Think Pink

Har man inga fjädrarslingor att sätta i håret får man ta vad man har. Haha, ne men jag kände för lite färg men inte på kläderna så då fick min rosa hårslinga åka i håret. Lite små crazy men ändå fint tycker jag. Fick i alla fall massor av komplimanger i skolan!

Nicki

28 februari

God morgon måndag! Fick mig lite sovmorgon idag och snart är de dags för gymmet innan det är dags att åka på kursintroduktion i skolan. Satt upp mina påfågel fjädrar på min ena tavellist igår, de får ligga där så länge tills jag har en en plan vad jag ska göra eller tills jag köpt de material som jag behöver. Fast nu ligger de ganska fint där. Fjädergalen som jag är

Nicki

She's like the wind


Lekte lite i photo booth tidigare idag. Ni ser lite av mina smycken idag, bland annat mina fina second hand örhängen och en väldigt gamal ring som är fin, fin fin!

Nicki

feather hair extension


Bilder Feather hair extension.

Såg hos Sara Montazami att de hade varit och gjort feather hair extension och gissa om jag blev sugen? Jag vill också ha. Hur snyggt som helst! Spanade runt och såg att de finns en del på ebay, så nu är jag sugen på att göra ett litet klick.

Nicki

you make my heart go...


Mitt hjärta tog ett litet extra skutt när jag fick se detta underbara halsband hos Topshop. Det är ju bara helt perfekt. Stelt, fjädrar, mockaband, det är bara jag helt enkelt!

Nicki

Love


Idag har jag haft en mysig dag med bästis med son. Lite pysselshopping, bus och lek och sen pyssel med inbjudningskort. Körde på lite oranga detaljer idag, skärp och naglar. Sen silver smycken och påfågel på de. Man måste ju bara älska oranget!

Nicki

peacock


Har pysslat ihop ett litet nytt örhänge

Igår efter tentan åkte jag med en kurskompis hem, sen åt vi en liten middag vi och två till från skolan. Var riktigt trevligt och välbehövligt efter den 4 timmar långa tentan. Idag ska jag träffa bästis och min lillprins V, vilket ska bli jätte roligt. Tror jag ska sätta på mig mitt nya fjäderörhänge som jag gjort av en påfågelfjäder. Visst blev det fint?

Nicki

fjädercuffs

Snygga fjädercuffs hos KyssJohanna, för 195kr. Ett av varje? Fast kanske helst ett i silver, även fast guld också är riktigt snyggt. Nä nu sticker jag till skolan och skriver min tenta och förhoppningsvis kommer den att gå bra. Sen blir det middag hemma hos en klasskompis med några andra skolkompisar.

Nicki

white, orange and silver




Mina favoritfärger i vår/sommar kommer absolut att vara vitt, silver och oranget. Fick lite vårtanka och rotade runt lite i garderoben och gjorde några fynd. En fin vit kuvertväska som jag köpte till studenten för oj 4 år sen!? Herregud vad tiden springer iväg. Så den letades fram, tillsammans med ett oranget skärp, ett silver glittrigt skärp och ett oranget armband som jag gjort för flera år sen. Min fina halsring som jag är så nöjd med fick också vara med på fotot.

Nicki

turn my back on you

Framifrån ser klänningen/toppen hur enkel ut som helst, men vänder man ryggen till så är den helt fantastisk! En riktigt Nicki klänning, som jag skulle vilja gå runt i när de har blivit lite varmare. Har verkligen snöat in mig på vitt just nu och tror jag kommer ha rätt mycket ljusa färger hela våren och sommaren. Märket är Dry lake och finns hos Nelly och kostar 399kr, är du sugen så hittar du den här.

Nicki

igen!

Såg att jag hade fått väldigt många kommentarer på Hang me up inlägget jag gjorde för ett tag sen om de smarta smyckesgalgförvaringen. Sen såg jag att Sarah hade skrivit att jag var på blogg.se första sida igen! Åh va roligt och tack, tack tack! Nu fick jag lite mer energi till att fortsätta plugga och tack för alla era fina kommentarer ni är guld värda!

