Inspiration



Härlig inspiration från Stockholm streetstyle.

Nicki

Till de baktokiga

Såg de här tre små "kiten" med formar/spritsar och en lite receptbok, igår på ICA Maxi och tyckte de var riktigt söta.  En bra liten gå bort present till de som tycker om att baka, en för Cupcake, chokladpraliner eller Makroner.

 

Nicki


Nelly White Label


Torsdag morgon och snart är det helg, inte alls långt kvar. Startade morgonen lite lungt, spanade in H&Ms nyheter men hittade inget som föll mig i smaken idag. Klickade vidare till Nelly och fastnade för deras bilder för White Label, snyggt stylade bilder måste jag säga.

Nicki

Dinner is served



Lagade middag idag och det blev tacofylld paprika, yummy, yummy! Lite roligare än vanlig tacos och ruskigt gott.

Nicki

Yesterday, all my troubles seemed so far away



Sitter hemma och skriver PM idag, men tror att jag snart ska nöja mig och skicka in mitt första utkast.
Slänger upp en bild på lite hur jag såg ut igår, eller mest på alla armband som jag slänge på mig. Är inne i en riktigt armbands period just nu.

Nicki

Inredningsdrömmar

Bilder: MIO

Åh jag är så inredningssugen, i natt till och med drömmde jag om massa fina skålar och så lite smycken, hihi. Det ända kruxet är ju att jag behöver en lägenhet att inreda, kan ju inte samla på mig allt jag vill ha på rummet. Får tänka så här, det är inte långt kvar till skolan är slut och jag får börja jobba!

 

Nicki


Överraskad


Kom hem och mötes av ett paket, första jag tänkte var att jag har ju inte beställt något! Känner på paketet och inser att det är böcker och det har jag absolut inte beställt. Hm.. Öppnar paketet och ser att de är två böcker av Denise Rudberg och så trillar det ut en lapp.. Oj jag har vunnit, herregud! Det trodde jag ju inte, men en glad överraskning och ännu bättre för lillasyster eftersom jag tävlade om böckerna för att överraska henne, då Denise Rudberg är hennes favorit författare! Så lilla syster yster, till dig för att du alltid ställer upp♥

Nicki

Bik Bok Magazine

 

Igår kväll satt jag och blädrade i Bik Bok magazine här och jag gillar den. H&M har ju sitt magazine och nu har även Bik Bok sitt egna som även finns att ta i deras butiker i både Sverige och Norge. Det är alltid roligt att få inspiration och se bilder från lookbook och kläder som kommer in i affärena. Extra bra att den finns både i butik och på nätet om man inte har vägaran förbi en affär.

Nicki

Monday



Idag blir det verkligen dålig bloggning. Igår kväll kände jag att jag började få ont i halsen och imorse var det inte alls bättre. Åkte till skolan och skrev tentan och det kändes som att jag borde klara den! Kom hem, började läsa till grupparbetet imorgon och somnade med boken. Nu är det bara fortsätta läsa och hoppas att jag känner mig bättre och piggare i kroppen imorgon och så hoppas jag att ni haft en bättre måndag.

Nicki

Patroner och kristaller



Här är närmare bild på halsbandet och det andra som jag köpte. Tycker de är så himla fina så kunde inte bestämma mig för vilket jag skulle köpa, så då fick båda följa med mig hem. De kommer från Bik Bok och kostar 79kr/st. Men jag hade lite tur att de hade 30% i hela deras nya flaggskeppsbutik i Gallerian.

Nicki

.



Fick med mig tröjan från Gina Tricot hem från stan igår. Hade ju mitt stämpelhäfte, så jag fick trljan för bara 49kr och det var den helt klart väder. Den är supermjuk och skön, fin färg och knapparna vid ärmarna gör tröjan lite roligare. Köpte även två halsband, ja de ena ser ni på bilden, ska fota och visa er de också för de är verkligen supersnygga!

Nicki

Friends with benefits


Gårdagskvällen höll på att sluta i kaos, istället för en mysig biokväll. Skulle nämligen ta upp och fota biljetterna till bloggen och så märker jag att de står lördag på biljetterna!? På något sätt måste jag ha bokat lördag istället för fredag. Som tur var löste det sig och det gick att lämna tillbaka biljetterna och så köpte vi nya till igår. Vi såg filmen Friends with benefits, som vi tittade på när de spelade in när vi var i New York, så vi var ju bara tvunga att se den. Trodde inte den skulle vara så jättebra, men oj så fel jag hade. Tror inte jag skrattat så mycket under en film på länge! Den var riktigt rolig och välspelad. Så jag rekomenderar er att se den!

