borta bra men hemma bäst<3


Så var man hemma igen. Sista pluggdagen idag och imorgon är det dags för tenta. Spannade in H&M nu när jag ändå kom hem och såg de här fina armbandet bland deras nyheter. Ser riktigt fint ut på bilden i alla fall och priset? 79,50kr.

Nicki

bort och iväg


Hihi hittade en gammal bild på mig som jag tyckte passade.

Oj vad trött man blir av allt pluggande. Imorgon blir det heldag med några från klassen, känns skönt att gå igenom allt tillsammans så att man inte missat något. Men nu åker jag och bosätter mig i mormors lägenhet så att inget kan störa mitt pluggande. Måste ta tillvara på all tid som går nu de sista dagarna och då känns det skönt att bara kunna tänka på pluggandet. Så vi hörs igen på fredag!

Nicki

en liten sockerkick tack


Ibland måste man ta en lite paus i pluggandet och en lite sockerkick för att få igång hjärnan igen. Syster bakade dessa underbart gosa biskvier i söndags, kanske ska man gå och sno en liten..

Nicki

hej snäckan



Fick hem de här fina halsbandet från H&M's rea. Spanade på det när de kom ut i sommras, men kände då att jag kanske inte behövde fler halsband inför sommaren. Men nu när de fanns på rean för 39,50kr så kunde jag inte låta bli ett klick. För visst är det fint? fungerar ju lika bra nu som till nästa sommar.

Nicki

välkommen till pluggbubblan


Från och med idag börjar min tentaplugg vecka. Det är en hel del att trycka in i huvudet med allt från förkylning, genteknik, homeostas till ett kultur historiskt perspektiv på kroppen. För på fredag gäller det, då är det salstenta, eller rättare sagt två. Bara att sätta igång och vi får se hur mycket bloggning det blir under tiden, pluggandet går ju först.

Nicki

Hot pink



Igår kom syster hem med dessa fina rosa slingor till mig, tror de kan bli riktigt snyggt och lite roligt att fläta in de i håret, likt Odd Molly visningen från New York fashion week. Lovar att visa när jag väljet att ha de i håret.

Nicki

double trouble


Titta vilken underbar ring jag hittade hos asos, en riktigt härlig dubbelring om ni frågar mig. Priset är inte heller farligt, ca95kr. Like, like, love!

Nicki

YSL inspo



Inspirerades av YSLs tvåfärgade naglar och bestämmde mig för att göra mina egna. Fick bli H&Ms latte 2go och Viva la Divas gula, nr. . Visst blev det fint?

Nicki


Proenza Schouler


Bilder: Style.com

Snygga stela halsband kunde man se på Proenza Schoulers ss 2011 visning. Älskar att inspireras av smyckena från visningarna, man blir så sugen att pyssla själv.

Nicki

ledsen, arg och deprimerad.

Måndag morgon och inte en rolig sådan. Ja valet igår gick ju inte alls bra, sverigedemokraterna är inne, vilket är riktigt katastrof! Till och med vädert speglar mitt humör just nu, grått och dimmigt! Vi får se hur de här kaoset slutar, vi får se vad Reinfeldt kommer att göra, hur alliansen kommer att handla. Det jag tycker är fel är att lägga över allt på Miljöpartiet, det är nu Reinfeldts uppdrag att lösa detta, inte lägga skulden på ett annat parti. Men de är bara min åsikt.
Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till skolan och försöka hålla en glad och rolig lektion tillsammans med min arbetsgrupp, vi får se hur det går.

Nicki

Anna Sui ss 2011



Bilder: Elle.com

Måste bara säga att jag älskar Anna sui´s ss 2011. Underbara boho/indian aktiga kläder och ur snygga halsband med fjädrar. Så här vill jag se ut nu, åh vad jag vill ha vår. Låt oss hoppa höstern och vintern i år!

Men nu ska jag gå och rösta!

Nicki

Pink fever


Bild: Sofis snabshots.

