Earrings



Jag är otroligt dålig på att använda andra örhängen än mina pärlörhängen (men de är ju så snygga!). Fast det finns ju en del snygga där ute, bland annat dessa två ovan från asos. Snyggt med lite färg också.

Nicki

70-talet

Fick nyhetsbrev av asos där de vissar kläder i olika årtionden Älskar 70talet och är helt inne på de inför sommaren. Bara en långklänning som fattas för tillfället.



Nicki

ideér

Inspiration. Kanske blir det något liknande nästa gång jag sätter igång och pysslar.

Bild
Nicki

fettisdagen

Idag är det semeldagen eller fettisdagen som dagen egentligen heter. Såklart blir det hemmagjorda semlor (så laktosjag kan äta). Det som är bra med hemmagjorda är att man kan ha lite grädde och vaniljkräm istället för mandelmassa. Mumms..


Även grattis till pappa och Marcus som har namnsdag idag!

Nicki

Åter igen måndag

ja inte blev det att ta fram symaskinen i helgen, får nog bli den här veckan då är det lite mindre att tänka på. Nu är det i alla fall sista veckan på vfu:n (verksamhets förlagd utbildning). Skulle ha varit skönt med sportlov men sån lyx får man ju inte när man går på högskola. Så passa på och njut nu ni som går sista året på gymnasiet för de här blir ert sista sportlov.


Mina egna smycken fick pryda armen idag och barnen tyckte att de var fina, haha.

Nicki

Förvaring

Nån av dessa tror jag att jag vill ha, skulle passa och lägga lite smycken i. Har ju en del så mer förvaring skulle inte vara fel. Dessa ser inte så fina ut men om man målar de vita och sedan lägger ett fint tyg i botten på lådorna så kan man lägga smyckena riktigt fint där tror jag.



kommer från Ikea och kostar 99kr/st.

Nicki

en Oscar

ja ikväll är det oscarsgalan, som jag tyvärr inte kommer se då jag ska upp tidigt (börjar 23:55 på kanal9). Men idag har jag varit på egen oscar, nämligen Oscarsteatern med syster, mamma och mormor och såg Showbusiness – A Hollywood Tribute. Tycker att den var sådär, fast slutnumret var riktigt bra! Fin i håret var man också då syster ville fixa de! Tackar så mycket.


Håret innan vi åkte

Håret efter att avrit ute i snön

Nicki

Stråhatten

idag när jag och mamma var i forum för att köpa presenter till syster och pappa som snart fyller år. Hittade en jättefin stråhatt på Åhlens som mamma köpte åt mig i förtidig namnsdagspresent (hihii) tack så jätte mycket! Kommer användas mycket i sommar kan jag lova.




Nicki

Skor

var och hämtade ut ett paket från ellos igår när jag slutat, det var dessa underbara skor som fanns där i. Längtar så himla mycket efter våren och sommaren, är trött på alla snö.


De är cognacsbruna (lite mörk bild) klacken är 9cm och jag tycker att de är riktigt sköna!

Nicki

Dragkedjor gånger två

Igår köpte jag två dragkedjor, så kanske blir det att plocka fram symaskinen i morgon.
Lovar att visa när det är klart vad jag skulle ha dem till.

Nicki

ett till mig

Jag fick själv ett paket idag, från asos. Kunde inte låta blir att klicka hem hårbandet. Det var riktigt fint (inte för att mitt hår är så fint på bilden) klickade även hem en liten portmonä, eller en liten neccesär kan man ha det som. Eller kanske ha kameran i. Sött är den, en liten pussmun!

Nicki

ett paket

..är nu skickat med ett armband till en förhoppningsvis glad läsare.


Nicki

ännu ett?

Okej jag är galen i armband, fast de vet ju ni vid de här laget. Kan i alla fall säga att det är riktigt roligt att göra också.

detta är gjort av flätat läderband, bara enkelt men riktigt fint tycker jag.

Nicki

Peace

Analeighs peace halsband vill jag ha, men tills jag hittar ett fick det bli ett eget gjort.

Mitt halsband



Nicki

Recept

Såg balnd kommentarerna att ni tycker muffinsarna ser goda ut och även att ni ville ha receptet, så här kommer det.

Ca 30st (beroende på formarnas storlek). 200°c
10-12min

Mufffins
2ägg
2dl strösocker
75gr smör/margarin
1dl mjölk
3dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1tsk vaniljsocker

Vispa ägg och socker pösigt. smält smöret i kastrull och häll sedan i mjölken och låt det koka upp.
Rör ner de snabbt i äggsmeten. Blanda sedan mjölet, bakpulvret och vaniljsockret, häll sedan i det i smeten. Rör ihop allt och lägg sedan i formarna. Låt grädda i 200°c i 10-12 minuter (inte längre).
(Det går även att smaksetta muffinsarna med bär, kakao, smält shoklad, hackad choklad eller något annat som man känner för).

