fyra saker fem frågor

Annika har gett mig fem frågor, som ska ha fyra svar var, så här kommer de:

 

Fyra saker jag har gjort idag:

• Varit hos bästis med familj och målat deras kök
• Skrivit på vfu-rapporten
• Pussat min gudson
• Tittat igenom foton för framkallning

Fyra saker som jag längta efter:
• Våren
• New York (vill åka igen!)
• Att träffa min söt vänner i skolan på onsdag
• Ge julklapp till syster

Fyra saker på önskelistan:
• Klara tentan
• att slippa snökaoset i pendeltrafiken
• Nya örngott
• Ett par metalicjeans

Fyra tv-program jag tittar på:
• Desperate housewives
• Vampire diaries
• Halv 8 hos mig
• CSI

Fyra saker som jag avskyr
:
• Personer som inte kan vara ärliga
• Lukten av fisk och skaldjur
• När någon tar tag i mitt ben (PANIK)
• Utkläda figurer (såna som går runt i affärer och tivolin)

Fyra personer att skicka vidare frågorna till:
Sara, Sofia, Frida, Sarah

Nicki

Halloween


eller all hallows eve. Imorgon är det egentligen Halloween, då det infalaler den 31 oktober, men eftersom man brukar fira natten inför så har jag gjort ett litet spökligt kollage med lite Halloween inspiration med smycken från Topshop.

Nicki

helg, helg underbara helg



Idag hade jag sista dagen på vfu:n för den här gången. Har haft en riktigt toppen vecka och en helt underbar klass, så det är lite dubbla känslor just nu, vill vara på vfu men samtidigt blir det skönt att komma tillbaka till skolan nästa vecka och träffa alla söta underbara vänner. Nu är det bara individuell uppgift och vfu-rapport och få ihop, men det ordnar jag på något sätt!

Nicki

nail polish


Så här ser nagellacket ut på och jag älskar det hur mycket som helst, silvrigt och glittrigt men ändå inte för mycket. Jag är i alla fall kär och de bästa är att det håller bra och kostar endast 30kr, love it!

Nicki

smyckes nyheter


Idag hade H&M fått in massor av nytt i smyckesväg bland nyheterna och sånt gillar ju jag! Örhängena längst ner är favoriterna.

Nicki

Halsband eller örhängen?




Pysslade ihop de här berlocket/örhänget, vet inte riktigt vad jag ska ha det som. Ska jag ha det på en kedja eller ska jag ha det i örat. Gjorde en liten dubbel grej, med en liten örhängsplopp och även en ring så man kan ha de på kedja. Får vara så sålänge i alla fall, tills jag bestämmt mig vad jag gillar bäst. Ni kanske kan säga vad ni tycker?

Nicki

Pieces silverglitter



Igår kom mamma och syster hem efter en helg nere hos moster i småland. De hade handlat en liten present till mig, nämligen nagellacket från Pieces i silver/glittrigt som jag velat ha! Tack så mycket♥ Kan visa er hur de ser ut på när jag använt det!

Nicki

Vfu-vecka


Så var det dags igen, känns som väligt länge sen sist och det är det väl i för sig, innan sommaren. Men nu är det i alla fall dags igen för en vecka i skolan, den här gången i en klass 1 med ny handledare. Hoppas att det ska gå bra och det ska fungera bra. Önska mig lycka till, nu kör vi!

Nicki

en och två extra


Måste säga att jag älskar den genomskinliga ringen som finns i tre pack på H&Ms rea, hur kan jag ha missat den? Och för 19,50 så får man 2 extra som man säkert får använding för. Det värsta är att man måste beställa för 100kr och jag som inte ska shoppa. Men hur fin är den inte♥

Nicki

cold days and nights



Jag skulle behöva nya mysiga tumvantar och även en mysig varm mössa. Tycker bara att det är svårt att hitta en mössa som känns sådär perfekt, kanske för att jag inte riktigt vet hur den ska se ut. Hittade i alla fall lite fint hos asos och Topshop. Den "pälsiga" ser ju riktigt mysig ut, lite Ronja Rövardotter, hihi.

Nicki

Hattifnatt


Jag är så sugen på en fin slokhatt, inte för att det kanske är väder för det nu, men de kanske blir varmare igen. Eller så kan man ju alltid ha den till våren. Älskar den från Topshop med fjädrarna, men den bruna enkla från H&M är ju också riktigt snygg. Kan inte riktigt bestämma vilken jag gillar bäst, vilket tycker ni?

Nicki

en tanke, en dag


Förra helgen 16 oktober, Stockholms inlopp. 

