H&M Home news

Snygga nyheter från H&M Home, ruskigt sugen på en korg att slänga ner filtar till soffan i.

Rif

Snyggingar från RIF design
 

Wallet

 
En ny plånbok harf flyttat in. Perfekt då man även kan bära den som den är i handen när man inte vill ha någon väska, kort, mobil och nycklar går allt ner. Finns hos Åhlens för 299kr. 
 

H&M Spring Collection

Mina favoriter från H&M spring collection som släpps 6 mars. Mest sugen är jag på klänningen och den gröna blusen. 

Craft Collective

Såg de här handdukarna från Craft Collective i Allt i Hemmet och blev blixtförälskad, de kan ju knappt bli mer jag. badrummet kanske behöver en våruppfräschning med nya hannddukar...
 
 
 

Leighton Meester for Nelly

 
En hel del snygga bilder från Nellys lookbook - Lighton Meester For Nelly.

Black to white part II

 
Ja här har ni resultatet. Jag är så himla nöjd, bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig. Kan knappt sluta titta på det när jag sitter i soffan, utan sitter och sneglar åt sidan. Big like!

Black to white part I

 
Syster tipsade mig om ett perfekt sidobord/skrivbord från Ikea, det ända negativa med det var att det var svart. Men med tre burkar sprayfärg och marmorplast ser det ut precis som jag tänkt mig, om inte bättre. Nyfikna? Titta in senare idag...

sale shopping

 
Tre reafynd från Zara, jag tackar och bockar. 

-

 

Through my iPhone

 
1. Lyx söndagsfrukost / 2. En annan ny favorit choklad, marabou levererar / 3. Lampan har fått sig en makeover /  4. Nattduksbordsmakeover / 5. Londonresa bokad / 6. Heldag med skridskor / 7.  Middag... / 8. dessert... / 9. och Flashdance

Sunday funday

 
Godmorgon söndag! Startar med frukost framför tv:n och bläddrar i lite inredningstidningar = skön start på denna söndag. Sen får det bli en promenad i det sköna vårsolen. 

Cowrie shell placemats

Coconut and lime
 
Sugen på snygga snäckunderlägg, snyggt och praktiskt i ett. 

Training

 
Den här helgen startade riktigt bra, igår slutade jag tidigt och det blev shopping med mamma och syster, middag och dessert och så Flashdance som avslutning på en kanon fredag. Idag startar jag dagen med träning, ska möta upp syster på gymmet för ett styrkepass. Solen skiner roch jag är på strålande humör! Vad har ni för er denna lördag? 

The Island

 
Hur snygga är inte de här bilderna från Mangos lookbook The Island? Älskar bilderna och klänningen längst ner ligger farligt till. 

TGI Friday

 
Ikväll ska vi äntligen ta del av mammas julklapp som hon fick av mig och syster. Flashdance står på schemat och en härlig kväll tillsammans ♥

Rif design - resultat

 
Köpte mig ju kakelplattor från Rif design och nu har jag och pappa limmat fast dem på mitt nattduksbord som jag gjorde när jag gick i mellanstadiet(!). Nöjd som bara den med resultatet, så nu är det bara lampan som ska få sig en makeover och sen kan ni få se hur allt ser ut tillsammans. 
 

cosy grey

Sugen på lite nya sängkläder och grått (haha förvånade) står högt upp på listan. Tro betsämmt jag bytt ut min favoritfärg vit mot grå. Det här sängkläderna hittar nu här 

skirt me up

 
Kunde inte låta bli den här kjolen från Gina, jätteskön i materialet och så där lagom volangig vilket passar mig perfekt. Kommer bli en favorit i vår/sommar. 

London and forever 21

 
I måndags bokades en weekend till London och igår satt jag och tittade igenom Forever21 hemsida (måste ju förbereda sig för lite shopping). Hittade i alal fall två godingar, en grå tröja(!) och så den underbara blusen, like. 

Pearl


 
Ser pärlor lite överallt och kom på att jag har ju faktiskt en helt fantastisk pärlring, letade fram den och nu sitter den på mitt finger. 
 

white carpet

 
På jakt efter en mysig vit matta till mitt sovrum, googlat runt lite och hittat de här fyra. Något åt det hållet blir det nog. 

Lamp makeover

 
Lampan jag köpte på Erikshjälpen har ni fått sin makeover, så mycket bättre nu om ni frågar mig. 

Marabou Premium Coconut

 
 
Marabou levererar. Hittat ännu en ny favorit i Marabou Premium Coconut, himelriket för oss som gillar kokos. 

Sunday breakfast

 
 
Idag blev det riktigt lyxfrukost i soffan. Croissant med choklad, färskpressad juice, fil med hemma gjord granola, jordgubbar. Åh sådanahär frukostar är verkligen det bästa som finns. Nu bio med mina små änglar och syster - Frost står på programmet. 

Through my iPhone

 
1. Helg frukost / 2. Regnrusk och Starbuckskaffe / 3. Homemade macarones / 4. Fått en fin orkide / 5. Äntligen är den min, mums! / 6. Homemade granola / 7.  Alla hjärtans dag / 8. Favorit instabilderna / 9. Lördagsfika och shopping. 

Printogram

 
I veckan kom det ett sött litet paket hem i brevlådan från Printogram. Har framkallat mina favorit instagram bilder och tänkt att jag ska rama in dem tillsammans som ett stort kollage. Vill ni se resultatet sen? 

