...

 
Det här med bloggen låg på is lite förra veckan och den här veckan har ju inte precis börjat så bra. Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra, älskar bloggen men senaste tiden har jag inte riktigt haft tid och det händer så mycket annat just nu. Kanske att bloggen får ligga lite på is ett tag, vi får se. Men då vet ni i alla fall. Så länge kan nu ju alltid följa mig på instagram: annicanorlin

Instaweek 43

Lite så här har min vecka sett ut på Instagram
 
1. Lillasyster bjöd på friterad vanilj och bär paj med vaniljglass / 2. Mina nya ringar från Ginas rea / 3. Promenad i ett kyligt men vackert stockholm / 4. kvällen avslutas med varm choklad och grädde + kladdkaka, mys / 5. Bamsetandkräm / 6. Rihanna - Diamonds på repeat / 7. Knäck inför knäckfesten / 8. Bakat mini cupcakes / 9. Överraskade med hemma bowling hihi.

Mössa

 
Vilken tur att jag köpt mig en ny mössa precis innan snön och kylan kom. Det fick bli en knallgul (mer gul än på bilden) och med en toffs så klar. Nu slipper jag frysa om mina små öron, så skönt. Älskar verkligen mössor, men nu får jakten gå vidare efter fina vantar att värma händerna i.

Music

Vad vore livet utan musik? 
Sitter i sängen och lyssnar på musik i mina lurar, just nu är det mycket Coldplay...
 

Knäckfest

 
Igår bjöd jag på knäckfest, eller fest och fest var det väl inte men det låter ju bättre att säga knäckfest än knäckmiddag. Hade i alla fall några över på middag och givetvis knäck, men även turkiskpepparkolor med choklad och flingsalt och mini cupcakes. Nam nam...

I Love New York

 
Saknar New York så oerhört mycket just nu, men i vår blir det av igen, jag ocg syster ♥

Speggi

Hade jag haft mer plats skulle jag vilja ha en sån här, eller jag vill ha en nu också... Det är en speggi och hur smart och snygg är den inte. Smart förvaring bakom/i spegels och hur snyggt som helst att ha den stå öppen. Drömmen för en smyckesälskare som mig.
 

A personal style

 
Dålig bloggning senaste dagarna och det beror helt enkelt på att jag ahft fullt upp med annat. Sånt är livet.
Idag har i alla fall H&M fyllt på med lite nytt i vanlig ordning. Fastnade för klänningen och tröjan ovan plus den här halsduken.

guld och silver

Smyckesrea med 75% och jag är ju bara bädat för att jag ska komma hem med något. Nu senast fick jag med mig finaste ringarna och ett handsmycke som jag ska fixa så det bara blir ett armband. Ni kanske ser att jag fyndat dessa på Gina Tricot. Ska fota så att ni får se ringarna på också, love them.

Lady of the canyon


Som alltid en undrebart och inspirerande lookbook från free people. Klänningen på tredje bilden är ju bara helt perfekt. Tänk vad skönt det vore med sommar och värme igen. Jag är verkligen ingen höst/vinter person även fast det kanvara riktigt mysigt ibland.

NYC

 
En närmare titt på min nya tjocktröja med det perfekta motiver för mig som älskar New York, NYC the city that never sleeps. Kommer från H&M Herr och priset? 249kr.

veckotankar

Både veckorna och helgerna går ruskigt fort, helgerna kanske lite extra och den här veckan är det verkligen fullt upp. Kvällsmöte på jobbet, tandläkare, jobba på lördag... Ja det blir en lång vecka och en väldigt kort helg. Får se fram emot fredag när jag slutar tidigt och ska ha min knäckfest haha (mer om det senare i veckan).

Instaweek 42

Min instaweek
 
1. Gillar fortfarande den här kombon av jeansskjorta och strasshalsband med gula stenar / 2. Syster kom hem från London med en stor presentpåse... / 3. ...som bland annat innehöll snyggaste och mysigaste hoodien från VS Pink / 4. fått hem massor av vaxad bomullstråd / 5. äter pingvinstänger (mint) och läser i sängen / 6. Sneak peak på min nya tjocktröja, love NY!
 
