Through my iPhone

 
1. Mums! / 2. Frukost / 3 & 4. Morsdag / 5. Marknadsfynd / 6. Vårruset / 7. Torsdagsledigt och fika / 8. mera mums! / 9. Biomys

jewel rocks

 
Sprang på de här märket på Åhlens city och blev så jäkla pysselsugen. Kanske dags att plocka fram pyssellådan och inspireras lite. 

shades of blue

 
Ännu en fin playsuit, denna härifrån

mm... macarons

 
Härligt med en ledig dag så här mitt i veckan. Har njutit av stan, fika på Wienercaféet och macarons köp!

Take No Shit

Skulle inte tacka nej till det här armbandet från Efva Attling - Take No Shit. 

Matchi

 
Dör så snyggt mitt nya sett är, shorts och linne som gärna matchas tillsammans. Perfekt för sommarfester, sommardagar, ja alla sommardagar! från H&M, 299kr/del
 

Romper

 
Löjligt förtjust i playsuits/rompers just nu och den här i både svart och beige(?) skulle jag inte tacka nej till. Från Tobi
 

a s i c s

1. Intersport, 2 & 3 Zalando
 
Ikväll vankas det Vårruset, men vet inte hur jag ska göra... Har varit dunder förkylld blandad med pollen och vet inte om jag borde springa även fast jag verkligen vill! Tillbaka till bilden, är ruskigt sugen på ett par nya löpskor. har hört väldigt bra om asics som ska vara ledande inom löpning...
 

Cubus earrings

Gillar de här örhängena som jag såg på Cubus, enkla men ändå inte. 

Indian Dream Catcher

 
Älskar små marknadsstånd och i lördags slog jag till på dessa på vägen hem. Nöjd tjej, minst sagt!

för ett år sen...

 
En outfit från den här dagen fast förra året som jag skulle kunna kopiera rakt av i år med. 

Happy Mother's day

 
Idag har vi firat världens bästa mamma med hennes favoritblommor och så bakade jag mini pavlovor. 
 
5 stycken
2 ägg
1 3/4 dl socker
 
1. Sätt ugnen på 125°C
2. Vispa äggen och sockret till du kan vända bunken upp och ned utan att något rinner. 
3. Spritsa eller forma till 5 cirklar, ca 10cm i diameter. 
4. Sänk värmen på ugnen till 100°C och ställ in plåten i ugnen längs ner i 1,5 timme. 
5. Låt svalna och dekorera, grädde, bär, lemoncurd... Möjligheterna är oändliga!
 
Lycka till

Sunday breakfast


Söndagsfrukost på balkongen!

Through my iPhone

1. Pineberrys planterade, nu är det bara vänta... / 2. Watermelon / 3. Haga parken... / 4. och fjärilshuset / 5. ELLE och halsont i soffan / 6. Shortsväder / 7. SOMMAR! / 8. Yummie / 9. Langos och parkhäng. 

Flash Tattoos

 
Mest sugen på just nu? Guldigt glimmande fejk tattoos! Lika sugen som jag? Då hittar du dom här

Friday

 
Fredags quote och länk till mitt bidrag i LdB och ELLEs tävling. 

My Ray bans

 
Mina favoriter, samma model, olika färger. 

...

 
Halsont och mina bästa vänner igår var soffan och senaste ELLE. Idag får halstabletterna förhoppningsvis göra jobbet gjort!

Kimono love

 
Älskar kimonos, speciellt till sommaren. Tänk short, linne och en kimono = perfekta sommar outfiten. Drömmer om den från ganni som gärna skulle få flytta in hos mig. 

Butterflies and play in the sun

 
Igår var det utflyktsdag med barnen, hade en riktigt härlig dag i Fjärilshuset och Haga parken. Det är sådana dagar som verkligen förgyller veckan. 

traveling

Förra året startade jag semester med en resa till Barcelona med syster, vi hade riktigt härliga dagar där så nu känner jag mig lite sugen på en ny resa... Men vart ska man åka?

Prairie dress

 
Åh den här klänningen, den skulle inte sitta fel i sommar. Från Spell såklart!

Watermelon

 
Köpte en jättevattenmelon, så nu äts det vattenmelon till frukost och efterrätt.Härlig start på den här måndagmorgonen i alla fall!

Hemtex news

Fick hem Hemtex katalogen förra veckan och hittade en hel del fint. Pläden står nu högt på önskelistan och sen ett par ljuslyktor till balkongen (som tyvärr inte fanns på hemsidan). Måste nog besöka en butik, snarast!

through my iPhone

 
1. Söndagsträning / 2. Årets första hemodlade / 3. Butterfly at work / 4. Kärlek / 5. Tack pappa! / 6.Maskros / 7. drinkar.../ 8. middag... / 9. och Size in the park 

Jordgubb mynta

 
Nya favorit juicen, jordgubb mynta från Brämhults. Smak av sommar och jag kan verkligen inte få nog!
God morgon på er föresten! Ännu en solig och härlig dag, min dag ska spenderas på balkongen med en bra bok. 

New in - Marabou

 
Se vad jag hittade i går i affären! Älskar nyheter och de här enorma chokladkakorna på 300gr och 250gr är ju inte helt fel. Creamy biscuit är närstan som att äta en kaka, gott men favoriten blev Bubbly Caramel toppad med lite flingsalt! Yummie

Goldie

 
Phones klädsel, reafyndat på H&M innan jag ens köpte en ny telefon...

