Melon




Gjorde ett stort fatt med olika melonsoter, riktigt gott. Vattenmelonen var riktigt god! Var länge sen jag åt en som hade så mycket smak. Känner mig riktigt nyttig och duktig idag. Imorgon är det sista seminariet innan sommaren, sen är det bara tentan kvar. Har skrivit 5 sidor, så tre till ska det bli innan den är klar. Är jag duktig så kanske, kanske jag lyckas skriva klart den imorgon. Vi kan ju alltid hoppas.
Visst ser det gott ut föresten?

Nicki

Maj 30 och mors dag


Jag, syster och mammsi

Idag är en typisk söndag för min del, håller på att skriver på min tenta. Har redan hunnit skriva en och en halv sida, orden bara flyter på tills nu, så de fick bli en liten paus, samla tankarna och sedan tillbaka till skrivandet. Känns i alla fall skönt att ha kommit igång och att jag har lite idéer hur tentan ska se ut och innehålla. I början av förra veckan kännde det bara som "jaha jag ska skriva en tenta och hur tusan ska jag lyckas kopla litteraturen till mitt fall!??". Men nu så, nu går det framåt i alla fall. Har ju trots allt till på fredag på mig. Sista tentan på terminen, så jäkla skönt! sommaren snart kommer jag!

Hoppas att ni får en härlig söndag ute i solen och till er mammor, en härlig morsdag!

Nicki

one more necklace


Titta vad som låg i min brevlåda igår. Det turkosa halsbandet från asos. Riktigt snyggt till vit måste jag säga, men funkar ju även till svart och grått. Kommer nog att bli välanvänt i sommar!

Nicki

Klass 3B




Idag träffade jag min underbara klass igen, hade lovat att träffa dem innan sommaren då de skulle hitta på en present till mig. Så idag träffade jag dem och fick massor av fina brev/teckningar, där de ritat och en del skrivit. Blev så himla rörd av alla fina ord de skrivit och de gick verklgen att se varje barn i varje bild och ord.
Ett citat som fastnade var detta "En bra student men en bättre lärare", så himla söta och ärliga barn♥

Nicki

The front row



Tre snygga armband från en ny webshop, the front row, som jag hittade hos annawii. Alla tre ruskigt snygga och skulle gärna få flytta hem till mig. 199, 249 och 179 kr kostar de. Är nog mest sugen på ödlan i mitten, eller kanske den högra ormen, eller ja.. allihopa! De får mig att tänka på Lanvins fina ormgruppssmycken.

Nicki

I like feathers



De här fjädrarna fick följa med mig hem igår från Panduro. De vita (som inte syns så bra på bilden) kostade 13kr och de bruna (som är finare i verkligheten) kostade 24kr.

Nicki

Bijou Brigitte








Idag har varit en riktigt mamma dag (eftersom syster och pappa är bortresta), efter att hon slutat jobba gick vi och gyma, sen hem och duscha och allt sånt och efter åkte vi till forum. Såg till min glädje att de öppnat en ny smyckesaffär, så den spanade jag självklart in. Fanns massor av snygga smycken till bra, rätt billiga priser och sånt gillas ju! Var duktig och inte köpte något, men det fanns mycket fint som jag gillade, örhängen, halsband, ringar..

Tack för en trevlig dag mammsi!

Nicki

Over the rainbow



Vilka härliga smycken från Indiska! Massor av färger, små indianpärlor, färgsprakande. Halsbandet kostar 249kr och armbandet 129kr.

Nicki

Underbara gul


Titta vilka fantastiskt fina örhängen jag hittade hos asos. Riktigt härlig gul färg i lagom stor modell. Och priset? ca. 139kr.

Nicki

Im Not Afraid Of Heights



Såg hos asos att de sålde Sex and the city halsband. Finns 5 stycken olika, högklackadsko, diamant, effeltornet, hjärta och cocktailglas, alla med ett varist citat från serien. Tycker att de är rätt söta, roligt med citaten som man känner igen, även fast de är rätt mycket säljtecknik.

Glöm föresten inte bort dokumentären ikväll kl 22 på 3an!

Nicki

Indian shoes





Ännu ett par nya skor. Dessa beställde jag från Nelly för 179kr, har ju 10% i studentrabatt, så de var för svåra att motstå. De är i syntetläder, men hur sköna som helst och för att inte nämna snygga. Min syster sa när hon fick se dem att de påminer om de andra från H&M, kanske har jag blivit förtjust i mönstrade etno/indian aktiga skor.

