butterfly and color





Jag hittade lite i stan till mig själv ändå. Hittade fjärilsringen nu på H&M för 49,50kr som jag sett på en reklambild innan, så den fick följa med hem. Men även de underbara färgglada örhängena från Topshop. De är mycket, mycket snyggare i verkligheten. Gillas! De kostade 249kr och sen minus 10% i studentrabatt.

Nicki

Dregkedjor och ringar




Tittade på dragkedjearmbandet från KappAhl som jag sett hos Frida. Det var snyggt men gillar mitt puderrosa mer! Det kostade i alla fall 69,50kr. Sen såg jag de snygga dubbelringarna på H&M, 99kr. Ångrar nog lite att jag inte köpte dem, fast man kan ju inte få allt! Visar er senare vad som fick följa med mig hem.

Nicki

Söndag

Snart ska jag och mammi bege oss till stan, ska leta födelsedagspresent till pappa och titta efter en sak till syster. Även fast dte är grått och tråkigt ute känner jag en glädje över att det är blötsnö och plusgrader. Det får gärna vara grått och blött så länge snön börjar försvinna och våren kommer! Åh som jag längtar att sätta på mig conversen, ballerinaskor och skinnjackan!

Nicki

Indianpärlorna


H
alsband gamalt frpn F21, Ring gjort själv, Pärlarmband gjort själv, Kedjearmband gjort själv, Nitarmband Lindex.

Nicki

Statement rings



Asos har en heldel fantastiska ringar som jag gärna skulle vilja ha. Stora ringar är ju så enkelt och snyggt på samma gång, speciellt att ha flera samtidigt!

Nicki

Crossword


Hur fin är inte denna ring? Crossword love ring från Love Hearts and crosses. Kanske inte är skön att bära när den är kantig, men det orkar jag inte bry mig om den är ju bara så underbart vacker att titta på! Beställa eller inte, ska ju försöka att inte shoppa...

Nicki

TGIF




Äntligen fredag, ska bli så himla skönt med helg!! Först är det föreläsning och sen seminarium, slutar vid 16-tiden. Hoppas att det ska gå tåg när man ska hem och att det inte är några timmesförseningar! Fast vad kan man göra mer än att vänta? Nu ska jag i alla fall begemig och hoppas att allt flyter på. Det är i alla fall plusgrader idag (0°c) och dte är ju bara att tacka och ta emot! Have a nice friday.

Nicki

H&M news



Spanade in H&M´s nyheter idag och såg dessa. Både örhängen och ringar 29,50kr/st. Hade dock tyckt att den silvriga ringen skulle ha varit i gul, skulle ha varit så snyggt med den turkosa stenen.

Nicki

ORANGE




Idag lyser solen och det droppar lite från taken, så lite vårigt känns det. Men jag fortsätter att försöka göra det mer vårigt så idag målade jag naglarna i orange från depend (nr83).

Nicki

Turkos



Var lite sugen på ett vårigt halsband i turkost så då gjorde jag detta. Lite blandade pärlor i turkost och blågrönt och så lite band. Tycker de blev riktigt fint och älskar färgerna tillsammans, fast de syns inte lika bra på bilden.

Nicki

Snökaos och kurslitteratur

Vad jag känner mig negativ, både igår och idag! I morse var jag i alla fall upp uppe 5:45, såg att tunnelbanorna var inställda (de som går ute) så jag bestämde att ta busen 6:13, men den kom inte. Stod ute i kyllan (-21grader) till halv då bussen kom. Sen fick jag gå snabbt/springa till Sthlm södra från slussen, fick vänta på pendeln och kom fram till skolan kl 7.40 (började kl 8). Så jag hann i tid men till vilken anledning? Jo för att dansa ochh hoppa som nån häst?? Och sen fick jag vänta på pendeln i en timme för att ta mig hem, ringde pappa så fick han plocka upp mig (Tack du är bäst!). OCh det roliga är? Jo att sl säger att det kommer se ut så här hela veckan! Ska man skratta eller gråta? Nä nu ska jag åter igen ta tag i kurslitteraturen. Ska slänga upp ett halsband senare också som jag pysslat med, då blir det lite roligt i bloggen!!

Nicki

argt!

Imorgon börjar en ny delkurs och jag kan säga att jag redan är trött på den innan den ens har börjat. Tittade schemat idag för att se att jag inte missat något och vad ser jag? Jo de har ändrat schemat för TREDJE gången innan delkursen ens har börjat! Det går alltså inte ha ett liv utanför skolan och planera in saker för då ändras schemat! Och en annan sak som stör mig är att föra delkursen så kunde de inte ändra VFU underlaget fast de sa att de stod lite konstigt i det, men den här gången har de ändrat och då måste man själv sitta och skicka ett nytt underlag till sin vfu-plats! Blir så trött på allt, jävla södertörn och matte! Nu ska jag ner på gymmet och få ur mig min ilska. Hoppas i alla fall att ni får en härlig söndag.