 

Nicki


pluggdag, pluggvecka...


Idag står åter igen pluggande på schemat, fast denna gång hemma. Ska ha matematiktenta på fredag så de är bara att kämpa extra med pluggandet de här sista dagarna. Men nu gymmet, ut med all rastlöshet för sen är de bara att sitta stilla och plugga resten av dagen.

Nicki

Perfektion?



Perfekta svarta pump från skonamig. Samma modell som de beiga som jag fortfarande vill ha, men kanske vill jag mest ha de svarta? Svårt eller kanske ett par av varje? Mamma jag skriver upp de här på önskelistan!

Nicki

MANGO


Mango har en hel del snygga smycken på sin hemsida. Fastnade speciellt för armbandet högst upp, hur snygga färger har de inte? Och varför ser man aldrig såna här godbitar när man är i affären? Eller i alla fall inte jag. Kanske för att jag har lite för mycket smycken? Nee..

Nicki

Lindex Affordable Luxury


Den 27 april ska Lindex släppa ännu en Affordable Luxury kollektion och som förra gången är det Ewa Larsson. Älskar armbandet och halsbandet. Men de fanns även en fon topp och långklänning. Klicka in och hitta just dinna favoriter.

Nicki

Mint, brunt, oranget





Igår var jag i forum och tittade runt lite och på H&M hittade jag en del fina accessoarer. Mitt armband jag fick på alla hjärtans dag fanns nu i en fin mint/turkos aktig färg också. Skulle säkert vara riktigt snyggt till sommaren. Sen fanns det det bruna tjockare armbandet som jag tyckte hade fina detaljer och tillslut den underbara oranga väskan. Hur fin är den inte? Ett riktigt kap också. Ångrar att jag inte köpte den.


Flätade armbandet 29,50kr. Bruna armbandet; 69,50kr. Väska 149kr.

Nicki

Vit choklad cream med limemarinerade hallon


Idag fick vi riktigt god efterrätt som Emma gjort. Älskar de lime marinerade hallonen, så himla goda med basilikan! Mums

4 portioner
Vitchoklad cream
150 g vit choklad
3 dl cream fraiche
1 ägg
1 äggula
1/2 dl florsocker

Smält chokladen i vattenbad eller micro (se till att du inte bränner den i micron)
Blanda chokladen ägget och ägg gulan.
Sedan blandar du ner cream fraichen och florsockret tills de inte är några klumpar kvar.
Häll upp i glas eller formar och låt stå i kylen minst 1 timme.

Limemarinerade hallon
Hallon
1 lime
2 msk florsocker
Färsk basilika

Tina hallonen (om du inte har färska)
Pressa över limen och blanda i florsockret, blanda ihop allt.
Dekorera över choklad creamen och lägg några basilika blad som dekoration.


Nicki

@ topshop


Två favoriter hos Topshop just nu. Hur snygg färg är det inte på skorna! Och örhängena är ju bara för fina, fast jag skulle nog bara använda ett. Kanske ska göra mig ett liknande?

Nicki

I love my life


Hade en jätte trevlig kväll igår med mycket skratt och en hel del dansande! Tänk va roligt det är att bara dansa, speciellt till bra musik och sen bara stå på dansgolvet hela kvällen. Riktigt roligt! Idag blev en mysig seg dag, sov hemma hos Sandra, så vi har haft de mys med promenad och sittandes ute i den underbara solen, druckit varm choklad och pratat. Ikväll blir det bara lugnt, jag och hunden, men lika mysigt det med.

Juste fjädrarna, fick med de hem utav Sandra så nu ska de pysslas. Örhänge? Drömfångare? finns så mycket att göra!

Nicki

små ear cuffs

Ear cuffs är något som ar blivit riktigt populärt i år, stora som små. Hittade dessa små i silver hos Cooco. Får mig lite att tänka på när jag gick i högstadiet för då var det också populärt med dessa små ear cuffs. Skulle vilja pröva en och jag gillar verkligen den på andra raden till vänster.