Nicki

Friday, friday!


Fredag och snart helg, önskar bara att det gick att njuta lite mer av helg men min helg kommer bestå av att plugga till salstentan på måndag. Önskar att jag fick mysa runt i denna tröja från Gina Tricot idag, fin färg och gillar knapparna vid ärmslutet. Men jag får dra på mig någon annan myströja jag har hemma. För idag blir det att plugga hela dagen i skolan och ikväll har jag bjudit med syster på bio. Hoppas att ni får en wonderful friday!

Nicki

en del dagar och kvällar

Jag har suttit med ett stort leende på läpparna hela dagen och det vill fortfarande inte lägga sig. Jag kan bara inte sluta le. Vissa dagar är bara fantastiska, de lämnar ett spår, ett lyckligt spår i hjärtat. Vet bara inte hur jag ska lyckas somna...

Nicki

H&M News

Eftersom H&M inte fyllt på med sina nyheter innan jag begav mig imorse så spanade jag in dem nu. Fanns ju en hel del snyggt och mycket i cerisrosa, som jag helt plötsligt börjat gilla!

Nicki

Mad Lady

Idag är jag uppe tidigt och ska snart åka till skolan. Men först tänkte jag tipsa er om en riktigt bra webshop med massor av snygga smycken som min syster tipsade mig om. Nämligen Mad Lady. Det finns en hel del snygga fjädersmycken, men även mycket annat snyggt.


Nicki

roe deer



Såg det här fina halsbandet på H&M för flera dagar sen och hittade bilderna nu i mobilen. Älskar det lilla rådjuret, så söt! Kommer från H&M Divided och kostade 49,50kr. Kan ångra lite att jag inte köpte det, fast ändå inte. Älskar ju rådjur, så fina små djur, fast samtidigt vet jag inte hur mycket jag skulle använda det.

Nicki

I would give it all, I would sacrifice


God morgon onsdag! Just nu vill jag bara lägga mig ner igen och bara sova. Det känns som minakrafterna har tagit slut, men ändå försöker jag vara positiv. Jag blir alltid så här, trött och nedstämd när det har varit och är för mycket, det är som om kroppen stänger av sig själv, sakta, lite mer för varje dag. Men det finns inte så mycket mer att göra än att kämpa emot, sätta mig ner och fortsätta med alla måsten, en sak i taget, för det är ju det här jag vill. Och just nu är mitt mål att klara tentan på måndag, så det är bara öppna böckerna och fortsätta.

Nicki

Zara TRF



Härligt inspirerade bilder från Zara TRF, gillar pytonmönstret i grönt, blir lite härligt diskret men ändå med en twist. Jackan ser ju bara för mysig ut och skulle inte sitta fel de kalla höst/vinterdagarna. Se fler bilder på damernas värld, här

Nicki

Lindex för bröstcancerfonden



Det är snart oktober, bröstcancermånaden, eller den rosa månaden och i år lanserar Lindex ett rosa armband till förmån för bröstcancerfonden. Tycker de var väldigt fint och ännu finnare när hela överskottet skänks till forskning. Så när armbandet kommer ut i affär så är det jag som går och köper ett, plus ett vanligt rosaband så klart.

Nicki

min måndag



Fick en liten goodibag vid skolan idag, för oss fattiga studenter, i fanns även en yoghurt och en knäkesmörgås. Det tackar man för! Sen har jag varit i stan och umgåts med en kompis, ätit, gått i affärer och fikat. Var en riktigt rolig dag, så borde varje måndag se ut.

Nicki

Bridesmaid




Det blir mycket bröllop ni i bloggen, men det är så min helg har sett ut och jag vill visa er så mycket som möjligt av den fina lördagen. På morgonen hemma innan jag åkte till salongen där bruden höll till fixade min lillasyster mitt hår och makeup. Hon är så himla duktig och även fast det inte var min stora dag så fick jag så mycket komplimanger för hår och smink och hur fin jag var. Så Emma sug åt dig för du är grymt duktig!

Nicki

Wedding

Gårdagen var så himla fin! Världens vackraste brud och jag är så glad att jag fick dela hela dagen med henne. Från håruppsättning, sminkning, till bilfärd, fotografering, kyrka till middag och fest. Här är bara en del av alla hundratalsbilder som fotades under dagen, imorgon tänkte jag visa närmare bild på hur jag såg ut.