 

waxade

Fått hem lite waxade bomullstrådar som jag klickat hem från ebay, själv ska jag bara behålla några färger (brun, mörkbrun, orange och kanske en grön) för de andra färgerna är bortlovade till en pysslig liten vän. Fast visst ser bilderna härliga ut med alla trådarna i oika färger, eller är det kanske bara jag som gillar sånt?

vitt, vitt, vitt

 
Så här matchar jag mitt vita snäckarmband som jag gjorde förra helgen, vitt och silver + mitt önskearmband. Tycker att det blev snyggt att matcha i samma färg och det blir nog ruskigt snyggt till sommaren också.

Sist ut

 
Det sista som gömde sig i VS påsen som syster kom hem med fylld med presenter från London var de här underbara stövletterna från Primark. Och hur rätt träffade hon inte, för hur lika är de inte de här skorna som jag bloggade om här. Ja vad ska man säga mer än att jag verkligen har världens bästa syster, tack för allt underbara du!

Elin Kling för Guess by Marciano

Bilder: DV
 
Om det är något sammarbete som jag varit riktigt intresserad av på senaste tiden så är det Elin Kling för Guess by Marciano. Älaskar ju Elin och hennes stil, enkelt men ändå snyggt.

Grönt är skönt

Idag när H&M fyllde på så hittade jag två godbitar som jag är sugen på och som jag gärna skulle bära tillsammans. Grönt är ju så snyggt och en vanlig stickad tröja med ett maffigt halsband är ju så snyggt! Enkelt och bekvämt är perfekt i vardagen.

 

och från Vicotoria's secret

 
Från Victoria's secret så fick jag världens mysigaste och snyggste hoodie i ljusgrått med neongula detlajer. Älskar den och den är verkligen jag. Fick även ett par fina trosor. Åh vad jag längtar till New York nu och få gå runt på VS flera gånger på en dag och shoppa, känna, dofta, titta... Love VS!

Present från frisörmäsan


Börjar lite smått att visa vad som fanns i min stora presentpåse från VS. Allt var ju inte från Victoria's secret utan det ni ser ovan är köpt på frisörmässan. De två borstarna från Tangle Teezer hade jag i för sig beställt och ska ge bort, men till mig kom syster yster hem med en nu Moroccan oil Light.
 

Victoria's secret


Igår kväll kom syster hem från London och jag måste ha varit riktigt snäll för jag fick en stor påse med presenter. Älskade underbara syster, love you! Ska försöka fota allt och visa er.
 

Love



Har varit på jakt länge efter ett Love armband, eller ett armband med texten Love. Genom Therez hittade jag det här armbandet från Cocoo i rosé guld (står det att de ska vara) och jag är sugen på att klicka hem det, även om jag kanske inte borde köpa fler armband...
 
 

Insta smycken

 
Mycket av mina instagram bilder är på mina smycken och det är mycket armband och det går ganska lätt att se vilka smycken som fått hänge med ett tag. Ja vad kan man egentligen säga mer än att jag älskar armband.

vardag

Snygga tröjor och ett skärp från Cubus och Gina. Mest sugen är jag nog på tröjan från Cubus med dragkedjan längst hela ryggen. Hur snyggt är inte det. Älskar enkla tröjor med någon rolig detalj.

White shadows


Här är slutresultatet på mitt pyssel från i lördags. Ett vitt snäckarmband och jag älskar det. Kanske lite somrigt men vad gör de, jag älskar ju sommaren. Har tänkt mig det med massor av andra vita armband. Visst blev det fint?

Rattle Boots

 
Skor kanske inte är något som jag egentligen behöver, men hur snygga är inte de här från Nelly? Älskar dem! Snälla, snälla tomten...

Instaweek 41


My instaweek
 
1. Läsning / 2. Älskar min nya parfym, Clean Rain / 3. Ung cancer; Fuck cancer armband / 4. Torsdagsmiddag / 5. Vaniljglass, annanas och passionsfrukt = mums! / 6. Älskar delikatobollar / 7. Jag / 8. sneak peak på armbandet / 9. Ny mysig tröja från Lindex

summer white

 
Idag har jag en liten pysselförmiddag, vitt blir det och jag hoppas att det blir som jag tänkt mig.