 

Nicki


Fredag 18 februari

Fredag, fredag! Skönt med helg, eller snart helg. Börjar kl 13 idag och slutar 16. Sen åker jag hem till en kompis och ikväll blir det lite dans. Sen i helgen måste jag nog plugga lite, för om en vecka är de salstenta, så de är bäst att sätta igång en extra växel nu.

Tittade igenom mina bilder på datorn och hittade denna ovan. Tror att de guldiga örhängena med rosa stenar kommer bli väl andända i sommar. Bara en känsla så där.
Hoppas att ni får en trevlig fredag!


Nicki

Like, like, like


Den 26 april kommer H&M att släppa en ny FAA collection, Fashion against aids, på divided avdelningen. Åter igen går 25% till Hiv/aids projekt. Jag fastnade för dessa snygga påsväskor, men kan inte riktigt bestämma vilken jag tycker är snyggast? Påminner en hel del om Jil Sanders väskorna. Men dessa från H&M kommer vara betydligt billigare, 99kr. Kanske en av varje?

Nicki

Happy Colours


Fina fjäderörhängen i härliga färger från Topshop. Ringarna ser exakt ut som mina från Gina Tricot som jag köpte på rean för ett tag sen. Favoriterna bland dessa är nog de turskosa till vänster eller de oranga.
Vilka gillar ni bäst?

Nicki

what a day!


Herregud vilken dag idag! Känner mig helt slut i huvudet just nu. Jag var helt bombsäker på att vi började kl 9 i morse, så jag gick upp tidigare eftersom de hela veckan har varit problem med pendeltågen. På Sl.se möts jag av att inga tåg går mellan Stockhom central och älvsjö, god morgon till mig! Ja de va bara att åka tidigare hemifrån så jag skulle komma i tid, kommer till slussen och ser att man ska ta sig till Gullmarsplan och ta en buss därifrån som går till Älvsjö. Väl vid gullmars lyckas jag hitta bussen, men vilken tid de tar att åka buss till älvsjö! Missar precis tåget, väntar på nästa. Springer upp för de oändligt länga rulltrapporna i flemingsberg och är i skolan 8.55. Yes! Tänker jag, men vad möts jag av? Jo ett tomt klassrum. Som tur var kommer en kompis som också tror att vi börjar 9 och så får vi reda på att vi börjar 12. Bra jobbat! Hahaha. Men vi fick i alla fall mycket pluggande gjort, vilket var riktigt skönt. Men vad har jag lärt mig? Titta alltid schemat själv och dubbelkolla på kvällen innan.

Nicki

♥present


Igår fick jag en lite present av syster yster då hon vill ge mig något när de var alla hjärtans dag. Hur fint är inte armbandet, älskar de tuna kedjorna som hänger ner längst armen när man har de på sig. Om ni undrar så kommer det från H&M.
Vad tycks?

Nicki

Recept Red velvet cupcakes

80g smör, rumstempererat

3dl socker
2ägg
30-40 ml röd hushållsfärg
1 1/2msk kakao
1tsk vaniljsocker
1 2/3dl mjölk
2/3msk äppelcidervinäger
2/3tsk salt
3 3/4dl mjöl
2/3tsk äppelcidervinäger
2/3tsk bikarbonat

Blanda mjölken med 2/3msk äppelcidervinäger och låt stå i 5 till 10 minuter. Rör i smöret och sockret till en mjuk kräm. Tillsätt ett ägg i taget och vispa noga mellan varje. Blanda kakao, karamellfärg och vaniljsocker ordentligt. Häll det lite i taget i äggsmeten och vispa noga. Häll i salt och mjöl och rör tills allt gått ihop. Blanda äppelcidervinäger med bikarbonat och tillsätt det i smeten, blanda till en jämn, slät smet. Ställ pappaerformar i en muffinsplåt och fördela smeten i formarna, den räcker till 14st cupcakes.

Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Lått svalna på galler.


Vit chokladfrosting:
200g vit choklad
200g cream cheese

Smält chokladen över vattenbad eller i mikron (gör di i mikron se till att röra då och då så du inte bränner den) Rör i cream cheesen så att det blandar sig och inte är några klumpar. Låt stå och svalna och ställ kallt så att det stelnar. Spritsa på cupcakes och dekorera som du känner för.

Lycka till!

Nicki

red velvet cupcakes




Idag bjöd jag familjen på söta röda cupcakes, närmare bestämt red velvet cupcakes. Jag tycker de var goda, fast inte min favorit. Men det är alltid roligt att pröva något nytt och lite roligt med röda muffinsar så här på alla hjärtans dag också. Kan lägga upp receptet om ni skulle vara sugna på att testa.

Nicki

Candy Dandy


Fick ett fint nagelack i alla ♥-dag present, eller jag fick det i helgen, så lite i förskott. Tycker att färgen är riktigt fin även fast den i vissa ljus påminer om en blandning mellan Mavalas Nice och mitt nya orange aktiga från depend. Men detta är lite mer korall i färgen. Kommer nog vara riktigt snyggt på tånaglarna till sommaren!

Nicki

Happy Valentines day!


Alla hjärtans dag idag, 14 februari. Vet inte riktigt vad jag tycker om denna dag. Tycker att man kan vara snäll och kärleksfull vilken dga som helst, och ge små presenter andra dagar för då är det ingen som väntar sig de. Fast å andra sidan är det ganska mysigt med en fin kärleksfulldag när de fortfarande är ganska mörkt och trist, när alla går och längtar efter våren. Vi här i sverige kanske behöver lite extra kärlek just nu, så gå ut och le och hjälp någon som behöver hjälp, eller ge någon en komplimang.

Nicki

dreaming


Just nu drömmer jag om detta. Halsband med gröna stenar, silvrigt hårband, eller vad man ska kalla det och topp från Topshop Unique, underbart naturstens armband fån Kyssjohanna. Sen vill jag vill tillbaka till New York, som jag saknart!

Nicki

Eat, Pray, Love


Igår kväll såg jag filmen Eat, Pray, Love. Har velat se den länge men ibland blir det inte riktigt av, för mycket annat helt enkelt. Men nu har jag i alla fall sätt den och måste säga att jag älskar den, så himla fin film om livet, tankar och funderingar. Så mycket att känna igen sig i.

 

Jag är en tänkande person, jag tänker nog lite mer än vad jag borde ibland och alla tankar blir som ett surr i huvudet. Tänk att e kan finnas så mycket känslor inom oss, som man inte alltid vet vad man ska göra av. Jag skulle behöva vara lite mer spontan, inte lika planerande hela tiden, för det   finns så mycket jag vill i livet, resa, lära mig nya saker, uppleva andra kulturer, bli bättre på engelska. Jag vill inte vara fast på en plats eller men en person, jag vill kunna känna mig fri, fri att lyfta och flyga iväg när jag känner för det. Frihet, det är ett fint ord! Fri

 

Nicki


dagens små silvriga saker




Tänkte visa vad jag hade för små detaljer på mig idag. Nya favorit halsbandet i form av drömfångare som jag gjort, nya dubbelringen och fjäderdubbelringen.

Nicki

earcuffs



Bilder; byCelina
Ear Cuffs är något som har kommit rejält i år, både enkla och lite större med fjädrar. Såg hos Angelica Blick att hon beställt och var bara tvungen att spana in webshopen och hittade en hel del snygga. Åh vad jag skulle vilja ha ett med fjädrar till sommaren, helst de översta!


Nicki

12 februari 2011

Vad händer en lördag som denna? Det är strålande sol och blå himmel, men massor av snö och minusgrader. Tror jag ska åka iväg med mamma och hjälpa henne hitta födelsedagspresent till syster yster som fyller år snart. Måste även hitta på något bra till pappa.

