virkat


Det var flera som gillar den virkade väskan från topshop, den ser verkligen underbar ut! Nu har jag hittat en till virkad favorit, den här gången en klänning från forever21. Visst är den fin? Gillar att den inte är vit.

Nicki

Topshop



Två snygga favoriter som fanns bland Topshops nyheter. Älskar den virkade väskan med fransar och skorna känns lite Missoni inspirerade. Dessa två skulle passa perfekt in i min vår och sommar garedrob.

Nicki

God morgon onsdag



God morgon från mig och Chloé. Vi har precis varit ute på en solig liten kall promenad. Så nu är det dags att fortsätta på tentan och förhoppningsvis så kommer jag att bli klar idag, så får jag lite lediga dagar innan nästa kurs börjar. Hoppas att ni får en fin onsdag.

Nicki

långt



Kom på att jag hade ett par lång örhänge som man kan dra igenom hållen i öronen, fick de när jag vara kanske 11 år av mamma och pappa. Så de letades fram sent igår kväll och sen idag fick ett åka på. Tycker att de blev riktigt snyggt. Silver, en lite plopp och sen hänger den långa kedjan(?) ner.

Nicki

Wallet



Jag är i behov av en ny plånbok. Den jag har är inte lika fin i färgen längre, den är mer smutsrosa än cerisrosa. Sen kanske jag har trönat lite på den också.. Hittade i alla fal en fin vit hos Nelly, men de tråkiga är att man inte får se hur den ser ut inuti. De står i för sig att den har många platser för kort, att den har sedel och myntfack, så de låter ju bra. Frågan är om man ska klicka hem en eller inte, eller om jag ska ut och titta lite i affärena först?

Nicki

åh...


I vår och somma vill jag ha massor av färg, men jag kommer också kör helt på motsatsen och har ljusa pudriga färger och mycket vitt. Det kommer alltså bli en riktigt blandad vår, färgexplosion och ljust, ljust. Till de sistnämnda så hittade jag dessa underbara örhängen från asos, som nästan är för fina! Åh vad jag vill ha dom. Är du också sugen så hittar dom här

Nicki

Manhattan kudde

God morgon sötnosar! En ny vecka har börjat, solen skiner, men de är nästan 3 minus ute, usch och fy! När ska egenligen våren komma på riktigt? Idag ska jag fortsätta skriva på min tenta och har fortfarande ingen lust, skulle hellre lägga huvudet på den här fina kudden från Åhlens och sova. För hur fin är den inte? Mänster föreställande Manhattan, som jag längtar tillbaka!

Nicki

Bullar




Idag har jag och mamma bakat bullar, kanel och vaniljbullar, mums! Sen blev de några mormor Anna kringlor också. Så nu har jag ätit bullar och druckit mjölk, de kan inte bli så mycket bättre just nu.

Nicki

sol, söder, kläder och släkt




Har haft en riktigt mysig dag på söder idag med mamma. Vi möte upp mammas kusin med man, och min syssling med kompis som var uppe i stan från småland. Vi strosade runt på söder i solen, tittade i affärer, prövade massor av kläder (eller mest de jag var shoppingassistent, haha). Känner mig stolt över att jag inte köpte något, däremot fick jag de snygga legginsarna på bilden ovan av mamma. Supersnyggt med dragkedjan baktill. Från H&M Divided, 149kr. Tack världens bästa mamma<3

Nicki

stan i vårsolen

Idag ska jag ta en runda på stan med mamma, ska hjälpa henne att få lite mer färg i garderoben och göra den lite mer vårig. Men eftersom vi ska gå i affärer kanske jag råkar hitta något till mig med, vem vet. Kanske ska hålla ögonen lite extra öppna efter de här örhängena från H&M, de första är nog mest jag fast de andra är också fina.
Vad ska ni hitta på denna lördag?