Nicki

Sex and the city feber



På måndag går en dokumentär där man får följa Sofi Fahrman bakom kuliserna till den nya Sex and the city filmen som vi alla går och längtar efter. Intervjuer med skådespelarna, se satc garderoben mm. Låter väldigt spännande enligt mig, så jag kommer sitta bänkad kl 22 imorgon, kommer ni?

Nicki

Maj 22


Älskar de här underbara vädret som vi har. Det går inte att sitta inne, man vill bara vara ute och njuta. Livet är allt bra underbart just nu!

Nicki

My angel wings




En närmare bild på linnet önskades och här kommer de. Vingarna är alltså i svart spets som är påsydda på linnet som är lite glansigt, svalt, fladrigt och skönt!

Nicki

Angel wings





Här kommer lite detaljer från mig idag. Idag fick jag nämligen äntligen inviga mitt "nya" linne från Topshop, köpte det i februari men eftersom man inte vill ha en kofta över den så blev den invigd först idag! Visst är den hur snygg? love it.

Nicki

Love shoes





Var förbi stan idag efter skolan och såg då skorna på H&M, så istället för att vänta på att få dem hemskickade så köpte jag dem istället. Har gått i dem idag och kan säga att de är riktigt sköna, dock blev man lite svart på hälen eftersom de är i mocka, fast det kan jag leva med!

Nicki

Fashion against aids


Klickade hem de här skorna nu från H&Ms Fashion against aids kollektion. Tycker de är riktigt snygga och hoppas att de är sköna också. 199kr kostade de, så inte så farligt pris och så är de i 100% mocka. Längtar tills de kommer.

Nicki

ON OFF



Igår fick ni se mitt nya halsband som jag gjort med massor av färgglada ringar. Tänkte visa er hur de ser ut på också, så här kommer de.

Nicki

to the gym



Nu har jag precis hängt en maskin tvätt och diskat, så nu bär det av till gymmet! Känner mig full av energi idag så de är bara go with the flow! Efter gymmet blir det läsning av kurlitteraturen till torsdagens seminarium. Hoppas att ni får en härlig lill lördag så hörs vi senare.

Nicki

colour rings



Jag har gjort mig ett helt nytt halsband bestående av massor av ringar som jag virat brodyrtråd runt om, glasringar och pärlringar. Sen gjorde jag en dubbel svart pärlband med små indianpärlor som håller upp alla ringarna. Det blev lite tungt men riktigt snyggt, tror de blir snyggt till en vittröja. Kan visa er imorgon hur det ser ut på!

Nicki

På väg till skolan för seminarium, hoppas ...

foto0439 (MMS)

På väg till skolan för seminarium, hoppas att solen ska titta fram under dagen!


summer feelings


Idag fick dessa smycken hänga på mig. Fjärilsringen från H&M, Childhood armbanden och Fjäderörhängen från Urban outfitters.

Nicki

Maj 17


Så var långhelgen slut och dags för en helt ny vecka med skola. Idag står föreläsningar på schema och förbereda med gruppen inför seminariet imorgon. Blir en lång dag med andra ord, men med det trevliga sällskapet så går dagen fort och så är det ju så härligt väder idag (blå himmel och sol). Hoppas att ni får en hälig start på veckan.

Nicki

Birthday card





Det här kortet hade jag pysslet ihop till bästis, blev riktigt nöjd med det och hoppas att hon gillade det. Bäst tycker jag om galgen med linnet på (som hon ska få, men som inte hunnit komma), pilligt var det, men resultatet blev ju bra!
Vad tycker ni om kortet?

Nicki

Grattis Bästis



Idag fyller min allra bästa vän år. Jag har känt henne sen jag var två år, så i 20 år har vi varit vänner, helt otroligt! Så för min del så blir det kalas idag (och lite plugg ikväll), ska även lägga upp en sak som jag pysslat ihop, men de får ni se senare. Så titta in ikväll igen!
Bästis, hoppas att du får en härlig födelsedag, massor av kramar och pussar från mig♥ (ses om ett tag)

Nicki

Lovely



Vilket underbar dag det var idag och det blev verkligen hur varmt som helst i solen, 31,7°c visade termometen som mest underdagen (i solen). Vi behöver verkligen värmen för att tina upp oss och få ny energi så vi orkar fram till sommare, eller vad säger ni? Nu ska jag lägga mig i  sängen och titta på film, fortsätter med mina "Potter" filmer♥
Sov gott, natti natt sötisar!

Nicki

Maj 15



Idag är det underbart väder ute! Så min dag kommer bestå av att ligga ute i solen och njuta (och läsa lite kurslitteratur) med syster. Bäst att passa på när vädret tillåter, för imorgon skulle det regna och vara kallare igen.

