Vit choklad cream med limemarinerade hallon

Idag fick vi riktigt god efterrätt som Emma gjort. Älskar de lime marinerade hallonen, så himla goda med basilikan! Mums
4 portioner
Vitchoklad cream
150 g vit choklad
3 dl cream fraiche
1 ägg
1 äggula
1/2 dl florsocker
Smält chokladen i vattenbad eller micro (se till att du inte bränner den i micron)
Blanda chokladen ägget och ägg gulan.
Sedan blandar du ner cream fraichen och florsockret tills de inte är några klumpar kvar.
Häll upp i glas eller formar och låt stå i kylen minst 1 timme.
Limemarinerade hallon
Hallon
1 lime
2 msk florsocker
Färsk basilika
Tina hallonen (om du inte har färska)
Pressa över limen och blanda i florsockret, blanda ihop allt.
Dekorera över choklad creamen och lägg några basilika blad som dekoration.
♥Nicki
Kommentarer
Postat av: HANNA
haha ja eller hur!
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag
Vad gott det låter!
Postat av: Anonym
visst är den, å de ser så smaskigt ut!
Postat av: KAJ ♥
Det såg gott ut!! :)
Trackback