Nicki

nästan perfekt


Den här väskan från Gina Tricot är verkligen hur fin som helst (finns även i ljusrosa), den hade dock varit perfekt om den hade funnits i oranget eller i ceriserosa. Jag får hoppas att de kanske får in den i fler färger, för modellen och att den har axelrem gillar jag massor, priset är också bra 199kr.

Nicki

DV vs tenta...



Fick hem nya Damernas värld igår och måste säga att jag verkligen gillar omslaget på den. Oranget, vitt och grått, det kan ju inte bli fel med några av vårens stora färger. Skulle gärna ligga och blädra i den just nu och inspireras, men istället så ska jag börja skriva på min tenta idag och satsar på att försöka bli klar med fråga 1. Så önska mig lycka till och hoppas att ni får en roligare fredag än mig.

Nicki

små fina ting




Idag bar jag runt på dessa små smycken plus Childhoodarmbandet som alltid sitter på (så att jag till och med glömmer att fota de, haha)

Halsband har jag gjort själv, Slät silverring mammas gamla, Silverring med text Marc by Marc Jacobs, Fjäderring Scorette.

Nicki

retrosolis


Dessa solglasögon från Lindex är ju hur snygga som helst och för priset 79kr kan man säga att de är ett riktigt kap! Hade det inte varit för att jag önskar mig ett par Ray ban aviators när jag fyller år så hade jag slagit till på dessa på en gång.

Nicki

Life Is Your Creation


Live Love Learn

Life Is Your Creation

Två super snygga och enkla armband från Plain Vanilla som finns hos Nelly att klicka hem för 399kr/st. Jag skulle gärna ha ett av varje, tycker om enkelheten, att de är i silver och de fina budskapen.

Nicki

Headband

God morgon på er solstrålar! Här fortsätter det att vara fint väder, dock lite kallare än igår. Idag ska jag hem till en kompis och plugga eller göra en performansanalys (hur roligt låter inte de?). Men men ville bara visa er de här fina headbanden från Forever21. Älskar de vita högst upp, skulle säkert vara snyggt nu i vår och sommar. Vad tycker ni om headband eller hårband?

Tipp-ex



Målade naglarna helvita, eller tipp-ex vita, tycker de är riktigt snyggt och vårigt. Kommer ihåg att jag körde på helvita naglar för några år sen, så nu kör vi på de igen! Vad tycker ni om vita naglar?

Nicki

H&M ringar


De här fina ringarna ska komma in på H&M i april. Gillar den första hur mycket som helts, påminner lite om hylsa (oj vad jag snöat in på de nu, haha).

Nicki

angel wings


Jag gillar de här örhängena från Gina Tricot, av formen att döma så ser det ut som de ska sitta lite högre upp, eller efter örats form och de gillar jag. Får kanske titta om man kan hitta de i butik. De koster i alla fall 79 kr.

Nicki

dagens detalj: bullet


Har på mig mitt bullet halsband idag (eller vad man nu ska kalla de) Tycker att de är riktigt snyggt och kommer nog att bli välanvänt till jeansshort och vittlinne i sommar. Men idag fick de åka på med Gina klänningen med de fina detaljerna på axlarna.

Nicki

tack blogg.se


Oj igen. Alltid en lika trevlig överraskning när man möts av att få äran att vara på första sidan. Tusen tack och jag hoppas att ni som kikar in gillar bloggen. Är det något ni undrar är det bara fråga så ska jags vara så gott jag kan. Hoppas att ni får en fin måndag och välkomna till min lilla värld!

Nicki

My closet


Min fina städade garderob

Igår hade jag en jättefin dag med en kompis, vi satt i solen i Kungsträdgården, tog en fika och promenerade senare upp till sergelstorg och satt där i solen. Älskar vackra vårdagar, de ger verkligen energi och nya krafter. Så med påladdade batterier åkte jag hem och rensade ur och städada hela garderoben. Det var tur att jag hade syster till hjälp annars hade nog mer än hälften av de jag la i skänka bort högen fått vara kvar. Men nu är det fint och ordning där inne och de känns riktigt bra. Så här får ni en kika in lite i min garderob.