Nicki

Statement blue




Har ni sett vilket underbart halsband? Eftersom jag inte fått tag på halsbandet från Indiska så har jag försökt att leta efter något snyggt liknande och detta gillade jag! Det finns hos asos och kostar ca. 139kr.  Ska jag slå till?

Nicki

I körsbärsblommen





Var en sväng till stan idag med syster och skulle leta födelsedagspresent till bästis, men det jag var ute efter fanns inte. Det blev en sväng till kungsan idag också då syster yster också ville fota blommorna. Hon fick också fota mina armband för sen jag fick hem mina childhood armband har ett suttit på varje dag, idag blev det två stycken och titta va fina de är tillsammans med mina turkosa naglar och körsbärsblommen.

Nicki

Top Collection



Den här ringen var en favorit.




Spanade in Top Collection hos Glitter idag och det fanns en del snygga smycken måste jag säga. Ringen är en favorit och även ringen till höger på nedersta bilden. Örhängena var också tuffa och halsbandet i samma stil, men det skulle ha varit en kedja till. Nu ångrar jag lite att jag inte köpte ringen, tusan också!

Nicki

Beach


Fritidsresor

Önskar att de vore varmt idag med, men man får väl vara glad att de inte regnar som de sagt på vädret. De ser ut som solen skulle kunna titta fram så jag hoppas på de. Kände mig lite inspirerad när jag såg de här smyckena av värme, turkost vatten och en härlig bräna.

1. Snäckhalsband, Topshop £16.
2. Blå band med små snäckor, Topshop £30.
3. Halsband, asos ca 110kr.
4. , Topshop £30.


Nicki

Cherry blossom







Som jag har längtat efter att de underbara körsbärsblommen ska blomma i Kungsträdgården. Det är något som man måste göra varje år, bara åka ditt för att titta, sätta sig ner och njuta i solen, äta en glass. Åh vad jag älskar dessa rosa underbara blommor.

Nicki

Jade Jagger for Indiska




Idag är det 12 maj och då släpps Jadde Jaggers kollektion hos Indiska. Själv gillar jag armbanden mest, men örhängena är också rätt snyga, speciellt de rosa. Armbanden kostar i alla fall 149kr/st och örhängena 99kr/par. Så inte så farliga priser.

Nicki

sommar smycken



H&M hade fått in massor av nytt i webshopen idag i och med att det släpps ett nytt magazine. Det fanns en hel del snygga smycken i härliga färger som jag tror skulle vara riktigt snygga när man fått lite färg! Mest av allt gillar jag de turkosgröna örhängena. Vilken är eran favorit?

Nicki

Super duper kort!



det är just vad den här veckan är. Idag har jag nämligen min sista dag i skolan för den här veckan och jag slutar 12! Känner verkligen att jag behöver den här lyxen just nu, fem dagar att vila upp mig och hinna med det som står på "att göra listan". Men nu dags att åka till skolan, hej så länge!

Nicki

hattifnat




Jag har köpt mig en hatt, en liten hatt. Har ju redan en stor solhat men kände mig lite sugen på en mindre och då hittade jag denna som är helt perfekt och super snygg. Fann den gjorde jag på Lindex barnavdlening för 129kr, kap om ni frågar mig!

Nicki

iiiiii...

Just nu är jag arg, eller snarar irriterad. Mina skolböcker har inte kommit, fast de borde ha gjort det och när jag kontaktar bokus säger de att de är lite försenade men att de ska skickas inom ett par dagar. Men vad är ett par dagar, den här veckan eller nästa vecka? Man är ju som student lite beroende av sina böcker och när man beställer innan kursen har startat så tycker man ju att böckerna ska hinna komma. Hoppas i alla fall att de ska dycka upp den här vecka, annars får jag väl akut köpa dem i affär.. Nu måste jag i alla fall skriva klart min "berättelse" till morgonsadgens seminarium.

Nicki

Safari



Stora safari/etno smycken syns mycket nu och jag tycker dessa är riktigt snygga. Snyggt med trä, färg och fjädrar.

1. Mango halsband, asos ca 182kr
2. Örhängen, H&M 49,50kr.
3. Halsband, asos ca 138kr
4. Armband, Topshop £14.
5. Fjäderörhängen, Topshop £10.
6. Gult halsband, asos ca 138kr
7. Halsband med snäckor, H&M 79,50kr.
8. Halsband med svarta band, Topshop £14.

Nicki

New York


Bild: Sembo

Idag har jag bokat min och systers resa till New York, vi åker den 27 juli och det kommer bli så himla kul! Äntligen ska jag få göra min drömresa.