Kalla mig crazy, men jag måste säga att jag verkligen gillar det rosa håret/slingorna i fläta som var på Odd Mollys visning. Pratade med syster och hon sa att de har rosa slingor på jobbet, blir riktigt sugen på att testa faktiskt. det ser ju himla fint ut!

Nicki

Tygpåsar


Förra veckan fyllde kusinen år, men eftersom jag haft lite fullt upp med skolan har jag inte hunnit pyssla ihop hennes födelsedags present, men som man brukar säga, bättre sent än aldrig! Skrev i alla fall ut två bilder på papper som man kan stryka på tyg och så blev de dessa fina personliga tygpåsar. Lätt och roligt att göra.

Nicki

tjejmiddagsmys



Nu åker jag in till stan för att möta upp en kompis och sen åker vi tillsammans till tjejmiddagen med gymnasietjejerna, mys! Hoppas att ni får en lika härlig fredagskväll!

Nicki

nothing compares to you!




Just nu vill jag ha dessa underbert fina örngott från H&M home. Det översta kostar 79,50 och det nedersta designat Lovisa Burfitt 129kr! Det som även är bra är att båda är i 100% ekologisk bomull. Me want!

Nicki

lite omgjort


Köpte ju fjäderörhängen på Gina Tricots rea för 19kr som jag sa att jag skulle göra om lite. Så såhär blev det, tog bort strass stenarna högst upp och satt istället dit vanliga örhängskrokar (eller vad kallas de?) och sen tog jag bort några kedjor och starss delen som hängde ner. Mycket bätter tycker jag.

Nicki

torsdagsfredag


Så är det äntligen den efterlängtade torsdag, eller för min del "fredag", eftersom jag har sista dagen i skolan idag. Känns riktigt skönt att få en lite längre helg, välbehövligt i alla fall. Ska snart sätta mig på bussen för att åka till skolan och göra grupparbete och efter det blir det veckans sista seminarium. Trött som bara den, så hoppas piggna på snart.
Hoppas att ni får en härlig torsdag.

Nicki

Macarons



Såg på Therez blogg att hon bakat fina små macarones, har varit sugen på att pröva på själv ett tag men inte riktigt haft tiden eller orken. Men idag blev det bak med syster, de bruna (cholkad) sprack lite, medans de rosa höll sig hela och fin. Riktigt goda blev det i alla fall.

Nicki

tisdag 14 september


Foto: jag.
Det är redan snart mitten av september, det här året springer verkligen fram och igår var det riktigt hästrusk. Längtar tillbaka till värmen, sommaren, New York resan. Men, men nu är det höst och vi får se fram emot soliga och mysiga höstdagar.

Idag fick jag i alla fall lite sovmorgon (till 7.30) kändes riktigt skönt då jag var uppe 5.25 igår. Idag står seminarium och grupparbete på schemat, får se hur länge det kommer att ta, men skulle vara skönt att bli klar med de så att vi kan fortsätta med det andra grupparbetet på torsdag. Vad ska ni ha för er för något roligt idag? jobb/skola?

♥Nicki

halsband hos Nelly




Nelly har en hel del snygga halsband just nu, alla dessa kostar 149kr/st vilket jag tycker är ett riktigt bra pris för dessa snyggingar. Tycker att det är lite roligt med färg på accesoarerna, speciellt till hösten/vintern när det brukar bli mycket mörka färger och svart.

Nicki

Bästaste syster yster


London sommaren 2009


New York juli 2010

Ibland går vi varandra på nerverna, men det är väl sånt syskon gör? Älskar dig bästa lillasyster! Saknar vår New York resa och att bara vara du och jag, ligga i sängen och prata om allt möjligt mellan himmel och jord.

Nicki

.


Såg det här underbara halsbandet på Indiska, 129kr kostar det. Åh vad jag är sugen, men nu får det faktiskt vara stopp på smyckesshoppandet på ett tag. Men oj vad fint det skulle vara.