Nicki


Pyssel och cupcakes




Mina cupcakes


Syster ysters

När det är kallt vinter väder passar det bra att sitta inne och pyssla. Så idag har jag roat mig med att pyssla med mitt resealbum (London bilderna). Sen har jga bakat muffins som jag och syster har garnerat fint, så nu har jag fått syster att börja göra cupcakes, haha.

Nicki

Vart är mina plusgrader?



Jag är så trött på snö nu, vill bara ha vår, vårskor, vårkläder, sol, värme, vamavindar, ja ni fattar. Istället sitter man inne under en filt och fryser. Kalla vindar, snöoväder, 13 minus grader. Hur mycket mer snö ska det komma igentligen? Har vi inte fått nog med snö för i år? På väderet säger det att kyllan ska hålla i sig, våren kanske (ja kanske) kommer i mitten av april! Snart packar jag väskan och åker till värmen, det här är hemskt!

Nicki

TIAMO



Köpte det snygga armbandet från Scorett idag, 149kr. Jag kan säga att det redan har blivit en favorit! Hur snyggt som helst + att det är skönt att ha på sig.

Nicki

fredag hela veckan



det har nästan känts som det i alla fall. Nu när jag varit hemma tre dagar och tagit det lugnt, gymmat, pysslat och lite så. Men idag ska jag till skolan, gruppredovisning står på schemat. Vi kommer göra det så bra, känner de på mig i alla fall. Kl. 12 så är det helg och jag har inga som helst planer för helgen, känns rätt skönt. Fast jag borde åka och leta födelsedagspresenter för snart fyller både syster och pappa år. Någon som har en ide om vad man kan ge en pappa som fyller år?

Nicki

Ett skärp





Jag höll ju på att väva lite förut, kommer ni ihåg? Nu är jag i alla fall klar och kan då avslöja att det skulle bli och blev ett skärp. Kul med "lite" färg och super snyggt till en vitklänning! Jag tycker att det blev jättefint, men vad tycker ni? För mycket färg eller snyggt?

Nicki

Scorett




Hos scorett finns inte bara skor, utan när jag spannde in deras hemsida hittade jag dessa snygga armband. Älskar det pudriga, måste åka till en butik snarast! Riktigt snygga är de i alla fall och kostar 149kr/st.

Nicki

Favorit



Carolines mode har en rolig tävling i sin blogg där man kan vinna en av 14 outfits. Om Jag skulle vinna så skulle jag villja vinna den ovan. Det är enligt mig en riktigt härlig vårklädsel som jag gärna skulle vilja ha på mig i vår. Skulle även vilja vinna då jag har letat efter en snygg grön vårjacka och denna är verkligen hur snygg sol helst! Och det bästa av allt? hela stajlingen med alla plaggen tillsammans, helt perfekt! Så vill jag se ut i vår.

Nicki

Semeldagen



Semeldagen eller fettisdagen. Självklart blir det semlor här hemma, kanske slinker det ner två (fira lite). Men utan mandelmassa och istället har jag i vaniljkräm! Så himla mycket godare.
Äter ni några semlor idag?

Nicki

måndag morgon



Lite mörkbild så här på morgonen i photo booth. Men nu ska jag till skolan och arbeta med gruppen, sen är det seminarium som står på schemat. Tror att dagen kommer gå rätt snabbt, brukar att göra det när vi arbetar i vår grupp! Nä nu måste jag röra på mig, hoppas att ni får en underbar måndag och en bra start på veckan!

Plötsligt händer det!


Imorse när jag och familjen åt frukost tog mamma fram trisslotter som hon fick av mormor igår, en liten alla hjärtansdag present från henne. Mamma höll upp de fyra lotterna och jag drog en. När jag skrapat klart har jag fått fram tre tv apparater!! TRE! Sånt här händer ju inte mig. Jag sitter där vid bordet och säger "Jag ska inte vara med på tv, nä inte jag". Tror att jag fortfarande är i ett sorts chocktillstånd, hela dagen har känts overklig och att jag när som helst ska vakna upp från allt!  Så nu vet ni varför jag varit så frånvarande på bloggen idag. De är verkligen som triss reklamen säger "Plötsligt händer det!".
Jag fick i alla fall en helt oförglömlig alla hjärtans dag och när det väl är dags att skrapa i tv så får ni titta på mig! Heregud säger jag bara, det är helt otroligt!

Nicki

Alla ♥-dag



14 feberuari och Alla hjärtans dag. Själv ska jag inte göra något speciellt, mysa lite med familjen, kanske baka något gott. Hoppas att ni alla får en lugn och mysig dag!

Nicki

Röda korset!




Idag har jag varit på Röda korset och hälsat på mormor som brukar jobba där ibland. Gjorde lite fynd också (självklart). Två ahlsband, det ena ska jag göra om tror jag och scarfen ska jag ha i sommar och fläta in i håret! Den hade i alla fall riktigt härlig färg.

Nicki

Cirklar, silver, turkos



Gillar desa örhängen från H&M, kostar bara 69,50kr. Kankse ska spana om de finns i butik. Är lite sugen på att hitta några lite större örhängen i färg. Dessa skulle ju kunna vara en kandidat! Finns även i guld/korall.

