får en bra onsdag/lill lördag!

Nicki

Inspiration


Massor av vackra snäckor.

För alla som gillar döskallar.

Big Ben vill jag ha till ett armband!

Detta gillar jag.

Kikade in i Pärlshopens webbutik och hittade en hel del roligt! Här ovan är en del av allt kul som fanns. Måste nästan ta mig till Sturegallerian och spanna i butiken. Går även att spanna in Pärlshopen sidan för att få inspiration, där går det kliacka in på bloggen osv.

Nicki

Grammatikslut



Nu gäller det, dags att åka till skolan för grammatiktentan! Önska mig lycka till.

Nicki

Födelsedagspaket



Syster bad mig slå in ett paket till hennes pojkvänns lillasyster som fyllde år igår, klart jag stälde upp! Vek en ask som jag smyckade lite. Snabbt och enkelt.

Nicki

Grått, varmt, stickat



Lite rast i pluggandet, spanar runt på lite bloggar, hemsidor och hittar denna ovan. Jag som vill ha en stickad grå klänning, fastnade för denna från Vila, som finns hos bubbleroom, riktigt snygga. Kanske ska se om den kommer ut i butik. 199kr kostar den i alla fall, så de är ju inte farligt.

Nicki

Dagen före tentan..

Idag är jag hemma och pluggar, usch imorgon är det dags för tentan! Det positiva ska i alla fall bli att slippa grammatiken, haha. NU plugga!

Hoppa att ni alla får en bra start på veckan

Nicki

shop til you drop





Igår blev det verkligen en riktig shoppingdag. Kom ju som sagt hem med en heldel. Stövlarna, pärlor & prismor, + det ni kan se ovan. Klänning från H&M, Randig tröja från Sisters, Jeansskjorta från Gina.

Nicki

Högtskaft


Lårhöga, eller...

Nervikta

Höstens stövlar, från vagabond. Älskar dem, de går både att ha knähöga eller vika ner och få de lite lägre! Helt underbara om ni frågar mig, mjuka och sköna.

Nicki

Prismor och pärlor



Har varit i forum med syster och mamma idag. Skulle köpa mina stövlar som jag spanat på sen förra helgen, som tur var fanns de kvar och jag är så nöjd, älskar dem! (Visar senare). Var självklart inne på Panduro, förvånande? ne jag tror inte de. Blev i alla fall vita pärlor och två prismor. Blev i för sig lite mer shopping idag. Jag kan visa er ikväll (om jag hinner) eller imorgon, om ni vill.

Nicki

big is better


Svart fungerar alltid!

De här Älskar jag! Hur underbart är det inte, färgen, pärlorna, banden! ♥

Snyggt med guldkedja och svart.

Gillar blommor i stora halsband!

Spannade in forever21 och fann underbara halsband! Älskar verkligen stora halsband just nu!
Här hittar ni till halsbanden.

Update: När jag ska beställa de underbara ljusrosa halsbandet är det så klart slut, varför? Den här veckan är verkligen inte med mig!

Nicki

FREDAG!




Usch vad jag är glad att det är helg snart! Har bara skola från 15-17, så efter det är det helg. Fast helgen kommer att bestå av grammatikpluggande, kul, kul.

Halsband Primark.

Nicki

Axlar




Idag var det  skola, ända till kl 17! Fick ändå lite klarhet i allt. Koftan från London fick följa med och värma mig. Älskar pärlorna på axlarna!

Nicki

Måla och måla



Idag har jag jobbat igen. Så nu på kvällen blev det att måla lite. Ni kommer att få se längre fram vad det är jag håller på med!

Nicki

sept.21 2009


Idag har jag skyndat efter klockan. Började skolan 10 och gick till tolv, skyndade mig så jag han med 12 tåget och precis klockan 13:00 stod jag innan för dörren på jobbet. Är nyss hemkommen därifrån och måste plugga, blää jag orkar inte! Fast det är väl bara att sätta fart!

Nicki

Resealbum



Har börjat på mitt resealbum nu, är en del bilder så det lär ju ta ett tag.
Den här gången valde jag i alla fall ett album med vita sidor (från Lagerhause). Hoppas på att det ska bli bra. Ovan får ni se ett litet smakprov på första sidan - Paris!.

