C h r i s t m a s T r e e

 
Min lilla julgran står fin i hörnet i vardagsrummet, tänk att en gran kan ge så mycket julkänsla! 

f e a t h e r n e c k l a c e

 
Fick en tidig julklapp och hur fin var inte det som gömde sig där i!? Ett fjäderhalsband från Design torget, love it och så är de ju så jag med fjäder.

b l i s s

 
Fick testa den här ansiktsmasken från Bliss av syster som bokstavlit talat älskar den! Kan inte annat än att hålla med henne, den är magisk. Ansiktet känns lent, rent och tip top! Måste köpa mig en egen, genast! 

Christmas cards

 
Julkorten är skickade så här kommer några bilder på årens kort. Temat för i år blev granar och grönt, känns som en riktigt granår i år haha. 
 
 

s t a m p s

 
Så här blev de med frimärkena jag köpte second hand. Såå nöjd med resultatet och nu står min frimärkstavla på tavellisten ovanför soffan. 

P e p p a r k a k o r

 
Igpr hade jag stor pepparkaksbakardag. Pepparkakor är verkligen jul och julkänslan kommer verkligen när man står där och bakar (och små äter av pepparkaksdegen).  
 

saffransbiscotti

 
Arbetar på det här med julstämningen och saffransdoften är ju så mycket jul! Saffransbiscotti är en favorit just nu och så lätt att göra, ni hittar receptet från förra året här
 

earrings

Örhängen, örhängen, örhängen, just nu kan jag inte få nog... Dessa två godingar kommer från Zara och får gärna flytta in bland mina smycken. 

Jackan med stort J

 
Testade den här jackan på H&M och nu kan jag inte sluta tänka på den (jackan, jacka, jackan surrar det i mitt huvud haha)... Helt underbar, mjuk, gosig och dösnygg. 699kr var priset och finns i butik nu. 

Jennie Ellen

 
 
Åh älskar de här skorna. Dör så snygga är de! Snälla tomten...
 

H&M earrings

 
Favorit örhängena som sitter i öronen var och varannan dag. Fyndade på H&M för nån månad sen för en billig peng. 

j u l k o r t

 
Eftersom julmånaden är här så måste så klart julkorten fixas, började lite smått i helgen och hoppas att de ska bli klara att skickas ut snart...

N o v e m b e r

 
 
 
 
 

adventljusstaken

 
Igår skymtade ni den, årets adventsljusstake, så här kommer en närmare bild på den. I år blev den väldigt enkel, målade ljusen med ljusfärg och så snäflinge girlang runt om. Årets ljul går alltså i guld och vitt. 

H e l l o D e c e m b e r !

 
 Nedräkningen har officielt börjat, december är här och julmyset kan börja på riktigt!

RSS 2.0