Frosting
Halvt packet cream cheese (valios laktosfria) eller halvt packet philadelphiaost
75gr Smör (låt stå i rumstemperatur så de blir mjukt).
6 dl Florsocker (ta lite itaget för att själv känna efter när konsistensen är bra)
2 tsk vaniljsocker

Lägg ingredienserna i skål och vispa ihop, ta lite florsocker itaget och känn efter när du tycker att konsistensen är bra.
Bred sedan på muffinsarna när de är svala.
(om du vill ha choklad smak på frostingen blandar du i smält choklad eller kakao, för färg karamellfärg. Det är också gott att vispa i hallon!).


Lycka till!
Nicki

bracelet

Nu blir ni nog snart trötta på mig, har gjort ännu ett armband haha.

Nicki

Hjärtcupcakes

Blev att baka idag och invigning av mina silikon muffinsformar. Tycker de blev riktigt söta med ljusrosa frosting och gelehjärta. Riktigt goda blev de också!

Nicki

Heart

Vad passar inte bättre än ett armband med ett hjärta? Har i alla fall gjort ett nytt armband med läderband och ett svart hjärta.

Nicki

Alla hjärtans dag

Idag ska vi alla vara extra kärleksfulla, snälla och omtänksamma!

Varför?

När man har gjort en beställning hos asos, ska man inte spana in igen. Hittade precis de här underbara hårbandet. Jag vill ha!!

Nicki

Dresses

Underbara klänning, hittade ju ingen i lördags så jakten går vidare. Älskar denna men den kanske blir som ett tält? Kommer i alla fall från Glitzy


Nicki


Peace

Igår blev det lite pyssel, ännu ett armband med nya moccabanden och ett peace berlock.

Vad tycks?
Nicki

ett till

Bandet jag köpte i söndags är nu klart för att ha i håret.


Vad tycker ni?

Nicki

Älskade skor

kom och flytta in hos mig.

Dessa tre godingar från Gojane
Nicki

Nytt i pärllådan

När jag ändå var i sickla idag spanade jag in Pearlchain och de hade flyttrea, 50% på allt. Trevligt för oss som gillar att göra smycken. Så ni som har vägarna förbi Sickla köpkvarter och gillar att göra smycken, passa på då det blir mycket billigare. Det blev lite köp av sånt som behövdes fyllas på, så nu känner jag pysselsug igen, har lite idéer så snart får ni nog se vad jag knopat ihop.

Nicki

Band

Idag var jag i sickla för att köpa dragkedjor till mina jeans, det blev inge dragkedjeköp eftersom de va slut så jag hoppas att de kommer in snart. Köpte en bitt band också som jag ska göra ännu ett indianband. Lite beroende kanske? haha. Blev i alla fall ett billigt band, 6,50kr. Så ett tips till er, det finns många fina band att köpa och det blir billigt och roligt att göra själv!

Mitt köp

Nicki

Shoppat

Idag var jag i stan med syster, rikigt trevligt var det. Tyvärr hittade jag ingen klänning som var perfekt, men ett linne från MQ och ett hårband från Gina Tricot fick följa med mig hem. Älskar verkligen hårbandet!



Nicki

Ny hårfärg?

den stora frågan, ny hårfärg eller inte. Som ni kanske märkt så tröttnar jag rätt snabbt på mitt hår och ibland gör jag drastiska förändringar utan att tänka efter. Så nu ska jag tänka igenom noga.. försöka i alla fall. Färgen jag funderar på är i alla fall den Analeigh har i Top model, älskar färgen fast kanske ska jag vara blond? hm.. svår fråga, vad säger ni?

Bilder
Nicki

Helgen

oj vad den här veckan har gått fort, imorgon är det redan fredag dock börjar jag kl 13 och slutar vid 16:00 (inte så kul). Men sen blir det middag och film hos M, trevligt, trevligt!  På Lördag ska syster och jag till stan, jippi. Hoppas att jag hittar något, är sugen på något nytt! Denna klänning ser riktigt fin och sommrig ut. Ska nog leta lite klänningar, men vi får se vad jag hittar.

Bild
Nicki

flätan

idag fick håret vara utsläpt men med ett flätdiadem som jag gjort av mitt hår. Enkelt och snyggt tycker jag.

Nicki

En liten ask

Superlätt att göra och snyggt. Bara att vika en ask i ett hårdare fint papper som man gillar (panduro har många fina). Sen kan man knyta en rosett eller hitta på något annat roligt, bara låta fantasin flöda.

Nicki

Angel

detta tycker jag är ett fint halsband att ge bort och jag tror att
den som får det skulle bli jätte glad!

you have earned your wings! (you're an angel!) angel wings remind us that we are loved, protected and cared for. wear your necklace as a reminder of all these perfect things. love, love love...
Från KyssJohanna (Dogeared´s heaven on earth)

Nicki

RSS 2.0