Nicki

Choklad!



Idag gjorde jag efterätt, det blev chokladformar med chokladmoussè. Enkelt och jättegott!

Nicki

EGO!







Flummade mig lite också



Min dag började med att baka scones, sen iväg en snabbis och fixa doppresenten. Efter det gjorde jag och syster oss i ordning och begav oss till telegrafberget, där vi fotade varandra. Riktigt roligt hade vi med mycket skratt! Här ovan är några av fotona.


Nicki

Sept.19 2009



Dagens smycke: Örhängen från H&M.

Skojakten fortsätter


Från Ellos 599kr, Halens 399kr.

Dessa var riktigt snygga, favoriterna är de från Halens. Fast just nu skulle jag behöva ett par nya i skinn som står emot lite vatten i höstrusket. Jakten fortsätter!

Nicki

Love it



Glamour har lite bilder att tvjuvkika på, Jimmy Choo för H&M! Armbands galen som jag är fastnade jag för detta ovan. Jag vill ha! 14 november gäller de!

Nicki

090918 Fredag



Sista skoldagen för denna vecka. Både föreläsning och seminarium idag, fast slutade kl 14 så de är skönt!
Vad har ni för er idag?

Berlock second hand, Kedja mammas gamla.

Nicki

Fortsättning filttyg




Kan ni gissa nu vad det ska bli av filttyget?

Nicki

Filttyg



Har köpte en bit grå filttyg, undra vad detta ska bli?
Kanske ska sätta mig och pyssla med det efter duschen, om jag orkar. Är rätt seg nu efter timmar i tvättstuga, gymmet och städning av lägenheten.

Nicki

Till syster



Gick Götgatan bort mot Slussen igår när jag skulle hem. Smet in på H&M men där hitta jag inget roligt, så de blev ett stopp på Gina Tricot också. Där fann jag denna tröj-klänning. Tycker den är snygg, men jag har ju så mycket svart. Skickade ett sms till syster och hon ville gärna ha den, så de blev ett köp fast inte till mig!
Prövade ävan en grå som var hur snygg som helst, men tyvärr i äcklig akryl. Synd annars hade den fått följa med hem.

Nicki

Jag♥fläta




Dagens frisyr, tjock fläta som diadem och sedan bara utsläppt.
Vad tycker ni om frisyren?

Nicki

Lika?


Första från Nelly..

Min från KapphAl.

Såg denna tunika från Saint Tropez hos Nelly, 349kr. Ser typ exakt ut som min jag köpte för ett tag sen hos KapphAl, fast min kosta 249kr + att jag hade 25% rabatt på KapphAl. Kul att se att man gjorde ett litet fynd ;)

Nicki

090916 Onsdag



God morgon! Föreläsning står på schemat idag, sen är min dag slut! Riktigt skönt!
Dagens smycken är: Armband (gamalt från Indiska), Klocka (second hand), Örhängen (gamla favoriter från H&M).

Nicki

Nya underkläder- Ja tack!



Jag skulle vilja uppdatera min underklädslåda med lite nytt och vad ser jag då? Jo Kelly har en tävling där man kan vinna ett presentkort från Lindex, där man får välja ett set från kollektionen "The In Between Collection"!
Hoppas, hoppas att jag vinner!

Nicki

L for London P for Paris



Har målat mina pokstäver från Panduro idag. Hoppas bara att P:et ska torka med allt glitter på. Sen ska de i alla fall in i albumet.

Nicki

090914 Måndag



Idag började kursen Barn och språk och de första två veckorna kommer att handla om gramatik! Det är verkligen lätt att glömma, speciellt alla namnen. Pluskvamperfekt, imperativ, preteritum, supinum, låter bara som massa latin eller något. Men efter föreläsningen känndes det i alla fall bättre, så det ska nog gå att få in allt i hjärnan igen! Vi får hoppas på de i alla fall.

Nicki

Pocahontas



Dagens detalj blev detta Halsaband som jag köpte i London!
Pocahontas som de kallar mig
Nicki

090913 söndag

Det var länge sen jag vissa dagens smycken, skulle kanske bli lite bättre på de. Här är i alla fall Dagens detaljer:
Hårband Gina tricot, Nitarmband Lindex, Andra armbandet Marc Jacobs.