Butterfly effect

Fredag, underbara fredag och helgen lovar massor av fun! Veckan har för sig inte heller varit dåligt, vi har fått se våra fjärilar komma ut ur sina puppor på jobbet och sedan släppt ut dem. En kanon vecka med andra ord. 

House Doctor - lampa

 
Nyast till hemmet är den här lampan från House Doctor. Nu ska jag bara ha upp den i mitt höga tak, en stege skulle behövas. 

Lace detail dress

 
Hur fin är inte den här klänningen? Från Notion 1.3
 
 
 

Nedåt

 
Favorit vinkel? Nedåt!

white dunes, gypsy hues

 
Som jag väntat på nya bilder från Spell och äntligen har de kommit några. Som vanligt kärlek vid första ögonkastet. 

Stripes

 
Randigt med en lite twist. Budgetkap från Gina.

greymelange

Grått är fortfarande en favorit färg och den här kjolen ser verkligen underbar ut. Finns här
 

iphone cases

 
Tre fina case som gärna får flytta in i phones garderob, speciellt förtjust i det första blåa. Här hittar ni dom

Through my iPhone

 
1. Lyxfrukost / 2. OOTD / 3. Måndag morgon! / 4. Hello sunis / 5. Soffkväll / 6. glittriga conversedag / 7. Fredagens  tv-middag / 8. Selfie lördag / 9. Gino :D

Breakfast

 
Gårdagens frukost smoothie med jordgubbar, baby spenat och naturel yoghurt. Mums! Får se vad kylskåpet har att erbjuda idag. 

Mango Printed Halter Dress

 
Supergillar den här klänningen från asos

Bullar i långpanna

 
 Hade lite jäst kvar och nej jag kan ju inte slänga en jäst som kostat ca 1kr så ställde mig och bakade bullar i torsdag. Testade ett nytt recept på bullar i långpanna, helt okej resultat med degreceptet är inget jag kommer använda igen!

Hårgodis

 
Igår var Emma över på middag och kom med en härlig påse hårgodis. Silverschampo, silverbalsamspray (heter det så?), båsta hårsprayet och inpackningen. Tusen tack!
 

Leather sandals

 
Kände att jag behövde några lite mer somriga klackar att blanda upp med alla mina svarta. Sugna på likadana? då hittar du dom på Mango. 

Triangl

 
Mest sugen på just nu? Värme och den här bikinin

ivy

 
Ny kruka från Rif design. 

mango hearts

 
Så mycket fint i Mangos webshop just nu, mest ha begär ger skjortan högst upp!
 
 
 

home sweet home

 
Fotat lite detaljbilder hemifrån mig, länge sen ni fick se något så tänkte att det kanske kunde vara roligt. Något speciellt ni gillar? 

coin embellished sandals

 
Tittade på de här skorna på &otherstories i torsdags och blev helt kär. Vet att jag är dålig på att använda klackar men de här är ju rena ögongodiset!

Hello sunshine

 
Say hello to my new sunnies! Kunde bara inte låta bli när jag hade 30% rabatt och det är ju trots allt min favoritmodel som sitter stadigt på näsroten!

Kim & Zozi

 
Hittat ett nytt märke som jag verkligen gillar. Smyckena, skorna... Säger bara spana in Kim & Zozi

Belgian waffle

 
Bästa starten på morgonen är frukosten och speciellt när man har tid att lyxa till det lite extra. Igår köpte jag mig ett belgisktvåffeljärn och ingredienser till våffelsmeten, så idag blev det lyxfrukost med belgiskavåfflor, jordgubbar, grädde och choklad. Mums!

Through my iPhone

 
1. Magnolia blommor / 2. Fint från Åhlens / 3. Favorit smyckena / 4. Kate Moss x topshop / 5. Dessertbuffe på Berns♥ / 6. Me / 7. Yummie / 8. Pläd från Åhlens / 9. Blue

50 shades of blue

 
Lördagen går i blått med en leopard twist. 

Kate Moss x Topshop

 
Den här magiskt fina klänningen fick följa med mig hem från Kate Moss x Topshop. Så himla fin och kommer hänga med under många år och sena sommarkvällar. Tygpåsen man fick med är ju också helt perfekt, strandväska fixad!

Blue throw

 
 Nya pläden ligger så fint i soffan, mjuk och mysig är den också. Pefekt kombination när den är både grymt snygg och mysig. Sugna på en likadant eller varför inte den i svart? Så hittar ni den på Åhlens 399kr. 

Kate Moss x Topshop

 
Igår spanade jag in Kate Moss X Topshop i butik som släpptes i onsdags. Hade tittat på lite saker på hemsidan innan men klickade aldrig hem något... Men väl i butik och efter testande kund ejag bara inte låta bli och en sak fick följa med hem. Ni som följer mig på Instagram vet ;)

Estelle & Thild

 
Två nya favrotier som flyttat in i badrumsskåpet. Kommer från Estelle & Thild och är en ansiktsolja och ett serum, ansiktet jublar. Solklara favoriter som jag kommer köpa om och om igen.  

Mitt april

 
April är slut, var tog världens bästa månad vägen? Har i alla fall hunnit med en del. Födelsedagsfirande, påsk, vitsippor, körsbärsblom, ny hårfärg och så lite shopping på de. 

RSS 2.0