Nicki

Bulletproof



Två halsband eller berlocker blev det utav mina gevärshylsor. Måste bara köpa en kedja som är lite längre så kommer de vara perfekta sedan. Inspirerades av dessa från Bona drag och beslöt mig för att testa att göra egna. Tycker de blev riktigt snygga i alla fall. Vad tycker ni?

Nicki

Colourful



Nu sitter jag hemma hos bästis och pysslar med inbjudningskort, så för att ni ska ha något att titta på så tänkte jag bara tipsa er om dessa underbart fina clutchar i gult och rosa. Våren exploderar verkligen av färger i år! Tror faktiskt att den rosa är min favorit och skulle vara riktigt fin att bära runt på i sommar. De kommer från Asos och du hittar dem här och här

Nicki

Lördag


Kör på lite fjäderhalsband idag, bara för att jag känner mig som en liten indian. Topp Topshop, Byxor Zara.


God morgon lördag! Så härligt att vakna till sol och blå himmel, se snön som kom igår smälta bort. Idag ska jag hem till bästis och hennes familj och pyssla med lite inbjudningskort. Ska bli så mysigt att träffa dem och speciellt min lilla gudson. Blir v'äl lek och fullfart när han är vaken. Vad har ni får er denna lördag?

Nicki

Gevärshylsor



Pappas bror fixade gevärshylsor till mig när han tog sin jaktlegitimation, så nu ska jag pyssla lite. Hoppas att det blir som jag tänkt mig, eller kanske ännu bättre. Kan ni gissa vad jag ska göra?

Gina Tricot- accessoarer


Tre accessoars favoriter på Ginas webb. Hårband med namnet Nikki (hur passande var inte de?), fina skärpet och en ljus väska.


Mode läsning



Är helt slut just nu, den här delkursen tar verkligen all min energi just nu. Skönt i alla fall att vi inte har något schemalagt imorgon, så nu tar jag helg och inleder den med lite läsning, fast lite roligare sådan. Lånade systers böcker som hon fick av mig i födelsedagspresent, Lauren Conrads Style, Whitney Ports True Whit och lite Metro mode.

Nicki

H&M


Mina favoriter bland H&Ms nyheter. Skorna är ju bara för fina!


Ljusblåa



Har lånat systers lack från Depend  och målat naglarna i en härlig ljusblåfärg (nr 197). Vill man inte ha helvita naglar så är denna ett utmärkt tips, ljust men ändå ganska mjukfärg. Oj va flummigt det lätt, men ja ni fattar säkert grejen. Inte lika utstickande och markant som vitt.

Nicki


Power bag


Är lite sugen på en brun väska och den här ser lagom stor ut så att jag får plats med alla mina skolgrejer också. Snyggingen kommer ifrån Friis & Company och finns även i svart. Hittade den hos Nelly, men kan inte riktigt bestämma mig om den svarta eller bruna är snyggast!? Är du sugen så hittar du den här.

Nicki

Underbara, vackra vår


Underbart vårväder idag och massor av vårkänslor. Så roligt när man traskar över medis och tittar på människor, alla ser så glada och lyckliga ut. Snaps uteservering är upplockad och de är människor överallt. De är som att vi går i lite ide på vintern och nu när våren är här (förhoppningsvis) så kommer alla fram igen. Älskade vår! Min absoluta favorit årstid.

Nicki

Shorts




Har en känsla av att det kommer att bli ett riktigt shorts år för mig i år. Dessa tre från asos gillar jag, mest de svart. Är på jakt efter ett par vita också, vet exakt hur jag vill att de ska se ut. Men tyvärr har jag inte lyckats hitta dem än. Vi får väl se hur de går. Skriver i alla fall upp de svarta på önskelistan så länge.

