Kommer snart

 
Gillar det här halsbandet som ska komma in på Lindex snart, priset är också bra 149kr. Kan tänka mig att det också skulle vara fint med en neongultband istället för det svarta och det skulle ju inte vara så svårt att fixa heller...

Fingernails - NEON Orange

 
Nu kör jag även lite neonorange på fingernaglarna, bäst att passa på nu under sommaren när man har lite färg.

Grey

Den här skulle verkligen vara perfekt nu i höst. Ser den framför mig med svarta stuprös, neongult strasshalsband, skinnjackan och ett par svarta klackar. Åh...

@ the beach

 
Igår tillbringade jag hela dagen vid havet, på min absoluta favoritstrand. Åkte hemifrån då de var helt mulet och mötes sedan utav blå himmel och strålande sol. Den perfekta stranddagen med varmt vatten, varmt i luften och varma men fläktande vindar.
 
1. Min utsikt från handduken / 2. Bikinis på tork / 3. Hittade fina vita fjädrar på stranden / 4.Strandsmycken / 5. Sandaler och neon orangea tånaglar / 6. Ännu mer utsikt

hårsmycke

 
 
Här kommer en lite närmare titt på mitt fina hårsmycket som jag fyndade på Gina för bara 19kr. Det bästa är att det också är ruskigt snyggt att använda som halsband. Två i en alltså. Men visst är det fint.

Instagram

 
Lite av mina senaste bilder från Instagram.
1. Min fina blazer/kavaj från Lindex / 2. Sugen på att baka / 3 & 4 Äter massor av jordgubbar och hallon / 5 & 6 Shoppat hårband från Gina Tricots rea för 19kr / 7. Mina snäckarmband sitter stadigt på armen / 8. Saknar New York (t-shirt från Lindex) / 9. Spenderar mina dagar i solen med en bok, jordgubbar och iste

summer heat

 
Passar på att njuter av sommarvärmen nu när den är här och jag hoppas att ni också har bra väder. Just så här så är den svenska sommaren som bäst.

Cowrie Shells

 
Igår kunde ni se lite av de här armbanden som jag gjort så här kommer en lite närmare titt. Det är vänskapsarmband som jag knytit och sedan för att göra de lite roligae sytt fast snäckor och pärlor på. Tycker de blev så snygga och somriga med snäckorna. Gillar ni?

Me today


 
Ja, this is me today. Lever runt i mina hemmasnickrade jeansshorts och linne som är reafynd från Zara. Sen får ni även en liten sneak peak på mina nya armband som jag gjort.

H&M Favorites

 
Torsdag och som vanligt fyller H&M på sin webshop. Den här gången fastnade jag för de här två plaggen, jeansen och jackan. Kanske mest av allt för jackan. Hittade ni något ni gillade idag?

Thursday

 
pärlplattor som jag fick igår av finaste tjejerna.
 
Det som är så skönt med semester är att när man inte känner för att gå upp ur sängen kan man bara ligga kvar och det är precis vad jag har gjort den här morgonen. Bara legat och tagit det lungt. Men nu måste jag sätta fart med dagen, annar blir jag för rastlös.

nagllackstankar

 
 
Det börjar bli dags att måla om naglarna, men är sugen på en ny färg. Varför vill man alltid ha ett nytt nagellack, i ny färg fast man har hur många som helst. Fast det är väl som med skor, man kan inte ha för många...

Take these broken wings and learn to fly

 
 
Har helt glömt bort att visa upp min drömfångare som jag gjorde precis innan semestern började. Är supernöjd då den blev exakt som jag tänkt mig. Även fast jag letade som en galning efter en metalring att ha som stomme och tillslut fick göra en själv. Vad tycker ni?

C U B U S

 
Cubus har en hel del snyggt just nu. Igår fastnade jag för den gråtjocktröjan ovan (ännu mer tjocktröjor) men den fick hänga kvar, vågade i för sig inte ens testa den för då hade jag säkert inte kunna låta bli att köpa den. Jeansen ser också riktigt snygga ut och så gillar jag bilderna högst upp. Inspiration.

Sol

Ligger och solar vid smedsuddsbadet men det blåser och solen går i moln. Nu vill vi ha mindre blåst och mer sol!


H&M Home A/W 12

 
 
H&M Home har en hel del snyggt just nu som jag skulle vilja ha i min ägo. Ljusen är ju så snygga och stilrena, sen älskar jag kudden och filten. De silvriga detaljerna i form av vasen och burken skulle inte heller vara fel. Sen är väl bara frågan var jag skulle ha allt, en lägenhet först skulle ju inte vara fel.

Blazer

 
Åkte en sväng till Forum idag för att titta efter tröjan på Mango, men på Mango var det mest rea och inte fanns där någon tröja. Hittade istället blazern från Lindex lookbook som jag varit sugen på, så självklart kunde jag inte låte den hänga kvar.

Blue and beige

 
Vad som senast har fått flytta in i garderoben. Marinblå stickad bomullströja från Cubus rea, 79kr och ljusbeige tröja från H&M Divided 99kr. Fastnar lite extra för tunnstickade tröjor, som passar lika bra nu som i höst.