Marabou Oreo

 
Ni skulle ha sett min glädje när jag äntligen fick lägga tassarna på den här godigen. Som jag väntat och letat, gjorde glädje skutt inne i affären. Värd väntan? Absolut, men den som väntar på något gott väntar alltid för länge, hihi. Favorit kakorna och favoritchokladen tillsammans kan ju inte bli annat än lyckat!

Valentine's day

 
Ett måste på alla hjärtans dag är favoriterna - gelehjärtan, men i år har jag även hittat en ny goding från Johan Bulow (som även gjorde de guldiga lakrids choklad godisarna) med det passande namnet Love. Nu vet ni vad jag ska mumsa på idag!

Alla ♥- dag

 

homemade granola

 
Har gjort mig en ny omgång granola. Var väl nästan ett år sen och tyckte att det var dags, det är ju så himla gott. Frukosten är räddad. 
 
1 liter havregryn/fiberhavregryn
kokosflingor
pumpafrön
 
Sätt ugnen på 175°C
Lägg allt i en långpanna och ringa över olja och honung.
Ställ in mitt i ugnen i ca 15-20 minuter, rör om efter halva tiden och ringa lite mer olja och honung över. 
Låt svalna och blanda sedan i pumpafrön och kokosflakes efter tycke och smak. 
 

Breakfast

 
Smakigaste frukosten just nu. Filmjölk, hemmagjord lingonsylt och hemmagjord granola, mums!
receptet kommer upp i eftermiddag på granolan. 

ooh...

 
Smått avis på lillasysters nya jacka/kofta som hon fyndade på asos rea. 

earrings

 
Hittade mitt gamla smyckesskrin och fann de här små godbitarna, älskar när man gör fynd hos sig själv. 

Cecilia

 
Hur söt är inte den här koppen fårn Hemtex? Gillar den lilla fågel som sitter på örat, åh jag tror nog allt att jag fått något för koppar just nu. 

Rose and salted caramel

 
I helgen bakade jag och syster macarons och de blev så lyckade, bästa hittils och nu tror jag att vi hittat rätt hur de blir bäst. Fick bli två smaker den här gången, favoriten ros (såklart) och så nya smaken salted caramel (himelsk). 

Shoedreams

Hur mycket snygga skor får det finnas egentligen? Kommer bli fattig och min lägenhet kommer sväma över av skor. De här två får absolut flytta in, från H&M
 

Through my iPhone

 
1. Tack mormor / 2. Inleder veckan med feber / 3. Min medicin styleby och blåbärssoppa / 4. DIY ny färg / 5. Rosor / 6. Mina vardagsrumslampor 

Extended

 
Nu har plagg från Lindex Extended kollektion börjat trilla in och jag är verkligen sugen på den andra looken. Känns så vårfräsch och skulle passa mig perfekt, så ja tack till byxor, kofta och solisar. 

work out

 
Förra veckan veckan var fullbokad varje kväll och den här veckan startar man med att vara sjuk, jag som hade kommit in i riktigt bra träningsrutiner. Nu längtar jag till jag kan sätta igång igen, tänk så mycket man saknar det när man är sjuk.

Denim & Supply x3

 
3 gånger Ralph Lauren denim & supply. Tre godbitar som gärna får flytta in hos mig. 
 
1, 2, 3

fresh flowers

 
Jag är verkligen sämst på blommor, inga gröna fingrar här inte. Istället satsar jag på snittblommor, speciellt nu till våren. Fick så fina tulpaner av mormor, rosor i gåva av Ica maxi och så min fina amarylis som blommar igen (tack mamma). 

Zara kids ss13

Har ni spanat in Zara barns vårnyheter på hemsidan? Fastnade för alla fantastiska skor och det bästa är att de finns i större storlekar! Sugen på några klick. 

Lampor

 
Äntligen, äntligen är min vardagsrumslampa uppe, eller lampa och lampa snarare lampor. Så nöjd och det blev verkligen precis som jag tänkt mig, måste verkligen tacka världens bästa eletriker för hjälpen!

feminine finesse

 
Fina våriga bilder från H&M, åh vad jag längtar till våren. 

change of color

Det här bordet ärvde jag av farfar, farfar var en riktig skattletare och hittade det här bordet i grovsoperna och tog hem det. Har alltid gillat det men det passade inte riktigt in i min lägenhet så bestämde mig för att måla om det. Lite vitfärg lyfte verkligen bordet och passar perfekt in nu bredvid min soffa i vardagsrummet. 
 

Grey for summer

En grå favorti till sommaren till ett otroligt bra pris. Lika sugna som jag? Då hittar ni den här

Put a spell on me

 
Usch hatar att vara sjuk, öronen värker, likaså halsen och så feber på de, suck. Drömmer mig istället bort till värmen och de här tre godbitar från Spell/kyssJohanna som jag inte skulle tacka nej till. 

Through my iPhone

 
 
1. Kakelplattor från rof design / 2. true / 3. Älskar mina nya skor, älskar zaras rea / 4. Koppar från Rörstrand Swedish grace / 5. Myskväll med finaste S / 6. Årets första / 7. Jag är i himelriket - chokladprovning / 8. Lördagsfrukost /  

Mitt januari

 
Första månaden på året är passerad, en väntan på våren, reashopping och en hel del juicer = juicemaster. 

Chocolate

 
Igår kväll var jag på chokladprovning med syster yster, vilket paradis för en som gillar choklad (som mig). Massor av information om kakapbönor, hur själva processen går till och så en hel del smakprovn såklart. Häftigt också att få smaka på den färska frukten som inte alls smakar choklad, utan väldigt sött och fruktigt. 

RSS 2.0