Nicki

triss i armband


3 snygga armband som finns hos asos just nu. Priserna ligger mellan 69 och 116 kr. De oranga skulle vara riktigt snyggt i sommar, de guldiga är snyggt med en toffs som hänger ner och den de med fjädrar som man kan ha uppe på armen vill jag ha massor!

Nicki

måndagsplaner



Idag har jag läsdag hemma, rätt skönt efter den häbdelserika helgen. Ska förutom att läsa, gå till gymmet och kanske ska jag försöka hinna sy lite också. Hittade nämligen de här silvriga tyget från en klänning som jag sydde för flera år sen och nu ska de få bli något nytt. Hoppas att ni får en bra måndag och nystart på veckan.

Nicki

Kuvert


Genomskinlig kuvertväska i kuvert form från Ordning & Reda, 149 kr.

Genomskinligt och plast är stort i år, själv fastnade jag för den här fina kuvertet och skulle gärna bära runt på de i sommar.

Nicki

Gårdagens i bilder

Lilla jag

Min goda bål

Buffe

Efterrätter


Igår hade pappa sin 50 års fest och jag och syster hade hand om att plocka fram allt, fylla på och sköta musiken. Blev en riktigt lyckad kväll, med god mat, bästa efterätten och dans. Tror pappa var riktigt nöjd.

Nicki

Oranga klackar

I vår vill jag ha ett par oranga skor, dessa från Vivistyle är riktigt snygga. De kostar 429 kr och finns även i färgerna blå, svart och ljus beige/grå. Tror dock att jag ska försöka leta efter ett par oranga ballerina, lite större användingsområde i alla fall för mig.

 

Nicki


Free people



Sitter och spanar runt på Free People och vill klicka hem hur mycket som helst. För hur mycket fint finns det inte på deras hemsida? Väskor, skärp, smycken, toppar. Ja de finns hur mycket som helst att spanna på och sukta eftre, eller inspireras av. En beställning någon dag kanske och lite pyssel, för nu blev jag pysselsugen.

Nicki

en liten fransväska


Såg den här bruna fransväskan idag på Lindex och tycker den va riktigt snygg. Fanns även i ljusare beige, men jag gillar den bruna mest. Lagom stor att ha på sommren när man inte ska ha så mycket med sig,  gillar jag att den är i mocka och priset? 199kr. Kanske måste köpa den ändå, eller så får jag skriva upp den på önskelistan. De är ju trots allt inte så långt kvar till april.

Nicki

jag önskar


En liten lista över saker som jag skulle vilja ha just nu. (*rymlig ska de stå, ett litet extra m har tittat in på besök, haha)

Nicki

en vit


Jag har verkligen fastnat för jumpsuits, byxdresser eller vad man nu väljer att kalla dessa skapelser. Så när jag spanade in H&Ms nyheter idag så fastnade jag direkt för denna. Kanske har att göra med den fina ryggen också? Lite synd bara att den är så genomskinlig, för vad ska man ha under den?

Nicki

Jumpsuit



Nelly är som vanligt supersnabba med sin leverans och det gillas massor. Beställde jumpsuiten från Nelly Trend i tisdags och igår kom den och hur fin var den inte? Längtar som bara den efter värmen så att man kan ha den med baraben. Är du sugen på en egen så hittar du den här.

Nicki

Free spirit


Hittade den här fin, fina bilden hos Topshop och inspirerades av alla de fina smyckena. Ljusa färger, stela fjädrar, turkost och stenat. Känns som jag vill ha allt på bilden, som ett barn i godis affären. Detta är verkligen ögongodis för mig. Här hittar du en del av alla smyckena.

Nicki

Cookie dough cupcake

Börja med att göra kakdegen (det blir ganska mycket kakdeg, så antingen så kan man halvera satsen eller göra kakor av det som blir över)

125 g mjukt smör
1 dl socker
1 ägg
2 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
½ tsk salt
100 g mörk choklad

1. Vispa smör och socker krämigt och rör i ägget.
2. Blanda i vetemjöl, bakpulver och salt.
3. Hacka chokladen grovt och blanda med degen.
4. Låt degen stå i frysen i ca 30 min.