N°1 Paris Boutique New York

 
Den här tröjan skulle jag inte tacka nej till. Snygg, enkel och till ett riktigt pangpris. Kanske en sväng förbi Mango idag? Från Mango, 199kr.

Blåbär och mjölk

 
Det här kan vara bland det bästa som finns. Så nu slänger jag mig i soffan med mina blåbär och mjölk för att titta på lite serier.

wishbone

 
Ett annat fynd jag gjorde i Vimmerby var de här örhängena från Cubus för 12kr paret. Slog till på två stycken och tänkte ta isär det för att använda wishbonesen. Kanske blir något armband och ett halsband, vi får se helt enkelt.

Två hjärtan

 
Lite kärlek så här på söndagsmorgonen. Gillar verkligen enkla halsband just nu och senast fastnade jag för det här hos Topshop.

Polka strössel

 
Det roligaste (och godaste) köpter jag gjorde i Vimmerby var Polka strössel som jag hittade på ÖB för 10kr. Jag älskar mjukglass och polkaströssel men har aldrig hittat det i butik utan bara när man köper glass i glasskiosk. Så jag blev helt till mig när jag hittade det på ÖB och köpte genst med mig två stycken. Och åh sååå gott det är!

1950

 
Den 1 september ska jag på bröllop med 50-tals tema, så har lånat en bok på biblioteket för att göra lite reasurche. Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Birgitte Bardot, Grace Kelly. Eyeliner, pumps, Diors The new look, röda läppar, örhängen. Någon som har lite mer 50-tals tips?

i mina gyllene skor

 
I eftermiddags kom jag hem igen efter en kort tripp till Småland. Han med släkt, lite shopping och blåbärplockning. Väl hemma har jag pakat upp, tvättat och slappat framför datorn. Hos H&M fastnade jag för de här undrebara skorna. Hur snygga skulle de inte vara i höst med svarta tajta byxor och en grå tjocktröja, jag kan se det framför mig.

döskallar

 
Har komit på att jag använder mycker smycken med döskallar för tillfället och mina favoriter ser ni ovan. Svart med små gulddöskallar, örhänge med silverdöskalle och fjädrar, Plastdöskallar som ser riktigt glada ut och sen det fina som syster gjorde till mig med swarovski och strass.

Love is all we need

 
Underbara bilder och smycken som ger ha begär.
 
Källa: Saboskirt

jones + jones

 
Såg den här bilden på Nellys facebook sida igår kväll och blev totalt förälskad i den första (eller den som är längst fram på bilden). Vet inte riktigt när jag skulle använda den men något tillfälle kommer säkert. Underbar är den i alla fall.

Solisar

 
Fick låna mormors gamla solbrilor av syster, så nu varvar jag dessa med mina Ray Ban. Inte för att man idag verkar behöva några solisar då regnet öser ner...

Vimmerby

 
Nu är jag nere i Småland eller rättare sagt i Vimmerby. Kom in med tåget strax före tolv och sen blev det Erikshjälpen (där jag inte lyckades fynda något), ätit godaste pizzan på Palma, träffat mormor, gått en runda på stan och bara myst med mamma, pappa och bästa lilla hunden.

Train

Väntar på tåget på centralen. Första stopp Linköping, sen vidare till Vimmerby


Snow white

 
Den här fina vita lite peplum aktiga toppen fick också följa med mig hem i fredags. Gillar att den inte är så volangig men ändå har lite form, på så sätt passar den mig perfekt.

colour of lilacs

 
Senaste i pysselväg är det här armbandet som jag gjorde till lillasyster. Nu är jag sugen på att göra ett likadant till mig själv.

friendship bracelets

 
Skrivit ut lite nya mönster så nu ska det knytas nya vänskapsarmband, den här gången med en lite twist.

And all the roads that lead you there were winding

 
Ett köp utav fredagens shopping runda och kanske det som jag är allra mest nöjd med också. Reafynd från Gina tricot, 149kr.
 

TOMS

 
Älskar systers nya skor. Supersomriga och så hon för den delen.
"With every pair you purchase, TOMS will give a pair of new shoes to a chils in need. One for One"

yesterday all my trubel seemed so far away

 
Igår firade jag in semestern med shopping, Pizza Hut och bio med syster som också går på semester nu. Fick med mig en hel del hem och prövade bland annat de här skorna på Scorett som dock fick stå kvar i butik. Fast visst är de grymma?

Cross Your Heart

 
Underbara bilder från Nastygal. Får verkligen inspiration av snygga bilder och så klart lite ha begär ibland också...

Friday the 13th

 
Fredag den 13:onde och jag jobbar min sista dag och sen är det SEMESTER! Åh va det ska bli skönt. Skönt att sluta tidigt också, så ikväll ska jag fira in semestern med syster med biomys.

H&M likeisar

 
Det här gillade jag bland H&Ms nyheter idag. Överdelar, jeans, fejkmocka, rosa, blått, brunt, vitt.

chris

 
Det här fina skärpet (som syntes på ginas lookbook bilder) har nu kommit in i Ginas webshop. Priset är ynka 99kr. Så de är ett riktigt kap. Skulle jag slå till skulle det bli det slivriga.