Nicki

Fotoalbum



Det blev ett vitt album med vita sidor, tror att det kommer att bli jätte snyggt sen när det är färdigt!

Nicki

11 September



Idag har varit en bra dag, kursavslutning och fixa med några klassisar efter. Sen hem till en "gamal" pluggkompis, var riktigt trevligt och nu måste vi bli bättre på att ses!
Ovan ser ni vad jag ska försöka roa mig med i helgen. Har fått hem en hel drös med foton, både mina och systers studentbilder som jag ska fixa in i hennes album!

Nicki

Fjäderfä


Snyggt, snyggt, snyggt. Gillar detta halsband från KappAhl, 69,50kr får du betala för denna skönhet!

Idag är det skola till 12, sen ska jag träffa min bästa kompis och hennes lilla son!
Hoppas att ni får en bra dag.

Nicki

Kortverkstad




Gjorde de här födelsedagskortet i Söndags, när jag äntligen hade lite tid över för pyssel!
Visst blev det fint?

Nicki

Elvis



Igår var jag med jobbet på circus och såg Elvis av Glada Hudik gänget! Kommunen hade bjudit in förskole och skolenheter inom kommunen (tack för att jag fick följa med!) Föreställningen och föreläsningen innan var i alla fall hur bra som helst, måste ni gå och se när de kommer tillbaka i Oktober tror jag att det var. Skratt och tårar, de är så himla bra!

Nicki

Stämpla ut




Det här håller jag på med just nu. Perfekt att ha till album eller kort!

Nicki

Kort update

Kort uppdatering från mig, är så himla trött just nu! Har varit i skolan från 9 imorse till 18.30 ikväll. Var inte hemma förens 19.30. Nu ska jag slappa framför tven!

Nicki

Söndag 6 september



Helgen bara springer iväg, har i och för sig hunnit med en del. Igår var jag med mamma, pappa och pappas kusin och handla kakel, gipsskivor mm. till badrummet som ska renoveras. Tog en jäkla tid och tungt att bära alla paket med kakel. Men fint kommer det att bli! Sen sent på kvällen satt jag och skrev och leta lite i kurslitteraturen till grupptentan. Idag blev det en sväng till forum och där tog jag Panduro katalogen för hösten/vintern! Det blir att titta igenom den ikväll :)

Och Grattis till kusin Malin som fyller år idag!

Nicki

upphängning



Har några långa halsband som jag inte har haft något bra ställe att ha dem på. Så jag kom på en liten ide som jag prövade idag. Satt upp små träpluppar med mattejp på insidan av gerderobsdörren. Där hänger de jätte bra, får sitta kvar där tills jag hittar några snyggare!

Nicki

blää

Idag har det varit en hemsk dag, allt bara är emot mig känns det som. Usch, försöker att rycka upp mig i alla fall och hoppas att allt kommer att ordna sig. Men jag är i och för sig expert på att se de värsta i allt.


Syster kom nyss hem med ett packet till mig, det muntrade i alla fall upp min dag.

Trodde att det skulle vara stickpinnar i packetet, men istället var det detta snygga armband från Lindex!
tack tack tack♥ Det är såna här oväntade saker som verkligen värmer. Du gjorde min dag!

Nicki


Luck


Från asos ca542kr.

Har kört fast med tentan, vill inte alls just nu. Skulle kanske behöva de här ursnygga tur halsbandet!

Nicki

God morgon onsdag!

Dessa skulle jag vilja förgylla denna regniga dag med, men istället blir det skriva på tentan och sedan skola kl 15-17.

Armband och Ring från Disney Couture hos Nelly. 899 och 549kr.

Nicki

Jag?



Nå vad pysslar jag med nu för tiden? Inget jätteroligt faktiskt, håller på att skriva tentan i Estetiska färdigheter och uttrycksformer och målar mitt självporträtt (det ni ser ovan). Men som ni ser är det inget vanligt självporträtt utan det ska spegla insidan hur man är, känner osv. Så jag for fortsätta med det några dagar och sen förhoppningvis kan jag fortästta eller börja på något roligare.

Nicki

RSS 2.0