Prövade klänningen föra veckan på H&M Trend, måste säga att jag gillar modellen på den och så hade den jättefin rygg. 499kr, men inget köp för mig. Är mer sugen på ljusa våriga färger. Men fin var den.

Nicki

Silversprett


Fint halsband hos Indiska.

Nicki

Snökaos i Stockholm

Känner att jag behöver beklaga mig lite. Jag gillar verkligen inte snö i vanliga fall och så har vi fått hur mcyket snö som helst, så att inga bussar går och jag kommer inte till mitt seminarium idag. Känns riktigt segt att behöva komplettera något som man inte kan rå över. Sen att vi bara ska vara ute och leka idag och räkna bilar gör ju inte saken bättra, för hur nödvändigt är det egentligen? Ja ja nu har jag beklagat mig! Får ta helg nu istället och njuta av att jag slipper gå ut! Positiva tankar.

Nicki

necklace, feathers


Ja ni som brukar läsa bloggen vet väl vid de är laget att jag älskar fjädrar. Min lillasyster börjar tycka att de blir lite mycket fjädrar hos mig ibland, men nu måste jag bara visa er de här fina stela fjäderhalsbandet som har kommit in hos forever21. För hur fint är det inte? Jag är riktigt sugen på de i silver. Ni hittar de här.

Nicki

double trouble. dubbelring



Har helt glömt att visa min nya ring som jag fått hem. Beställde den hos Fortunauf, som är ett UF företag med riktigt snygga smycken i äkta silver. Älskar min dubbelring hur fin som helst och jag vill alltid ha den på mig! Den kostade 349kr och jag har storlek S.

Nicki

Dagens från H&M



Torsdag och H&M har fått in lite nyheter, inget speceillt som jag var sugen på att klicka hem. Men jag gillar skärpet och det första armbandet. Inget jag behöver ha och jag känner inget ha begär idag så inget köp för mig. Försöker vara duktig och inte shoppa så mycket, vi får se hur det går. H&M hade även fått in massor av klänningar (by night) som är ganska söta, lite för prinsessiga för mig. Men den här är helt underbar på med de smala korsade banden i ryggen.

Nicki

Hang me up

Hittat lite mer smart smyckesförvaring, denna gång hos Handladesign. Riktigt smart galgförvaring, där man kan hänga örhängena uppe och halsband och armband nere. Skulle vara snyggt att ha hänga framme på väggen. Jag skulle inte tacka nej till en vit.  Är du sugen så hittar du de här.

 

Nicki


Onsdag 9 februari 2011


Idag är det dags för skola igen, eller mentorsträff om vfu och nya matriser som vi ska ha. Kan bli intressant, men jag hoppas verkligen inte att det kommer ta 4 timmar. Men gör det de så slutar jag 13, så de är väl inte så farligt. Vad har ni för er idag?

Nicki

Silver love

Snygg ring från Scorett Tiamo, för 99kr. Märker att jag är riktigt inne på silver och tror jag kommer fortsätta vara det hela våren och sommaren. För de är ju himla snyggt när man har blivit lite brun.

Nicki

svart, uringad rygg


Ett vanligt svart linne från H&M Divided, sax, tråd, symaskin och svarta resårband. Ganska så lätt att fixa ett eget linne med uringadrygg. Först hade jag inte tänkt att ha korset i ryggen, men när jag fått fundera ett tag bestämde jag mig för att jag gillat så. Kommer vara snyggt till sommaren, som jag längtar!
Vad tycker ni?

Nicki

Bluebox


Jag älskar smycken och har en hel del. Tycker om att ha smycken framme så att de syns, men då behöver man också snygg förvaring. Hittade de snygga smyckesträdet med en liten fågel i hos bluebox (finns i fler färger) och där fanns även andra fina förvaringar sin de tre skålarna på bilden ovan. Om man ändå hade lite mer plats då skulle jag klicka hem dessa. Ni hittar de här.