Nicki

Bröllopskort och presenter




Bröllopskortet och presenten som jag fixat ihop. Kan dock inte ta åt mig äran över idéen av presenten, då det var mammas ide. Istället för alla lägga massor av lösa pengar så skrev jag ut tjugolappar och så köpte vi gulspengar, så sätter man in pengarna på deras konto sen istället. Känner mig nöjd med både present och kort, speciellt kuvertet som jag fick handsy i sidorna med silvertråd. Men som alltid när de är klart så var det värt mödan.

Nicki

L.O.V.E

Det här hjärtat pysslade jag ihop igår av säkert 80 ballonger

 

En dag full av kärlek en dag full av lycka!

Idag gifter sig min bästa vän med sin stora kärlek.

Det finns inget finare än kärlek och vänskap♥


balloons

Hela eftermiddagen har jag blåst upp ballonger (eller ja, pumpat med ballonpumpen, känns i armen nu kan jag lova) säkert närmare 200 st. Men fint blev det och nu är lokalen alldeles redo för morgondagens festligheter! Nu måste jag verkligen sova, ska upp supertidigt imorgon. Natti natt!

 

Nicki


She's got herself a little piece of heaven

God morgon fredag! Idag är det skola och sen iväg och hjälpa till med festlokalen inför morgondagen. Den här helgen kommer nog gå undan och jag kommer vara upptagen hela dagen och morgondagen. Får blogga och visa er massor av bilder på söndag.

Häromdagen fick jag se de här örhängena på Cubus hemsida, gilla! Fina som både örhängen eller hänga som berlock på en kedja och superbra pris också, 49kr/par. Sugen, sugen, sugen, speciellt på de svarta!

Nicki

Blusbus




Den här fina blusen hittade jag i min garderob idag, det är mammas gamla som jag hittade i hennes låda i sommras. Tycker den är supersöt och fin. På bilderna har jag den egentligen bakochfram men tycker man kan ha den åt båda hållen. Skönt att sätta på sig något annat än mjukiskläder som jag gått i de senaste dagarna då jag bara varit hemma och pluggat.

Nicki

News, news, news

Idag har H&M fyllt på med en hel del som föll mig i smaken. Favoriterna ser ni ovan, men det som ger mest ha begär är det stela armbandet (som syns på modellen i grönt). Skulle det inte vara för H&Ms långa leveranstider så skulle jag nog klicka hem allt ovan... Hittade ni något ni gillade idag?

Nicki

Zara snakeskin


Bilder: Frida Fahrman & Zara

Gillar detaljer i ormskinn och fastnade direkt för den fina plånboken när jag såg den hos Frida Fahrman, helt fantastiskt fin och går säkert att ha som en liten kuvertväska också. Tittade in hos Zara där den är ifrån och såg att de även hade ett skärp i samma mönster och färger, hur fint?

Nicki

Watche the time...

Jag använder min fina lilla second hand klocka varje dag, så nu är jag lite sugen på en ny att variera med, en som är lite större. Gillar dessa från Michael Kors hos asos. Kan bara inte bestämma mig för vilken jag tycker är snyggast, vilken tycker ni?

 

Nicki


Små mockasiner



Förra veckan fick jag äntligen hem de här skorna från H&M. Förstår inte att deras leveranser ska ta så lång tid! Men den här gången var det nog värt väntan. Älskar skorna och perfekta att variera med mina svarta. Skoperfektion!

Nicki

Koftmys



Ville bara visa en närmare bild på min mysiga kofta som jaf hade på mig igår. Den kommer från H&M och är hur fin som helst. Letade efter en liknande förra året, men hittade ingen så blev så glad när jag såg den här. Underbart fin och mysig!

Nicki

Grundrecept min cupcakes

2 ägg
2 dl socker
75 g smör
1 dl mjölk
4 dl vetemjöl
1 1/2 dl bakpulver
1 tsk vaniljsocker

Gör så här
1. Vispa ägg och socker pösigt.
2. Smält smöret i en kastrull, häll i mjölken och låt de koka upp. Rör sedan hastigt ner smöret i äggsmeten.
3. Blanda mjölet med bakpulvret och vaniljsockret och häll i det i smeten.
4. Rör ihop allt och häll i formarna.
5. Grädda i ugnen, 200°c i 10-12min.

Tips
Smaksätt muffinsarna med bär, choklad, citronskal etc. Allt efter tycke och smak.
Sätt formarna i en muffinsplåt så håller de formen bättre!

