Frozen Cheesecake

 
3 ägg
1,5 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
3 dl vispgrädde
200 gram cream cheese/ philadelphiaost
10 st smulade digestivkex
 
Gör så här:
1. Separera äggvitorna från äggulorna. Vispa sedan äggvitorna till ett fast skum. Skummet ska vara så fast att du kan vända bunken upp och ner.
2. Vispa äggulorna till en pösig smet tillsammans med sockret och vaniljsockret. Tillsätt sedan cream cheesen och vispa försiktigt ihop den i smeten.
3. Vispa grädden i en separat bunke, den ska vara ganska fast. Vänd sedan försiktigt ner grädden i äggvitorna.
4. Rör försiktigt ner smeten äggulorna i äggvitorna.
5. Lägg hälften av de smulade digestivkexen i botten på en form med avtagbara kanter. Häll sedan i smeten och strö över resten av digestivsmulorna.
6. Ställ in i frysen och låt den stå och stelna i 5 timmar. Tag fram cheesecaken en halvtimme innan servering och servera gärna med bär.
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Nomnom!

Svar: det var det verkligen!
Annica

2012-09-23 @ 18:54:14
URL: http://idasivertsson.blogg.se
Postat av: Felicia

OHHH YUM! :) Har ett liknade recept, så himla gott.

Svar: eller hur, gott och så lätt att göra :)
Annica

2012-09-23 @ 21:19:12
URL: http://storasysteralskarmode.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0