Nicki

Lite ljusare, lite vågigare


Före

Efter

Jag blev ljusare och trivs hur bra som helst! Tänk att hon överträffar sig själv varje gång! När det var klart gjorde hon våger med plattången också, riktigt skämma bort sig dah blev det, härligt!
Tack,tack, tack♥

Nicki

Frisören




Idag ska jag till frisören (syster) och fixa håret, ska göra lite ljusare slingor och få bort den hemska utväxten. Kommer bli hur snyggt som helst, som alltid när världens bästa syster fixar!

Nicki

nästan som nytt





Tittade i en smyckeslåda igår kväll och hittade alla dessa ringar som jag helt glömt bort! Bland annat min gamla favorit nitringen (som dock har tappat lite färg). Nu har jag i alla fall lite fler ringar att variera med, nästan som nya!

Nicki

Torsdag som fredag



Torsdag idag och jag ska till skolan och jobba med grupparbete. När vi känner oss klara för dagen så tar vi helg, riktigt skönt att få en ledig fredag (lång helg!). Så för mig blir det som fredag idag. Hoppas att ni får en härlig torsdag.

Nicki

Cirklar


Idag hade jag på mig detta Halsband gjort själv.

Nicki

vävberoende



Det var rätt roligt med vävramen så jag blev fast! Det är alltså detta jag roar mig med i tv-soffan om kvällarna. När det är klart ska ni få se vad detta ska bli. Men nu måste jag göra mig i ordning för att åka till skolan. Hoppas at ni får en lovely onsdag!

Nicki

Leoringen



Leopardring ebay, Flera ringar H&M, Armband gammalt från Indiska.

Nicki

Svart och pärlor



Visst är det snyggt halsbandet? Tycker de va riktigt fint, påminer lite om mitt jag gjort. Detta kommer i alla fall från KappAhl och kostar 99kr.

Nicki

Vävrams armband




Har tänkt ett tag på att det borde ju gå att göra armband i en vävram. Plockade fram min gamla vävram och trädde den med tråd. Gick rätt bra, lite pyssligt bara med de små pärlorna. Men visst blev det snyggt?

Nicki

Knytarmband




Blev en lugn pysselmorgon för mig idag. Försöker att ta det lugnt så jag ska orka åka till skolan imorgon, känner mig lite halv krasslig. Knöt i alla fall detta armband i vitt, gult, orange och rött, sådär härligt sommrigt!

Nicki

Glamourama


Bild: Dagens media

Idag har serien Glamourama premiär på tv3 Play kl 18:00. Ska bli spännande att se vad bloggarna har hitta på. Själv tänkte jag titta, kommer ni?


Bra att jag har koll, var ju helt säker på att det var den 8:onde igår med det är ju idag som det har premiär!

Nicki

70-tal och stjärna



Måste säga att jag älskade Elins kläder i Lets dance, tror tyget skulle vara riktigt snyggt som en klänning. Blev lite sugen på ett stor stjärnhalsband också. Undra var det är ifrån?

Nicki

Fredag, underbara fredag

Sista dagen på Vfu:n idag, på måndag är det tillbaka till "min" skola, alltså högskolan. Måste säga att det varit en riktigt rolig och lärorik vecka. Ser fram emot att komma tillbaka senare i vår. Men nu ska de ändå bli skönt med helg, det tar på en att vara aktiv med barnen hela dagarna.

Nicki

Små söta armband
























Är lite sugen på något smalt lite sötare armband att blanda med mina andra. Hittade dessa söta från Cath Kidston på asos för ca 290kr/st. Tycker de var riktigt söta, tror att det med blommor och turkosa stenar skulle vara snyggt till bruna armar i sommar!

Nicki

Färgsprakande



Om du är ute efter ett kortare, lite större halsband i färg så måste du spanna in detta från H&M 79,50kr kostar det och riktigt grymt! Ångrar lite att jag inte köpte det, för det var riktigt snyggt!

Nicki

Svart med prälor


Idag blev det ett Halsband som jag gjort, plus klockan så klart!

Nicki

Livsnödvändighet


Klocka second hand (livsnödvändighet när man jobbar i skola) och sen Ormarmbandet också second hand.

Nicki

Första dagen i skola



Det gick superbra på VFU:n idag (praktiken), träffade min handledare som var jätte trevlig, klassen var underbar och skolan verkar bra! Tror att det kommer bli en toppenvecka och på torsdag ska jag hålla i mattelektionen. Fick armbandet ova av en tjej, gulligt! Måste bara göra det lite mindre. Ser fram emot imorgon.

Nicki

Nervös



usch jag är lite nervös just nu. Idag ska jag nämligen börja min VFU på skola (har tidigare bara varit på förskola) och jag har blivit plaserad i en årskurs 3! Barnen kommer alltså att vara 10år, 5år äldre än de äldsta barn jag haft. Hoppas i alla fall att det är en bra skola, handledare och klass så ska nog detta gå bra också! Men nervöst är det.

Nicki

RSS 2.0