Frosting
200g philadelphiaost
75 g rumsvarmt smör
2 tsk vaniljsocker
6 dl siktat florsocker

Lägg smöret och philadelphiaosten i en skål och vispa ihop med det siktade florsockret (ta lite i taget) och vaniljsockret.
Tillsätt florsockret tills du tycker att konsistensen är bra, du kan behöva mer eller mindre.
För att få in färg kan du använda karamellfärg eller smaksätt med kakao, bär osv.
Dekorera sedan efter tycke och smak. Jag brukar använda en spritspåse för att få fin form på frostingen.

Lycka till!
Nicki

Have you ever seen the rain



Dagens små detaljer. Skorna var kanske inte så smart att ha i regn vädret för nu när jag kom hem var strumporna alldeles blöta. Men de är sånt man får sta ut med när man vill va fin, hiihi.

Mockasiner gamla från H&M Divided, Klocka second hand, Childhoodarmband, Ponnytail.

Nicki

Cupcakes



God morgon måndag! Igår till dopet hade jag fått i uppdrag att baka något, så jag valde att bakat några cupcakes. Var ett tag sen sist jag gjorde det, men de blev riktigt goda och uppskattade vilket kändes roligt.



Nicki

Dopkort



Så här ser dopkortat ut som jag pysslade ihop. Det är riktigt roligt att göra egna kort, lite synd bara att det inte blir så ofta. Korten blir ju bättre och bättre för varje gång, som man säger "övning ger färdighet". Men visst blev det fint?

Nicki

Dop



Det är verkligen full rulle varje helg nu i september. Nu ska jag straxt i väg på barndop. Paketet inslaget, kortet ihop pysslat, bara för alla att skriva under. Ska visa er det fina kortet som jag pysslade ihop sen. Hoppas att ni får en härlig söndag!

Nicki

Väskperfektion


Det var den här fina väskan som fick följa med mig hem igår från H&M. Det var exakt en sådan här som jag letade efter i somras, orange, i mellanstorlek (inte för liten, inte för stor) och så har den axelrem. Så när jag såg den visste jag att jag måste ha den. 199kr kostade den, men eftersom jag hade 100kr i värdechek så blev den min för 99kr kronner. Nu är det bara en ny vardagsväska som passar med skolblock och papper.

Nicki

Fredagsfin!



Passade på att gå med baraben idag när det var soligt ute, kallt i morse men desto skönare på eftermiddagen! Nu blir det en lugn kväll i tv soffan och imorgon ska jag visa en fin sak som jag fick med mig från H&M påsen som skymtar lite på översta bilden.

Childhoodarmband, Klocka second hand, Oranget och Rosa/silvrigt armband har jag gjort. Drömfångare gjort själv.

Nicki

H&M Shoes

De här skorna gillade jag först gången när jag såg de på någon bild från H&Ms showroom. Nu finns de i webshopen och jag är fortfarande sugen, men jag ska försöka hålla mig från att inte klicka hem dem. Det tar ju sådan tid att få hem saker från H&M.

 

Nicki


Bracelet fever

Jag har verkligen hamnat i en riktigt armbandsperiod, så snyggt att bara ha ett enekelt, eller ett stort eller flera tillsammans. Det går att variera i all oändlighet, färg, form osv. Ja ni fattar grejen. Dessa snyggingar finns i alla fall att klicka hem hos Nelly.

Nicki

Tuesday morning


Bild: Jag 2008
God morgon sötnosar! Nu är det snart fredag vilket känns otroligt skönt men ändå lite stressande, skolan kör verkligen slut på mig just nu och på kvällarna känner jag mig mest om em zombi här hemma. Sen på måndag ska c-uppsats förslaget lämnas in, vilket jag känner mig toknervös över, jag har ju inte riktigt bestämmt mig! HELP! Men jag fortsätter att vara positiv och hopps att allt löser sig till det bästa. Hoppas att ni får en jättefin torsdag!

Nicki

Lindex

Är fortfarande på jakt efter den perfekta väskan, det går verkligen segt att hitta en snygg, lagom stor i rätt modell. Gillar dessa snygga väskor från Lindex, men vet inte riktigt om någon är rätt. Den bruna med fransar längste ner kanske, måste nog titta på den i butik fört i så fall.

Nicki

Neon

Bild: Maria Rogersdotter

Hur underbara är inte de här armbanden som ska komma in på Bik Bok senare i höst? Jag skulle inte tacka nej till ett rosa och ett gult, fint tillsammans och var för sig. Dessa måste jag ha i min smyckessamling!

