homemade granola
![](https://cdn3.cdnme.se/245334/6-3/dsc_0379_52f27c5f2a6b22199fae9fc2.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/245334/6-3/dsc_0381_52f27c619606ee1c1c8095ea.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/245334/6-3/skarmavbild_2014-02-05_kl_190314_52f27cfbddf2b3436bb4cc76.png)
![](https://cdn3.cdnme.se/245334/6-3/dsc_0370_52f27c7d88e59d81c045e13c.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/245334/6-3/dsc_0372_52f27c3a9606ee2acab652e4.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/245334/6-3/dsc_0375_52f27c3cddf2b31c8ccc77dd.jpg)
Har gjort mig en ny omgång granola. Var väl nästan ett år sen och tyckte att det var dags, det är ju så himla gott. Frukosten är räddad.
1 liter havregryn/fiberhavregryn
kokosflingor
pumpafrön
Sätt ugnen på 175°C
Lägg allt i en långpanna och ringa över olja och honung.
Ställ in mitt i ugnen i ca 15-20 minuter, rör om efter halva tiden och ringa lite mer olja och honung över.
Låt svalna och blanda sedan i pumpafrön och kokosflakes efter tycke och smak.
Kommentarer
Trackback