Sen är det dags att göra själva cupcakessmeten

3 ägg
2½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjölk
3 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt

1. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
2. Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten.
3. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.
4. Placera ut pappersformar (gärna i en muffinsplåt) och fyll formarna till 2/3 med smet.
5. Rulla nu små kulor av kakdegen (som du gjorde innan) och lägg en kula i varje form:



Grädda sen i ugnen på 175 grader i ca 20-25 minuter (beroende på hur stora cupcakes du har gjort och hur stora kakbollar du har lagt i).


Medans cupcakesen svalnar så är det dags att göra frostingen.

60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
½ dl kakao
100 g philadelphiaost

1. Rör ihop alla ingredienser ordentligt.
2. Spritsa på ovanpå cupcakesen när dom har svalnat ordentligt!


Klart!

Ett litet tips är att när du tagit ut muffinsarna ur ugnen är att vända dem upp och ner på en plåt eller baklåtspapper. Muffinsarna blir då platta upptill och lättare att dekorera med frostingen.

Nicki

Metal Ring With T-Bar Detail And Chain Drop

Just nu gillar jag lite enklara smycken, gärna stillrent och enkelt i silver. Fastnade för den här ringen hos asos och prister är också riktigt bra på den, ca 69kr. Gillar du den så hittar du den här.

 

Nicki


Rosa, snören och cupcakes


Ett litet tips om du ska slå in paket: Snygga paketsnören som finns på Lagerhaus för 10kr/st.


Cookie Dough Cupcake


Lite så här såg Syster födelsedag ut, rosa paket, god middag och fika. Jag hade bakat lite cupcakes på beställning och passade på att testa ett nytt recept som jag verkligen kan rekomendera. Himelskt goda! Ska lägga ut receptet åt er. Och så fick hon självklart fina rosa paket av mig (med fint innehåll).

Nicki

NELLY TREND



Nu på morgonen släpptes första delen av Nelly trend märkte jag när jag klickade in hos Nelly. Silverklänningen, den svarta jumpsuiten och örhängena var mina favoriter. Har varit sugen på silverklänningen ända sen jag såg första bilden på den, men idag var det något som stoppade mig från att klicka hem den och istället blev det ett klick på jumpsuiten. Hoppas den är lika snygg i verkligheten som på bilden! Spanna in och hitta dina favoriter.

Nicki

Grattis Pappa


Här firar vi idagarna två. Igår fyllde syster år och idag är det pappa som fyller 50! Stort Grattis till världens bästa pappa♥

Nicki

En hattifnatt tack!


Jag har ju min svarta filthatt från Indiska som jag älskar. Nu fastnade jag för denna beiga/sandfärgade från Topshop. Gillar de små hjärtanen i kanten också. Kostar £25 och du hittar den här.
Nu blir det födelsedagsfirande här hemma, med mina goda cupcakes som jag har bakat. Lägger ut bilder och recept imorgon!

Nicki

Happy B-day little sister

Syster 20 år 2010


Idag fyller världens bästa lillasyster 21 år. Inte så liten längre, men fortfarande lika pakettokig. Så idag blir det firande, eller i alla fall under eftermiddagen och kvällen efter skolan.
Grattis syster yster och hoppas att du får en toppendag!

Nicki

Skärp mig

Jag skulle behöva ett smalt, brunt flätat skärp i min garderob. Jag har hur mycket skärp som helst, men just ett sådant saknas och skulle bli välanvänt i vår och sommar. Det ska gärna vara ganska långt så att man kan knyta de och ha en bit hängandes. Gillar detta ovan, de kommer från Gina Tricot och kostar 129kr.