Nicki

details


Klocka secondhand, Svart armband Marc by Marc Jacobs, Childhood armband, Dubbelring FortunaUF, Enkel silverring H&M.

Nu ska jag åka till skolan för en sen föreläsning, slutar runt 16 tiden och efter det blir det träning med syster, riktigt härligt att vara igång ordentligt med träningen igen.

♥Nicki

Silver shoes


De här skorna från Dinsko har jag testat i svart och Beiget, men såg nu att de även finns i silver. Sugen sugen sugen, för hur fint är det inte med silverskor, lite roligare än svart som jag alltid köper..

Nicki

Cake pop-mania!


Åh jag blir lika glad varje gång jag hamnar på blogg.se första sida och lite förvånad över att få se sitt inlägg där. Det är en härlig känsla, helt enkelt. Så jag vill bara säga tack och hoppas att ni som tittar in gillar bloggen och fortsätter titta in. Tack för alla fina kommentarer!

Nicki

IKEA besök

Eftersom vi slutade kl 10 idag så följde jag med en kompis till IKEA, riktigt mysigt och trevligt, plus att det var så lite folk så de va skönt att vandra runt utan att bli stressad. Lunch på IKEA restaurangen, mums mums.

Nicki

Cake pops




Till möhippan i lördags hade jag bland annat bakat cake pops. Det var första gången jag gjorde sådan, så de kanske inte blev de snyggaste men jag kan lova att de var underbart goda. Så dessa kommer jag baka fler gånger.



ca 30 st (beroende på hur stora/små du väljer att göra dem)
Du behöver
2 pkt Ballerina kladdkaka
50-100gr Philadelphiaost
200 gr vitchoklad att dekorera med
Grillpinnar

Gör så här
Mixa kakorna, tillsätt lite philadelphiaost i taget tills du får en lagom kladdig smet som går att rulla till bollar.
Ställ in bollarna i kylen i ca 30 min.
Klipp till grillpinnarna i lagom längd.
Doppa ena änden av pinnen i chokladen, stick ner i bollen och doppa sedan i chokladen.
Ställ upp och ner för att chokladen ska stelna.

Nicki

time for a bubble bath


Idag har jag gjort lite måsten, bland annat att plugga. Så nu tänkte jag ta med mig lite tidningar och lägga mig i bubbelbadet och njuta av det sista av helgen.

Nicki

MÖHIPPA



Min bloggfrånvaro under gårdagen berode på att jag höll i min bästa kompis möhippa! Som jag planerat, fram och tillbaka, kontakt med alla, aktiviteter, middag.. Ja de är mer att tänka på än vad man faktiskt tror och så ville jag att varje sak skulle ha en speciell betydelse från hennes liv och saker hon sagt. Det blir ju en del saker när man känt varandra i 21 år- Men dagen blev lyckad och den blivande bruden verakde nöjd, vilket är det absolut viktigaste!

Nicki

Hot Pink


Åh jag har kommit på att jag är riktigt sugen på en riktigt rosa klänning. Kanske inte den bästa färgen att leta klänning i nu när hösten är här, fast i för sig så finns det ju lite kläder i riktig HotPink! Hittade en fin hos asos, men som tyvärr inte finns i min storlek. Har ni några tips på var jag kan hitta någon liknande?

Nicki

Net-a-porter



Jag skulle verkligen behöva en ny stor väska som jag får plats med block, pennor, plånbok, paraply och allt nödvändigt som man behöver ha i en väska. Är lite sugen på att försöka sy ihop en snygg själv, liknande de ovan som kommer från Net-a-porter. Det är en härlig sida att sitta och drömma sig bort på och samtidigt få massor av inspiration!

Nicki

Metallic detaljer



Metallic är riktigt stort i höst på både kläder och accesoarer. Själv skulle jag vilja ha ett snyggt lite bredare metallicskärp i silver. Hittade de här hos asos som är snygga, favoriten är de översta. Men jag fortsätter jakten på ett lite bredare.

Nicki

September är här



Så var det 1 september, jag hade gärna haft august lite längre. September är full av måsten och mycket att göra, men jag ska försöka hitta små stunder att ta det lungt och komma ihåg att andas. Nu är det snart dags för skola, sen imorgon är det hemmastudier som gäller, skönt skönt! Summering av första skolveckan: det har gått bra, men de är mycket att ta in och förstå sig på.
Hoppas att ni får en härlig torsdag och första september!

Nicki

RSS 2.0