Idag har jag hjälpt pappa sätta på vinterdäcken och tvättat och lagt undan sommardäcken. Riktigt duktiga har vi varit! Men fy vad hemskt det känns att veta att det är flera månader kvar till det vänder, idag när snön sakta smälter och solen tittat fram känns det faktiskt som vår. Ne jag är verkligen ingen höst/vinter människa, jag älskar ljuset och värmen, den gör mig lycklig och glad. Men jag får ståut och försöka hitta på små glädjande saker och nu tror jag att det blir pyssellådan!

Nicki

lilla röda fjäder



Så blev det ett till fjäderörhänge. Ett rött denna gång, tänkte att det kunde vara roligt med ett i lite färg och rött är ju en av höstens stora färger. Vad tycker ni? Själv gillar jag det!

Nicki

Jag ser det snö..




Hjälp, det snöar! Här har man tagit sig en liten sovmorgon och vad vacknar man då till? Jo snö och de ligger kvar på marken! Usch och fy, jag som hade hoppats på att det inte skulle bli någon snö. Men men nu är det som det är, hunden smälter in i alla fall och även hon verkade lite chokad!

Nicki

Flera stenar, flera färger


Favoriten♥




Gillar ringar med lite färg och helst med flera olika stenar, sådär lite större modell. Kyss Johanna har en hel del snygga och här är mina favoriter. Priset ligger på 175kr, riktigt sugen blir man. 

Nicki

Silver



Målade mina naglar med ett gammalt, gammalt nagelack som jag och syster fick när vi var små. Helt otroligt att det har hållt och inte är klibbigt! Det är från Nicole by OPI och i en riktigt silvrig färg och de håller riktigt bra. Love it.

Nicki

Top..Top..Topshop




Hittade lite snygga smycken på Topshops hemsida. Måste säga att den ihopvikbara ringen är en stor favorit. Stora örhängen som hänger ner är också riktigt snyggt, måste bli bättre på att använda de örhängen som jag har.

Nicki

Brownfetaher bracelet


Förut gjorde jag alltid såna här flätade mocka armband, men eftersom jag har en hel del så har jag inte gjort något nytt på länge. Men nu så böev jag lite sugen på ett brunt med fjädrar, rotade runt lite i pyssellådan och hittade vad jag letade efter. Vad tycker ni?

Nicki

Show you paradise



Det blev lite bakning idag, men inte pannacotta, fick bli några vitchoklad cupcakes istället med lite lila frosting. Mumsiga som bara den.

Nicki

pannacotta


Igår låg jag i sängen hela dagen, hade så jäkla ont i halsen. Idag känns det bättre, men jag är så jäklasugen på pannacotta. Kanske ska slänga ihop en sats, de går ju rätt fort att göra. Eller så kanske jag ska baka lite cupcakes. Får se vad jag orkar med...

Nicki

Well it was just a dream




Var inne på H&M idag och hittade dessa fina halsband som fanns i både vitt och svart. Inte riktigt jag men väldigt fina, kunde se de ljusa på syster. Armbandet däremot gillar jag, skulle nog kunna tänka mig det till jeans och t-shirt.

Nicki

Telegrafen







Idag var jag och syster ute och fotade, blev några ombyten och en hel del fina foton, men fy vad kallt det var! Tur att vi hade vintejackor och varmchoklad med oss, mums!

Nicki

Svart sammets dröm


Your Moda har en tävling där man designar sig en klänning och sen kan man vinna ett presentkort på 2000kr. Om ni gillar mitt bidrag får ni gärna rösta och lämna en kommentar på bidraget. Tycker min svarta sammets dröm blev riktigt fin och skulle vilja ha på mig den idag med ett fjäderörhänge. Rösta på mitt bidrag här.

Nicki

Bohemian Luxury


Nu har jag spanat in den nya smyckes webshopen Bohemian Luxury som bloggaren Annawii och Evilina startat. Hittade en hel del godbitar måste jag säga, spanna in ni också om ni som jag älskar smycken.

♥Nicki

realisation


Spanade in asos rea och då framför allt smyckena. Kan säga att det finns en hel del godbitar, har valt ut mina favoriter och man kan verkligen göra riktiga fynd.

Nicki

indian dag



C
lips örhängen Secondhand, Halsband med indianpärlor hittat i en låda här hemma.

Nicki

detaljer, detaljer



Dagens detaljer. Ring Gina tricot, Halsband second hand.

Nicki

What's the time, seems it's already morning


Tisdag idag och min första dag i skolan den här veckan. Föreläsning från 10-12 och sen blir det lunch med en kompis som jag inte träffat på väldigt, väldigt länge. Så de ska bli jättekul, vi har ju en hel del att ta igen. Hoppas att ni får en riktigt härlig tisdag.