Silverhjärtat

 
Silverhjärtat är designat av BY LEIA och är en del av samarbetet med Ronald McDonald Barnfond och Barncancerfonden. Kollektionen med silverhjärtat är till för att hjälpa barnen och deras familjer och håler i hjärtat kan symbolisera både saknad och glädje. Armbandet kostar 100kr och av de går 60kr till att bygga upp Sveriges femte Ronals McDonals hus. Finns att klicka hem här

Ung Cancer - Fuck cancer

Kunde inte låta bli att klicka hem armbanden från Ung Cancer och inte kunde jag bestämma mig för om jag skulle ha ett svart eller vitt så de fick bli båda. Men vad gör det när pengarna går till något bra. Nu måste jag bara korta av dem då de är väldigt stora, sen är de redo att användas.

PINK - Victoria's secret

På lördag åker min lillasyster till London för att gå på frisörmässan, sen stannar hon en extra dag för att få tid för lite shopping också. Skickar med henne min önskelista och så får vi väl se vad hon kommer hem med. Victoria's secret är vad som gäller så hoppas att hon kommer hem med en rosa påse till mig.

Stickat

På hösten och vintern vill jag mysa runt i mysiga stickade tröjor och idag hade H&M fått in ett helt gäng med fina stickade tröjor. Vet dock inte om de är mysiga och varma, men snygga är de. Ett besök på H&M kanske kan lösa frågan om mysigheten. 

knitting

usch det har verkligen blivit ruskigt kallt och igår trodde jag att mina fingrar skulle frysa till is. Har i alla fall plockar fram min supermysiga röda halsduk som jag stickade förra året. För utom att den värmer mig så fick den mig även att bli riskigt sticksugen, kanske måste hitta på ett stickprojekt för i år.

Cruciani & Erica Weiner

 
Det här är vad jag vill ha just nu, en infinity ring från Erica Weiner och ett armband från Cruciani. Finns att klicka hem hos KyssJohanna

RAIN

 
Har utökat min Clean samling och den här gången med deras nya doft Rain som förövrig doftar underbart gott. Tur hade jag också för Kicks hade erbjudande på alla Clean parfymer så istället för 699kr kostade de 559kr, plus att jag hade en värdecheck på 100kr. Så för 459kr blev den min denna underbaring.

rosa vs svart

 
En kofta som inte användas, svart färg, salt, en tävttmaskin och så här blev resultatet. Kommer nog bli mer använd nu och känns definitivt mer jag. Gillar att dragkedjan fortfarande är ljus. Så vad tycker ni?

Rhinestone and Neon Bracelet

 
Vad är det med mig och smycken? Det går ju inte att få nog av alla dessa underbara skapelser och det bästa (värsta?) är att det kommer ju nytt hela tiden. Senast att ha fastna på näthinnan är de här underbara armbandet från Topshop. Neongult är ju så snyggt på smycken.

Äppelmosburk

 
Istället för en blomma när man går bort så tycker jag att det är roligt att lämna något som man gjort själv. I lördags överlämnade jag den här burken med äppelmos som jag dekorerat med tyg, band och lapp. Så enkelt och roligt att ge bort.

aztec bracelets

Ja ni har väl säkert inte missat att jag gillar armband och göra många själv. Älskar att spana runt efter inspiration och den här gången så är det asos som får stå för den. Helt underbart mycket fina armband eller vad säger ni? 

Frozen Cheesecake med jordgubbar


Körde på en favorit i repris och tog med mig en frozen cheesecake igår till middagen, mycket uppskattat även denna gång. Så enkelt och lätt att slänga ihop, men till nästa gång har jag fått en liten ide på en ändring som jag tror skulle bli riktigt god.
 