Nicki

Blondare

Före

Efter


Igår var jag hos syster och fixade håret. Både hon och jag kände för en liten förändring, lite vårigare. Så de fick bli lite ljusare, känner mig jättenöjd, eller lite som mig själv igen. Även fast jag älskade en mörkblonda nyansen så tycker jag om att vara lite ljusare på våren och sommaren. Fick även med mig ett nytt schampo hem, den här kylan tar verkligen död på min hårbotten och då skulle detta shampo vara bra. Det roliga med det är att de luktar verkligen som baylis, haha.

Vad tycker ni?

Nicki

I will ♥ you always


Fastnade för de här fina armbandet från Friis & company som finns hos Nelly, för 129 kr. Älskar små söta citat som handlar om kärlek, för visst är kärlek fint, men de kan även göra ont. Så mycket känslor, så mycket tankar. Ja jag gillart! Gör ni?

Nicki

Urban Outfitters



Snygg ring och örhängen från Urban Outfitters. Var riktigt länge sen jag vara inne i deras affär, så de kanske är dags. Eller så kanske jag ska köpa hem lite nya fjädrar och göra egna örhängen. Skulle vilja ha ett par som är längre (likt de ovan). De hade matchat riktigt snygga färger på fjädrarna.

Nicki

Garde-robe


Fick hem ett jättesnyggt halsband i veckan från Garde-robe. En fin halsring i silver som är 3mm bredd. Har sett det på lite olika bloggare och tyckte de va så himla fint och eftersom de bara kostade 180kr så var jag tvungen att klicka hem ett. Tror de kommer vara riktigt snyggt till sommaren när man har blivit lite brun också.

Nicki

Green


Snygga smycken från Forever21 i mingrönt, grön, turkost. Gillar färgerna känns lite vårigt. Gillar speciellt de gröna örhängena, de första halsbandet och halsbandet med grön sten och fjöder. Hittar ni någon favorit?

Nicki

catch my daydreams

Hat gjort mig ett nytt halsband i form av en liten drömfångare. Trodde att det skulle vara jättesvårt att göra, men tittade på ett klipp från Youtube och sen prövade jag. Så vissa saker ser svårare ut än vad de är! Känner mig riktigt nöjd och sugen på att göra en stor som jag kan ha över sängen.
Gillar ni halsbandet?

Nicki

help me out

Jag skulle vilja ha lite hjälp, eller era åsikter om vad ni tycker jag ska göra med mitt hår. Själv har jag lite beslutsångest och kan inte riktigt bestämma mig. Ena dagen vill jag bli sådär ljus igen som jag var i sommras och andra dagen vill jag ha kvar min mörkblonda färg. Så nu undrar jag vilken färg ni tycker är finast. Ljusblond eller mörkblond?

Nicki

yellow


Nu har jag bytt nagelfärg igen, från orange till gult. Gillar verkligen färg just nu, speciellt ljusa vårfärger, haha undra varför? Kanske att våren kommer lite fortare?

Nicki

earth colors


Hos asos hittade jag de här snygga armbanden och halsbandet. Älskar färgerna på båda och de får mig att tänka på jordens alla fäger, havet, sand, land. Armbanden kostar ca 237kr och halsbandet ca 118kr, och jag skulle gärna vilja ha båda.

Nicki

I'm just playing around


Satt och lektle lite med en svart penna på armen (ajabaja!). Ritade en liten fjäder nere vid handleden som jag gillade. Är riktigt sugen på en tatuering, men livrädd för blod. Nån gån kanske.

Nicki

1 februari



Snygga ringar från Nelly. Den längst ner i plexi/plast (199 kr) ser riktigt fin ut, men jag undrar hur bekväm den egentligen är? De första i silver och svart kostar 299kr och jag kan tänka mig att de är lite mer bekväma. Gillar att de går över fler fingrar men bara sitter runt ett. Vilken gillar ni bäst?

Nicki

RSS 2.0