Nicki

like a shark


De man ofta inte tänker på när man är inne på scorett är att de har en hel del snygga smycken också. Älskar ringen från Tiamo, en riktigt liten läkerbit, haha. Kostar bara 79kr, kanske ska man slå till? Nä just shopping förbud när det gäller smycken var det. Men den kanske är något för er?

Nicki

cold


usch och fy vad kallt det är ute idag, var nyss ute med hunden och termometern visa 2,7°C, fy! Idag är det i alla fall hemmastudier som gäller, ska läsa lite och sen i eftermiddag blir det fika med en kompis, mys. Bästa att passa på när man äntligen har en "ledig" dag eller en dag som inte är schemalagd på skolan. Ska svepa in mig i min mysiga poncho och börja läsa.

Nicki

dream catcher


Fjädrar, fjädrar, fjädrar. Ja de verkar vara de ända som rör sig i mitt huvud här på bloggen. Mest av allt önskar jag mig just nu en fin dream catcher.

Nicki

Leo lejon


Var iväg med Emma idag till Röda Korsets second hand och där hittade jag detta underbara halsband. Visst jag skulle inte köpa mer smycken, men jag kunde bara inte lämna de kvar, speciellt inte då de bara kostade 20kr!

Nicki

O-gloss


Igår blev en riktgit rolig dag/kväll. Börjde med föreläsning till 11. Sen kl 12 åkte jag och en kompis med på en liten kryssning som Lärarnas riksförbund anordnat för oss studenter. Det blev en riktigt trevlig resa, god mat och efterrättsborde var ju riktigt gott. Men det värsta var väl gungandet, tur att jag tagit åksjuketablett annars hade jag nog mått riktigt illa. Vi fick information om vad man kan tänka på när man söker jobb, hur arbetslivet ser ut, prata med andra studenter och lärare. Blev även lite shopping i Taxfreen och äntligen tog jag tag i saken och köpte mig ett O-gloss från smashbox!

Nicki

Come back and look for me, look for me when I am lost


Mycket fjädrar som sagt, tittade igenom mina örhängen och kom fram till att det är en del fjädrar, men de är de jag gillar bäst just nu. Har faktiskt några som jag glömt bort lite, de i svart/guld måste ju ut och luftas snart. Tur att man tittar igenom ibland.

Nicki

one, two, three..



Titta vilka helt underbart snygga halsband som finns hos cocoo.se. Love at first sight, haha. Fjädrar, fjädrar, fjädrar♥ Kan bara inte bestämma vilket jag tycker är finast, älskar ju bruna fjädra, men de blå var ju lite roligt, hm.. svår fråga. Vilket säger ni? 295kr kostar det, får nog skriva upp på önskelistan!

Nicki

Little pink to light up my life



Så har jag fixat till min rosa slinga och satt den i håret med clips. Enkelt att sätta i och ta ur, måste sägga att jag gillar den riktigt mycket! Vad tycker ni, förmycket eller lite roligt? 

Nicki

I must have got lost in time




Nu har jag kommit på vad jag skulle göra med mina ormar som jag hittade på Gina Tricots rea. Lite mer fjädrar är ju aldrig fel, eller hur? Är riktigt nöjd och de lär bli använda en hel del om jag känner mig själv rätt. Tänk att jag fortfarande är så fjädertokig, haha.

Nicki

ooh, från Lindex..



Snyggt halsband hos Lindex, gillar även armbandet i samma model, men halsbandet.. ooh så snyggt!
149kr och armbandet 79,50kr.

Nicki

No one I know could ever keep up with you



Har helt glömt bort att fota och visa er ett nytt armband som jag gjort. Även detta med renskinn och tenntråd. Tycker de är riktigt fint med ett smalare som jag kan ha med flera andra armband och så gillar jag den bruna färgen.

Nicki

ping pong boll



Bloggade om armbandet från H&M, men måste säga att när jag såg halsbandet så blev de en favorit! Hur snyggt ser det inte ut på? 149kr kostar det. Like

Nicki

Brunett




Igår efter tentorna så åkte jag till bästa syster och fixa håret, och hej och hå så var man brunett istället för blondie. Känns lite ovant när man ser sig i spegeln men jag gillar de som bara den! Vad tycker ni?

Nicki

wish me luck

Hej cupcakes! Så var det fredag och för min del dags för tenta i tre olika delar. Känner mig lite nervös, men jag har pluggat som bara den så jag hoppas, hoppas att jag ska klara alla tre. Ni får hålla era tummar!
Ska i alla fall bli skönt när de är gjort, då blir det raka vägen till syster och fixa håret igen hihi. Sen blir det utgång och middag med underbara klassisarna!


Nicki

RSS 2.0