Almost famous

 
Finns så mycket fina lookbooks bilder nu och den här gången står Gina för inspirationen. Gillar enkelheten och enkelt är oftast snyggast om ni frågar mig.

Hearts to you

 
Så här blev hjärtarmbandet som jag höll på att knyta. Tycker färgerna blev så fina tillsammans, pastelligt och somrigt. Hoppas bara att ägaren till det blir lycka nöjd och framförallt att det passar (håller tummarna).

last week

 
Wiie bara en vecka kvar och sen är det semester. Hoppas att veckan kommer att gå riktigt fort, för jag lääängtar verkligen efter lite ledigt. Ta dagarna som de kommer, njuta av soliga sommarkvällar och bara umgås med alla jag tycker så mycket om.

sunday

 
De härliga med sommrarna, trots mulet väder är att man är ute och iväg så mycket. Fullt upp hela tiden och jag bara njuter. Ovan ser ni hur lilla jag sett ut idag i nytt linne som jag fyndade på Zara igår. Hoppas att ni haft en riktigt härlig söndag!

My saturday

 
Igår blev det inget bloggande (förutom ett litet inlägg på morgonen) jag var helt enkelt för upptagen för att ha tid att sätta mig vid datorn. Men de blev en del bilder med telefonen så då får ni i alla fall se vad min dag bestod av. Hade en heldag/kväll med syster som började med stan och shopping, hemma satt vi ute, åt vi mat, drack drinkar, åt macarons och godis. Pysslade, cyklade till mitt favorit berg och njöt av utsikten, plockade blåbär, cyklade ner till vattnet och sen hem för att titta på film. Det blev en sån där härligt magisk sommardag och nu bara längtar jag ännu mer till semestern.

LUCK

 
 
De här armbandet fick jag med i tidningen StyleBy. Älskar enkelheten i det, det tunna brun/beiga bandet och den smala guldfärgade hästskon.

heart

 
Börjat knyta armband igen, den här gången inte till mig utan till en söt liten tjej som önskat sig ett med hjärtan. Tror att det kommer bli riktigt fint.

River Island belts

Älskar ju skärp med små pärlor och antingen får man hitta de second hand, utomland eller köpa dem rätt dyrt. Nu hittade jag dessa godbitar på rea hos River Island för £5. Sugen som bara den på det vita, fast jag borde inte...

Lindex Autumn/winter

 
Lindex startar sin höst/vinter riktigt bra om ni frågar mig. Härlig inspiration och flera looks som jag skulle kunna sno rätt av i höst eller kallare sommardagar/kvällar. De hade ju börjat få in lite höst i butikerna, vinrött trenden fortsätter i höst enligt Lindex.

colorful as candy

 
Lagade syster armband, gjorde det här armbandet för många år sen och nu hade det gått sönder så fram med ny tråd och trä pärlorna igen. Fint och somrigt och roligt att hon fortfarande gillar det.

My first peplum

 
Igår slank jag in på Lindex och kom inte tomhänt därifrån. De har börjat få in en del lite höstigt, pre fall plagg. Köpte mig i alla fall min första peplumtopp. Tycker de är så fint och syster har flera stycken men jag har inte hittat någon som kännt jag eller som jag kännt mig fin i, förens nu. Underbar är den. 249kr.

Swarovski pärlor och strass skulls

 
Jag tror nästan att min pysselgen smitar av sig lite ibland för nu är syster igång och gör armband. Hon hade inspireras av Englas armband och beställde hem döskallar och pärlor från ebay. Tycker de blev väldigt fina och jag fick ett svart med silverskalle. Passar mig perfekt och matchas som ni ser på sista bilden.

Lovers

 
Hur fin är inte Tuulas klänning och för att inte tala om hur vackra bilderna är. Den perfekta sommarklänningen. Vill, vill ha, eller i alla fall någon liknande.

Vila pre fall lookbook

 
Ja så fort det börjar bli sommar så kommer höstkatalogerna, lookbooksen inför hösten osv. Hittade några bilder från Vilas lookbook och föll för de här två bilderna. Jag vill absolut inte ha höst men kan inte låta bli att titta och inspireras.
 
Källa: Damernas Värld

Langos

 
Igår kväll lagade jag och syset langos till middag. Älskar langos så gott och somrigt på något sätt. Jag äter mina helst med ost och smör, eller ost, cream fresh och rödlök. Mums!

1 juli

Juli 2011
 
och låt oss hoppas att juli blir en riktig sommarmånad med sol och värme. Idag passar i alla fall jag på att ligga ute i solen och läsa. Bjuder på några julibilder från förra året och hoppas att ni också har en solig första juli!

Wish Big

 
Något som jag önskar mig lite extra just nu är ett enkelt halsband i silver. Har varit ruskigt sugen på ett från Dogeared ett tag nu och de här två är mina favoriter. Finns att klicka hem hos Kyss Johanna

RSS 2.0