Latest at Insta


1. Prövat en superfin klänninge på Gina Tricot / 2. H&M har fina örhängen i neongult / 3. I tisdags var jag på Fridays och åt och drack drink med mamma / 4. Bakade kanelbullar till Kanelbullens dag / 5. Bakat drömrulltårta / 6. Min söta lilla kanin / 7. Nya träningsskor / 8. Invigde min nya blus igår när jag var på middag... / 9. ...där jag även drack jordgubbsvin och hade supermysigt.

Gina shoes

 
Som ni säkert redan vet har Gina Tricot nu fått in sina första skor i webshoppen. Mina två favorier är de ni kan se ovan, de första paret i mocka med snygga fransar med gulddetaljer och de andra paret i fusk mocka med snygga stenar baktill och fram vid tån. Riktigt snygga och en bra start för Ginas skokollektion.

reflex

Lördag och solen strålar utanför fönstret, hur härligt är inte de? Kanske ska bege mig ut på en härlig morgon promenad för att senare idag åka och titta på nya träningsskor. Ikväll står tjejmiddag på schemat och när jag ska hem får jag användning av min nya reflex som jag fått av mamma. Gillar lite roliga, söta reflexer och det är ju verkligen den här av barbapappa. Är ni bra på att använda reflexer?

Drömtårta

 
Fredag och det måste ju firas. Efter jobbet tog jag det stora varvet i spåret och väl hemma ställde jag mig och baka en drömtårta som ska mumsas på ikväll. Det här var min favorit när jag var liten och nu är det någ några år sedan jag åt det sist. Men visst är det underbart gott?

Kaninen

I tisdags var jag och mamma i stan efter hon slutat jobba. Vi gick en sväng på NK, svängde in på Glitter och där köpte jag mig äntligen en fin liten kanin. Eller ja ett kanin case till phonen. Äntligen kanske man ska säga, som jag tänkt på att jag ska köpa ett men så blir det aldrig av. Men nu ska jag och kaninen skutta iväg till jobbet, fredag och jag slutar tidigt. Hur underbart är inte de?

Svart vit

Jag är ju som sagt helt inne på mönster, så när jag var på H&M sist fick den här snyggingen följa med hem. 199kr kostar den och finns även i en mörkare mintaktig färg. Tror jag ska inviga den här på lördag, så då kanske ni får se den på.

Kanelbullensdag

I gårkväll ställde jag mig och bakade kanelbullar, för idag är det ju inte vilken dag som helt utan kanelbullensdag. Så ikväll när jag äntligen kommer komma hem efter en lååång dag (jobbar 7.30-20.00) ska jag sätta mig ner under en mjuk filt, äta mina kanelbullar med ett härligt kallt glas mjölk. Njuter ni av några kanelbullar idag?

Indiska och Tove Thamberts

 
Två halsband från Indiskas samarbete med Tove Thamberts som är en utbildad industridesigner och tar ni fram sin egen smyckeskollektion tillsammans med Indiska. Själv gillar jag verkligen halsbanden ovan, speciellt det vänstra. Vill ni läsa mer kan ni göra de här

äppelmos

I söndags gjorde jag min första sats äppelmos för i år och det blev supergott. Så nu kan jag äta havregrynsgröt, äppelmos och banan till frukost igen. Nam nam...

mönster

 
Är på klänningsjakt och försöker hitta ett budget allternativ till den här. Tycker det är svårt att hitta mönstrade klänningar med färg och lång ärm. Hittade dessa tre hos asos men de saknar ju tyvärr ärm. Kanske har ni några tips?

Panduro 50 år

 
 I helgen firade Panduro 50 år med 25% rabatt i hela butiken. Jag gick runt där ett bra tag, fram och tillbaka, klämde, tittade närmare på, hängde tillbaka... Ja ni ser bilden. Fick med mig några små grejer hem, så blir nog lite pyssel nån dag skulle jag tro.
 

Rosa Bandet 2012

 
Idag är det oktober, helt otroligt vad fort det går. Oktober betyder ju också rosa bandet eller bröstcancer månaden och sist jag var på Lindex så shoppade jag mig ett rosa band. Gillar årets rosa band som är designad av Dagmar, den svarta kanten gör det lite annorlunda sådär. Ett måste varje år eller vad säger ni? Har ni köpt ett?

RSS 2.0