Nicki

INDISKA


Några som imponerar på smyckes sidan för mig är Indiska som får in massor av snygga smycken just nu! Hittade bland annat den här ringen nu på deras hemsida och den kostar bara 69,50kr! Snygg säger ja!

♥Nicki

This is me




Ikväll ska jag ut med mina bf-flickor och ha skoj! Först hem till S och sen blir det att åka till söder! Tror de kommer bli en riktigt härlig kväll! Hoppas att ni får en underbar fredagskväll, puss och kram syns på stan!

Nicki

Mintgrön och rött


Såg de här fina armbandet på indiska när jag var där och letade efter halsbandet som fortfarande inte har synts till. De hade i alla fall sagt till bästis som tänkte köpa det till mig att de bara kommer ta in 10st i stockhom. Så det är väl inte så stor chans att få tag på ett..

Nicki

För alla barn


Idag kom de äntligen, ett litet paket i brevlådan. Hade nästan glömt bort att jag bestälde dem i början av februari. Men nu är de här mina fem fina childhood armband, i söta små tablettaskar. Det fina med dem är att varje färg står för en speciell artikel i FN:s -barnkonvention och barn är ju något som vi ska värna om och se till att de får en bra start i livet!

Grön: Artikel 31.1 "Barn har rätt till lek, rekreation, fritid och vila"

Nicki

Maj 6


Näst sista dagen den här veckan innan helgen, fast det känns lite som fredag idag. Har nämligen min sista vfu-dag idag och det är sista gången jag är i min älskade 3:a. Kommer att gråta när jag går därifrån! Idag ska jag i alla fall ha lektion i liter och deciliter, prata lite och sen ska de få göra experiment, hoppas på att de ska gilla de. Ska även bli observerad den här dagen av en kopmis från skolan, så de är lite extra nervöst just nu. Men vi tänker positivt så kommer det säkert att gå jätte bra och imorgon ska jag observera henne.
Nu måste jag fixa de sista innan det är dags att röra på sig. Hoppas att ni får en fin torsdag!

Nicki

Inspirations armband



I helgen tror jag att jag ska inspireras av dessa armband från KappAhl och försöka göra något liknande. Gillar mest de översta, brunt och guldigt är snyggt tillsammans. Dessa från KappAhl kostar 129kr/st.

Nicki

turquoise feathers




Är lite sugen på nya fjäderörhängen, har ju mina svarta från urban outfitters, men nu skulle jag vilja ha ett par i färg. Kanske ett par turkosa som dessa från forever21? Tror även jag sett ett par på JC, kanske ska titta närmare på dom, eller göra egna..

Nicki

Maj 4

Känns som det skulle vara måndag idag igen. Idag ska jag nämligen tillbaka till vfu:n och åk 3, på torsdag kommer en studiekompis och ska titta på mitt ledarskap och jag ska till henne på fredag och titta vad hon gör. Känns lite nervöst att ha en till som tittar på en, men de ska nog gå bra, brukar ju göra det när man väl står där.
Vda har ni för er denna tisdag?

Nicki

H and M




Såg de här halsbanden på H&M och tyckte de va rätt snyggt. Långkedja och ett stort berlock, som finns i både med vit och turkos sten. Kommer tyvärr inte ihåg vad de kosta.

Nicki

Maj 3


Sommaren 2008

Måndag igen och idag börjar jag ny delkurs och imorgon är det vfu igen. Tror den här veckan kommer gå riktigt fort och på fredag ska jag ut med bf-tjejerna igen. Solen skiner idag också och igår såg jag maskrosor. Tror aldrig att jag blivit så glad över att se dem. Längtar till man ligger på sandstranden vid havet igen.

Nicki

Maj 2




Nu åker jag till bästa kompis och min gudson för lite mys och prat.
Hoppas att ni får en härlig söndag.

Nicki

Snakes



När jag såg Lanvins ormgropssmycken så blev jag förtjust dirket. Har ju ett ormarmband som jag hittat secondhand som jag gillar massor. Men jag skulle vilja ha ett till, ett med stenar kanske, eller med färg. Inspireras av dessa och kanske kan man hitta något liknande second hand eller på ebay.

1. Armring från Ellos, 99kr
2. KyssJohanna, 499kr.
3. Roberto Cavalli, Net-a-porter €507
4. KyssJohanna, 499kr.

Nicki

1 maj


1 maj 2009, Kungsträdgården

Så var det maj, tiden fortsätter att springa fram. Tyvärr är det grått ute idag och körsbärsblommen i kungsan har inte börjat blomma än. Förra året den här dagen var det varmt och träden nästan överblommade. Men det känns ändå skönt att våren har börjat komma och att träden börjat få gröna knoppar.

Nicki

RSS 2.0