Nicki

Cuff



Förlåt mina söta läsare, känner mig lite off. Har helt glömt bort att visa upp mitt fina armband som jag hittade på H&M Trend för 99kr i tisdags. Får skylla på att det är mycket i skolan och att min hjärna är helt slut på kvällarna. Men visst är det fint, armbandet alltså?

Nicki

KapphAl toffsar




KapphAl har några toffs eller tassel halsband i affär just nu, dessa tre spanade jag in på deras hemsida. Gillar det första och priserna är 89,50kr, 69,50kr och 79,50kr.

Nicki

Falling in love with you


Utanför Sörgårdens gästskiveri så hittade jag detta fina halsband för 40kr. Kunde inte låte det vara så självklart fick det följa med hem. Är i samma stuk som ett armband som jag köpte för några år sen på secona hand. Gillar det riktigt mycket.

Nicki

Min helg i bilder


Blev lite godis på Cloetta



mm..kakbuffen.

Jag utanför Sörgården.

Eftersom jag var i Småland i helgen så har det inte blivit någon uppdatering. I lördags var vi på Cloetta och handlade godis och efter det var vi på kakbuffe. Träffat släkt och gamelmormor, blev en riktigt härlig och mysig helg. Ska visa en sak senare som jag shoppade utanför Sörgården.

Nicki

lite mörkare



Före


Efter

Nu kanske ni är nyfikna på håret som jag var och fixade i fredags. Så här ovan har ni resultatet, före och efter.  Och ja, håret blev lite mörkare, många små slingor i hela håret. Syster yster är så duktig så. Riktigt nöjd och lite mer höstigt!

Nicki

Underbara fredag


Jag, Chloé och syster, sommar 2009

Så var det fredag, första veckan i skolan har verkligen gått fort. Tänk vad man uppskatar fredagar nu när det är som vanligt igen, när man inte är ledig varje dag. Börjar tidigt idag kl. 8 men slutar vid 10 så det är en riktigt skön dag. Efter skolan åker jag till syster och fixar håret, lovar att visa före och efterbilder sen. Sen vid 16 tiden så åker vi ner till Småland för att träffa släkt och för att gå på kakbuffe, hoppas, hoppas att det är gott och inte bara torra gamla kakor. Så de blir nog inte så mycket bloggande i helgen, men då vet ni varför. Hoppas att ni får en rikritgt härlig fredag!

Nicki

Love f21


Vad man kan längta tillbaka till New York, världens underbarast stad! Att bara strosa runt i staden och slinka in i lite butiker och komma ut med en kasse. Skulle jag befinna mig däe nu skulle jag leta efter den här fina klänningen från forever21. Riktigt snygg och riktigt Nicki.

Nicki

nytt från H&M


Idag hade H&M ett armband bland nyheterna, fast de finns i både guld och silver, priset ligger på 69,50kr. Jag gillar det guldiga bäst (är nog inne i en guldperiod nu) Men det blir ingen beställning för mig, då de inte är riktigt jag. Men du kanske gillar det?

Nicki

S-krokarna





yes det blev riktigt bra med mina S-krokar. Flätade tråd och spände upp med hjälp av häftstift på insidan av garderoben. Och sen hängde jag bara ditt mina små krokar och sen på med smycken. Riktigt bra lösning på mitt problem, för för mycket smycken kan man ju inte ha.. Smart förvaring när man inte har så mycket plats.

Nicki

1 september, 2010

Tiden fortsätter att springa fram, idag är det redan september. Den nya månaden börjar i alla fall bra, blå himel och sol och jag ska strax bege mig till gymmet. Sen vid kl 14 har jag seminarium till 16, lite segt att börja så sent (jag som är morgon människa) men då hinner jag i och för sig tränna innan. Känns konstigt att första skolveckan snart är slut, det har gått så snabbt. Riktigt roligt att träffa alla igen, men jobbigt att komma igång med läsningen. Nä nu ska jag kila, hörs igen ikväll, då ska ni få se vad jag hittade på med mina s-krokar.

Nicki

RSS 2.0