Våffeldagen

 
Våfflor kan man verkligen variera på många olika sätt. Om man har lite grovare fibermjöl i så blir de lite mer matiga och med gräddfil och rödlök på så blir det en god lunch/middag. Men det är ju alltid gott att avsluta med någon våffla med sylt, grädde eller färskabär. Hur äter ni helst era våfflor?

Kommentarer
Postat av: ericaandersson

oj har inte ens tänkt på matiga våfflor haha har alltid ätit de med sylt och grädde men borde kanske testa med lök och räkor:)

Svar: det är faktiskt riktigt gott! Fast så måste man ju alltid avsluta med nån gois med sylt eller bär
Annica

2013-03-25 @ 13:16:33
URL: http://yourserica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0