 

Nicki



Söndagsplaner och tankar


Idag är det inte alls lika fint vårväder som de var igår. Jag har suttit nu på morgonen och pluggat lite, jag är en riktig morgonmänniska som har mest energi att plugga på morgonen. Så de kändes skönt att gå upp tidigt och få en hel del gjort. Måste ju sätta lite fart eftersom jag inte kommer ha mycket tid till pluggande varken på måndag (då syster fyller år) eller på tisdag (när pappa fyller år). Så nästa vecka blir en riktig kalasvecka som avslutas med pappas 50års fest på lördag. Idag då? Jo jag ska åka till systers jobb och färga hennes hår, sen blir det kanske en promenad med hundar om vädret tillåter, annars blir det bara fika med en kompis. Nä nu kom min lilla bebis och titta på mig, så de blir lite mys nu. Hoppas att ni får en fin söndag där ute!

Nicki

vårkänslor och shopping




Ett givet stopp eller besök när jag är i Vimmerby är på Erikshjälpen och nyligen har jag upptäckt en alldeles egen här uppe i Stokholm. Den ligger i Mälarvik (vårby) och var riktigt stor, så där var jag och shoppade idag. Fick med mig det fina bruna skärpet som bara skrek mitt namn och sen den vrkade koftan som inte såg mycket ut för välden på galgen men som verkligen är ur fin på. Sen blev de ett stopp i forum också, där jag köpte en den fina västen och ett par oranga byxor för bara 199kr på H&M. Blir supersnygga i vår och sommar.

Nicki

Dreaming away



Allt prat om den låga dollarn, får mig ännu mer att drömma mig tillbaka till New York. Hur härligt vore de inte med en ny resa? Någonstans måste jag i alla fall i år, ressugen som bara den! Rom, barcelona? Har ni några bra restips?

Nicki

The sweeping insensitivity of this Still Life



Lite fredagsfin i silver. Halsband från Garde-robe och armbandet har jag lånat utav syster. Nya blusen med knytrosett fick också åka på idag, den är så himla fin! Längtar till jag kan ha den till shorts.

Nicki

flats


På våren och sommaren älskar jag ballerinaskor, så himla lätta att hoppa runt i och bara stoppa ner fotten så sitter de där de ska. Hittade dessa två snyggingar hos Topshop och jag vill ha båda. De bästa är att de bara kostar £18/paret. Gillar ni dem?

Nicki

3 mars 2011



Dagens små detaljer. Drömfångar halsband som jag gjort, guldarmband med berlocker fått av mamma och Childhoodarmbandet som alltid sitter på.

Nicki

.

This is your Life. Do what you Love and do it Often.

Torsdags fredag idag eller vad man säger, alltså sista dagen i skolan och sen blir fredagen ledig eller hemma studier. Så de betyder att det blir långhelg, fredag till söndag. Riktigt skönt och välbehövligt. Men först ska jag klara av ett seminarium. Hoppas att ni får en fin torsdag!

Nicki

S/S inspiration 1


Lite vår och sommar inspiration. Kommer säkert att bli sugen på mer saker eller att saker ändras ju mer tiden går. Men just nu inspireras jag utav fjädrar, vitt, virkat, oranget, nudefärger, mönster, fina pumps med platå, fransar, snygga ryggar. Ja listan kan säkert göras ännu längre. 

Nicki

Silverringar


Efter att jag igår såg Elin Kling med sina små silverringar i öronen så var jag bara tvungen att sno de rakt av. Letade fram mina gamla silverringar som jag köpte när jag var kanske 10år. Har ju igentligen tre hål i vänsterörat men jag har låtit två av dom bara vara, men de gick galant att sätta i en ring igen, verkar inte som de vill växa igen. Gillar ni idéen med små silverringar i öronen?

Nicki

Svala

Fastande för de här snygga smycket hos asos. Armband och ring i ett och med en fin svala. Kärlek vid första ögonkastet. Gillar att de inte ser ut som något annat av alla mina smycken och att de är ser så lätt och tunt ut.

Nicki

RSS 2.0